Megamix.


Ikväll komer sis. Vi ska käka tacos till middag. Imorgon blir det faktiskt hem, men först måste jag jobba. Det känns som evigheter sen jag var hem sist! Jag har precis slängt i en maskin tvätt, & när jag går & bär tvättmedlet & sköljmedlet lyckas jag självklart tappa ner tvättmedlet, ute i trapphuset. Det flyger tvättmedel runt mej, plus att paketet hamnade på min stackars fot. Inga vackra ord kom ur min mun då! AH, vad irriterande.
Men nu ska jag berätta om nåt trevligare! När jag konfirmerade mej (för typ tio år sen, känns det som) fick jag smycken. Två superfina, tvinnade guldkedjor med ett smycke var. En fick jag av min familj & den andra av några släktingar. Problemet var bara att de var exakt på pricken lika! Det kändes inte sådär superkul, så jag gick & bytte ena halskedjan mot en guldring. Då hade jag ju i princip fått både rigen & halskedjan! Smart! :) Nu är det bara så att jag självklart lyckades tappa bort halskedjan. Jag bytte alltså den ena, & tappade bort den andra! Så jäkla typiskt! Efter en tid fick jag en ny, likadan kedja. Så jag har bara behövt gå & köpa smycket till, men aldrig hittat det någonstans. Jag ville ju såklart ha ett likadant, inte köpa vilket som helst. Men egentligen kanske jag inte har ansträngt mej speciellt mycket för att hitta det. Men nu är det såhär trevligt att jag var in på Guldfynd för ett par dagar sedan & där hittar jag smycket jag vill ha! Plus att det var rea på det, så det var superbilligt! Var ju tvungen att köpa det! :) Sånadär småsaker känner man sej så nöjd över!

Tecknet står för Kärlek.

Igårkväll fick jag massage! Finns det något bättre?! Underbart!
Nejmen nu måste jag; städa bebbens bur, diska, ta ner tvätt, ringa ett samtal (som vanligt) osv osv. BORING!

VAD ?!


Alltså.
Nu har jag suttit & blivit irriterad här. Det är så konstigt.. När man läser runt litegrann på bloggarna så ser man vilket skit det egentligen är. Hallå?! Varför i hela friden är det så mycket "bråk" mellan alla bloggare numera? Typ varannan kommentar som de "större" bloggarna får är elaka, & många är dessutom anonyma. Om man nu ska skriva en elak kommentar, varför kan man inte stå för det? Eller, varför ska man överhuvudtaget hålla på & skriva en massa skitkommentarer ens? Visst, jag har också skickat iväg en otrevlig kommentar nån gång, men då är det för att jag blivit riktigt upprörd över något & känt att jag bara måste få ur mej det. Sedan kanske jag inte har gått in på den bloggen mer, för att jag & personen inte har samma åsikter om saker & ting. Eller att jag bara tycker att personen i fråga har FEL. Men då skiter jag helt enkelt i att gå dit igen. Plus att jag inte varit anonym när jag kommenterat. Det här med att sitta & skriva en massa dynga till folk anonymt... det är bara så onödigt. STÅ FÖR VAD NI TYCKER DÅ! Visst kan jag förstå att man vill kommentera eller säga att man har en annan åsikt. Men det har ju blivit så himla överdrivet nu. Folk vet att de kommer bli upprörda när det går in på en viss blogg. Men gå inte in där då! Eller är det kanske bara för att hitta något att klaga på?! Det kanske rentav är roligt? Jag fattar det bara inte! Någon får gärna förklara det här för mej. Det kanske är något jag missat? Någon poäng med det hela? Bloggandet har nästan blivit ett sätt att skaffa ovänner, istället för att lära känna människor från andra ställen, som jag tror kan ha varit en tanke när bloggandet startade. Skrämmande att det är så jäkla vanligt, tycker jag.

lost in you ?


Det här är skumt, ska ni veta! För såhär är det...
För ett par nätter sedan drömde jag att jag bråkade med massa av mina kompisar. Eller iallafall diskuterade. Sedan började jag bråka med en främmande brud. Hon var så förbannat irriterande! Vi började käfta & helt plötsligt skulle vi brotta ner varandra. Ja, brottas - inte slåss eller sparkas. Väldigt udda.. en sak om vi skulle slå ner varandra, men inte då. Vi brottades. Det tål att upprepas.- För jag fattar nämligen inte själv varför i fan vi brottades?! Haha, aja.. jag vann iallafall. Jag var så arg & brottade ner henne på backen med alla mina krafter. Självklart var hon mycket större än mej, men ändå satt jag där & tryckte ner hennes huvud i asfalten.
Nu, inatt har jag drömt att några skulle mörda mej, så jag fick helt enkelt slåss för att överleva överhuvudtaget. Jag använde alla mina krafter.. men nu var mina motståndare fullvuxna karlar. Ett tiotal av dem. Jag sparkade dem i huvudet & slog dem i magen. En gubbe skrattade bara åt mina spagettiarmar & sa att han inte ens kunde känna smällarna. Då tog jag i med hårdhandskarna.. tog alla grejer jag kunde komma på & slängde på honom. Bland annat en brödrost. Fullträff i pannan.
Jaja, iallafall så drömde jag nog den där drömmen hela natten, för den var så otroligt lång. Vi hann fastna i en hiss. Jag skulle rädda ett marsvin som höll på att svälta ihjäl. Jag & syrran låg & höll på att dö, båda två. Men Marie kom & hämtade mej i sin bil & jag skällde på henne för att hon körde så sakta.
Jag undrar om det kan vara så att jag bär runt på ett par dolda aggressioner?
Plus att jag vaknade av att jag själv skrek till, då jag på något vänster trodde mej se någon stå i dörröppningen till sovrummet. Jag tog såklart mitt förnuft till fånga & insåg att det inte var någon där. & så insåg jag även att jag inte längre kan sova själv. Nu är man ju så van att alltid ha någon bredvid sej när man somnar. Jag var faktiskt lite mörkrädd när jag skulle somna själv igår. Konstigt, då jag aldrig varit speciellt mörkrädd förut. Inte mycket iallafall. Men jag lyckades då somna iallafall, även om jag kände mej "otröjen".

Imorgon kommer sis!
& på söndag ska jag jobba, även fast jag egentligen är ledig. Men det är för att jag vill vara ledig nästa söndag, då jag egentligen ska jobba.
Så det ska nog gå bra! :)
BYE!

VET NI?!!


Nu har mammen & mio precis lämnat mej. Nu ses vi på fredag nästa gång, inte alltför länge alltså :) Tiden går så himla fort, jag tycker det var nyss de var påväg hit! Igår var jag ledig så vi sprang på affärer som tokar & igårkväll for vi & bowlade. Det roliga var att mammen aldrig bowlat tidigare, & det såg ganska kul ut! Hon hann trampa över linjen & starta larmet också. Men sen så gick det rätt bra, hon hade ganska mycket mer poäng än mej där ett tag!
Mio har sovit inne hos mej & gubben & inatt vid halv fyra vaknade vi av världens smäll. Jag satte mej upp & där sitter lillkillen på golvet & skäms. Den lilla klantskallen hade ramlat ur sängen.. hur han nu lyckats med det! :) Haha.
Nu är det bara ikväll & imorgon. Sedan, på torsdag, kommer syrran hit & sover över. HIHIHI, TUL!

Förresten har jag gått emot mina egna principer de senaste dagarna. Men det finns en förklaring! Så här ligger det till.. när jag var yngre var jag ofta & solade solarium. Men sen fick  man ju höra hur farligt det var & allt detdär. Jag blev lite skrämd av det, & har därför inte solat på jagvetintehurlänge nu. Länge är det iallafall! Men nu var det såhär att jag fick höra att jag var SÅ BLEK (!) två gånger under en & samma dag. I vanliga fall brukar jag inte vara speciellt blek.. så att få höra detta tärde på mej, så jag var faktiskt tvungen att gå så långt att jag gick & solade solarium. Det kändes lite fel, samtidigt som det ju är så härligt! & det känns så himla bra när man kliver upp tjugo minuter senare med en bränna motsvarande en veckas solning i juli! Om man tänker på hur många som faktiskt solar året runt, så borde jag väl kunna göra det nån gång sådär? Annars brukar jag ju köra på brun-utan-sol, spraytan & sånadär grejer under vinterhalvåret. Jaja.. så var det med det.

Haha! Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag tycker att ingen vet någonting. Det enda svaret man får på frågor är "jag vet inte". Jag kan stolt meddela att my love hörde på radion att Sveriges vanligaste mening var just "jag vet inte"! Klockrent! Det är alltså inte bara jag som tycker så! Då var det bevisat...
INGEN VET NÅGOT!!

Nu stter & käkar mina älskade flamin hot cheez cruncherz igen. Plus Noblesse som jag är så galen i. Jag går & köper Noblesse för att kunna bjuda på när folk är & hälsar på, men det går inte! Jag smäller ju i mej dem själv! Hopplöst!


Hihi! Mio & lillbebben :)

Jag har kommit på en konstig grej. Jag kan kalla min kära sambo för söta saker. Jamen, som till exempel lillgubben, älskling, sötgubben, my love osv osv. Han, däremot, kallar mej för andra saker.. jag vet inte om det är bra eller dåligt. Exempel på saker han kallar mej kan vara; mysprick (detta används framförallt med ironi i rösten, tillexempel om jag rapat), hjärtegryn (!?), plommongurka (fick jag precis höra)! Vad betyder dessa ord? Finns det ens någon annan människa på denna jord som använder dem? & ska jag ta dem som komplimanger?
Här ser ni.. nu är det jag som inte vet! :)

Finally!


Arbetshelgen är härmed avklarad.
Det känns grymt skönt, även om det gått jäkligt fort!!

Jag har fått nåt skit i ögonen. Det svider & så är jag alldeles tårig. Jättejobbigt när man står & pratar med folk, för jag måste blinka hela tiden. Plus att det kanske ser ut som att jag håller på att börja gråta. Pff :) Det blir därför ett ovanligt kort inlägg idag, (trodde jag), för jag måste sitta & spänna ögonen för att se något.
Nu sitter jag mest & väntar på att mamma & mio ska komma, de är påväg hit. De ska sova över hos oss inatt, eftersom att vi är lediga imorgon, både jag & mam. Så då ska vi ha mysigt; prata, gå på stan, luncha och så vidare. KUL!
Vill ni veta en sak? Jag är perfektionist. Jag var tio gånger värre när jag var yngre, & nu trodde jag faktiskt att jag har vant av mej detdär. Men jag har insett att det inte alls är borta. Inte helt. Det är verkligen superjobbigt, eftersom jag stressar upp mej för småsaker.. om jag till exempel ser en liten, liten, liten tråd på golvet måste jag omedelbart plocka upp den därifrån. Annars få jag svettningar. Men mest jobbigt är det nog ändå för gubben. Allt tjat. Om småsaker. Hu.

Justdet. Det är så skumt, för min hy är så förbannade torr just nu! I vanliga fall har jag inga som helst bekymmer med torr hud, men nu är hela händerna alldeles torra än hur mycket jag smörjer in dem. Det måste vara för att det blivit så tvärkallt nu. Men det är lite jobbigt, då jag är så mycket i vatten när jag jobbar, plus att man spritar händerna varannan minut. & det svider!! Måste använda handskar när jag diskar, eftersom jag nästan får sprickor på fingertopparna. Men jag vet att jag inte är ensam om detta problem, för fler har det såhär. Skumt. Hoppas det går över snart bara.

Åh, det är fotboll på teven. Detta betyder att min älskade pojvän är helt & hållet okontaktbar. HELT. & för ungefär fem sekunder sedan fick jag hjärtat i halsgropen för att han tvärskrek in ifrån teverummet. Jag flög rätt upp i stolen, bokstavligen! Jag antar att det blev mål, det brukar låta sådär hemskt då.
Nu ska jag äta några vindruvor. Pusshej!!

Faint !!!


Jag är så förbannat less på alla samtal hit & dit. Det är möjligt att jag tagit upp det förut. Men det tåls att dra upp igen isåfall! Usch. Nu har jag spenderat ännu en förmiddag vid telefonen. För tillfället har jag tre viktiga samtal att ringa. Är det sånt man ska ägna sej åt på sin fritid? Det är väl förfasen ingen fritid. Det känns som om jag skulle extraknäcka på något telefonbolag som ringer runt & ställer en massa jobbiga frågor. Inget drömjobb jag har... Endera så svarar personen inte, eller så är det upptaget. Inget mellanting.. eller jo, kanske.. det skulle väl vara dessa jäkla telefonsvarare isåfall. Men de är ju inte mycket bättre! I'm sick of it!

Igår hämtade jag mitt paket kläder. Jag ska behålla alltihop. Jag känner alltid att jag är för lat för att skicka tilbaka grejer, så oftast får grejerna lov att passa. Men jag var rätt nöjd. Man får ju tänka på att grejerna var så pass billiga också ;)
Det var så roligt för jag stod & provade lite olika outfits jag kan ha med mej utomlands. En outfit bestod av en knallrosa topp som var lite pösig, ett par svarta leggings & de svarta pumpsen jag visat. Plus att jag knöt ett svart band runt midjan, vilket, som vi alla vet  framhäver våra "tillgångar". Gubben blev stormförtjust & tyckte att det var riktigt snyggt. "Men så bra", sa jag & fortsatte med att jag då kan ha det när jag åker utomlands. Han tittade skräckslaget på mej.. "VA? Ska du ha det där i Egypten? Neeej... det där stannar hemma"!
Hah, cutie!

& igårkväll sa jag att vi skulle ha en liten familjestund. En familjstund inkluderar; mej, gubben & lillbebben. Gubben nickade & undrade vad denna familjestund skulle innebära för aktiviteter. Jag föreslog att vi skulle hjälpas åt att städa buren, för jag har alltid fått göra det själv annars. Gubben såg inte speciellt nöjd ut. Han är så mycket fjolligare än mej när det gäller sånadär grejer. Marsvinspink luktar ju inte speciellt gott, men det måste ju göras.. tänker jag. Han, däremot, står bara där & grimaserar & säger att han får kväljningar & snart kommer spy av lukten. Snälla nån.. åh, vilken karl jag hittat!


den lilla pissenissen på upptäcktsfärd.

Satt & kikade på skolans hemsida, & fick världens nostagikänslor när jag tittade på bilderna från balen. Åh, den dagen skulle jag mer än gärna göra om! Så underbart! Plus att man hade studenten kvar då också!
Nu har jag precis dammsugit hela lägenheten, vilket jag tycker att jag gör ganska ofta. Jag fattar inte hur dammråttorna kan växa sej så stora påengång!
& nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra tills jag börjar jobba.. förutom att sitta vid telefonen & lyssna på olika sorters toner. Spännande.

blow my mind.


Jag har inte tagit mej i kragen än. Jag vill inte städa buren. Lika lite som jag vill ta hand om disken. Eller tvätten. Ännu mindre vill jag dammsuga & bädda sängen. Det är bara så tråkigt idag. Det känns inte ett dugg lockande. Pratade om det en dag.. att vissa dagar hoppar man upp ur sängen & tar sej för hur mycket som helst. & andra är som den här. Man vill inte göra nånting. Men jag tror att det bara gäller att börja någonstans, så går det bara av farten sen! Men det där med att bara börja.. det är lättare sagt än gjort. Jag tror att jag slår på en film istället. Japp, så blir det.. jag är ju ändå ledig idag.

Sen har jag kommit fram till en sak till. Att ingen vet nånting! Ingen! Så fort man frågar någon om nånting så får man svaret "jag vet inte" eller "ingen aning, faktiskt". Det är så sjukt! Nu säger jag inte att jag vet mer än andra.. absolut inte, jag är nog snarare den som vet minst.. men det verkar bara som att det bara är jag som vill veta något här i världen. Det är lite svårt att förklara..
Till exempel så var jag & handlade mat en dag. Jag skulle ha kräftstjärtar, men hittade det ingenstans. Jag frågade en som jobbade där & denne hade no clue. Tillslut hittade jag kräftstjärtarna, själv. En annan dag var jag inne på en radioaffär & frågade ett par grejer om saker jag är dålig på. Man tänker ju att de som jobbar där borde kunna. Först får jag svaret "jag vet faktiskt inte riktigt... ", för att sedan få en simpel förklaring, som dock lät logisk. När jag kommer hem & testar det jag blivit tipsad om, så funkar det inte alls! Ja.. jag vill inte komma på fler grejer nu. Men visst är det så? Man tycker väl ändå att folk ska kunna sånt som de ska kunna. Ingen vet nånting!
Helt osökt kommer jag att tänka på Lisa Ekdahl's låt "vem vet, inte du. vem vet, inte jag. vi vet ingenting nu, vi vet inget idag..." som jag förövrigt mimade mycket till när jag var yngre. oj, vad mycket hånad jag blivit när vi tittat på filmen från det. om jag vetat hur mitt liv skulle bli på grund av att jag ville stå i rampljuset en stund som åttaåring, så hade jag nog övervägt det där uppträdandet mycket noga, innan jag satt mej där framför allihop med en elvisp som mic...

Justdet. Jag lägger in en bild på hur mitt hår blev efter klippningen, mest för att jag lovat syrran det. Hon ville så gärna se, & eftersom vi inte kommer träffas på ett par veckor så får hon se det såhär. Annars kommer det hinna växa ut igen. & det är allvar.

Before, långt & livlöst.


After, kortare med volym.


Nu: Film med chips & dip.
Plus: Kan någon köpa en diskmaskin till mej? Det räcker med en bänkdiskmaskin!

logiskt ?


Som vanligt har det hunnit hända mycket, mycket, mycket.

I fredags hade vi avskedsfest. Plus att Cillen klippte både mej & gubben. Jag vet faktiskt inte hur längesen det var jag klippte mej innan det. Så det var bra att det blev gjort! Vi skulle ha en liten avskedsfest.. men jag vet inte... vi kom väl hem vid fyra, då vi hade hunnit med på karaoke & spela spel. Jag spillde ut öl över hela spelplanen, soffan & över hela gubbens bror...
 Men det var ju inget ovanligt eller så.
I förrgår var jag på ett Mary Kay-party. Mycket underhållande! Jag var den enda som handlade, of course. Köpte en fundation & en concealer. Jag använder typ aldrig fundation, men nu tänkte jag testa. Jag behöver ju inte egentligen, så varför ska man då använda det? Hah, men det kan vara kul.. Vi hade sminkat oss & gjort oss snygga. Jag vet inte hur eller varför vi kom att prata om fisar, men så blev det.. och ni ska veta att jag inte klarar av att prata om fisar. Det är inte det att jag är för pryd eller så. Jag klarar det bara inte! Jag skrattar mej halvt fördärvad!! Jag vet inte varför det är så.. kanske är jag omogen. Inte vet jag. Men vi satt iallafall där uppsnoffsade hela högen & pratade om fisar. & där försvann ju min vackra sminkning kan jag ju lova! Jag skrattade & skrattade, tårarna bara sprutade! Det är så jobbigt, för jag kan aldrig skratta utan att jag blir alldeles vattnig i ögonen, eller att det rinner en massa tårar så att det sedan ser ut som om jag skulle ha gråtit. Det har jag fått från mamma, hon är precis likadan! Konstigt sånt där.
Förresten har jag fått en massa grejer i mina ögon idag. Först, imorse, så fick jag parfym rätt in i ögat. Som ni kan tänka er så sved det fruktansvärt. Sen blir man ju så rädd när det handlar om ögonen! Det blev som en hinna över hela ögat, så jag sköljde & sköljde. Då kändes det lite bättre. Men nu, när vi ätit lunch, åt vi apelsinklyftor till efterrätt. Då får jag en stråle av apelsinjuice rätt in i samma öga! Vad händer? AH!

Nu har mitt andra paket kläder kommit, måste gå & hämta det idag.
Har även hunnit ha fram tillbebben & så släppte jag ner honom på golvet. Men den lilla fjanten skulle bara upp i mitt knä hela tiden. Jag måste förresten städa buren idag. Boring!

Ja, förövrigt.. jag vet inte hur många fimer vi sett på sista tiden. Vissa bättre, andra sämre. Men nu är det nästan hemskt, för vi har sett så många filmer nu att vi redan vet hur de kommer sluta. Som igår när vi såg en film.. när inte ens halva hade gått hade vi redan listat ut ungefär vad som skulle hända, & hur filmen skulle sluta. Hemskt.

Igår var jag förbannad. Riktigt förbannad. Så förbannad att jag grät. & det är inte ofta jag är så arg jag jag börjar gråta! Men nu har det varit så jäkla mycket, & tillslut kan man inte vara arg längre.. då komemr tårarna, för att man inte ska behöva slå sönder något.. eller slå någon.
Sen vet jag inte vad som hänt under nattens gång? För imorse vaknade jag på ett strålande humör (annars har jag ett fruktansvärt morgonhumör. det är typ tysta leken hemma hos oss på morgnarna, gubben vågar aldig säga ett ord för då kanske jag exploderar.), jag kände mej bara så glad & överklycklig. & kär!!
När han kom hem på lunchen attackerade jag honom. & nu längtar jag bara tills han kommer hem i eftermiddag. Skumt...

Man kan inte annat än älska honom

JUST DET!!!


Jag kom just på en sak.. när jag & syrran var in på en offentlig toalett tidigare idag såg vi något upprörande! Det var en torkad blodstrimma ner efter toaletten!!! Usch!!! Har någon haft mens & lämnat det sådär?
AAAAAAAH, vad jag ryser! Någon annans mens!! Ni kan ju tänka er! Bland det vidrigaste jag sett i hela mitt liv, om man tänker efter! & jag har sett mycket!!

Nu ska vi snart iväg på middag
Ha en trevlig myskväll eller utekväll, eller vad ni vill!

Pusshej!

DAMN IT.


Dagen idag har varit stressig. Men stressig på ett roligt sätt.
Mam, sis & Mio kom på förmiddagen. Vi sprang som några galningar på affärer. Jag handlade mest, även fast jag bor här. Konstigt. Hih. Men jag köpte iallafall två höga, vita krukor som jag inte vet var jag ska ha. Sedan köpte jag även en svart korg (jag är fullkomligt galen i korgar) & så köpte jag två blombollar, om ni förstår vad jag menar? Sånadär i plast som är så snygga att ha i höga krukor :) Skulle även köpa två vita påslakanset, men det vart något skit med kassan så man kunde bara handla med kontanter. Man har ju aldrig kontanter numera! Så jag fick lov att lägga undan dem till senare idag. Men det blev då en del shopping. Skönt! :)
Vi åt även lunch ute, & Mio skämde ut oss mitt i stan då han blev nyfiken på en annan hund, & skällde som om han vore besatt eller nåt. Tokskalle.

Men nu var det roliga slut, iallafall det roliga med familjen på ett par veckor. För nu har de skyndat sej hem igen, innan det hinner bli så fasligt mörkt ute på vägarna. Det är så farligt, usch!
& ikväll är vi bjudna på middag. Skit, vi som hade tänkt bjuda dem på middag. Nu hann de före! Sedan blir det en liten avskedsfest.

syrran hade bakat, & så tog hon med sej till oss.
ni måste hålla med om att de ser smarriga ut? :)


me and mio the man (?)


YO BITCHES!!!


Härmed är min Simsperiod över för den här gången. Jag tror då det iallafall. Det känns så. Men skenet kan bedra som vi alla vet :)

Idag blev det middag ute. Helt oplanerat blev vi bjudna på middag. Det var trevligt, även om jag var så grymt trött. Helsickt. Jag har helg nu, & den var väldigt välkommen. Jag tror att jag blir såhär trött för att jag har blivit galen i ett program som går på MTV mellan 23.30 & 00.00 på nätterna. Jag måste alltså, än hur tidigt jag börjar dagen efter, hålla mej vaken för att se detta program. Det är också helsickt. Jag fattar inte varför jag är så tokig i det, & bara måste se det. Gubben ligger bredvid & snarkar för längesen när jag ligger där & mår dåligt över programmets innehåll. Jag mår alltså dåligt när jag ser det, men ändå tjurar jag på & håller mej vaken till sista minuten av det. Det heter "Scarred" & består av filmer privatpersoner skickat in på de skador de fått vid olika olyckor. Det kan handla om en skidolycka eller skateboardolycka. Typ att de bryter benet, & att det lyckats filma det. Jag undrar om jag kanske skulle ha gått & undersökt min hjärna? Är detta verkligen normalt? För övrigt fullkomligt älskar jag ju rysare & skräckfilmer. Filmer där folk blir typ torterade. Usch, vad hemsk jag är. Läskig.

Imorgon kommer ungefär halva min familj & hälsar på. Vi ska springa lite på affärer & luncha ute = mysigt!
Sedan får vi se vad som sker på vår fredagskväll. Jag ska eventuellt klippa mej imorrn, vet bara inte hur än.. of course.

För någon dag sedan fick jag mitt paket med kläder jag hade beställt. Jag kunde ha allt, vilket kändes otroligt skönt! Jag fyndade verkligen! För har ni sett rean på Ellos? Jag inhandlade en slipover, en huvcardigan, ett par leggings, trosor & ett par svarta pumps. Pumpsen kostade 99 kronor!!!! Jag brukar ha svårt att hitta skor då jag har så små & smala fötter, men jag har ett par sulor jag brukar stoppa ner i för stora skor, så funkar de! Men jag beställer nästan aldrig skor, för det är iallafall svårt att hitta de som passar. Men jag gatt bara göra ett försök när de var så billiga. & tamejfan!! Jag kunde ha dem i storlek 36, bara jag har sulorna i så!

här har ni mina fyndpumps.
observera den snygga mattan gubben lagt in :)

I will survive.


Vissa av er kanske redan läst på min systers blogg att jag numera är en Sims-spelare. Enligt vissa coolt, enligt andra (som min syster) töntigt ? Hah!
Jag tänkte att jag nu måste berätta hela historien bakom att det slutade på detta otänkbara vis.
För flera, flera år sedan var jag, som så många andra, tokig i The Sims-spelen. Det var ju så roligt! Sedan blev jag såklart less & lämnade mina små simmar åt deras öden. Bokstavligen.
För några dagar sedan får jag veta att en mycket god vän till mej (ska inte hänga ut någon) hade gått & köpt det nya Simsspelet. Jag skrattade lite hånfullt, & tyckte att det var lite roligt då vi numera ska agera vuxna... tills i lördags. I lördags var det mycket sport på teven = min sambos dröm, min mardröm. Detta resulterar oftast i att jag blir rastlös & sitter & tjatar på honom att jag har tråkigt & hela tiden frågar vad jag ska göra... Jag fick helt plötsligt en idé.. jag fick ett otroligt sug efter just att spela Sims. Så jag sa att om jag hade haft Sims så hade han sluppit mej hela dagen, för jag visste att jag skulle sitta klistrad. Han flög upp ur soffan & vi sprang in på närmaste affär. Sagt & gjort så köpte vi spelet, fortare än ni (& även vi, dessutom) kan ana.
& där satt vi; jag vid datorn & gubben vid teven. Båda var nöjda & glada, & det var slut på tjatet. Jag kanske kan tycka att det känns lite löjligt att man sitter & spelar det där som man gav upp när man "började bli vuxen" där vid 14 års-åldern. Men det är så kul, & nu har jag blivit beroende igen.  Om man ser det såhär...  tänk vad många år jag har att ta igen, om man tänker på i vilken ålder alla andra som spelar kan vara. Jag har ju missat hur många år som helst av Simsvärlden!! Hihihih!
Det roligaste är ju att jag fick spelet för att han skulle slippa mej när han ser på idrott! And he did it with success! :)

Tråkigt bara att man måste få så ont i nacke-axlar-rygg-regionen! Hua. & även om det är kul så vet jag inte riktigt om det är värt det. Fy, idag har jag till&med tagit en alvedon...plus att bloggen blir lite lidande också. Nu får jag ju ännu mindre tid att blogga. Men just för tillfället prioriterar jag nog spelet högre... tänk, allt på grund av Sims!! Hah!

pusshej.

WHOA!!!


Det var så härligt & kul att vara tillbaka på jobbet idag!
- Det är så det ska kännas.. bra att komma tillbaka. Jag har ett så bra jobb, & arbetskompisar. Man ska inte gruva för att gå till jobbet. Jag har inte gruvat en, enda dag när jag ska köra iväg & jobba. Även om jag trivs med mitt jobb så tror jag att det är arbetskompisarna som gör det hela. Jag har verkligen underbara kollegor. Idag har vi skrattat mest hela dagen, and that's what it's all about - att ha kul! Men hur det än är så var helgen välkommen.. efter den här hejdundrande förkylningen så var jag mer slut än efter en hel arbetsvecka!
Det blev sallad med kräftstjärtar, räkor & nudlar till middag. & vin med Let's dance. En helmysig kväll alltså. Imorgon ska vi ta en promenad, som jag förövrigt längtat efter hela veckan. Härligt ska det bli! Idag var jag & provade en baddräkt. Vill inte ens förklara hur det gick. Ha ha, ett par storlekar för små.. sen behöver vi inte säga mer. Ni kan ju tänka er, då det gäller en baddräkt. Uuuh.

HAH!


Vi satte just upp gardinstänger i teverummet. Jämarns vad det gör mycket med nya stänger! Totally crazy!
Jag har också lagt på ett lager nagelolja på mina stackars naglar. Ibland lever de ett hårt liv. Men jag har aldrig varit någon nagelbitare, tack & lov! Gross! Sedan ska jag även lägga på ett lager förstärkning, då blir de nog glada :)
Har skrivit till Juulia, det tog ett tag. Det känns att man inte använt delen av hjärnan där man förvarar engelskan på länge nu. Men det ordnade upp sej. Karln blev imponerad av min engelska när han läste. Men har man MVG i engelska så ska man ju kunna tycker jag! Jag har alltid tyckt att engelska är jäkligt roligt. Det är alltid lika kul att lära sej nya ord, & slå in dem i hjärnan :)

Sedan frågade jag min kära älskling om vi inte skulle ta & skära lite apelsinklyftor. & så svarar han; "ja, men det skulle vara gott! tack gumman"!
Hallå? Jag frågade väl ändå om vi skulle göra det?! Gud, så dumt.. det kan han ju fetglömma. Karlar....!!


 Det blev iallafall apelsiner. Men vi hjälptes åt att skära upp dem ;) Hih!





För någon dag sedan pratade jag med min vän Moe. Det är inte så ofta man pratar, men när man väl gör det så blir det väldigt intensivt. Det blir mycket sagt om man säger så! Nu har vi en helg planerad iallafall. KUL! :)

Nu ska jag träna magen lite, man vill ju vara fit när man går runt halvnaken utomlands. Hih, inte för att jag behöver träna den egentligen. Men det känns ju bra!
Jag måste även gå & köpa en baddräkt, (inte för att ha utomlands!) för jag har bestämt mej för att börja simma. Det ska ju vara bra för ryggen har jag hört! :)

Nu ska gubben duscha. Jag ska nog sätta mej på toalettstolslocket under tiden. Jag brukar sitta där & prata medan han duschar, annars blir jag så rastlös. Kul.. "Livet på ett toalock"...


Sötgubben på min mage, på golvet. cute.

Men vet ni! Jag berättade ju om när min familj överraskade mej på nyår! & höll på att skrämma livet ur mej. Morgonen efter tänkte jag att "nu jädrar ska dom få igen"! När jag kom ut i köket stog syrran med ryggen mot mej, hon hörde inte att jag kom. Jag tyckte att detta var ett perfekt läge & hoppade fram för att skrämma henne. Men allt gick inte enligt planerna. Eller inget gick enligt planerna, snarare. Istället halkade jag på stället, benen for åt olika håll & där satt jag på golvet. Chockad & utskämd. Eller, inte så farligt kanske. Men jag skulle ge mycket för att få se det; nyuppstigen efter en natt med max fyra timmars sömn, morgonfrisyr med benen åt alla håll, chockat ansiktsuttryck. Syrran vände sej lugnt om & frågade vad fan jag höll på med där jag satt. Coo.
Sist mammen var hit fick jag ett par halksockar. Don't know why? ;)

I'll fly with you.

 - Den låten vaknade jag till imorse. Eller, jag skulle ha vaknat till den, rättare sagt. Men jag sov som en stock när mobilen spelade den. Till halv tio. Skäms på mej! Jag har länge & väl tvingat mej själv att sova till max nio på morgnarna. Annars blir man så fasligt trött hela dagen! Men imorse fortsatte jag alltså min skönhetssömn en halvtimma extra. Jaja, det skadar väl inte.
Igårkväll pressade jag varsitt glas apelsinjuice till mej & gubben. Hard work but so worth it! Det var så jäkla längesen jag drack det.. jag tror nog att jag & syrran drack det senast hos farmor faktiskt. & det var ett par år sedan!

Jag hatar näsblod. Usch. Har gått omkring med papper i näsan hela förmiddagen. Jag försöker att lägga mej en stund så att det ska sluta blöda. Så ligger jag en liten, liten stund innan jag blir rastlös & måste upp & röra på mej, vilket självklart resulterar i att det sätter igång igen. Jädra förkylning!

Idag måste jag ta mej i kragen & skriva till en gullig tjej vid namn Juulia. När man bor i Åsele & går högstadiet får man möjlighet att åka till Finland med klassen, där bor man hos olika familjer. & så bodde jag & några till hos Juulia. Nu är det nämligen såhär att jag fortfarande har kontakt med henne. Förstå, det är typ fyra år sedan vi träffades! Det är ganska bra gjort. Nog för att det kanske är hon som sett till att vi fortfarande har kontakt. Jag vet inte varför, men jag är så grymt dålig på att ta mej tid att skriva & så. Men det är ju superkul, & vi har bestämt att vi ska träffas någon gång igen. Tänk vad mycket som hänt sedan vi gick högstadiet! Hon skulle komma & hälsa på mej förra sommaren hade vi bestämt, men sen blev det aldrig av. Tråkigt nog.
Men nu måste jag alltså sätta mej ner & svara på något jag fick av henne för säkert ett halvår sedan.
Jag är så seg, dumma mej! Men bättre sent än aldrig, right? ;)

Take care!


jäklar.


?

jag tog just beslutet att jag är hemma en dag till. med lite åsikter från andra. jag kan nämligen inte ta såna beslut på egen hand, så vuxen är jag inte än. det kändes hårt att ringa på jobbet & säga att jag inte kommer förrän på fredag. man känner sej dum & taskig. men jag kan ju faktiskt inte rå för att jag är sjuk? inte för att jag tror att någon tänker att jag är dum eller så, men man känner sej ju dum. vid det här laget har ni nog förstått hur mycket jag hatar att vara hemma från jobbet. jag har tjatat ganska mycket om det. men det måste jag få göra, annars får jag dåligt samvete! nog för att jag får det iallafalll, men det underlättar lite.
idag har vi stökat undan julen, det känns jäkligt skönt måste jag säga! jag var lite less på alla ljusstakar & grejs. nu är det stilrent & fint här igen.
& så har vi även klippt klorna på lillgrabben ikväll. hihi, det var inte så populärt men han var duktig! han sprattlade inte så mycket med benen heller. istället ryckte han till med hela kroppen på nåt vis. det går inte att beskriva, men det såg jäkligt roligt ut vill jag lova! det var första gången jag klippte klor, så jag var lite nervös! man är ju rädd att klippa i pulpan! men det gick bra. jag var duktig :)

idag har jag beställt lite clothes. meningen var att jag skulle hitta kläder tills vår utlandsresa. det enda jag kommer kunna ha med mej från den beställningen är ett par svarta pumps & ljusgrå leggings. resten var cardigans & tröjor som är för varma för Egypten. Därför blir det en beställning till imorgon, & då jämarns ska jag hitta sommarkläder!


... jag undrar om jag var för morsk som stökade på idag som jag gjorde. jag känner hur det börjar kännas i kroppen, nu när man tagit det lugnt så många dagar i rad. det återstår att se när jag lägger mej ikväll, det är då det är som värst.

nixpix, nu blire teven. om dom skulle kunna visa något sevärt för en gångs skull?!

förresten, gå in på syrrans blogg! världens mest klockrena bild på mio! :)

Less.



Jag blir så less! Nu har en jäkla dunderförkylning attackerat mej igen! Har inte sovit en blund inatt, känns det iallafall som. Har varit stekhet av feber, vilket som ni vet ju leder till febervärk i hela kroppen. Usch. Samtidigt som man är stekhet så fryser man. Detta är så konstigt! Karlstackarn har sovit med filten på sej inatt... jag hade, på något jäkla vänster, lyckats lägga mej på mitt eget täcke & sedan slitit av honom hans. & virat in mej i det. & han hade snällt tagit filten, eftersom att han visste att jag var sjuk. Själv hade jag nog bara slitit tillbaka mitt täcke med all kraft, även om han var sjuk! Det låter hemskt, men är faktiskt sant.

Revyn var bra, även om jag hade svettats stora mängder innan jag hade klarat av att fräscha upp mej för att kunna visa mej bland folk. Vi kastade i oss middagen, som var supergod. Jag kände mej verkligen inte på humör att sitta & kallprata, så som det oftast känns när man inte är riktigt kry. Direkt efter middagen åkte vi hem igen, vilket var otroligt skönt. Men jag hann iallafall dra på mej några baciller, självklart. Jag verkar inte ha något som helst immunförsvar för tillfället.
Så jag fick vackert fortsätta vara hemma från jobbet i veckan med. Jag som hade planerat att kunna börja jobba igen, efter helgen. Jag vill inte vara hemma från jobbet längre!! Men samtidigt är det bara dumt att dra sej dit när man svettas & fryser omvartannat, nyser & måste snyta sej var tredje minut. Huvudet känns jättetungt & det spränger i öronen. Det blir ju bara en ond cirkel om jag går dit & nyser alla i ansiktet. Då smittar man ju bara varandra. Nix, jag tror att det är smart att stanna hemma. Men jobbigt.

Krya på mej!

Usch.


Spenderade natten på akuten. Skulle egentligen ha jobbat ihelgen men jag känner att det inte går.
& jag är tjurig ska ni veta! Ingen som stannar hemma från jobbet för någon liten skitsak. Tidigare i veckan borde jag nog ha stannat hemma, men jag tjurade iväg på jobbet iallafall. Det är ju så man gör!
Men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga & försöker att inte ha dåligt samvete för att vara hemma.
Men rastlösheten är värst, den håller redan på att äta upp mej hel & hållen. Hu.
& vi som har biljetter till revyn imorgon. Jag hoppas innerligt att jag iallafall har orken att vara på den, för jag har verkligen sett fram emot det där! Det är så typiskt... Samtidigt känner man sej ju lite kass om man är hemma från jobbet, men går på något sånt där ändå. Men jag har tänkt, & det är en jäkla skillnad! Det går inte ens att jämföra att sitta på en stol rätt upp&ner, med att vara på jobbet & JOBBA. Alltså hoppas jag med gott samvete att jag kan följa med imorgon.

Igår var vi på stan en sväng & kollade in rean. Inte så bra, enligt mej. Men det blev iallafall lite shopping. En badrumsmatta i "bambustil", mycket ovanligt & läckert! Passar perfekt med allt annat vi har där inne! Plus ett Schampoo & Conditioner från Björn Axén, vilket jag måste skryta på otroligt!

Nu sprinnger karl runt här & tvättar & är så duktig. Själv ligger jag i soffan & får allt serverat på silverfat.. Iallafall nästan. Lillkillen, däremot.. det lilla egot! Han tar ingen som helst hänsyn! Han är bara ute efter uppmärksamhet, hela tiden!

Först har vi här en bild på en liten sötsak.

& här har vi något annat. Vill ni veta vad det är? Hah, här är ett par fina märken av att karln har bommat på en "älgtjur med minst tjugo taggar! du ska veta att han sprang förjävla fort..."!! - för att citera honom... that´s my man! ;)





God Jul önskar din rara "gubbe"

GRRRR!!!


Idag är jag ledig. Har suttit & ringt en massa samtal idag. Jag är så förbannad. Det är nästan ett skämt alltihop. HAHA. Ett inte roligt skämt!!
Iallafall så är det skönt att vara ledig. Sedan jobbar jag bara två dagar, för sen har jag tagit en dags semester. Vi ska på nyårsrevyn på lördag, hoppas det blir superkul! Sedan är vi bortbjudna på middag söndag. Nice!

Idag slog jag huvet i dataskärmen, på nåt otroligt vis. Det gjorde jätteont så nu har jag världens spränghuvudvärk. Jäkligt onödigt om jag får säga det själv.

Jag har mycket disk att ta hand om nu. Jag vill ha en diskmaskin! En bänkdiskmaskin vore perfekt... men det är ju inte vidare snyggt!

Förresten måste jag göra något med mitt hår snart! Katastrof! Förresten ska jag passa på att göra lite smygreklam när jag ändå är igång. Garnier's Respons hårinpackning är det bästa jag testat för håret! & då har jag testat ganska många! Till exempel så är självklart Björn Axéns olika hårkurer otroligt bra för håret.. men det slår inte Garniers! Helt otroligt, håret blir så jäkla mjukt & reder ut sej på nolltid! Plus att det är bra mycket billigare än Björn Axéns! Där har ni ett litet tips med stort resultat! :)

Lite senare blir det att springa lite på rean & sprätta some money!


My cute si med en räka i högsta hugg! ;)
Observera Mio i bakgrunden!

(har jag förresten nämnt att si måste vara den snabbaste i hela världen på att skala räkor)? Alltså jag förstår det inte! På ett par minuter har hon fyllt en hel tallrik med tomma räkskal!
En gång skulle hon & vår moster tävla om vem som kunde skala en räka snabbast, då moster tyckte sej vara supersnabb på att skala. Mostern i fråga höll fortfarande på att skala så det bara skvätte om det medan syrran redan hade räkan i munnen och var i full gång med att tugga sönder den! Hahahah! Något som gjorde det hela extra roligt var att när mostern var klar med att skala kastade hon snabbt iväg den på min tallrik (för jag skulle få den) HAH! Hon tittade stolt runt sej, & trodde att hon hade vunnit innan hon insåg att syrran var klar för längesen! :)

Astro 2008?


Jag satt & letade på horoskop inför år 2008. Eftersom att jag älskar horoskop vill jag såklart så fort som möjligt läsa om det kommande året. Men jag hittar typ ingenting! Jag har letat & letat. Skit också. Jag blir ju så nyfiken.. men jag får kanske vänta lite till. Hittade litegrann iallafall, om hur Lejonets år skulle bli.
Tydligen är drömma något jag kommer göra i år, jag kommer inte tycka att något är omöjligt. Det låter ju optimistiskt & det är ju bra.
Jag kommer ägna mer tid för mej själv, än med kärleken. Det låter skrämmande, då både jag & gubben är Lejon. Hah, kommer vi båda helt plötsligt bli egoister & bara tänka på oss själva? Detta kan sluta illa...
Jag ska tydligen börja spara pengar, med ett viktigt mål i sikte. Vad kan det vara? Jag är ingen som sparar i vanliga fall.. jag är en slösa! Men spara, visst, om jag verkligen vill så!
Jag ska se upp för att jobba för mycket, & missa allt roligt. MMM, har nog redan känt så. Jag vill samla på mej massa roliga minnen, & inte minnas att man jobbat på nyår & liknande... men, vad gör man inte?

Jag undrar om klumpigheten kommer försvinna med år 2007? Hoppashoppashoppas! Jag vill inte vara såhär... Hah. För någon dag sen satt jag med en kopp kaffe i handen. Hett kaffe. Helt plötsligt tappar jag ut koppen, bakåt över hela handen. Det gjorde ont, för det var verkligen superhett! Plus att det for över bordet & på mattan! Onödigt!
Några dagar tidigare när vi satt & åt middag hemma hos gubbens föräldrar råkar jag slå till mitt glas så det tippar ut över bordet, & flyger rätt mot gubbens morfar. Tänk om det hade hamnat på honom?! Hoho, vad spännande. Som tur var så skulle de ändå byta till en annan julduk strax efter.. så det var ingen fara. Hihi, men iallafall!! Charmigt värre!

Hejhej.

Så tokigt!


HAH! Att blogga kanske inte är något för mej iallafall. Jag är alldeles för kass på att uppdatera. Jag kan ju inte hålla på & be om ursäkt i varje inlägg för att det var längesen jag uppdaterade. Won´t do.

Då var det över. Både julafton & nyår. Jag har jobbat en hel del & tjänat feta pengar! Men självaste julafton var jag ledig & spenderade därför denna hemma med familjen. Jag hade tydligen varit snällast, då jag satt & öppnade klappar i evigheter. Tillslut var alla klara med att slita upp sina klappar, men jag.. jag fick fortsätta & fortsätta. KUL! ;)
En grej var kul. Jag fick en rosa digitalkamera, plus laddare & batterier. Nu var det så att mammen hade slagit in kameran som ett paket, & laddaren med batterierna i ett annat. Självklart öppnar jag det sistnämnda först! Jag satt där & funderade vad jag ska ha batterier till en digitalkamera för? Jag bestämde mej för att inte göra någon scen av det, utan fortsatte tyst med nästa paket. & där var kameran. Vi fick oss en gott skratt! Mammen då! ;) Fick även en mobil & en massa annat skoj! Jag blev supernöjd med allt! Av mina svärföräldrar fick jag en hel ICA-kasse fylld med en massa småpaket. Hihi.
HALLÅ! Syrran fick bland annat ett läppglans av mej i julklapp. Från TooFaced, finns på eleven.se & usch så hemskt! Det är en lipplumper, som ska göra läpparna lite fylligare. Jag har testat sådant förut, men tycker aldrig att det gjort någon skillnad. Men jag tänkte att TooFaced är ju ett rätt bra märke så det kanske funkar? MEN USCH! Det gjorde så jäkla ont, & då är jag ingen gnällspik när det gäller "vill man vara fin får man lida pin", men det här! Helt sjukt, & en sak om det hade gjort så ont & det hade iallafall blivit fint. Men det såg förjävligt ut, man blev alldeles röd runt hela munnen & det såg ut ja.. hur ska jag beskriva det? Som att man hånglat med en skäggig person ett dygn, oavbrutet, kanske?! Fläskläppar = inte snyggt!

Här har ni den lilla elakingen!


Fick även Petters nya skiva. & vet ni varför? Jo, för att självaste Micke Persbrandt står för introt på skivan. Jag får alltså sitta & lyssna på hans, ni vet hans röst (!), i över en minut, när jag vill! Hihihihihihihiihihihihihihihihihihihiihih!!!! Resten av skivan är också mycket bra såklart! Men gubben sitter bara & tittar snett på mej varje gång puddingen börjar prata & jag sitter där & fnittrar & höjer volymen! :)

Nyår. Ja, ni kan ju läsa syrrans blogg, där har hon ingående beskrivit vår nyårsafton.
Men jag måste bara berätta lite! Jag & gubben hade inga planer alls, då jag jobbade till halv tio den kvällen. Vi skulle bara sitta hemma & ta det lugnt, skåla lite på tolvslaget.. trodde jag. Vad jag aldrig kunde ana var att hela min familj, inklusive syrrans sambo & min gubbe hade andra planer. De hade planerat flera veckor i förväg, utan att jag anade minsta lilla.
Jag kommer hem från jobbet som vanligt, börjar ta av mej arbetskläderna. Gubben möter mej vid dörren. När jag står där med byxorna nere vid knäna för att byta till något mer nyårsaftonsfint hör jag ett jäkla liv in från sovrummet. Jag stirrar förskräckt på en hel hjord människor som kommer springandes & tjoandes med tomtebloss i högsta hugg. Fyra vuxna människor som för ett jäkla liv, plus en liten nakenhund som kommer skuttande iförd en dödskalledräkt. Så, nu har ni bilden framför er.
Jag står där med byxorna halv nere, & fortare än ni kan ana satt de uppe vid midjan igen! Hah, snacka om att jag var chockad! & inte nog med det, när den värsta chocken lagt sej går vi in i köket. Där har de ställt fram mat & godsaker som räcker till en hel armé. (Ser det ut som, men jag kan glatt meddela att det inte fanns speciellt mycket kvar av kalaset innan kvällen var slut)! Iallafall så fanns där ALLT - hummer, laxrullar, räkor, ostbricka, rostbiff... you name it. Där kom nästa chock.
Ja, vad kan man säga. Bästa nyåret i hela mitt liv! Karaoke hela kvällen. Titta på fyrverkerier från fönstret. Skåla på tolvslaget, tillsammans med mina närmaste! Helt perfekt!
Förresten flög korken till det vi skulle skåla i, rätt upp i taket just innan tolvslaget.. detta resulterade i översvämning & en massa kladd på vår nya matta. HAHA!
Ett nyår jag alltid kommer minnas. Helt oväntat. Vilken familj man har. Helt underbart!

Här kommer ett litet hopplock av de senaste veckorna av mitt liv, i bildform.
   
 
  

Min nya kamera och telefon. Precis min stil på dem båda! ;)
 

        
Hoppas alla får ett lika bra år 2008 som jag planerat att ha!!!

RSS 2.0