hihihihih!!



jag har varit hos syrran ett par dagar, då vi hade föräldraträff & besök hos barnmorskan olika dagar. lite onödigt att köra fram&tillbaka när man kan stanna i syrrans lilla myslägenhet, eller hur?! :)
passade på att springa in på jobbet igår.. det känns som längesen man var där nu, haha! kul att se ett par stycken iallafall, synd att man inte fick träffa allihopen! var även förbi hos linda, eftersom jag var så nyfiken på deras nya lya!
& ja, superfint hade dom såklart!! :)

idag är jag i åsele, har handlat & hängt med farmora hela dagen. snart ska jag hem & greja lite, för imorgon får jag storfrämmande! helt jäkla otroligt, hela "gänget" ska hälsa på! jag undrar verkligen hur längesen det var vi var samlade allihopa?? äntligen lyckas vi!! det blir nog hur underbart som helst tror jag!! :) :) :)


min helg!


min helg var jättefin. lördagen spenderades i mitt hus, tillsammans med moa. vi satt & surrade hela långa dagen! :) söndagen åkte jag istället in till åsele, & fick mej en fotbehandling av henne i födelsedagspresent! helt perfekt nu, när man inte når sina egna fötter!! medan fötterna var i badet masserade hon mina händer & packade in dom! helt underbart eftersom min kropp har uppfunnit karpaltunnelsyndrom de senaste veckorna! TACK min fina vän!!

igår bjöd vi våra nya grannar på middag, & idag ska vi dit & äta!
välkommen sis & limpan! puss! :)

kiwis sommar.

hon har hittat ett par nya sovplatser..
   
 
sen satt jag ute & åt kräm & mjölk en dag. självklart flög en liten, liten fluga ner i tallriken.. eftersom det inte var så mycket kvar gav jag resten till kiwi.. såhär såg det ut i tallriken när hon var klar.. :)


sedan tar hon sina trippar då & då..





more pics.


dagen då jag & ärtiga märta överraskade allihopa i lse.
  

   

vi hade en liten kräftskiva.
  

  

& lite sommarbilder ur min iphone!
 
  
  


noll uppdatering???


min dator har bråkat med mej en hel del den senaste tiden. men idag verkar den vilja samarbeta! peppar peppar!!

här rullar det iallafall på, bokstavligen! ;) här kommer lite bilder från sensommaren.

my b-day! superba presenter & pascal bakade en underbar sachertårta!! synd att vi tog så få bilder.
   


RSS 2.0