uppdatering.


maskeraden var rolig, trots att kläderna jag beställt inte hann komma. fick ränna runt överallt för att försöka hitta något samma dag. men jag hittade vad jag sökte! hihi, & kunde vara Alice i underlandet! kul!
vi håller på att packa ihop grejer för fullt, imorrn får vi börja flytta in saker!
vi har börjat renovera på ovanvåningen redan. eller vadå "vi"? jag har bara bidragit med att riva lite tapet! hihi.
eros har öroninflammation, så vi ger honom örondroppar. stackarn!
han uppskattar det inte!
jag har äntligen fått veta vad jag är allergisk emot! det är kiwi, den lilla jäkeln som har ställt till det så hemskt för mej! men jag hoppas bara att det kommer bli bättre då vi flyttat eftersom hon kan börja vara ute mycket då! för bort ska hon då minsann inte!! fast idag är det inte pågrund av henne jag nyser, det är nån jäkla förkylning. jag känner skillnad! jag nyser var femte sekund & springer & snyter mej var sjätte! hua!
hoppas att det går över fort, då jag ska jobba ihelgen!
igår lämnade jag in bilen igen, det kostade!!
hoppas att dom äntligen fått till det nu då!
idag är vi bjudna på middag hos min faster & farbror. trevligt! & skönt att slippa tänka på nån middag mitt i allt packande.

nej, nu har jag inte tid längre. pusshej!

Happy Birthday to ME!


grattis till mej idag, för 21:a gången!
jag trodde ett tag att det var 22, men så sa min mamma att det var 21, så det är väl bara att lita på henne då..
hela kvällen igår spenderade jag i köket, & det känns i hela kroppen. ajaj. men iallafall så gjorde jag en tårta som jag strax ska dekorera, sedan gjorde jag en blåbärspaj av blåbären som jag har kämpat så hårt med. & till kvart över 12 inatt höll jag på med daimkakor. så nu har jag fika att bjuda på så det räcker.
hann även med att gå en prommis runt tjärn me sofia.
trevligt, förutom att eros skulle försöka ta alla paddor som hoppade omkring. det var en hård match mellan oss!
idag har jag fått många gratulationer, kul! jag har fått presentkort, en videokamera (som jag inte valt ut än), lotter & av marie fick jag hemkokad jordgubbssylt & en jättesöt "välkommen"-skylt som vi kan ha när vi flyttat :) än så länge är jag supernöjd med dagen! vi har bjudit eriks föräldrar på middag så nu är det lite att stå i här.
- tillbaka till köket!


pusshej!

:)

ihelgen har jag jobbat. igår försov jag mej som tusan, vaknade fem minuter innan jag började, så var ju den dagen förstörd! men jäklar vilket väder det har varit! som utlanne verkligen! underbart! synd bara att man inte fått sola&bada nånting.
imorrn ska jag baka.. vet bara inte vad än, men nånting måste det bli till på tisdag.. men det blir nog ingen smörgåstårta i år, iallafall inte på min födelsedag, då mamma & pappa inte kan komma nåt. nu ska jag sussa.
pusshej

blueberries.

nu är vi tillbaka från bärskogen. det blev inte så supermycket bär, då jag plockade för hand. men det går desto snabbare att rensa imorgon då! (för jag vägrar sätta mej & rensa ikväll) jag skulle nog drömma om blåbär som snurrar runt framför ögonen inatt då. för man blir lite stirrig när man går runt & bara letar dedär små blå prickarna!
hihi, min kusin låg på backen två gånger! man hörde bara hur det brakade till. men det är ju för att man glömmer kolla var man sätter fötterna.
jag såg en hel del äckliga spindlar & kryp, jag tror vicke plockade med sej halva skogens insektsbefolkning!

nog om det.
nu ska jag in i duschen för andra gången idag. man blir svettig av att plocka bär!
pusshej.

mys!


lika bra väder idag.. kanske bättre? satt på balkongen imorse & kikade i ikeakatalogen. jag tycker nästan att det är jobbigt för den är så stor, & så vill man ju ha så mycke!! då blev jag less, så vi drog iväg på stranden & hade det skönt. eros var helt galen & simmade runt runt. nu luktar det blöt hund här hemma, inte lika trevligt. men han torkar ju, även om det går sakta. hihi.
nu ska jag in i duschen & få bort all sand, & sedan... sedan vet jag inte vad man ska ta itu med. later on ska vi iallafall iväg & plocka blåbär som sagt.

bye!

en bra dag!


jag kände det redan imorse när jag vaknade, att det skulle bli en bra dag!
solen sken så vi (jag, eros & kiwi) satt på balkongen & käkade frukost. efter det har jag promenerat, städat här hemma, varit & fikat hos min faster & farbror + att farmor var där, lämnat in bilen hos glasmästarn - utan att bli mycket klokare, beställt maskeradkläder för nästa helg (hoppas att de hinner komma), ätit middag ute osv osv.

ihelgen var vi på vår årliga tripp till gullviks camping. jag var lite nervös då jag gatt köra dit alldeles själv, men det gick galant. väldigt tråkigt väder så det blev inte sol&bad som i vanliga fall. det blev istället stan för hela slanten (bokstavligen)! hihi, det var ju jordens rea så man kan inte låta bli att sätta sprätt på vartenda dugg!
självklart blev det en hel massa karaoke också, som alltid!
sedan var jag modig nog att köpa kläder till erik i födelsedagspresent. & med modig menar jag att jag aldrig vågat mej på det tidigare då han är så otroligt kräsen med kläder!! det är så himla viktigt, men man vet ju hur det är själv... iallafall så slutade det lyckligt, han kunde ha allt & blev jättenöjd. kul!

imorgon kanske vi ska iväg & plocka blåbär. perfekt innan min födelsedag, så man kan baka nåt gott!! hihihihi


pusshej!

RSS 2.0