tråkigt, men nödvändigt.


dagen idag består av att tvätta, städa & pynta lite! det tar lite längre tid än planerat, då kiwi passar på att slänga sej ner i mitt knä varje gång jag tar en liten paus i soffan. man har ju inte hjärta att gå härifrån då, så då blir man sittande i en halvtimma tills hon är less. jag snorar och blöder näsblod omvartannat, förbannade förkylning!

igårkväll var jag & grattade marie i efterskott, vi fikade och pratade om ALLT.
det var skönt.

kanske får jag besök lite senare? det hoppas jag på!
jaja, nu stack kiwi iväg igen, bäst att fortsätta städa innan jag hinner känna efter hur pass förkyld jag egentligen är!
hejhej!


i år blir det ingen julgran hemma hos mej. kiwi tycker att det är synd.


det finns inga ord.


borgsjöbyn!
  

50-årsfirande!
  

   

  

  


???


livet är konstigt.

hej?


en hel vecka utan att blogga?
hihi, jag har haft det alldeles för bra! hotellhelgen i sundsvall, sen jobbade jag 4 timmar i måndags innan jag körde hem till åsele igen. lugnt och skönt, och många glas vin! i like! jag ska visa lite bilder sen! :)

& mitt hår är nästan, nästan svart nu. läskigt.

puss!!!!!!!!!!!!!!!

let's do this.


jag håller på att packa som en galning. (känns som jag gör det ofta!) imorrn efter jobbet far jag & skodan, som just nu är helt översnöad, mot åsele. på fredagmorgon far vi vidare mot sundsvall! hihihihihihi, hotell hela helgen! egentligen skulle det vara en big surprise till mama som fyller 50, men självklart har vi försagt oss. flera stycken, inklusive mej själv :) men det blir nog bra ändå!
så nu har jag dragit fram hela min garderob, provat, provat igen & svettats... hittar inget som vanligt. eller, hittar sommarkläder. & på sommarn hittar man bara koftor & sånt! det måste vara nån som jävlas, & byter ut kläderna i min garderob till fel årstid!

idag lyckades jag.... repa en arbetsbil. årsmodell -10, till&med. jag har klarat mej drygt tre år, utan att göra en enda skråma på en bil! men idag hände det. fast det låter lite värre än det är, det var två små pytteskrapmärken. men ändå, man känner sej kass. jaja... man kan inte vara på topp jämt.

nu nåt roligare! jag har fått en egen låt! skriven bara till mej. det är inte alla som får det. väldigt fint gjort tycker jag! puss! :)

genau!!!


idag ska jag fan ha en riktig slappardag! det är jag värd, eftersom att jag jobbade hela helgen plus hela jäkla dagen igår. imorse fick jag kaffe & frukost på sängen, hihi!
jag har börjat drömma så jäkla mycke, & jag minns alltihopa! inatt har jag tydligen pratat i sömn massor, jag vaknade av att jag pratade jättehögt imorse! hahaha.

& igårkväll lärde jag mej att spela låt nummer två, eller iallafall halva.
det tycker jag var bra gjort! :)

ikväll ska jag träffa marie, som varit borta i... fyra veckor kanske? kul!

men nu ska jag duscha en hel evighet! puss!

sötan.

kiwi grejade precis massa runt pallen, så jag trodde att hon hade nån leksak under som hon inte fick fram.. jag lyfte på pallen, (som är ihålig) & snabbt som fan springer hon in under & sätter sej där. hon vägrade komma fram så hon fick vara där en stund.

 
 


dumma mej!


sju timmar utan snus = hallucinationer???????!

nej, usch & fy. jag gav upp ikväll.
först var jag alldeles snurrig & yr i skallen, & sen började jag se konstiga saker. då gick jag fortsomfan ner till ica & köpte snus. jag tog mitt förnuft till fånga, det är nog bättre för kroppen att trappa ner lite åt gången än att tvärsluta. men jag skulle ha haft en anställd som kan ge mej snus med jämna mellanrum. jag har inte så bra självdisciplin, har jag en snusdosa så kan jag inte riktigt hålla mej! varför började man med sånt här?! så jävla onödigt!!!! men jag klarar det den här gången, jag bara SKA!!!!

hihihihihi!


nu har jag ääääääntligen en gardinstång & gardiner uppe igen! jag vet inte hur längesen det var alltihop ramlade ner! men nu sitter de där igen! skönt! :)

idag ska jag till tandis. jävla ilningar.
jag ska sluta snusa. igen. wish me luck!

mys idag!


tidigare idag kom linda & melker och hälsade på. vi drack kaffe och pratade om allt som hänt på sistone! det går alltid för lång tid mellan gångerna vi ses, och lilla melker har blivit så stor nu! :) världens sötaste snutt! skulle ha visat en bild, men batteriet i kameran var självklart slut!

nu ska jag snart iväg på jobbet. pusshej!

RSS 2.0