HUMOR!

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!! Detta är humor, min humor i ett nötskal! Jag kan bara inte sluta skratta!!! Jag är mållös! Check it out here!

Ni som inte tycker detta är kul har helt enkelt ingen humor. punkt slut! :)

Nu har jag jobbat klart för dagen, ett riktigt skönt pass. Började halv 8 imorse & slutade för ungefär 45 minuter sen. Idag ska jag göra sallad med nudlar, kräftstjärtar, räkor & lite sånt smått & gott till middag! Lite senare ska vi iväg & köpa en vit hylla, som är superfin! Jag blev så glad när jag kom hem nu efter jobbet.. my love hade burit ut den gamla bokhyllan som jag bett honom om. Jag trodde aldrig det skulle gå så fort att få ut den. Så nu är det bara att shoppa lite nya prylar att ställa dit.. för det blir säkerligen mer än den där hyllan vi köper. Det brukar bli så ;)


period.

Åh, jag tycker så himla synd om den här tjejen!!
Jag visste inte riktigt om jag skulle lägga ut den här länken eller inte, eftersom att jag tycker så fruktansvärt synd om henne! Men sedan tänkte jag att det inte spelar speciellt stor roll om även jag lägger ut den, då den iallafall är överallt på Internet.
Ni har säkert sett henne på teve.. men jag måste varna människor som är känsliga. För det är inte särskilt mysigt. Usch, vad jag mår illa när jag ser den, men man måste ändå se den om & om igen, bara för att man inte kan förstå att det verkligen sändes live.
Mensvärk är inte det roligaste att handskas med, som de flesta av oss kvinnor vet. Det kan vara ett rent hvete, som synligt på länken.
Klicka här för att se vad jag pratar om, om du törs.
Åh, jag kan helt enkelt inte beskriva how sorry I am for her!!!

Men ingen kan nog säga emot mej då jag säger att det var väldigt strongt av henne att bara fortsätta efteråt. Så jäkla bra gjort alltså! Det är nog inte många som skulle klara av det, så bra som hon faktiskt gjorde.
Det tycker jag hon ska ha cred för!


United States of America.

Hihi. Av någon anledning kom jag just på en rolig grej.
En dag på skolan, det måste ha varit sista året, satt jag & min kära vän Moe & pratade & tittade på en jordglob. Vi satt & pekade på en massa länder & allt möjligt.
Sedan säger my friend; tänk att jag har varit i Amerika..
& på det svarar jag chockat; VA? har du? det visste jag nog inte ens!
hon tittar lite konstigt på mig.. & säger;
jo, det vet du ju! det var ju inte längesen jag var där!
jag funderar ett tag, & säger att jag helt seriöst inte visste det.
hon fortsätter titta på mej lika konstigt & säger; Liza! USA!
Jag svarar lungt att jag vet att hon varit i USA,
men att jag inte vetat att hon varit i Amerika.
Ni kan ju gissa om hon skrattade..  & försökte samtidigt få fram att USA står för
United States of America.
HAHAHA! i'm a true smartass, i know. jag har nog aldrig riktigt tänkt på att det är så.. men sen när hon sa det så insåg jag ju hur självklart det var.. men jag kan ju lika gärna erkänna att jag är dålig på geografi, & länder överhuvudtaget. katastrofalt läge iallafall.

imorrn är jag ledig. NICE! nu ska vi se en film med micke persbrandt!
wiho. det blir MYSIGT!!
pusshej!


I'm worth it.

Ojojoj. Jag tycker att jag har varit så himla duktig hela dagen. Först & främst jag har jobbat, fram till 17:00! Sen dess så har jag sprungit upp & ner, fram & tillbaka till källarn - jag vet inte hur många gånger - för att tvätta kläder. Tre fulla maskiner har jag kört! Plus torktumlarn då, vilken inte är den lättaste att handskas med! Sedan har jag vikt ihop torra kläder, macho macho! & inte nog med allt detta, jag har även diskat som en galning.. hela diskbänken var full av disk. Men nu är den iallafall gone så det känns skönt!
& nu för att jag har varit såhär himla duktig så sprang jag även ner & köpte en godispåse full med olika lakritsmumsimumsi & en läsk, till BARA mej! Because I'm worth it! ;)

Idag ringde min gullfarmor hir. Åh, hon är så söt! & hon lät riktigt stolt när hon ringde, eftersom det var första gången som hon ringde till dehär numret. Hihi, cutiepie!

Näe, nu ni.. ska jag gå & kasta mej ner i soffan & hoppas på att teven ska visa nånting sevärt, för en gång skull.


Hihi! Klockren bild! Mio kanske har lite respekt för kattorna ändå? ;)


Grattis till mej!

Insåg precis att jag hade namnsdag igår! Det är så tråkigt när man missar namsdagar! Men grattis i efterskott till mej iallafall, tycker jag!

En dag när jag satt & fikade började jag läsa på mjölkförpackningen.. där stod det om ett test man kunde göra, för att se hur norrländsk man var. Hihi, självklart var jag bara tvunge att gå in & göra det där testet! Kul att veta hur norrländsk man är, då jag är så himla stolt över att vara det! GLAD blev jag när resultatet kom fram på dataskärmen - jag är 90 procent norrländsk!! Det var så skoj för jag tvingade my love att göra testet, även han. & han var 77 procent norrländsk! HIHI, jag var meeer!
Gör testet här! Berätta även gärna hur mycket ni fick! Nu ska jag gå & slökika lite på teve, sen blir det tacos till lunch & efter det kallar jobbet. Hejsvejs!


Älg lite här&där.

Hihi, det ser nästan ut som att jag ser något i skogen & tänker skjuta. Men så är inte fallet. Jag gillar inte grejer man kan döda med, & håller mej därför ifrån dem, helst. Jag höll BARA i geväret just där eftersom ägaren till det fotograferar. Det var iallafall mysigt att följa med på älgjakt, även om det aldrig kommer bli någon jägare av mej :)



Sedan har vi även varit på älgfarmen i Bjurholm, & där klappade vi älgar som var både stora & små! Det var en riktig upplevelse! Jag kan verkligen rekommendera att åka dit! Kalvarna var så söta! & att alla älgarna var så tama är minst sagt otroligt.

     


crazy days.

Ja, var ska jag börja?
Har nu förflyttat mej ungefär nio mil från Åsele. I söndags våldpackade jag, bilen var, utan att överdriva, smockfull med grejer! Har haft inskolning på nya jobbet hela veckan, men idag var jag ledig. Det var otroligt skönt & jag lagade middag tills my love kom hem från jobbet. Det blev tacos & självklart var jag tvungen att göra Empans specialsås till! :) Man blandar Creme Fraiche med purjolök, salt & peppar. Otroligt simpelt & otroligt gott! Plus att jag pressade i lite vitlök vilket gjorde den, om möjligt, ännu smarrigare! Det var så kul för mitt sällskap hade ingen som helst aning om att jag skulle göra middag tills han kom hem, eftersom jag sagt att vi skulle fara & handla någon mat när han slutat. Han blev GLATT överraskad när han kom in genom dörren & det luktade tacos i hela lägenheten!
Sånt är så kul! :)
Vi har även varit & handlat lite smågrejer till lägenheten ikväll, allt från toalettartiklar till klockor! Jag vet inte riktigt var min sambo (hihi) ska kunna visa sin personlighet i lägenheten, då min vilja är ganska stark.. jag har redan hunnit ändra ganska mycket här sedan i söndags. Men det kanske är bäst så? ;)
Träffade en av mina gamla lärare sedan skolan, & då känner man hur enormt mycket man verkligen saknar skolan! Man insåg inte hur bra man hade det under skoltiden, man klagade bara över alla läxor & allt hela tiden. & visst är det skönt att slippa allt sånt, men samtidigt så går hjärnan på högvarv även nu, då man går omkring & funderar över jobb & vad man ska göra här i livet. Det gör man HELA TIDEN verkligen!
Anyway så gjorde jag efterrätt när vi kom tillbaka från stan. Jag hade tänkt baka något, men då vi inte hade några ägg hemma fick det bli ett litet hop-plock istället. Visst hade jag kunnat gå 200 meter för att köpa ägg, men det kändes alldeles för långt just då! Därför blev det detta vi åt, det smakade inte illa det heller! ;)



Ihelgen kommer jag vara ensam eftersom min sambo kommer fara hem & jaga. Men det gör inte så mycket, eftersom jag kommer jobba i princip hela helgen.
Igår ringde min älskade vän från Stockholm & det var så roligt att prata om allt som hunnit hända på en enda månad! Men man måste verkligen planera in samtalen numera, eftersom man inte pratar lika ofta som förut så blir de ungefär en timma långa! Det går inte att komma ifrån!

Nu ska vi krypa ner & se en film innan vi somnar. Imorgon kallar jobbet, på riktigt! Nu är det inte inskolning längre.
PUSSHEJ!


what a difference a day makes

Idag var jag, sis & mio & hjälpte farmora att sätta lite blommor. Alltså min farmor!! Det är en dam ska ni veta! Ojojoj, vad man får skratta när den människan är i närheten! Det går inte med ord att beskriva! :)
Först så ska hon gå en liten prommis med Mio, & när vovven blir uppspelt för nånting så börjar han skaka som en annan tok. Då går farmor iväg på rangliga ben, & så hör vi hur hon säger: "Men herregud, va du skaka! Ha du parkisson"? (Parkinson, sjukdomen som gör att man skakar, men farmor kan inte uttala det ordet & det gör det ännu roligare! :))
& inte nog med det! Lite senare så tyckte hon att hennes jacka såg så bred ut på henne, så hon säger.. " Men ojojdå, de ryms ju två Märter i den här"! (Min farmor heter Märta) HAHA! Jag kan mycket väl tänka mej att det inte låter speciellt kul, men alla som träffat min farmor vet hur hon är. Man skrattar tills man får andnöd! ;)

Jag har ju blivit erbjuden jobb efter att jag varit på intervju, & idag ringde jag till dem & meddelade att jag tar det. Jag har hållit på & funderat fram & tillbaka, & tänkte ge det ett försök! & det blir verkligen himla tvärt allting händer, för två dagar sen var jag arbetslös & nu är jag då allt annat än det, då jag fick en tillsvidareanställning med en gång! Underbart! :)
Redan på fredag börjar inskolningen, & sedan flyttar jag inom kort! Det blir spännande! :)
Farmor tycker att det är tråkigt att jag flyttar. & mamma ville inte släppa iväg mej, även om det inte är speciellt långt att åka. Hihi! Det känns bra att ha så pass nära hem, & samtidigt komma härifrån!

Sedan har jag suttit & kollat på en massa bilar idag. Nu är jag i behov av en bil! En billig som går billigt! Inte det lättaste att hitta! Plus bra vinterdäck då! Vi får kika vidare.. men jag vill ha en NU! Jag är ingen som gillar cykeln speciellt mycke! :P

Förövrigt har jag kommit på att jag hade haft körkort i 1 år igår, GRATTIS till mej! Ett helt år utan någon anmärkning! Peppar peppar - annars blire väl snart! Ta i trä också, för den delen!! Förresten har det gått jäkligt fort alltså, det känns som igår jag var på körskolan!

Imorrn ska jag till tandläkarn, måste komma ihåg att ställa klockan... förresten har jag klarat 15460 poäng på spelet nu! Det är Level 7! Ojsan, ett rim där! ;)
Skit att man måste bli så beroende av en del spel, det är inte likt mej alls.. jag som skulle sluta spela nu. Men grejen var den att syrran på något vis lyckades slå mitt sista rekord, & då blev jag ju bara tvungen att slå henne så jag har mest! Vi får se om detta kommer urarta snart...
GONATT!


annoying.

Idag har vi tagit hand om Mio igen. Jag har även slängt ut massa grejer från mitt rum ännu än gång. Plus att jag har hett dit massa grejer också, så det krymper verkligen inte med saker iallafall! Sedan så har jag spelat bartenderspelet igen, nu var det faktiskt ett par dagar sen jag spelade. (Måste bara få uppdatera er om en grej.. nu är mitt rekord Level 6 13900 poäng) Hihi, jag tror allvarligt att inte en människa kan slå mej i dedär spelet. Kom igen nu Empan! ;)
Jag ska sluta spela nu, för nu är jag nöjd med poäng & jag tror nästan inte att man kan få så mycket mer än dedär.

Jag saknar en viss person hela tiden! Jag trodde inte att det var möjligt att sakna någon så mycket som jag gör. Speciellt med tanke på att jag träffade den här personen senast igår. Livet är hårt.
Idag kom jag på att jag ska till tandläkaren på torsdag, nu var det ett bra jag sen jag var där faktiskt. Det ska nog gå bra. Peppar peppar!
Har suttit & kikat lite på frisyrer idag eftersom att jag är så less på mitt hår nu. Men jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. Hade tänkt klippa mej när vi var i Sundsvall, men samtidigt vill man ju inte slösa en hel shoppingdag på att sitta hos frisören. Så det fick vara. Men nu är jag jäkligt sugen på att göra något nytt, det var ett tag sen nu!

Ikväll blir det en riktig slapparkväll, en sånhär myskväll!
Jag ska se Idol & äta smörpopcorn! YES!

Förresten sprang en stor, stor älg över vägen när jag körde hem igår. Hua! & det var jäkligt mörkt dessutom, eftersom att klockan var rätt mycket. Väldigt otäckt, man vet ju aldrig om den vänder tillbaka & springer över vägen igen när den väl kommit över. Sen vet man ju inte heller om det kommer fler älgar!
Jag körde efter en skogsbilväg eftersom att jag, smartass, inte hade med mej börsen med körkortet. Jag var så rädd att bli stoppad av polisen utan körkort så jag var tvungen att ta en läskig & mörk skogsbilväg. Men jag fick se många djur efter vägen!
Sedan blir jag jäkligt irriterad när man möter folk som inte fattar att de måste slå av helljuset!! Vissa är så himla sega med att göra det! De måste tro att det är någon jäkla surkärring de möter, då jag sätter igång & blinkar som en tok för att de ska slå av det. Men de verkar då förstå vad jag är ute efter, eftersom de blixtsnabbt slår av helljuset då! Hihi. Men det är riktigt störande, det håller nog alla med om.
Nu ska jag dra. BYE!


johej..

Åh, det känns redan nu att man klivit in i vuxenlivet. En massa papper som ska hit & dit precis hela tiden! Vet inte hur många papper jag har tagit itu med idag! & ringt samtal & jobb & grejat på.
Sedan har jag även fått mitt fina soffbord från IKEA idag, jag börjat skruva ihop det.. men vissa grejer klarar man faktiskt inte utan en karls muskler! Så det får fixas senare.
Hade även beställt en golvlampa, även den från IKEA. Den står nu så fint på mitt rum!
Oj, vad mycket nytt & fint jag har nu.. har en massa kassar med nya grejer som bara inte får plats.. de får vänta tills jag skaffat en lägenhet. Har även fått en hylla av my love som är väldans fin! Vet inte om den kommer rymmas heller, men det blir bra att ha i framtiden.. när nu den kommer.. framtiden alltså :)

I söndags var vi på Älgfarm. Spännande, jag klappade både stora älgar & småttingar. Kalvarna var riktigt söta! Även om man var rädd att de skulle trampa sönder fötterna på en när de blev för närgångna! ;)
Igår följde jag med & jagade. Jag trodde att jag skulle bli grymt rastlös, men faktiskt gick det bra! Dagen började lite tråkigt när vi gick väldigt långt (enligt mej iallafall), & jag blev blöt om hela fötterna & upp över knäna. Men när vi kom fram så gjorde vi upp en eld & när kläderna var torra igen så blev mitt humör bättre! (För humöret var inte på topp när jag blev blöt & kall, som ni kan tänka er) Men det löste sig iallafall som sagt var.
Några fick skjuta, så det var ju kul att få vara med då. Faktiskt så tror jag att jag kommer följa med fler gånger. Men då ska jag inte ha stövlarna jag hade igår, för jag har väldigt ohärliga blåsor bak på hälarna nu. Hua!
Japp. Nu är det bara att fortsätta med samtalen.. Hej & hå!


lala.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med mej den senaste tiden. Förut kunde jag gå & lägga mej vid 22, & somna påengång. Men nuförtiden GÅR det bara inte.. så det är ingen mening att ens försöka, jag kommer bara ligga vaken i flera timmar & blir irriterad över att jag aldrig somnar - & då ni! DÅ går det absolut inte att somna. Då är det bara att glömma. Sedan, eftersom att jag har så svårt att somna, så vaknar jag ju självklart sent på morgnarna. & det finns inget värre än att vakna vid 11! Då har man ju sovit bort halva dan! Jag blir så stressad! Jag älskar att vakna vid halv 9 & känna mej så himla utvilad som det bara är möjligt. Då känner man att man har tid att ta det lugnt, plus att man har hela, hela dagen framför sej! Underbart!

Jag kom iallafall på en grej som gör mej så otroligt trött & sömnig.
Sånahär grejer, förstår ni.. som här nedanför..
Det finns nog inget tråkigare att göra eller läsa.
Därför tänkte jag att det kan vara en bra grej för att jag ska bli trött
& kunna somna snabbt ikväll ;)
Enjoy! (om det nu kan vara möjligt :P)

Här är alltså grejer.. ja, som ni kanske ville veta, & inte visste om mej..
[BORING! iallafall enligt mej]

( ) har suttit på en geting/humla - (thank god)
( ) har gråtit efter ett besök hos frisören - (händer bara inte, det växer ju ut!)
( ) har skrivit brev till någon i Afrika
(X) cyklat utan händer
(X) hatat kärlek
( ) har flugit i en luftballong - (men det ska jag!)
( ) åkt pulka i vinter
( ) haft Bamseplåster på mer än tre tår samtidigt
(X) varit höjdrädd - (OJA!)
(X) rökt en cigarr
(X) kysst dig själv - (när man var liten gjorde man nog så;))
( ) vandrat några mil - (as if..!!)
(X) viskat i någons öra
( ) hånglat med en av samma kön (nejtack)
( ) hamnat på sjukhus
( ) känt dig som ett pappersark
(X) virkat
(X) diskat
(X) förlorat den du älskar
(X) sagt nej till sex
(X) druckit vatten upp&ner - (det enda som funkar mot hicka!)
( ) dödat någon
( ) ätit säl
( ) bakat sockerkaka - (ojsan!)
(X) varit kär
( ) velat dö - (trott att jag velat det, STOR skillnad!)
(X) blivit dumpad
(X) dumpat någon
(X) varit i knytnävsslagsmål - (dock inte mot ansiktet! AKTA NÄSAN!;))
( ) har/haft converse
(X) känt dig som ett as
(X) lyssnat på samma låt en hel natt - (kanske för många nätter..)
(X) ätit godis istället för att gråta - (det funkar faktiskt.. tills man börjar må illa)
(X) gjort dig själv illa - (ofrivilligt, ofta)
( ) blivit arresterad - (än så länge har jag klarat mej, hihi)
( ) legat med en medarbetare
(X) flugit
( ) sett dig själv brinna - (dock sett stövlarna jag hade på mej börjat ryka!)
( ) spytt i en bar
( ) crowdsurfat under en konsert
(X) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(X) smetat mat i ansiktet på någon - (det är oerhört roande! TESTA!)
(X) skrikit hora/bög till någon
(X) varit full
(X) varit ensam
( ) blivit avstängd från skolan
(X) burit pärlor - (every day)
(X) gjort upp eld på en strand - (pyroman I am)
( ) drömt att jag gift mig med någon
( ) inte duschat på en vecka - (MÄH! HUA!)
(X) blivit puttad i en pool med kläderna på - (fast ännu värre.. i en SJÖ!)
(X) blivit tillsagd av en främling att du är het - (för många gånger. men bästa var när någon slängde isbitar på mej för att jag var "too hot", hihi)
( ) haft en Britney Spears skiva
(X) svimmat - (på åslia, hihi!)
( ) hatat värme - (I'm loving it!)
(X) tyckt om katter
(X) haft vattenkrig
(X) smakat på granbarr - (säkert)
( ) haft sex på en IKEAsäng på ett IKEAvaruhus - (spännande!)
( ) varit cheerleader - (nja.. drillflicka!?)
(X) tittat på en solnedgång med någon du tycker om
(X) skrivit på någons arm
(X) dissat någon som ringt på din mobil
(X) hatat någon som du egentligen älskar - (difficult stuff)
(X) ångrat dig
(X) varit svartsjuk
( ) hostat blod
(X) haft sex när du varit full
(X) låtsats att du var en fjäril - (säkerligen när jag var liten)
(X) önskat dig en kyss
(X) älskat någon så att det gör ont
(X) tyckt om kladdkaka - (HIHIHI!)
(X) ätit middag med någon du tycker om
(X) trott på det övernaturliga - (annars vore det tråkigt)
( ) hatat dina föräldrar - (varit irriterad, hata är ett för starkt ord!)
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
( ) hatat din kropp och ditt utseende - (fortfarande ett starkt ord..)
(X) spelat gitarr - (iallafall försökt..)
( ) spelat nyckelharpa
(X) sjungt i duschen
(X) skrikit dig hes av panik
( ) sett någon dö
( ) varit med om en katastrof
(X) vibrerat av nervositet - (mina skallerhänder!)
(X) skrattat så du grät - (every time, always!)
(X) tyckt om gröt - (men INTE "tomtegröt")
( ) fått för dig att du är homo- eller bisexuell men kommit på att du inte är det
(X) haft solen i ögonen med ett leende
(X) tagit någon på rumpan - (GRRR!)
( ) slängt porslin i väggen
(X) hatat hela världen
(X) sjungt till håkan hellström med någon du tycker om - (sjunger till det mesta, så.. säkert!)
(X) tyckt att pengar är viktigare än nåt annat - (innan man insett motsatsen)
(X) drömt mardrömmar - (FÖR ofta!)
(X) kunnat döda för någon

sådär ja. precis som jag trodde! nu ska jag hoppa isäng medan jag är trött! GONATT! ;)


Woho!

Hihi. Måste bara uppdatera lite.. jag känner mej som en riktig datanörd! men ibland måste man bara få vara det också. Mitt rekord på bartenderspelet ligger nu på Level 5 och 11360 poäng!! Undrar om jag skulle vara så bra på riktigt också? Kanske kan bartender vara ett jobb för mej? Hihi ;)


bartender.

Ikväll har jag jobbat. Det känns bra att få jobba ett par dagar lite nu & då, så man tjänar lite pengar iallafall. Annars är det rätt skönt att vara ledig också. Men som det är nu så är det helt perfekt - att man får ett arbetspass nån gång sådär :) Ska jobba imorrn också. & sedan på söndag ska jag till my love - vi ska ut & jaga. Haha, Liza ska ut & jaga! Det kan bli spännande! Jag längtar lite, men samtidigt tror jag att jag kommer vara jäkligt rädd. Hua, en skog full av älgar & björnar! Men vi får se.. en dag kanske är mer än nog! Eller så kanske jag gillar det! Hihi, men jag tvivlar.. det här med att vara tyst länge... nja, det är nog ingenting för mej. Jag blir antagligen jäkligt rastlös & bara jobbig att ha med sig i älgskogen. Men man måste väl ge det en chans iallafall! Spännande är det då iallafall! & så ska vi ju även på en Älgfarm på söndag.. även det känns lite både och - det blir säkert jättekul & spännande, men creepy på samma gång! :)

Syrran har hittat en superroligt spel på Internet. På Barskolan.net.. Man ska agera bartender, & jag kan säga att det behövs ett par provomgångar innan det flyter på! Folk kommer & beställer drinkar eller två, tre öl & så ska du servera det så fort som möjligt. Ljudeffekterna är ganska roliga.. eller så kanske det kan vara jag som har dålig/ barnslig humor! Anyway...... än så länge är mitt rekord Level 4, på 7900 poäng. Försök slå det om ni kan! Hihi! Men jag varnar er, det är beroendeframkallande! Man sitter & tänker "nu är det här sista gången jag spelar".. men icke, man blir fast lite, lite längre än man kanske tänkt sej ;)

http://www.barskolan.net/nyheter/2007/070831_spel.php


bus.

Idag är jag barnvakt till Mio.
Han är på besök & så länge han är här är det inte en lugn stund.
Ger man honom något som han får busa med så skiter han fullständigt i den grejen. Han tar alltid saker som han inte får bita på! Men så är det väl med hundvalpar.
Nu kommer mamma hem om ungefär 10 minuter, så då får hon ta över vilddjuret.

Den här hunden är vansinnig! Men samtidigt vansinnigt gullig & rolig..
så ja, det är väl värt det måste jag nog medge ;)


Just i den här stunden var det en stackars plastblomma han hittat på mitt rum,
som blev offret.



NU ska jag gå & packa lite, sedan åker jag till my love. Det blir middag & mys ikväll!


ID

Jag skrev ju i ett tidigare inlägg att jag skulle kunna vara med i programmet ID som sänds i Kanal 5. Nu har jag hittat en sida på Internet där man kan spela ID! Hihi, perfekt! Fast det här spelet är på engelska, vilket gör det en aning svårare. Men jag klarade det iallafall, & vann macho macho med pengar! Synd bara att det inte är riktiga pengar.. men det är kul iallafall vill jag lova! Gå in på länken nedanför å se om du också skulle kunna vara med i programmet. TESTA! :)

http://www.nbc.com/Identity/game/game.shtml


carpe diem.

åh, man blir ju riktigt beroende av att göra tester av olika slag när man väl börjat!
blev såklart tvungen att göra fler efter att jag gjort ett!
men jag tror faktiskt att det kan vara bra att göra lite tester nu & då, man får kanske en bättre insikt i hur man är som person - även om man ju alltid ska ta såna här grejer med en nypa salt :)

Njut av livet nu - det är ditt motto.
Du tar varje chans att njuta av livets stora och små glädjeämnen.
Ibland kan det bli lite för intensivt, men du föredrar att njuta för mycket än för lite.
Du går in helhjärtat för allt du gör.

Jag har inget att tillägga, det stämmer på pricken.


appearance.

Hihi. Gjorde precis ett test om hur viktigt utseendet är för mej. Detta är mitt resultat:

Du gillar att klä dig fin till fest, men tänker inte så mycket på utseendet till vardags.
Du vill hellre anses rolig än snygg, men bangar inte en ordentlig shoppingrunda med bästisen då och då. Utseende är kul, men inte allt!

Att jag gillar att klä upp mej när jag går ut.. jo, det stämmer ju. Det gör ju faktiskt de flesta!?
Men sedan att jag inte skulle tänka så mycket på utseendet till vardags.. njao, det kanske också stämmer faktiskt. Visst är det många dagar i veckan man går runt osminkad i mjukisbrallor, men samtidigt så kan det vara kul att känna sej lite mer fräsch även de dagar man bara går hemma.
Hellre anses rolig än snygg - absolut! Har man en härlig personlighet, & folk anser att man är rolig, då kan jag lova att man även uppfattas som "snygg"! (även om man blir smickrad om någon tycker att man ser bra ut, såklart). Shoppingrundor med vänner är inget man säger nej till i första taget!
& det sista är klockrent mej: att utseende är KUL, men definitivt inte allt!
Kort & gott passade det faktiskt otroligt bra in på mej :)


adrenaline.

Satt & såg ID på teve tidigare ikväll & jag känner hur mitt adrenalin blir helt GALET!
Jag måste, bara måste vara med i detta program! Ni vet, när man sitter hemma i soffan & bara vildgissar.. & det går så jäkla bra för mej! Det är bara några enstaka personer jag inte kunnat klura ut identiteten på.
Jag kan inte förstå att jag ser så fort vad folk sysslar med, eftersom jag annars har rätt svårt att se på människor vilken typ av person de är. Många i min omgivning ser väldigt fort på folk hur de "är", medan det tar tid för mej att skapa mej en uppfattning. Detta kanske kan vara bra, eftersom jag då inte dömer folk på förhand?
Men jag tror nästan att jag skulle klara det om jag skulle vara med i programmet, jag vet inte varför.. men det känns så iallafall. Ännu ett ypperligt tillfälle att ta i trä! Hihi, om det är någon som har lust att anmäla mej dit så går det alldeles utmärkt, I would do it for sure! :) Annars så skulle det även vara väldigt roligt att vara med som en "främling" där, det skulle vara spännande att se om det går att se att jag är undersköterska, eller kanske bara norrlänning eller något sånt kul? Det känns inte som att någon av dessa skulle vara helt uppenbart..

Sedan har jag även suttit & kikat på Top Model, så jag har suttit framför teven ovanligt mycket ikväll. Ibland är det bara så mysigt, speciellt när mamma är med framför teven! Det är inte alltför ofta man hinner med sånt mys nuförtiden känns det som. Vi satt där i vår nya soffa, jag med smörpopcorn fulla nävarna! ;)


ohyes.

helgen på hotell i sundsvall blev såklart helt underbar. när jag slutat jobba i fredags hoppade jag in i duschen & direkt efter det bar det iväg mot stora staden!
när vi kom fram blev det att sprätta en cider medengång. sedan kom mam&pap & överraskade på hotellet. de hade bokat rum på ett annat hotell, utan att berätta nåt. eller ja, min kära papi hade såklart råkat försagt sej till mina små öron.. så jag var den enda som visste ;) det var kul! hihi.
iallafall så blev det kinamat till middag båda dagarna, eftersom att min syster & jag fullständigt älskar kinamat!! limpan & my love hade självfallet inte så mycket att säga till om.
lördagen spenderade vi i affärer, där vi trivs bäst! underligt nog köpte jag inte ett enda klädesplagg(!) men lite annat smått&gott som jag var i behov av. kände mej riktigt stolt ;)
kan bara tillägga att detta dock ändrades dagen efter, på vägen hem, när vi klev in genom dörrarna till Birsta City. Där har jag en jäkla tendens att bränna pengar, & så blev det även denna dag. gick hem med ett par klädesplagg, inklusive ett jeanspar. då kändes helgen fulländad.
IKEAbesöket innefattade även en del kostnader, vilket faktiskt var väntat. köpte en hel del fina saker & just nu har jag egentligen ingen plats för dem.. men man måste ju tänka lite långsiktigt ibland, så jag tänkte att det kommer behövas till en framtida egen lägenhet ;)
av någon anledning så försvann hälften av mina nyinköpta ikeaprylar direkt när vi var hemma i åsele. det var min kära syster som var i farten, & ångrade att hon inte köpt just de grejer jag hade köpt. därför gjorde hon en deal. -japp, hon gjorde en deal. inte vi. mina fina saker hänger nu fint på väggarna i hennes hus.
därför ska jag ikväll beställa nya grejer till mej själv ;) hihi.
helgen var riktigt mysig med bad i hotellets pool, mackor på subway på natten, ostbricka & allt sånt mysigt!

idag har jag jobbat, & det var riktigt tungt måste jag medge. efter sånahär helgen är man egentligen inte i form att jobba, men det gick iallafall. jag somnade inte sittandes på en stol, även om det kändes som att det skulle inträffa vilken sekund som helst under dagen :)

här har ni ett par mysbilder från helgen.

     
 - på kinarestaurang - irish coffee - jag & papi vid ostbrickan -

              
- två grabbar som mår gott - två brudar som avslutar kvällen på subway -
 
     
- sis är glad i cider - me & mio påväg hem -  nöjda efter ikeabesöket -


RSS 2.0