akut utryckning!!


... så vaknade jag imorse!
klockan var kanske 06.30 när min kära sambo rusar in i sovrummet där jag sover som bäst. han hade fått nåt i ögat, & som den sköterska jag är så kliver jag upp. (även fast jag hade planerat att ha sovmorgon idag, iallafall till nio) vi kämpade med att skölja & spola i ögat i kanske en halvtimma. han kunde inte öppna ögat ett dugg. när vi hade spolat en stund till fick han upp ögat litegrann, & det såg förjäkligt ut! men när vi hade hållit på i drygt trekvart så ser vi en liten, liten sten komma fram i tårkanalen!
jag förstår att det hade gjort ont, en liten sten med sylvassa kanter! usch!
iallafall så gick jag & la mej igen när han, glad i hågen att kunna se igen, äntligen drog iväg på jobbet. där låg jag, utan att kunna somna om. & när jag tillslut lyckades somna igen så SOV jag. hårt. syrran hade ringt flera gånger, & jag sov. typ vid 10.45 fick jag ett sms, som jag vaknade av. & tur det, för att annars hade jag nog sovit bort även andra halva av dagen. ÅH, jag blir så jäkla stressad när jag sover så länge. kvart i elva!!!!!!! halva dagen är ju borta! men jag behövde det tydligen. japp, nu ska jag in i duschen! sen ska jag förbi eriks jobb & kika på våtrumsmattor! pusshej!

HAHAHAHA!


Det ringde just en försäljare på våran hemtelefon.
Erik svarade:
-Erik
-Ja hej, jag ringer från blablablablabla, jag söker Erik?
-Nä, han ä på jobbe...
-Okej, men då får jag återkomma. Hejdå!
-Hej!


hahahahahah, VA?!
Om man ringer hem till någon som heter Erik, & så svarar personen i telefon "Erik" - betyder inte det att det är Erik som svarar då?

finally!


haha, nu har jag äntligen tagit mej för att skaffa facebook! jag har inte riktigt förstått mej på det riktigt än, men man lär sej väl eftersom! igår tänkte jag att "näe, nu jäklar"! alla verkar ju ha det nu, så då måste väl jag också.. haha! men då blir det säkert ännu mer sällan jag skriver här istället, om det nu är möjligt! :)

fy, vad trött jag har varit hela dagen. har känt mej mer död än levande! inatt sovde jag inte många minuter. låg & vred & vände mej av värk som en annan 70-åring! tillslut gatt jag kliva upp & ta en värktablett, & när jag sen hade lagt mej igen kände jag ju hungrig jag började bli. men jag orkade ändå inte kliva upp igen för att ta mej nåt. så där låg jag; vrålhungrig & med värk, & även fast jag var dötrött var det omöjligt att somna. huvva. när jag tillslut hade lyckats somna nån gång fram emot småtimmarna flög min sambo upp i luften & började surra i sömn, för att sedan somna om igen, blixtsnabbt. då låg jag där igen, yrvaken & förvirrad! imorse hade jag bestämt mej för att "jag ska fan inte iväg på nåt jobb", men erik kom & väckte mej tre gånger så det var bara att pallra sej upp! haha. fy, så hemskt! & fy vilken gnällspik jag är nu! hejdå!

helgen...


i fredags var jag hundvakt åt syrrans hundar. det var livat i stugan vill jag lova! tre vovvar & en kisse! jag är glad att vi inte har det så jämt! haha.
på kvällen kom även syrran & limpan hit så vi såg idol. de sov över till lördag.
igår skulle jag egentligen se körslaget med stephanie, men jag fick såna hemska frossbrytningar så hon blev rädd att jag skulle smitta henne med någon förkylning. jag låg istället nerbäddad under två filtar i soffan här hemma.
idag känns det bättre, känner mej inte som någon vandrande isbit längre.

när jag skulle gå & lägga mej igår fick jag en sticka under foten, i stortån närmare bestämt!!! fyfasen för vårat stickiga sovrumsgolv. när vi är klar med renoveringen av toan blir sovrummet minsann nästa projekt! jag lyckades iallafall gräva ut stickan med en pincett imorse! det gjorde ont, men jag slipper iallafall blodförgiftning! haha!


grattis till min kära mor idag som fyller år! tråkigt att jag inte är hemma & kan vara med och gratta!! PUSS!


inga minimios!!!


idag har jag jobbat, sedan var jag bortbjuden på middag.
skönt att slippa tänka på nån middag idag! :)

men kolla den här stackarn - nu är bollarna väck!!


surprise!!

en dag när jag kom hem från jobbet fick jag en trevlig överraskning:







visst ser han lite skyldig ut?

wednesday.


jag suger verkligen på att uppdatera. snart har jag nog glömt mitt lösenord också, för att det är så sällan jag är in. jag har länge tänkt att jag ska lägga in lite bilder, men aldrig tagit mej för. vi får se när det blir...
idag har jag sprungit lite på stan. syrran hade hängt undan en klänning jag gatt gå & köpa åt henne. sedan har marie varit här & fikat bakelser.
nu måste jag börja med middan innan jag ska iväg & jobba.
PUSS

RSS 2.0