motorvecka.


ihelgen har jag varit ledig. vi hade planerat att gå på öltältet iallafall en kväll. i fredags spöregnade det, så då vart man inte sådär tvärsugen på att kliva utanför dörren. igår var det lite bättre väder, men vi gick bara & kollade lite utanför. jag tror vi var lite för less på öltält & töcke efter åselemarknan! så vi gick hem & såg en superbra film istället! jag har knappt känt av att det har varit motorvecka, förutom alla raggarbilar som cruisat runt.

tidigare idag kom eriks föräldrar & ett par släktingar till eriks mamma hit & fikade. sedan drog vi iväg allihopen på en mässa i en liten by, där vi också fikade. efter det fortsatte vi till världens forsar (nu har jag såklart glömt namnet på den också), som man gick över på hängbroar. jätteotäckt & spännande på samma gång! hihi, det var riktigt mäktigt! men när man kom tillbaka "på land" igen så svajade man fortfarande, som att man var kvar på hängbroarna. i bilen påväg hem blev jag illamående & trodde att jag skulle måsta spy. det måste ha berott på forsarna & allt, för nu mår jag bra igen. jag brukar jag ju bli sjösjuk, så kanske vart jag lite sjösjuk av det där också? häftigt var det iallafall. sen skulle alla ut & äta, & som jag mådde då kände jag inte för att sitta på restaurang & äta bland massa folk så jag fick lov att äta hemma själv sen. det var tråkigt.

ikväll kom marie hit, hon hjälpte mej leta maskeradkläder inför den årliga maskeraden vi ska på. jag har fått ett par idéer, så vi får se vad det blir. hihi, spännande!

nu måste jag in i duschen om jag ska hinna sova nåt innan morgondagen. pusshej

hahahahah!


kom just på en skitrolig grej som hände ihelgen!!

min morbror pratar med min mormor (som har börjat höra ganska dåligt):

morbror: "du kanske sku ha följt me på pizzerian, de ä ju karaoke där nu å"
mormor: "äh, jag tyck int om pizza, å den där Karlåke känn ja då int ens"!



hahahahahah! gullsötan!!!!!!


workiworki.


oj, kom just på att jag inte skrivit nåt om marknan än! haha, så det kan gå!
den var iallafall underbart rolig. jag höll igång konstant onsdag-söndag. men så har jag varit trött efter det också. det tar verkligen på att ha roligt! men som vanligt går marknadshelgen så äckligt fort! fast iochförsej så var jag rätt mättad på människor, drinkar & alla marknadsstånd när vi gick en sista sväng i måndags.
tråkigt nog har jag fortfarande ingen kamera, så det blir inga bilder sen helgen. men kanske lägger jag upp en bild sen som jag tagit med eriks kamera på eros, hur han såg ut när han fick benet som vi köpte på marknan. hihi, ett bamseben!!

här är det full rulle, jag har tvättat undan allt efter marknan (vilket var en hel del;)) & sen har jag städat, så nu ska jag bara torka golven så är det klarrt! det är ju finväder idag! tar nog en prommis med eros sen, innan jag börjar med middan. eller tennis? jag vet inte, får se vad jag hinner. idag tar min semester slut. börjar jobba igen klockan 16, det känns sådär. har suttit & kikat på olika skolor. tror att jag äntligen hittat nåt som känns rätt, jag ska kolla upp mer om det!! hihihihi

pusshej!

björnar?


oj, jag har ju glömt berätta vad jag såg påväg hem i lördags!!! eller jag vet ju inte riktigt vad det var, men det var något som såg ut som två björnar! stora var dom, & de lunkade som fram, precis som björnar gör! men de var typ mörkbruna, nästan svarta, & vita på nosarna! det var när vi precis hade kört förbi sundsvall, efter E4:an & där gick dom inne i skogen bredvid vägen! jag gallskrek till lotta & vicke, men man kan ju inte direkt stanna & börja backa efter E4:an för att titta ordentligare.. jag är så arg, för jag vet att jag såg dom, & jag kommer ju aldrig få veta vad det var!! jag tror att det var svartbjörnar! fast jag kan inte förklara hur de hamnade där? väldigt frustrerande, då jag är bombsäker på att de var lika stora som björnar!

min vecka.

oj, vilken vecka detta har varit.
det började med att vi, på vår resa ner till stockholm, fick veta att vi inte kunde sova där vi hade planerat. vi hamnade istället på hotell första natten. gratis! vi var incheckade & klara redan innan vi hade kommit fram. hihi! andra natten sovde vi hos ett par som vicke kände. de tre följande nätterna sovde vi hos lotti. men dagarna var verkligen fullspeckade! vi har varit till kista, bålsta, vallentuna, bromma, ekerö, bro, järfälla osv osv - på olika upptåg! men mest har vi shoppat! underbart! sista dagen spenderade vi på drottningholm slott, men vi blev lite besvikna. det var inte alls så imponerande som vi hade väntat oss. det var lite synd. jag tog lite kort med lottas kamera, så jag kanske lägger ut bilder sen. (förresten håller jag på att bli tokig, nu när min kamera inte funkar!! jag som alltid har med kameran!)
vi kom hem i lördags igen, & det känns som att jag inte kunnat varva ner än! haha, & imorgon åker jag till åsele för då är det snart marknad! hihi!!!!!

estocolmo.


igår for vi till eriks föräldrar & hälsade på. vi har möblerat om i huset som erik har där, & det blev så bra! mycket bättre än innan! så vi sovde hur bra som helst inatt! jag lånade en bok av karin som jag började läsa igårkväll - mossvikenfruar, läste klart den för en liten stund sedan. världsbäst var den!! imorse ringde min faster & väckte mej, för att hon hade en plan. imorgonbitti vid sju åker vi helt oplanerat iväg mot stockholm. kommer hem igen.... ja, på obestämd dag & tid. inte riktigt min stil, jag som måste planera allt i minsta detalj!! men sånt är nog nyttigt att göra ibland. vi får se vad som händer under veckan nu.
nej, nu måste jag duscha & packa det sista innan jag hoppar isäng.

see ya!

twilight.


vi har just sett den filmen! se den!!!!! jag är kär!


yesterday.


igår hade jag & linda tänkt oss på badparken. hon höll på att svimma när jag sa att jag aldrig någonsin varit dit! hah. vi skulle iallafall dit, men så fick hon nåt hon gatt göra så det blev aldrig av. men nån dag framöver ska det bli!
då tog jag ändå på mej bikinin & for iväg till min faster, dom har så bra bakgård att ligga & sola på. man hörde ju att finvädret skulle dra bort ett tag nu, så jag gatt ta vara på dagen igår!
sedan på kvällen for jag, erik, mangan & marie iväg & tog ett kvällsdopp just innan solen gick ner. det var jäkligt härligt, & eros blev som tokig & plaskade runt han också! hihi. men så fick vi stå ut med en blöt-hund-lukt hela kvällen sen. USCH.
efter det hyrde vi en dålig film & åt chips & dip.

spa.


nu har vi varit & fått en helt underbar massage! det var mycket bättre än vad vi hade väntat oss. efteråt stod två räksallader & vin framme, så det vara bara att sätta sej & äta. hur bra som helst! sedan badade vi lite innan vi åkte iväg & provspelade tennis! jäklar vad roligt det är! så imorrn ska vi iväg & kika på tennisracket har vi bestämt!

vacation.


i fredags åkte jag & syrran hem till åselet. färden hem var en mardröm, stekhetta & utan AC! ni kan ju tänka er! min kisse satt i baksätet & skrek så jag fick stanna ibland & hälla lite vatten över hennes huvud för att kyla ner henne. vägomläggningen var fruktansvärd, har aldrig varit med om nåt liknande! stenarna var skitstora så man gled bara runt på dem, kändes precis som vattenplaning! usch! men vi kom fram hela allihopa iallafall!
på lördagen åkte vi iväg till klippen, vi hade med oss farmor & fika. sedan badade vi & grillade lunch ute. på söndagen tog vi båten & var ute hela, långa dagen. vi fiskade & hade det bra. sen vet jag inte varför syrran skulle luta sej över båtkanten, men hursomhelst så tappade hon sina nya solbrillor... ner i vattnet! det var lite för mörkt i vattnet för att se dem väl men ibland kunde vi skymta dem där nere på botten. det var såklart sådär supersnuskigt & vi såg en massa "sticki stubba" runtom. iallafall så skulle hon absolut få upp dem, så vi kämpade med åror & allt möjligt innan jag insåg att jag måste ner i det äckliga vattnet. syrran sa att jag inte behövde men jag hade bestämt mej. jag tänkte att om jag har på mej flipflops så känner jag inte det värsta av snuskbotten. men såfort jag klev ett steg ner i vattnet så sögs skorna fast. jag fick gå barfota.. tillslut klarade jag inte mer av botten så jag kastade mej ner i vattnet & började sprattla tills jag var bara en halvmeter ifrån solisarna. då fick jag panik & klamrade mej fast i båtkanten & skrek & sparkade med benen. jag tänkte på allt äckligt jag hade under mej som jag inte kunde se, fiskar & sticki stubba. det gick inte, jag fick ge upp & lämna solisarna där på botten.
i veckan har jag varit barnvakt åt syrrans minsting, & igår följde vi med marie & badade lite.

japp, det var det. ikväll ska jag & syrran på SPA.

RSS 2.0