SÅ!


frysen är fullsmockad med kakor, dammsugaren har gått övervarm, blommorna är vattnade, väskorna är packade, kläderna är tvättade, babyskyddet står redo. . . . ja, nu väntar vi! :)

  


nya favvoplatsen.

kiwi älskar våran nya matta lika mycket som jag gör :)


bästa sis.



vi har nog aldrig varit mer lika varann?? ;)


här kommer...


.. lite bilder sen tjejerna var & hälsade på! :)

  
 


what a difference a day makes..

i söndags var en jättebra dag, jag & pascal gjorde en gipsavgjutning av min mage! det var jättejobbigt att stå stilla i drygt en halvtimma.. men helt klart värt det efteråt! det svåraste var ändå att inte skratta när pascal, som satt på badkarskanten (med kanske en decimeter högt vatten i karet) helt plötsligt halkade till & höll på att doppa sej. tänk er långbenslånga ben slänga runt i ett litet, litet badrum - samtidigt som ni måste stå stilla som en staty för att inte förstöra gipset som håller på att torka!! tänk att, alltid när man inte får skratta, händer nåt sånt! men vi blev supernöjda med resultatet iallafall :)


måndagen var inte lika bra. eller slutade iallafall inte lika bra..


rattfyllerister kan göra en så jäkla arg! & fy vad fort det går! man får verkligen tacka han där uppe för att det lilla livet i min mage verkar okej! änglavakt kallar vi det! sen att min älskade bil ska till skroten, jag har blivit åkrädd, det knappt går att skratta/hosta/ligga utan att det gör ont.. det känns som saker man kan ta.

september!


dagen igår var helt underbar, såklart! de anlände vid 9 igårmorse, & jag tror klockan stod på 15 när de åkte hem. en heldag alltså! helt perfekt! :) tog lite bilder med syrrans systemkamera, lägger ut dem nån dag..
just nu sitter jag i åsele & väntar på att mami & papi ska komma hem från jobbet, sen drar vi iväg till övik över dagen!
sitter även & retar upp mej på mina gravidtjocka fingrar, fick just ta av mej den enda ringen jag fått på mej de senaste dagarna!! galet vad naken man kan känna sej utan smycken. hoppas mami har nån lite större jag kan ha ett tag! :)
tjugo dagar kvar idag! puss då!

RSS 2.0