Smartass?

Ha! Igår satt jag & gjorde ett IQ-test på Illustrerad Vetenskaps hemsida. När jag fick mitt resultat kände jag mej ganska nöjd, då jag blev Genomsnittlig. Genomsnittet låg på 100, & jag har 107. (iallafall andra gången jag gjorde testet, första resultatet vågar jag inte avslöja) Det låter väl inte så tokigt, tänkte jag. Tills min sambo gjorde testet & fick 112, & därmed Övernormal. Det är inte slut där.. jag bad då min syster, mamma & pappa att gå in & göra testet. Pappas resultat blev 108, mammas blev 113 & syrrans blev 119!!! Jag har alltid varit så arg över att syrran verkar ha fått alla hjärncellerna! Hon kunde väl att varit så snäll & lämnat kvar några till mej, när hon föddes ;)
Nu är jag inte så nöjd med mitt reslutat längre. Men jag skyller på att det måste ha att göra med att jag är sjuk, & inte riktigt klar i huvudet för tillfället. Haha.

Satt en stund & övervägde om jag skulle lägga ut länken så även ni kan gå in & göra testet. Jag känner mej inte riktigt bekväm med att göra det, då jag är rädd att alla ska få mer än mej. Men aja, whatever. Här har ni testet.
Lycka till! ;)


Lilla sjukling.

Jag har gått & dragit på mej världens dunderförkylning. Det bara small till så låg jag där i soffan, på gränsen till jagvetintevad! Var riktigt borta igår - snorig, hals- & öronont! Spenderade hela dagen under täcket. Man blir så förbannad när man blir sjuk, & måste vara hemma från jobbet. Både för att man vet att man förlorar pengar, & att man får dåligt samvete för de som är på jobbet & sliter. Sedan blir jag ju dessutom så grymt rastlös av att bara ligga stilla. Hua! Men vad gör man? Är man sjuk så är man, det hjälps ju inte. Det blir ju bara en ond cirkel ifall jag skulle släpa mej till jobbet iallafall, man smittar ner varandra omvartannat.
Tack & lov har jag ju en underbar man vid min sida, det kan nog vara anledningen till att jag redan känner mej så pass mycket bättre idag. Den lilla ängeln, för han är verkligen en ängel, stack iväg på apotoket igår & köpte halstabletter, nässpray & lite sånt till mej. Sedan fixade han middagen & serverade den där jag låg. Det såg himla gott ut, synd bara att jag helt tappat smaken. Ha! Sedan köpte han även isglass, eftersom det ska vara bra för en ond hals. Plus VeckoRevyn så jag skulle ha något att göra! Underbara människa! Vad skulle jag göra utan honom?!

Om inte alls lång tid ska vi iväg till Stockholm & shoppa loss. Längtar också till IKEA på hemvägen, där hittar man alltid så mycket roligt! Har en liten lista med grejer jag ska köpa där, så det blir nog bra :)
& så har vi bokat tid för fler tatueringar igen! Det känns skönt att ha ett datum att längta till igen, nu var det iallafall ett par månader sen vi var iväg. Jag har kunnat hålla mej ovanligt länge den här gången. Men som vanligt har jag ingen aning om vad det kommer bli. Men det är ett bra tag kvar än, så jag hinner bestämma mej. Självaste funderingarna & bestämmandet kring vad man ska göra förnånting är ju också en rolig del i alltihop. Men roligast av allt är ändå att gå in där & sätta sig i stolen, känna hur nervositeten sätter in, & när nålen börjar durra. När det är färdigt längtar man bara till dagen efter, då man får ta bort plasten & tvätta & titta ordentligt hur den ser ut ;) Hihi! Härlig känsla! Blir också perfekt att passa på att inhandla julklappar då. Åh, det är så kul med julklappar!
Jag verkligen älskar julen, det måste vara bästa dagen på året! & tack & lov är jag ledig :)

Nu blir det soffan igen. Det här blev en för stor ansträngning känner jag.
Krya på mej! Hej!


Förlåt mej.

Jag har blivit så grymt dålig på att blogga har jag insett.
Jag verkar helt enkelt inte ha tid numera.
Till en början var jag ju rätt duktig på att uppdatera min blogg. Men jag vet inte.. det känns bara som att jag jobbar rätt mycket, & den tiden jag är hemma & ledig känner jag inte alls för att sitta vid datorn. Nejtack. Därför tänkte jag nu passa på, på min lediga dag, mest för att min sambo är på jobbet.

Vi har köpt en jättestor bur till våran lilla bebbe.
Han är så lycklig att han fått en större bur, han springer fram & tillbaka & runtrunt, som att det är något nytt, spännande att se därinne hela tiden. Hihi.
Har fortfarande inte döpt stackarn, men har fått en hel del fina alternativ: Erik junior (haha!), snoppen (?!), pepino (min mamma kom med det förslaget, men det är nog ett för komplicerat namn, jag har en tendens att glömma bort det hela tiden) Men vi får se, kanske får min sambo bestämma helt & hållet. Jag får helt enkelt sån beslutsångest att jag inte kan bestämma mej.
Som sagt är det kul med en ny, större bur. Men det är inte alls kul att städa den. Har gjort det idag, & det tog nästintill hela förmiddagen! Haha.

Måste bara... en dag när jag kom hem från jobbet, tidigare i veckan.. ser jag ett, ni vet ett sånt här snöre som man har på paket, ligga på golvet. Det började precis vid dörren, där jag kom in, & fortsatte in mot sovrummet. Jag undrade vad min kärlek nu kan ha hittat på, & öppnade sovrumsdörren. & därinne låg ett hursöttkortsomhelst! Plus tre röda rosor! ÅH, innan jag hade samlat mej! Man blir så otroligt glad av sånadär smågrejer då & då. Speciellt när det är helt utan anledning. Jag frågade varför jag fått dem, & han sa "bara för att". Han tyckte, av någon konstig anledning, att jag var värd det. Hihi ;) Vi bestämde oss för att köpa en vinflaska & fira ingenting alls den kvällen. Mys!
& igårkväll gjorde han en kladdkaka för att han kände för det. Jag klagar inte :)

Nu blir det stan alldeles strax.
Såg mitt lönebesked för en stund sedan, & DET måste firas med lite shopping! HA!
Bye!


Gimme more.

Igår var jag barnvakt. Eller kattvakt egentligen :)
Min svärmor skulle till veterinären med en av deras katter så jag tog hand om den hela dagen, hihi. Vi hade det riktigt mysigt & var jag än gick så var hon efter mej. När jag gick på toaletten satt hon utanför dörren & skrek tills jag kom ut igen.
Här har vi den lilla godingen!



Sedan har jag även räddat ett liv! Det är sant!
När jag var på jobbet i förrgår frågade en arbetskompis om jag ville ha ett marsvin. Jag svarade snabbt att jag inte ville ha något marsvin. Jag har aldrig haft ett marsvin tidigare, & har aldrig heller funderat på att skaffa ett. Har haft både hamstrar & chinchillor, men marsvin är inget djur som tilltalat mej.
Men iallafall.. när jag hade sagt nej så ringer den här arbetskompisen till någon han kände, & frågade om denne kunde skjuta marsvinet samma kväll(!) Där vände det för mej, kanske skulle det vara mysigt med ett litet djur iallafall! Inte skulle jag kunna leva med att ett djur dör på grund av att jag inte vill ha det!! Kanske ett konstigt sätt att se det på, men så kändes det! Jag vet att jag med all säkerhet hade haft jättedåligt samvete & kanske till&med drömt mardömmar om det stackars marsvinet!
Därför ringde jag min sambo & frågade vad han skulle tycka om ett marsvin, han skrattade självklart när jag sa att vi skulle hämta den redan samma kväll. Men så blev det iallafall!
Så nu har jag ett litet marsvin, & jag är så glad att jag räddat det!
Till en början var den väldigt skygg, men nu ser det ut som att den börjar känna sej hemma, & att den rent av trivs mycket bra i sitt nya hem!
Idag har jag hållt i den flera gånger, & den är så söt när den sitter & kuttrar, plus att den snuttar på fingrarna!!

Åh, det värmer i hjärtat av tanken på att jag räddat livet på den & att den redan är så tam! Ett litet plus är även att den verkar vara näst intill rumsren. Den är, som ni ser, svart & vit. Sedan har den även ett par strimmor i brunt :)


om ni undrar vad min sambo har på fingrarna så är det målarfärg ;)

Idag har vi tittat efter & sett att det är en kille. Nu gäller det bara att komma på ett sött namn till den också. Vad har man för namn på ett marsvin? Hihi.


Igår var vi & shoppade lite grejer. Allt från doftljus till gardinstänger. Vi var även en sväng på Dollarstore, & av någon anledning sa min sambo hela tiden att jag inte fick titta i korgen. Jag fattade ingenting, men han sa att han hittat något till mej, att det skulle bli en överraskning & att han trodde att jag skulle uppskatta det. När vi hade betalat & grejerna kommer åkande på bandet ser jag en keps, & ser att det står Bitch på den! HAHA! Han såg så jäkla nöjd ut! Jaa ni, man kan ju fundera på om det var menat som en pik eller så? Det var kul iallafall. Gullplutt ;)


Love!

Åh. Gå in på syrrans blogg här & läs vad hon skrivit om mej, tredje inlägget uppifrån.
Jag grät, grät & grät när jag såg det. Det är så sött!
Är så himla glad att jag fick just henne som min syster!
Vet inte vad jag skulle göra utan henne.
Hon är obeskrivlig!


Liparazzi.

Jag har varit så duktig de senaste dagarna! Vi har börjat få lite ordning i lägenheten, vår nya hylla har kommit. & innan vi hade fått ihop den! Ha! Men nu står den då där den står :)
Har fixat både Internetbank & telefonbank. Fint!
Idag jobbar jag kväll, så jag sitter & funderar på vad jag ska hitta på tills jag börjar. Har övervägt att städa.. MEN det är ju inte en speciellt liten yta att städa. Det känns riktigt tungt, men samtidigt är det ju så himla härligt när det väl är klart.
Ihelgen blir det att jobba. My love ska hem & jaga ihelgen, så jag blir själv. Men det går bra, då jag kommer jobba större delen av helgens alla timmar.
Förra helgen var jag ju som sagt var hemma. Mam, sis & farmora kom hit för att hämta mej. Hela kvällen innan sa jag till min sambo att det kändes som att det var julafton imorgon, då familjen skulle komma hit. Det är sant, jag kunde knappt somna på kvällen, precis som när man var liten, kvällen innan julafton. & det roliga är att när de väl var här så fick jag en massa roliga grejer. & så säger mamma; "det här blev ju nästan som julafton för dej". Det var lite kul att hon säger det, när jag hade känt precis så.
Iallafall så fick jag en jättesöt, rosa pyjamas av min kära syster. Sedan fick jag en nessecär av moder från CLINIQUE, den innehöll lite olika ansiktskrämer & sådant kul. Sedan fick jag också två blommor. Försöker väl så gott det går att hålla dem vid liv. Hihi.
Fick även ett läppglans från Liparazzi. Det är ett läppglans med både spegel & en liten lampa. Ascoolt när man är ute. Verkligen jag ;)
Här hittar du hemsidan. Jag har läppglanset som heter Stalker.

Nu ska jag käka lunch innan jag hoppar in i duschen. Sedan får vi ser hur det blir med städningen.


You know it's hard out here for a pimp
when he tryin to get this money for the rent
For the Cadillacs and gas money spent
because a whole lot of bitches talkin shit

Skönaste låten just nu, jag lovar!


sanna mina ord.

Nu sitter jag hemma i Åsele igen. Efter tre veckor i streck borta. Det känns skumt, det känns redan som att jag bara är hemma & hälsar på. Jag har alltså flyttat. Strange. Det här som varit mitt hem hela, hela mitt liv! Det måste nog bero på att mycket av mina saker & kläder & andra grejer inte finns här längre...
Vi har iallafall myst riktigt rejält ikväll. Vi har käkat räkmackor (jag vet inte hur länge jag, mam & pap stod & skalade innan vi var klara), men gott var det iallafall! ;)
Sedan blev det Idol, & herregud, vem ska vinna egentligen? Men jag kan säga att jag blev mäkta glad när Amanda skulle sjunga Tainted love, då det är en av de bästa låtar som någonsin gjorts! I just love that song! Iallafall så tycker jag att det är riktigt svårt att skaffa någon "favorit" i år! De flesta är så jäkla bra! Det blir spännande att se vem som åker ikväll... no clue!

Egentligen skulle vi ju ta med ett släp hem ihelgen, eftersom jag skulle ta med mej min kära, röda soffa till lägenheten. Men ack, det gick inte enligt planerna. Eller ja, på sätt & vis kanske? Vi var precis påväg för att hämta släpet, men vi sprang in på Jysk på vägen dit. & DÄR! där hittade jag en svart soffa i läder. Jag blev förälskad ögonblickligen! Den ska jag ha! & därför blev det så att vi aldrig tog släpet.. jag tänkte att det skulle vara onödigt att dra soffan dit bort, & sedan kanske jag ändå bara går & tänker på den där svarta soffan iallafall.. så jag bestämde mej, efter ett snabbt telefonsamtal till my love (för han måste ju ha något att säga till om med), att det får bli en svart lädersoffa istället. Jepp, så blir det. Det blir nog hur bra som helst tillsammans med mitt vita soffbord från IKEA, tror jag. & i veckan kommer nog vår vita bokhylla, eller vad man nu ska kalla det.

Jag funderade först på om jag skulle gå ut ikväll, & dansa lite, eftersom att det ungefär är det roligaste jag vet! Dansa alltså! ;) Men så kände jag att det skulle bli så fruktansvärt mysigt att bara sitta hemma i tevesoffan med mam&pap, så jag stannade hemma, vilket känns som helt rätt val! :)

Måste bara.. jag saknar mina änglar så oerhört!
Här är en liten grej Empan fick av mej när hon fyllde år, för något år sedan.

"A day without you is like a day without light, beacuse you light up my life"
Så är det verkligen! Även om man pratar med dem ibland så räcker det inte.. man känner att det är något som fattas!

Nu ska jag gå & fundera ut vad jag mer ska ha med mej när jag åker... hem(?) på söndag... samtidigt som jag lyssnar på Nirvanas sköna skiva! HÖRS!


"du pratar konstigt"! Hihi.....


Mumsi!

Till min stora lycka höll my love på att göra milkshake när jag kom in i köket för en stund sedan!
Jag fullständigt älskar milkshake ska ni veta gott folk!
Det var lite sött, för han hade felbedömt lite när han blandade sin milkshake. Han hade gjort så det räckte till ungefär 50 pers! Hihi. Ett litet plus på det var valet av glas han gjorde...



Cutiepie!

Min milkshake blev lite mer.. vad ska man säga.. glamorös?
Chokladmilkshake med lite smulade maränger uppepå, drinkpinne, isbitar & hela köret ;)


behind blue eyes.

För att fira långhelgen jag har framför mej så köpte vi mat från Frasses idag. Fast egentligen var det nog mer så att vi inte orkade laga mat idag, & att vi bara behövde nåt att skylla på ;)
Det blir nog en tidig kväll ikväll, då my love ska upp halv fem imorrnbitti, & jag måste upp halv åtta. Min kära familj ska komma & hämta mej imorgon, plus att vi ska gå lite på stan innan det bär iväg hem.

Åh, jag vet inte varför jag inte klarar längre än level 3 på det här spelet!
Du kanske har lust att slå mej? Prova! Det gäller bara att dra muspekaren genom banan, utan att nudda i väggen. Kom ihåg att det är viktigt att ha ljudet på, då en låt börjar spela efter ett tag...


Try this!

Haha. Gud vad mycket skoj jag hittar på Internet hela tiden! :)
Här kan ni gå in & testa ert färgseende. Man vet ju oftast om man har bra färgseende eller inte, men det kan ju vara kul att kolla iallafall. Mitt färgseende är det inget fel på, vilket även visades när jag gjorde testet.
Det roliga är att min sambo säger att han är färgblind "när det gäller vissa färger". Jag blir hela tiden irriterad när han inte kan skilja på svart & brunt &såvidare.
Jag tänkte att det här skulle vara kul att testa på honom. & jäklar, vad förvånad jag blev! Han är verkligen färgblind! Eller kanske inte helt, men med vissa färger!
När man kollar facit så komer självklart det rätta upp, alltså det jag då såg, & sedan visades även en bild på det han hade sett.. om det till exempel var en sjua man "skulle" se så såg jag det med en gång, medan han såg en tvåa - när vi då klickade på facit så visades en sjua, som då färgseende såg, & så visades en tvåa, då färgblinda ofta ser en tvåa istället för en sjua.
Vad krångligt allt blev. men gå in & testa så kanske ni förstår vad jag menar ;)


HAY!

Var & kikade lite på barbarella nyss. Det är en så jäkla rolig sida. Massor med grejer till örontöjningar, piercingar & liknande. Det är en otroligt bra & billig sida! Jag brukar beställa till min töjning i örat, & det brukar alltid funka bra med beställningar & sånt.
Hittade en rolig grej som jag starkt funderar på att beställa!



Det är en bild av Mona Lisa som tatueringskonstnären Heidi Hay gjort om. Det fanns ett antal olika, byggda på olika teman. Men jag tycker att just den här var snyggast! Barbarella är en brrrrrra sida! ;)


dressed to impress.

Gud så skönt. Slutade 12 idag så nu har jag helg.. fram till på måndag faktiskt. Det känns otroligt härligt att få vara lite ledig, även om jag trivs oerhört bra på mitt nya jobb :)
Igår kände jag mej så otroligt slut på. Så slut har jag inte känt mej på väldigt länge. Det var nästan så att jag väntade mej att få feber. Hade egentligen planerat att följa med ett par arbetskompisar på en grej igårkväll. Jag hade sett fram emot det, men jag kände att det inte skulle gå, så som jag kände mej. Så jag blev hemma igår, för att vila upp mej. Jag tänkte att om jag vilar så kanske jag klarar mej ifrån att bli sjuk. & peppar peppar, så känner jag mej mycket piggare idag. Det var tråkigt att missa det där igårkväll, men kanske värt det då jag mår bra idag? Kanske hade jag varit sängliggandes idag om jag hade följt med.
Jaja, så är det.. Ihelgen blir det hem till Åselet. Imorrnkväll ska vi käka räkor & sånt gott. & på lördag blir det middag hos syrran. Åh, det är så mysigt att ha alla på ett & samma ställe. Love it!

Vi har så härligt väder nu! Man går ut genom dörren & väntar sej att börja frysa.. men icket. Det är ju helt otroligt varmt & skönt. Så länge det inte blåser!
Man blir så glad av sånt här väder!

"Till helgen känns det som du har gjort ditt och du får tillfälle att slappna av ordentligt med gott samvete".
- detta stod i mitt horoskop för imorgon. Jag säger ju det! Jag älskar horoskopen jag har under mina länkar. Det stämmer bättre än allt! Oftast! :)


stairway to heaven.

Jag är lite seg i starten när det gäller sysslorna jag skulle göra idag. Det enda jag kommit mej för att göra är att duscha. Alltså får blommorna, tvätten & disken vänta lite till. Plus att jag måste laga middag med. Hihi.
Jag satt & googlade på olika grejer & kom på några creepy grejer jag kollat på tidigare. För ganska längesen.. jag tror bestämt att det var jag & Emma som tittade på dessa för ett par år sedan.

Först & främst kan ni gå in på den här sidan & kolla & lyssna. Lyssna, ja! För annars får man inte rätt feeling ;) Det är lite olika grejer att titta på där. Lite läskiga grejer & sedan ett par stycken där man bara "va"? åt. Kul!
Ni kan också gå in på this one & lyssna. Tryck först på den vanliga versionen, alltså framlänges. & tryck sedan på baklängesversionen. Strange, right? :)


charmigt.

Jag är ledig. Till halv fem iallafall. Jobbar kväll ikväll. Just under dagen är ju det ju skönt, & härligt att få sova ut på morgonen. MEN det är faktiskt lite drygt när my love kommer hem på eftermiddagen, när han slutat fyra. Då får vi slänga i oss middagen för att hinna äta tillsammans, & sedan måste jag iväg innan halv fem. Men det går bra iallafall.
Ihelgen är jag ledig. Fredag, lördag, söndag. Det känns riktigt skönt - ska hem till min familj. MYS! Jag ska låna min farbrors släpvagn så vi kan ta hit lite mer av mina saker på söndag. Det blir roligt att få hit lite mer av mitt :)

Kom på en rolig grej en dag. Hihi, det är iallafall kul nu i efterhand!
En dag när jag & min klass satt i matsalen på skolan hände något oförglömligt. Speciellt för min klasskompis Soffan! HAHA! Jag minns inte vad hon sa riktigt, men det var något riktigt kul. & precis när hon säger det där roliga så hade jag munnen full av hårdbröd. & ni vet hur det blir om man börjar skratta med en massa brödsmulor i munnen. Jag tittade såklart mot hennes håll, eftersom det var henne jag skulle skratta åt. Börjar flabba & brödsmulorna bokstavligen haglade över hela tjejen! Det går inte att beskriva hur det måste ha sett ut. Vi skrattade tills vi var utan luft, & sedan började jag försöka plocka bort iallafall lite av smulorna hon fått i håret. För det var inte lite! HAHAHA, vi var nog lite i chock båda två. & inte minst resten av klassen som fick se hela händelsen! Skulle ge mycket för att få se både min & hennes min i den stunden. Hennes min såg jag naturligtvis men jag skulle gärna vilja se den igen. I slowmotion! Hihihi!
I'm so charming ;)

Nu ska jag gå & diska, vattna blommor & plocka ihop lite tvätt. Sen blir de duschen.
Pusshej!


My new love.

Jag har en ny kärlek! Såg en film en kväll, huvudpersonen fick mej nästan att dregla! GRRR!! Filmen hette Eight below & var grymt bra! En riktig gråtfilm! Speciellt då den var verklighetsbaserad. Filmer som är det gör dem så mycket bättre! Huvudpersonen gjorde den inte sämre.. han är som sagt min nya kärlek. & av någon anledning så var han på teve dagen efter också, huvudperson i en annan film. Jag fastnade direkt & har insett att jag är IN LOVE with Paul Walker!
        
Se men inte röra! ;)
OH, i just can't get enough. Detta är en riktig karl!
Nästan i klass med Micke Persbrandt, men bara nästan. Hihi, det är ju den ultimata karln! Det är nästan så att man blir förbannad. Ögonen - de gör mej tokig!


RSS 2.0