full fart!


jag har börjat känna små men väldigt tydliga sparkar! & pascal satt länge & försökte känna ihelgen, men då var det helt stilla såklart. samma sak för marie igår, alldes blixtstilla. men idag, när jag kände dom små söta sparkarna skyndade jag mej & sa åt syrran att känna. & visst kände hon ett par sparkar! :)

& igår var vi på ultraljud! snacka om att allt blev mycket verkligare då! en riktig vilding var det där inne, inte stilla en sekund ;)


one down.


vilken dag det var igår!! tur att man var ledig! vi satt & solade, men min skinnjacka & stövlarna var för varmt att ha! underbart! det enda minus med våren är all skit som kiwi drar in! det är inte nådigt alltså! små, svarta tassavtryck ÖVERALLT! på bordet, i soffan, på puffen, hela hallgolvet & rumsgolvet. varenda dag får jag dra en runda & torka bort avtrycken! inte så gulligt!

när syrran kom igår hade hon med sej ett paket. ett paket som moa hade lämnat till mej i åsele. det var en jättesöt bok om graviditeten och även "mitt första år" som man fyller i själv! sånt där är ju så himla sött, och roligt att ha sen.. då man med all säkerhet inte kommer minnas allt! TACK underbara du! :)
sen har jag glömt att berätta att vi fick höra små, små men väldigt tydliga hjärtslag förra veckan! jättehäftigt! :)

kvällen avslutades med att min faster kom & hälsade på hos mej. på nåt vis så lyckades hon sätta sej i soffan, PÅ gardinen! hon hade fastnat i den på nåt vis när hon gick förbi fönstret, utan att märka det.. vi satt en stund i soffan tills kiwi hoppade upp på fönsterbrädan & tittade upp mot gardinstången! automatiskt tittade jag upp för att se vad hon tittade på, och fick se att pluggarna & allt höll på att släppa från väggen!! haha, jag hann bara säga till henne att hon satt på gardinen - hon klev snabbt upp, & alltihop smällde ner i golvet! vi höll på att skratta ihjäl oss verkligen!
måste tillägga att min gardinstång inte suttit uppe alltför länge, sen den föll ner sist.. mitt i natten. haha, jag tröstar mej med att jag ska flytta snart.. en sak mindre att plocka nerl! :)

pallen!


 

perfect!


torsdag.


igår målade jag om en pall som jag har fått av mamma & pappa. & imorse målade jag på litegrann, så ikväll efter jobbet blir det kul att se hur den blev.

jag har sagt upp min lägenhet. det känns konstigt, jag har ju trivt så himla bra här. jag älskar verkligen den här jäkla lägenheten! men jag vet att jag trivs där borta också, så det blir bra sen! :)

jag åt just en superb lunch, så nu är bebben nöjd. hihi


RSS 2.0