våran dator jäklas.

....därav noll uppdatering.

annars är allt ungefär som det brukar. men det har ändå hänt en hel del jag inte hunnit berätta om. det får bli bilder later on. bye!!!!

scary.


ikväll när jag stod & diskade blev jag så tvärsugen på "cheese crunchers, flamin hot". ibland får jag bara ett sånt jäkla sug efter dedär starka grejerna! jag kastade mej in i bilen & såg att klockan var fem i åtta. det närmaste ica stänger åtta (för inte orkar jag köra längre än nödvändigt) sen brände jag dit & pallnitade utanför. stegade in & frågade om kassorna fortfarande var igång & fick som svar att jag hade två minuter på mej. haha, så där inne for jag som en yr höna! men jag fick mina crunchers iallafall, & lite till! :)

sen har jag sett på det okända på teven. det handlade om borgvattnet & prästgården som det sägs spöka i. om man vill kan man sova över där, & om man vågar förståss! mamma & pappa var dit i somras bara över dagen & tittade. jag vill hemskt gärna åka dit & spendera natten, då jag inte är speciellt mörkrädd. & andeväsen tror jag ju stenhårt på! fast jag vet ju hur jag är, helt otroligt duktig på att skrämma upp både mej själv & andra. speciellt mej själv förresten.
min moster var dit för ett par år sedan, hon & hennes karl sov över en natt. & de har berättat om en massa olika grejer de upplevde på bara en natt... det låter superspännande, men samtidigt sa de faktiskt också att de ångrade att de åkt dit för att det var så obehagligt...

Här finns en länk om ni vill läsa mer.

"kärt barn har många namn"


ihelgen fick jag två nya smeknamn. justdet, TVÅ stycken!
först döpte sanna om mej till Liza Angelica Latmasken Jonsson,
& vid ett senare tillfälle samma dag döpte min kära far om mej till
Liza Angelica Seg Jonsson.


här tycker jag att ordspråket passar in precis.

:)

vädret nu är ju helt otroligt!! man blir ju så mycket piggare & gladare!
nu har vårjackan åkt fram, & hela förmiddagen har jag & kiwi suttit ute på balkongen i solen. jag hade bara linne på mej, då är solen varm!! nu behövs ingen motorvärmare längre, & inga "snetrampe snowjoggers"! min ena svärmorstunga har blommat! & två ljus som stod i ett fönster har smält sönder som ni kan se på bilden nedanför. nu är det vår! :)

 

hihi.


sen kom jag på att jag inte heller berättat om behandlingen jag gjorde hos min kusin. den var helt underbar, & jag är fortfarande helt babylen i hela ansiktet! ögonbrynen blev mycket bra, även om jag var lite ovan i börja. jag passar inte i mörka ögonbryn av nån anledning! men de ljusas ju upp så fort igen, så nu känns det bättre! :)

sedan var jag & tatuerade mej i torsdags. det var väldigt traumatiskt! jag mådde spyilla & höll nästan på att svimma. jag förstår inte, jag måste ha blivit klenare sen jag tatuerade mej sist! helt sjukt.. eller så var jag bara spänd. jag känner mej iallafall nöjd, alla konturer är klara, så nästa besök så ska vi fylla i med färg. vi får se hur det går.. om det blir lika jobbigt.. jag blev till&med tvungen att be limpan om ursäkt för att jag skrattat åt att han svimmat då han tatuerade sej. hihi.

påsken spenderades först hos eriks föräldrar, vi var ute i det härliga påskvädret. jag fick en liten firre, men inte mer än så. sedan fortsatte vi mot åsele. det tog emot lite att åka hem på söndagskvällen, & börja jobba igår igen.. i vetskapen om att de flesta var ledig även igår. men men, det gick ju.


vintermarknan.


jag har ju glömt lägga ut bilderna från marknan, men det blev inte så många.

  

exciting!


ikväll höll jag på å bli tokig av ensamhet. var tvungen att köra iväg till min faster & farbror & hälsa på.
sen imorgon har jag bokat in mej hos min kusin som är hudterapeut, så hon ska göra en ansiktsbehandling + frans-, & brynfärgning. det blir himla spännande! sen berättade hon att hon har börjat göra fransförlängning & permanent på fransar nu också! jäklar, det har jag alltid velat prova. men det får bli ett senare projekt! :)


...


Igår spydde Kiwi inne på toagolvet, A LOT! & sen sprang hon raka vägen in i sovrummet & upp i sängen för att fortsätta där. Så det var bara att sätta igång & renbädda.
Idag hoppade hon upp i ett fönster & rev ner en blomkruka i golvet. Krukan höll som tur var, men självklart hade jag jord & lekakulor överallt! även på mattan!!!
Hon håller mej verkligen sysselsatt hela tiden....

RSS 2.0