Wohoo!

Mina grejer från Barberella kom igår! De hann knappt landa på golvet efter att ha kommit in genom brevinkastet, innan jag hade örhängena i öronen! Hah! Hade beställt ett svart örhänge, format som en drakes svans, & en vit, vanlig spiral. Min töjning var 8 mm innan, men de örhängen jag beställt var 10 mm, då jag ville ha lite större. Men det gick superbra att få i dem iallafall! Det kändes såklart lite, men det var det värt! Nu känner jag ingenting!

Sedan beställde jag ju även ett töjningskit, från 1,6 mm. & nu sitter den minsta ringen i mitt öra. Det blir spännande att se om jag är lika hård som när jag gjorde den förra töjningen. Det började ju iallafall bra, eftersom den sitter där nu.


Det blir inte större än såhär.
Det blir inte snyggt när det blir för stort, tycker jag.


Här är det andra jag beställde, plus kitet.
Det kanske syns dåligt på bilden, men det "går in" på båda sidorna av töjörhängena, av någon anledning. Heldumt, för hade de varit släta hade det gått mycket lättare att töja. Nu måste man ju trycka som en galning över "guppen". Knäppt.

dumdum.


Helgen var verkligen händelserik! I fredags for vi till gubbens föräldrars hus för att ta hand om kattor & blommor. Det blev vin & spel, jag var lite irriterad över frågorna där man skulle vara allmänbildad, som vanligt. So not me! Men det var roligt iallafall. På lördagen grävde vi ner oss i snön & myste i värmen. Försökte mej på trickskidor, något jag aldrig testat förut! Åkte utför en liten minibacke utan att ramla, även om jag nästan gick ner i spagat! Hah, sedan tolkade jag efter skotern & det gick konstigt nog lite bättre! Ramlade bara två gånger! :)
Sedan skiftade vi däck & Erik hade en liten lektion om olja, kylarvätska & lite sånt. Bra-att-veta saker, helt enkelt! Sedan bar det iväg till Åsele. Där spenderade vi natten & hade mycket roligt. På söndagen åkte vi tillbaka till kattorna & blommorna. Sedan var det upp fem på måndagmorgon för att hinna på jobbet.
Man var lite mör den arbetsdagen vill jag lova!

Idag är jag ledig & sis & mam kommer hit, så vi ska gå på lite affärer & sånt roligt. De ska sova över, mysigt! Hah, jag pratade just med syrran & frågade henne om hon vet ifall jag kommer få extra då jag ska jobba valborg & dagen efter, eftersom det är en röd dag. Hon svarade snabbt att hon läst i tidningen att alla inom vården & hemtjänst jobbat gratis på torsdag, på grund av strejken. Jag skrek rätt ut "VA"!!!?? Hon fortsatte spinna på det, & jag kände att mina öron, & även ögon höll på att ramla av. Efter en stund började hon skratta, & jag insåg vad lättlurad jag måste vara.

Dumskallar som ska riva vårat hus. Jag är arg.

you know..


Nu har jag jobbat fem dagar i streck! Nu tänker ni; "so"? Jag vet att de flesta jobbar fem dagar i streck varje vecka, men inte jag! Jag har verkligen blivit bortskämd med max fyra dagar på raken, eller till&med tre! Men nu har jag alltså jobbat torsdag, fredag, lördag, söndag & måndag. Det betyder att jag är ledig idag. Känner att jag är värd det, även om dagarna går så fort så man knappt hinner märka att man jobbar! :)
Ikväll kommer sis & limpan, & de har bjudit in sej själva på middag på något vänster, vet inte hur de lyckades med det egentligen. Så det blir iallafall en sen middag idag, men vi brukar äta ganska sent annars också, så det ska nog gå bra. Vi har även planerat att vi ska ragga lite med farmora nån kväll framöver, hon gillar raggarsvängar!

Jäklaskit, jag går som på nålar & väntar på mitt paket från Barbarella. Gick in på mailen för att söka mitt paket, & har då fått en mail där det står att vissa grejer hade tagit slut, så nu måste jag vänta typ två veckor! Åh, skit också!
Sedan sitter jag konstant & kollar flygresor & kostnader.. hoppas att våra valborgplaner inte går åt skogen nu! Jag väntar på att lillalinda ska ringa nån gång, så vi kan planera nåt. Vilken segpes!

vill man vara fin, MÅSTE man lida pin?


Nu har jag precis gjort en beställning från Barbarella
Beställningen blev lite större & dyrare än planerat, men så tycker jag alltid att det blir, man hittar mer medan man håller på & beställer, & vips så flyger lite extragrejer ner i kundvagnen!
Jag har länge tänkt beställa ett örhänge till min töjning i örat, men aldrig riktigt kommit mej för att göra det. Men nu bestämde jag mej för att ta mej lite tid & kika. Jag hittade två örhängen som jag ville ha, plus att jag tvärbestämde mej för att jag vill töja ett till hål. Nu i det andra örat, så jag gatt beställa ett kit med olika storlekar så att man kan töja eftersom. För ett bra tag sen gav jag bort mina töjörhängen & grejer till Embe, då hon ville testa. Jag hade absolut inga planer på att göra i det andra örat då, men nu känner jag för det igen. Så det är bara att beställa, även om det kändes lite väl dyrt. Äh, man måste få kasta lite pengar omkring sej ibland. Man mår bra av det! Iallafall jag! :) Förresten vet jag aldrig hur det gick för henne, om hon har en liten töjning i örat nu, eller hur det blev? Så Embe, hur gick det? Hua, det känns inte så lockande med just själva töjandet... det gör ont. Men det är kul när det är klart.

Ses!


Engla.


Jag hoppas att många gjorde som vi,
& tände ett ljus i fönstret igårkväll klockan 21.00.



Fjällfjälla!


Ihelgen var vi i fjället. Första gången i fjället för mej i år! Vi tog aldrig med oss skotrarna, det kändes lite onödigt när vi bara skulle vara fredag-söndag. Men skidorna var med, & det var första gången på ett par skidor på väldigt länge! Men det gick bra. Det är jäkligt härligt att åka skidor måste jag säga!

Jag & gubben höll i ett par lekar, som turned out väldigt bra! Det var riktigt roligt! Vi hann till Kittel två gånger, på hotellet en sväng även om det var väldigt dött där. Riff raff ruff skulle dit senare på kvällen, men vi var så trötta så vi orkade inte vänta tills de kom. Shoppade lite i Dikanäs, haha! Två superfina ljuslyktor att hänga i taket, & två lila dekorationshjärtan i trä! De har faktiskt mycke fina grejer där, plus att det är tokbilligt! :) Vi såg även en stor hare.

Våran helg i fjället var bäst.
   
    
      
  

Bild nummer sju & åtta togs medan vi höll i lekarna,
ifall ni undrar vad de håller på med :)
Den sista bilden visar hur ett hår kan se ut i fjällvärlden!

En av lekarna vi höll i var en frågesport, om allt möjligt som rör vår familj. Ett exempel; "Nämn tre av familjen Öjstams sex djur", & då syftar vi alltså på Eriks familjs djur. Eftersom att jag pratar om deras djur ganska mycket, då jag är tokig i djur, tänkte jag kolla om de lagt något namn på minnet.  De skulle skriva ner så många namn de kommer ihåg. Pappa hade missuppfattat hela frågan, & när vi fick syn på hans svar trodde jag inte det var sant! Han hade skrivit "Liza, bebben" & var upprörd att han inte kunde komma ihåg fler!!!!!
HAHAHA! Jag frågade vad han menade med sitt svar & förklarade frågan igen. Han suckade & sa att han helt enkelt hade missuppfattat frågan. Han hade tänkt "familjen Öjstam" som min & Eriks egna familj. Men då vet jag inte om han anser att jag är Eriks djur eller vad han kan ha menat. Haha! Plus att han som sagt var upprörd att han inte kunde komma ihåg fler är mej & bebben... ? Bebben är ju vårt enda husjur. Hah!

Helgen var toppenbra, förutom att den såklart gick alldeles för fort.

Tant Linn! :)


I fredags fyllde Limpan 25. Vi överraskade henne totalt med att komma hem till henne & slita på henne en utstyrsel för att visa hur gammal hon nu faktiskt är! Blommig kjol, blöjor, krullig peruk plus att hon fick gå med en smyckad rollator! Vi satte på henne en ögonbindel & skickade iväg henne med färdtjänst!
Kolla, hon är så otroligt söt på bilden i mitten! :)
  
Mitt i stan hände det en liten "olycka", så vi var bara tvungna att byta blöja där på torget, sedan tvingade vi henne in på Ica. Där var det som tur var smockat med folk. Det var kul! Hah! Hon höll på att sjunka genom jorden när vi sa att hon skulle handla kondomer, eftersom att hon & hennes pojkvän skulle "få till det på kvällen". Självklart skulle hon behålla utstyrseln på då med! :)
  
Inköpet blev knottriga kondomer! Jag kan ju lova att vi, hela högen, hade skrattkramp i både magen & käkarna innan vi tagit oss ut från affären!
Sedan bar det iväg till middagen, vilken blev ganska lugn. Vi sjöng för henne & sedan blev det tårta & kaffe.
   
Åh, vad söt Sofia blev på den där bilden! ;)
Kvällen blev lyckad, kort & gott! & jag tror att hon förlåtit oss nu, hihi.

Hu.


Jag vet inte varför jag har varit så dålig på att uppdatera på senaste tiden. Men varje gång jag har varit påväg in här i gästrummet där vi har datorn har jag tvärvänt vid dörren & ändrat mej. Det kan bero på att det av någon anledning är så jäkla varmt just i det här rummet. Fast det känns som att det skulle vara datorn.. jag kan typ känna av strålningen från datorn & så får jag svettningar & mår illa. Fy, obehagligt är det iallafall.

Ihelgen hade vi middag här. Men det blev mer än middag. Det blev vattenpipa, guitarr hero, ett bränt hål rakt igenom en bricka, ett smält hål i mattan.. två vinflarror gick åt, plus en hel minttu. & sedan lite mer smått & gott. ja, long story helt enkelt! Sedan blev det hotellet & där hann det hända en.. hel del faktiskt. ojojoj. Men det är väl kanske det som är meningen, för det vore ju tråkigt om man går hem på natten efter en utekväll & tänker att det inte hänt nåt speciellt alls. Right?

Nu har jag varit ledig två dagar i rad & jag har fått mycket gjort (!). Tog till&med en promenix igårkväll med flickorna från jobbet.
Det var härligt, men lite småkyligt. Det kanske blir fika idag, för att kompensera med att vi rörde på oss igår.

Sedan ska vi ju flytta också. Mer vet jag inte - inte när det blir, eller vart det blir. Allt jag vet är att man blir fruktansvärt trött i huvudet av att tänka på flytt. & vi har mycket kvar att fundera på.

Äh. Förresten så har väl ingen missat vilket underbart vårväder vi har?
I just love it!


såhär ser man ut en söndag efter en utelördag.
jag börjar nog blir för gammal för såntdär.

RSS 2.0