back to reality.


så är det bara. turligt nog så jobbade jag bara halva dagen igår & är ledig idag. en perfekt "mjukstart" efter semestern. men idag har jag hållit igång. jag har kört 150 maskiner tvätt, känns det som. jag har kutat upp & ner för dessa trappor hela dagen! hu. plus att jag handtvättat en hel del också! precis allt jag hade med mej behövde tvättas. de kanske inte såg smutsiga ut, men om ni visste hur skitigt det där landet kändes så skulle ni förstå. hu igen. just nu tvättar jag min vita vårjacka som inte såg så vit ut längre. den behövde verkligen tvättas, så den överhuvudtaget går att visa sej i när våren nu kommer. jag har även städat buren, då blev bebben glad! :)

jag var tvungen att berömma gubben lite när jag kom hem & fann lägenheten i samma skick som jag lämnade den (om inte ännu bättre!) för drygt två veckor sedan. jag frågade om han städat men han sa att han bara dammsugit & att det var typ en vecka sen. jag fattade inte hur det kunde se så rent ut då.. kanske kan det ha något att göra med att jag varit borta? ingen virrkäring som kutar runt & sliter i alla saker & bildar en massa otäcka dammråttor överallt. jag kan nog tro att det varit bra mycket lugnare än det brukar här i lägenheten.
sedan började jag snegla på blommorna i köket, hur de mådde... där kunde jag dessvärre inte berömma honom. jag frågade lite försiktigt hur det gått att ta hand om blommorna. han var inne i teven & svarade självsäkert att det gått jättebra. jag tittade på blommorna i nästa rum & var inte så övertygad. jag frågade en gång till, & fick samma självsäkra svar. jag gick vidare till teverummet där älsklingsgubben satt. jag gick fram till blommorna i fönstret & sa att jag vet att jag redan frågat hur det gått, men att jag måste fråga en tredje gång, samtidigt som jag drog händerna genom de brungula, söndertorkade blombladen som omedelbart singlade ner i golvet. Jag tittade på honom & där satt han, med ett ansiktsuttyck allt annat än självsäkert.
men man kan ju inte vara arg, det är rätt gulligt med dessa karlar, som av någon anledning, jämt & ständigt verkar ha så mycket annat att tänka på.

självklart vill man tillbaka!

                                        

Egypten.



Nu var vi hemma i Sverige & kalla norrland igen. För kallt är det, det går inte att ta fel på att man nu är hemma! Dessa två veckor har såklart sprungit iväg. Jag vet inte hur jag ska.. det går helt enkelt inte att beskriva hur underbart vi haft det. En dag molnigt, resten bara varmt & härligt! Goda måltider, underbar frukostbuffé, två båtutflykter, ökensafari till beduinby - på fyrhjuling & kamel, goda drinkar, mycket skoj & härliga minnen! Eftersom det inte går med ord att beskriva hur bra vi verkligen haft det så får ni se själva på bilderna jag lägger in. Enjoy! :)

SEMESTER!!


Nu har jag fått min efterlängtade semester. Jag vet inte riktigt varför, men jag har känt mej helt slutkörd de sista veckorna, eller iallafall dagarna. Jag tycker faktiskt också att jag är värd lite semester! Hela dagen har jag haft världens sprängigaste huvudvärk! Eller egentligen är det i nacken det sitter, men det sprider sej både upp i hela huvudet & ut i armarna. Hua. Jag har precis sovit en timma, men inte ville värken släppa! Nix, hoppas vi får värme nu konstant i två veckor framöver. Jag behöver det så mycket!
Imorse när jag klev upp & tittade på termometern & såg att det var typ tjugo minus kändes det jädrigt bra att veta att man snart lämnar detta för ett tag! Även om resten av dagen varit väldigt solig & fin!
Jag skrev ett litet kärleksbrev till mina arbetskollegor innan jag struttade ut från jobbet till bilen & hem! :)

Jag måste iväg & köpa lite mat till bebben innan jag lämnar denna stan, om han överhuvudtaget fortfarande ska vara vid livet när jag kommer hem igen!
Nu orkar jag inte sitta här längre. Hejdå iallafall, ha det så bra allihop medan jag är borta!! Får väl se om jag hinner blogga nåt under tiden, annars kommer bilder & hela köret sen! Pusshej!

RSS 2.0