Party animal.



Visst tänker man ibland att det skulle vara skönt att vara ett djur? Som en katt till exempel? Tänk, vilket härligt liv; busa dagarna i ända, ta en tupplur när som helst, göra sina behov för att sedan lämna det så att någon annan får plocka bort det, bli klappad, ha mat framme jämt så att det bara är att gå & äta såfort man blir hungrig. Aldrig behöva tänka på något speciellt. Ja.. herregud.
Här på bilden ser ni ju, ser det inte härligt ut?

En hunds liv känns inte riktigt lika lyxigt. Människorna bestämmer när det är dags för mat, promenader eller att "nu är det natt, då ska man sova". Det är i princip människorna som även bestämmer när man ska busa. Det är bara att följa med i bilen om man ska åka någonstans, man får absolut inte tugga sönder grejer... då får man skäll. & just det, man får inte skälla! Det förstår man ju, att det måste vara kul.. vi människor känner ju för att skrika ibland, & det måste man få göra! Men hundar ska inte få skälla när de känner för det.

Eros med Kiwis lilla råtta, som jag förövrigt hittade mellan madrasserna när jag renbäddade. & idag hittade jag den i tvättmaskinen, den hade följt med & blivit ren. Men som ni ser på bilden fick den inte vara ren någon längre stund.
Haha, nu kom jag på att syrrans katter hade en precis likadan förut. De (Sigge&Sune) hade bestämt att den skulle möta sitt öde i avloppet inne på toaletten. Man såg att den låg där i vattnet & flöt. Någon gång plockade jag upp den & diskade upp den i hetvatten så att de skulle få leka med den igen. Men samma dag var den tillbaka i det skitiga vattnet. Då gav jag upp, de tyckte nog helt enkelt att den skulle ligga där. Man undrar verkligen vad som går runt i djurens huvud, vad de tänker.. Haha.

Skit.


Nu är mina arbetskompisar & bowlar & har trevligt. & sjuklingen sitter hemma. fy, vad tråkigt att jag missar våran "trivselkväll". Jag som hade sett fram emot den här kvällen så mycket! Det är så skoj att träffa alla utanför arbetet. Men är man sjuk så är man. Det är så konstigt med min mage, jag mår ganska bra på dagarna & sedan kommer det krypande när det blir kväll. Men nu är det inte så farligt, jag hade kanske orkat bowla iallafall, men samtidigt kan det vara bra att vila upp sej här hemma ikväll, för jag tänkte jobba imorgon igen. & det är ju bättre att orka jobba imorgon, istället för att hålla igång ikväll & sedan inte kunna jobba. Jaja, jag måste sluta älta när jag är sjuk. Det gör jag alltid! Man kan inte rå för att man är sjuk, & då har man ju inte heller något val.. det är ju bara att vara hemma. Men det är inte kul direkt. Jag blir bara så less, nästan varje månad har jag en karensdag. Endera för magen eller så är det någon förkylning. Usch, vad less jag blir. AH, nog om det. Nu har jag ältat färdigt. Tror jag.

Förresten.. har ni hört gruppen LOGO? En grupp härifrån Lycksele! Har ni inte hört dem så har ni missat nåt!! Låtar som Pizza, Mad about you & Lovers lane.
Jag lovar, de är helt grymma!

Tack!


Jag är en sjukling, usch. stackars lilla mej.


Jag måste bara berätta att jag älskar våran hundvalp. Jättemycket. Igår hittade jag honom under sängen tillsammans med min bästa ögonskugga från make up store. Ni kan ju tänka er hur det såg ut på golvet?! Innan jag hade fått bort det!
& idag kommer han & ser så stolt ut, & har min mobil i sin mun!! Baksidan var helt söndertuggad, & fram fanns det några fina små bitmärken lite här & där. Är inte djur underbara? Min mobil kostade ju bara lite mer än 3000 spänn. Tack för det!

Gammkärring?


Jag verkar ha tappat gnistan att blogga. Datorn har varit avstängd precis hela helgen, så jag kanske bara är för slö. Men sedan har jag även jobbat hela helgen, så jag har haft göra. Jag, Kiwi & Bebben har haft en skön helg ensamma hemma. Erik har varit hos sina föräldrar & tog med sej Eros, så det har inte varit lika livat av bus i lägenheten ihelgen.
9 r4t (haha, det sista var ett litet meddelande från Kiwi)!

Jag har blivit galen i korsord, alla sorter! Det är helt galet.. än hur trött jag är & hur mycket klockan är när jag lägger mej på kvällen, så måste jag lösa korsord! Förut har jag aldrig riktigt tyckt att korsord är roligt. Tidigare var det bara Sudoku! Men ja, jag har blivit galen. Det är ganska jobbigt.

Haha!


Idag har jag köpt en bil!!!! Min helt egna bil!
Hiihihhhi, en ganska fin första bil om jag får säga det själv! ;)

what a day.


Idag har Kiwi varit ute för första gången. Det skar i mitt hjärta att släppa henne... hua. Jag kan tänka mej att det känns precis så första dagen man ska lämna sitt barn på dagis! Men det gick riktigt bra, hon sprang & undersökte allting & kom till mej då & då & kurrade, för att sedan springa vidare. Jag såg hur hon stormtrivdes, samtidigt som hon var lite osäker & hela tiden var tvungen att kolla så att vi var i närheten. Helt underbart! Hon tog verkligen ut sej, nu har hon legat & sovit hela kvällen! :) Vi såg också en fladdermus, mitt på ljusa dagen! Helkonstigt! Den komme flygande förbi mitt huvud, & jag som bara sett fladdermöss på långt håll tidigare. Nu fick jag både se den flyga, & klättra på väggen. Vi tog en hel massa kort, så jag kanske lägger ut en senare!
Idag har det ju varit helt underbart väder! Jag låg ute på gräsmattan en lång stund & bara njöt! Man måste ju ta vara på vad som kanske kan vara den sista varma dagen på det här året!
Erik såg även en huggorm idag! Synd att jag inte var där just då, för jag har aldrig sett en orm på riktigt.
Förresten så drömde jag att vi fick se en björn inatt, det var helt otroligt & verkligt! Jag blev så arg när jag vaknade imorse & insåg att det bara var en dröm! Vilket skit!

Imorgon ska jag ringa på en bil, hoppas hoppas hoppas att det blir något av det! Jag behöver en bil!!!!!!


Triops!


Jag har glömt att berätta att jag fick en konstig grej till av syrran!! En tank som man lägger pyttesmå ägg i. Hon berättade att det var små djur från dinosauriernas tid, med tre ögon! Haha, jag trodde att det bara var ett skämt & jag var helt säker på att det inte skulle funka! Men jag var ju tvungen att prova, & nu har jag tre små Triops! Idag var första dagen jag matade dem, så nu ska vi se hur snabbt de växer! Jäkligt häftigt! Äggen kan ligga upp till 15 år, & när de kommer i vatten så kläcks de!
Haha, helt sjukt! Kolla in filmerna på sidan jag har länkat till!

Help ?

Det är ett rent & skärt kaos här hemma just nu. Ni kan ju bara tänka er;
en kattunge plus en hundvalp = chaos!
Usch & fy, vad less jag är. Jag har varit ledig i veckan, men det känns skönt att få jobba hela dagen imorgon. Det känns som att det är först då jag har en ledig dag den här veckan, & då är jag på jobbet! Jag fattar inte hur vi kunde tycka att det var nog med bara Kiwi! Det var ju rena himmelriket jämfört med nu. Runt, runt, runt! De jagar upp varandra precis hela tiden, så fort en är trött vill den andra busa så det är ju typ konstant bus dagarna i ända! Grejer går sönder, kablar blir avbitna, kisspölar här & där, ut & pinka stup i kvarten. Jag överväger om jag verkligen kommer vilja ha barn i framtiden, efter det här.
Här är vilddjuren som snart tar död på oss.

 
  
 


Observera att leksaken är en älg, det gäller att börja i tid ;)

Vem sa förresten att katter inte tycker om vatten?
Kiwi älskar duschen, speciellt när det är blött därinne!

En födelsedag.


Ni har ju inte fått se några bilder från min födelsedag än! Här kommer några!

   

av syrran fick jag "pruttkuddar". Inte sånadär vanliga som låter, utan de luktar! & de luktar helt fruktansvärt! Jag fick fyra stycken, men jag gick ut på balkongen & "provade" en.. sedan sprang jag fullkomligen in, men där var det ännu värre! Alla fick panik, då lukten drogs in! Hahahahah, mina svärföräldrar for hem!!! :)
Såhär såg jag ut när den fruktansvärda lukten spridit sej:

Jag lär nog inte prova fler om jag säger så, efter den upplevelsen.

(Vad konstiga bilderna blev, syrran har skickat dem via mejlen, & jag är ingen datanörd riktigt, så jag vet inte hur man fixar till det. Men äh, ni ser ju iallafall! :))

20år =.....


Hhhii. Jag har varit & premiärhandlat på systemet!!! Dagen till ära!
Det kändes som att det skulle komma vakter & bära ut mej därifrån, hahahahah. Men det gick som smort, & jag behövde inte visa leg. heller! De kommer nog se en del av mej där hädanefter! ;) Nu ska jag smaka likören som jag köpte!
Grattis till mej!

70- & 80tal!


Som sagt så var maskeraden hur kul som helst! Här har ni lite bilder!

  
  
Kolla in Björn Borg! Han blev utsedd till bäst klädda!

  
Ser ni förresten hur lik Erik blev Hyde i "That 70s show"?
& så var även Jackie där! Hah!


Vilken helg!!


Igårkväll var vi på 70- & 80-talsmaskerad! Var såklart grymt skoj, med tipsrunda, god mat, liveband & en massa dans! Idag har vi firat min 20årsdag, även om jag egentligen fyller år imorgon. Har fått en hel massa presenter idag, & mest bara njutit av trevligt sällskap! Riktigt lyckad födelsedag! Men jag har inte fått min present från gubben än, det ska jag få imorgon på min riktiga födelsedag.
"Int ska du tro att du fyll år idag!", för att citera gubben!
Det kommer bilder från både maskeraden & födelsedagen sen! Men kolla vad sött min syster har skrivit om mej här, gumman då!
Ikväll har vi hämtat Eros, våran lilla valp! Vilken födelsedagspresent! Fast jag tror att det kommer vara jobbigt de närmaste dygnen! Hihi, här har ni sötnosen!

  

Shame on me!


Ja, nu har jag ju slappat från bloggen igen.

Nytt: Jag är less på kattta, är det någon som vill ha en fin & lugn katt? Som inte klöser sönder tapeter, aldrig klöser & biter dej när du lagt dej på kvällarna, som aldrig river ner en kruka i golvet? En katt som aldrig borrar in klorna i huden, & aldrig ska sitta i knäet när du äter? & som aldrig någonsin sitter nere på golvet & skriker & skriker? Aldrig hänger i de nya gardinerna? Då kanske du vill ta hand om våran Kiwi? För precis så är hon. HAH! Näe, där ljög jag lite. Hon är ett vilddjur! & jag vet inte hur länge jag klarar det här om hon inte tar & varvar ner snart!!!!!! Hon kommer ta död på oss!

 
 
Men hon är ju ändå så underbart snygg & söt! När hon är lugn är hon söt iallafall! ;) Jag skulle inte kunna skicka bort henne, även om det känns som att jag snart går in i väggen...

Gubben har hunnit fylla år. Jag, Bebben & Kiwi gick in till honom på morgonen & sjöng "Ja må han leva.." Synd bara att jag helt hade glömt all text utom första versen.. Hah! Han fick en väldigt storartad present av mej. Tog en massa bilder på honom, Bebben & Kiwi där i sängen klockan halv sju på morgonen. Ni kanske kan gissa att resultatet inte blev sådär superbra? Han ser allmänt trött & inte alls speciellt glad ut över vår uppvaktning.. Konstigt. Jaja, i alla fulla fall så har han helt & hållet förbjudit mej från att lägga ut bilder från tillfället. Så är det med det. Men jag kan iallafall lägga ut bilder på paketen han fick av mej.
& det fina kortet jag gjorde ;)


På söndag är det min tur att bli uppvaktad! Jag blir tjugo! Då lämnar jag tonåren bakom mej! Vad vuxen jag kommer bli! Jag fyller år på måndag, men blir firad på söndag.. & kanske även på måndag! Hih! Sedan ska vi även hämta våran puppy på söndag eller måndag. Det kommer nog bli..... spännande.

Vi körde förbi huset vi bodde i tidigare. Det ser ut som ett dockhus! Hela ena sidan av huset är riven, så man ser rakt in i både köket & sovrummet! Tänk att vi har levt där inne, sovit & ätit middagar & allt! Konstigt att alla kan se in där nu! :) Snart är hela huset borta! Strange! Men nu har ni då fått lite uppdateringar.
Nu ska jag gå & sussa. Nattinatti!

RSS 2.0