ok, nu kanske det behövs en liten update?


numera bor jag hos syrran i deras lägenhet, i ungefär en & en halv månad innan jag flyttar vidare. det var väldigt sorgligt att lämna min fina lägenhet. usch, vad jobbigt. men nu är det mesta av mina grejer i borgsjö, inklusive kiwi som redan fått flytta dit. hon tycker att det är rena paradiset :)
min lilla walk in-closet är målad, barnrummet är målat, spjälsängen är snart färdigmålad & köket är redan utrivet, så just nu snurrar planerna på det nya köket runt i skallen dagarna i ända.
jag kan även meddela att det är full rulle inne i magen, satt precis & kände lite & fick en hel hög sparkar till svar :)
förra veckan blev jag bjuden på lunch av världens bästa karin, som jag inte hade sett på alltför länge! åt tårta hos melker som redan blivit ett år!! & igår hälsade jag & sofia på hos my, i deras underbara hus. snacka om att de hittat ett fint ställe! påvägen dit fick vi även se (kanske åtta stycken?) små, små rävungar. de låg mitt på vägen & busade. vi stannade såklart & jag försökte ta någon bra bild, men i hysterin blev det mest bilder av bilens inredning och tak! haha, underbart fina var de iallafall :)
idag ska jag köpa en spegel som ska med till borgsjö imorronkväll, & så ska jag även kolla på en gigantisk orkidé som sofia tipsat mej om. spännande!
på fredag blir det fest med massa släktingar. kul! synd bara att jag måste köra tillbaks på kvällen då jag börjar jobba klockan sju på lördag :(


mio hälsar att han mår prima, ifall någon undrar.


vi är många som saknar dig.



vila i frid älskade lilla vän.


RSS 2.0