VET NI!!!!


 

IGÅR SKÖT MIN SVÄRFAR EN LO!!!! häftigt!! de är så snygga!




märtnen.


Helgen började med att min kära sambo bjöd ut mej på middag i fredags. Sedan drog vi till Granet & spenderade natten där. På lördagmorgon åt jag & min svärmor frukost, innan jag åkte vidare till Åsele. Jag & mamma gick en tvärsväng på marknan.. det blev bara en enda sväng då jag tycker att man redan sett allt redan. Alla marknader är ju typ likadana. På lördagkväll var jag & Lotti hemma hos henne & drack drinkar & surrade. Linda & hennes love kom dit, innan vi åkte iväg till festligheterna. det var roligt, även fast Lotti lurade i mej en halv tequilashot. usch, så hemskt. men jag klarade av den iallafall! annars brukar de ju vara lite farliga.
jag träffade även nadjur, det var roligt! :)
i slutet av kvällen ringde jag efter en taxi, för att sedan promenera hem i mina skyhöga klackisar & leggings. crazy.


tyvärr glömde jag min kamera hemma i Åsele igår, så bilderna från helgen får vänta.

en sekund.


ikväll har jag borstat tänderna på kiwi. hon luktar rent ut skit ur munnen. bara hon ligger i soffan bredvid mej & tvättar sej eller "mjauar" lite så luktar det dynga!!!! jag håller nästan på att spy över henne, så nu blev det tandborstning. jag ska göra det till en vana, för såhär kan vi inte ha det!
sedan hittade jag precis toapapper över hela toagolvet, som även ringlade sej ut på hallgolvet. ännu ett verk av min lilla kisse.... det var säkert sju meter toapapper utdraget, utan att överdriva. otroligt bra gjort av henne, tycker jag. det krävdes nog en del ansträngning.

i eftermiddag var jag på utbildning. i vanliga fall skulle jag ha varit galen av rastlöshet innan dagen var slut, men idag kände jag mej ovanligt lugn i kroppen. visst rörde jag på benen sådär hysteriskt idag med, men det kröp inte hela kroppen på samma vis som i vanliga fall. det här med rastlöshet är ett jobbigt fenomen kan jag tala om. så det var skönt att slippa det idag :)
nu är jag alldeles för trött för att tänka känner jag. mer blir det inte ikväll. jag har precis fyllt i semesteransökan inför sommaren, & då gäller det att tänka till, så man inte tar helt fel veckor! om allt går bra så blir jag ledig hela åselemarknan! perfekt!


godnatt allihopen.

AJ.


ikväll har jag halkat. när jag skulle kliva in i bilen, jäklar vad jag flög. & slog smalbenet stenhårt... halva kroppen åkte in under bilen. det gjorde så ont att jag bara kunde skratta! ni vet, ibland gör det ju så ont att det enda man kan göra är att skratta? sjukt.
sen har vi hunnit på invigningen av nya ica här i stan, jäkligt fräscht & fint! men jag & min faster proppade i oss så mycket gott så vi nästan rullade ut därfirån! kex, små mackor med pålägg, kakor, korv, kaffe... tillslut var vi tvungna att gå ut därfirån. hihi... men nu i början kommer det nästan vara kul att handla, men det är nog lätt att man handlar mer än man behöver... mycket onödigt. det känns då kul med nåt nytt iallafall.
när vi kom därifrån hann vi bara in genom dörren så klev min faster på min lilltå, jag skrek rätt ut.
ett tag trodde jag att den var bruten, men nu känns det bra igen.

nu ska jag in i duschen, sen blir det tidigt isäng.

goodnight.

new tattoo!


nu är det alldeles tyst & lugnt här. mam, sis & mio har precis kört iväg mot åsele.

idag har vi sprungit ännu mer på affärer & handlat lite, mamma har tonat mitt hår & så har vi bjudit farmor på lunch här.

kassler med mango, jämarns vad gott det är!!
nu ska jag göra iordning en tidig påskpresent till gubben, & senare ska jag iväg & bli bjuden på pizza!

idag har jag även bokat tatueringstid, jäkla spännande! det är så himla längesen jag tatuerade mej nu, så jag minns knappt hur det känns. jag kommer säkert vara nervös.... haha, men det känns bra! :)

u.a.


Idag var jag och besiktade bilen, den gick igenom utan problem! Tack & lov!
Man var lite nervös när man satt & väntade. Men jag tänkte att om det skulle ha varit nåt större problem på den skulle nog min kära far redan ha märkt det!
Han är ju så av sej! ;)
Men det var iallafall jäkligt skönt, jag hade förberett mej på ännu mer kostnader!
Annars idag har vi handlat lite smått & gott, syrran & mamma är här & hälsar på ett par dagar. Supermysigt!!
Sen har jag hunnit köra mot enkelriktat, mamma har hunnit halka (utan att slå sej, som tur var)! & så höll jag på att köra rätt in i min egen motorvärmarstolpe!! Eller inte köra in i , men det var så jäkla halkigt så bilen bara gled.... jag & mamma skrek & jag höll som en galning på bromsen. Bilen stannade som tur var typ fem centimeter innan stolpen! Thank god!

Nejmen, nu har ju "halv åtta hos mej" börjat! See you!!

jag är hopplös.


idag har jag städat & tvättat. hela dagen.
det är helt sjukt, jag började städningen imorse klockan tio, & är klar prick nu. visst låter det som om jag skulle äga ett helt hotell? hur fasen kan det ta elva och en halv timma att städa en trea? & då har jag städat konstant, bara tagit mej tid till lunch, middag & kafferast ikväll. & sen varit ut med eros ett par gånger. jag fattar inte.... jag hade planerat att snabbstäda, men det finns tydligen inget sånt när man väl sätter igång. självklart blir det storstädning, som alla andra gånger. jag har rensat ur skafferierna, & gått igenom skåpet med burkar. sånt gör man väl inte då man snabbstädar?
det är ju det där med perfektionismen... jäkligt jobbigt. nu gör det ont i hela min kropp. men rent är det iallafall :)


jag lovar er att jag behöver en redig dusch nu. nattinatti.

härliga vår!


i lördags brände vi hem till åsele. vi käkade middag på pizzan, & jag spelade för en tjuga skitlänge! :) sedan for jag & erik till limpan & där spelade vi guitarr hero & sjöng karaoke. när vi var less på det visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, men helt plötsligt hade vi kommit på en helt egen introtävling... en spelar helt enkelt början på en låt, & de andra ska säga titeln på låten. riktigt skoj! limpan & jag hamnade i finalen, där spöade han skiten ur mej. sedan körde vi "packa pappas kappsäck" till två på natten. efter allt det & en vinare var det läggdags.
på söndagen firade vi pappas födelsedag, med smörgåstårta, gräddtårta & en massa annat gott. vi åt i princip hela dagen, grillade lunch ute med varm choklad. & så hann vi gå en prommis på isen i finvädret.

det var våran helg det, ganska givande tycker jag! :)
tråkigt nog glömde jag kameran hemma, men jag tog några bilder med pappas kamera, vi får se om de tänker skicka dem till mej så kanske jag lägger ut nån later on. pusshej


kalvdön.


hejhej.
ikväll har jag bakat kakor, jag vet inte ens vad de heter.. men goa blev dom! jag var lite orolig, då smeten såg ut som när Kiwi är dålig i magen. det såg inte alltför aptitligt ut. men det blev bättre efter ett besök i ugnen!
mitt i baket slog jag i armbågen & fick "kalvdön", jordens värsta! jag lovar er!
jag kastade mej ner i golvet & tappade nästan andan.
jag har fortfarande vidrigt ont. ajaj. jag är helt säker på att det blivit en spricka nånstans!


imorgon eller på söndag ska vi hem till åselet en sväng & fira en födelsedag!
pussåpuss!!



"hon låt se jäkla le n´dennar! klå dä på typpa, skrek ja åt na" - veckans citat, farmor
hon berättar att hon försökt ringa till mej, men möttes bara av "just nu kan du inte nå det önskade numret", ni vet?

torsdag.


åh, vad less man blir på allt snor!! det känns som att jag snytit ut halva hjärnan den här veckan! fast tack & lov känns det faktiskt aningens bättre idag iallafall!
jag har precis tagit helg, & ätit en otroligt god makaronipudding till lunch (om jag får säga det själv)!

underbart att börja helgen med att tvätta. det är helt vansinnigt här i huset nu... det har inte funnits en enda tvättid sen jag kom hem från utlandet, förrän idag. så jag kan ju lova er att det är en hög som ska tvättas nu! fy, vad trevligt!

i eftermiddag kommer gubben hem. tror jag ska göra lasagne till dess. men då måste jag iväg & köpa köttfärs. det är jag inte van vid, annars behöver vi ju aldrig gå på affärn & köpa det. konstigt.

japp, jag har lite göra nu. jag vet inte om det här inlägget innehöll nånting av värde överhuvudtaget......?
äh, puss iallafall!


schizo?


jag blev väckt 06.55 imorse av en galen katt. hon anföll mej & skulle ta död på min arm av någon anledning. yrvaken & förvirrad försökte jag få bort vilddjuret som inte hade någon som helst plan på att släppa taget om min stackars arm. vi hade en lång fight innan hon tillslut gav sej & sprang iväg. jag sov vidare.



men jag undrar verkligen vad det är för fel på varelsen? kan hon vara schizofren?

late ?


Om min sambo skulle beskriva mej med ett ord, vet ni vad det skulle vara? Han sa det själv... "sen", alltså långsam. Jag vet inte riktigt var han fick det ifrån.....







(fast jag är nog lite av en tidsoptimist)

ihelgen...


... var vi ut med vovvarna & sparkade. Fast man behövde inte sparka så mycket. Eros verkligen drog mej runt i en sjujädra fart! Haha! Kul var det! Räkna med att jag har träningsvärk i armar & rygg idag!! Bara att försöka styra sparken rättfram i den där farten tog på krafterna!


förra helgen.

  
 

fuerteventura.


vi hade sol mest hela tiden. den enda förmiddagen det var mulet passade vi på att gå upp på toppen av ett berg & titta på utsikten. vi var typ de enda ungdomarna på resorten, förutom ett gäng norskar vi umgicks med under veckan. moa brände sej rätt mycket, vi blev tvungna att ta bussen till en by för att hitta åt ett apotek. sedan fick hon spendera de två sista dagarna i skuggan. stackarn. men vi hade iallafall hur kul som helst!!!
puss på gumman för en oförglömlig vecka!! :)

  
  
  
  
  

skaffa inte hund!!!!


imorse fick jag ett samtal från min sambo som var hemma på lunch.
jag var fortfarande på jobbet.
han lät väldigt down, så jag frågade varför han lät så nere..
han var gruvsam, men jag fick iallafall ur honom det....

 


ni kanske kan se vilken av skorna eros festat på under förmiddagen?
jag har rätt små fötter & får oftast leta på barnavdelningen efter skor, & där finns ju inte många fina skor med klackar. därför var jag väldigt glad att jag hittat dom här i en liten 36.. & detta är andra paret på en vecka som käkats upp.
ja, jag är besviken.


pusspuss!


jag är hemma igen. hihi, för ett tag sen nu.
vi hade the best times outlandish! bästa vädret ni kan tänka er, alldeles för stor lägenhet, underbar mat, bästa drinkarna ever!!!! helt underbart! vi vilade upp oss ordentligt, låg i solen hela dagarna & drack vin hela kvällarna. hihi!!
bilder kommer sen!




igår var jag på teve! ;)

RSS 2.0