morning!


nu sitter jag & väntar på att sis ska komma, så vi kan börja rulla nedåt i landet. håll tummarna för oss! & så hoppas jag att kameran vill samarbeta i veckan, då kommer lite bilder sen! vi ses om en vecka!! :)
pusshej!

kos!!!


nu sitter jag hemma hos mamma&pappa igen. körde hit tidigare idag efter att ha packat supersnabbt! jag hoppas bara att jag fick med mej allt! men pass, pengar & bikinis är väl det viktigaste. hihi. tidigt imorrnbitti åker vi iväg mot arlanda. sent imorgonkväll är det alltså planerat att vi sitter på ett hotell i grekland! det blir nog en lång dag imorrn! hoppas det är värt det, med mycket värme & sol! :)

lördag.

mami & papi är & hälsar på mej över helgen. vi har fått upp mycke dehär dagarna! nu har jag en riktig walk in-closet! :) sen så har jag ju börjat jobba igen, det känns så otroligt bra!!! lite dumt bara att jag sökt semester precis! självklart känns det skönt, men lite tokigt att det blev precis nu! nu har jag lite fler kanaler på teven, men inget internet än! men snart så. det är på G!
& tidigare i veckan var jag till linda & klämde på hennes mage. det är dags vilken dag som helst nu. & jag höll på svimma när jag såg henne först! det hade hänt mycke sen jag såg henne sist!
pusspuss!

hejhej!

tidigare i veckan var karin till mej över en lunch. mycket trevligt! det var alldeles för längesen! fick min underbara matta också. den gör sej perfekt inne i köket! kan inte tacka nog för den!

i fredags kom syrran & limpan till mej för att hälsa på ett dygn. vi gick ut & käkade, men fick truga i oss maten då vi (som vanligt) hade proppat i oss massa chips & grejer innan! varför gör man alltid så?!
igår var vi bortbjudna på grillat! det smakade sommar! :) hoppas den här underbara värmen håller i sej nu! sedan var jag förbi huset & hälsade på. vi spelade tevespel, & det gick åt skogen för mej. jag är inget vidare när det gäller tevespel! haha.
idag har jag tagit hand om eros hela dagen. kiwi blev glad när han kom. den glädjen varade kanske fem minuter. sen var hon less. haha! men eros var glad hela dagen. de är bra roliga! senare ikväll har jag smockat in i fulla bilen igen & skeppat ännu ett lass med skitgrejer till åsele. skönt att få lite space i förrådet. pappa är mindre glad! :)


nu ska jag hoppa isäng. knappt tre dagar kvar tills jag är tillbaka på jobbet. spännande! nattinatti!

:)


idag är jag hundvakt hela dagen! & inte åt en vovve, jag tror det är 6 hundar idag! hahaha. behöver jag berätta att det är full fart?

hejhej!


oj, vad längesen jag uppdaterade nu! jag har mest varit & grejat i min nya lägenhet! ikväll har jag grillat för andra gången i veckan! mumma! tidigare i veckan lunchade jag med sofia, & sen linn & alva! hihi. det var på tiden det! lägenheten blir jättefin! :) om drygt en vecka börjar jag jobba igen! jag gruvar lite, men samtidigt känns det skönt!! :) hoppas ni inte blir för less innan jag skaffar internet igen! ha lite överseende! i'll be back! ;)

RSS 2.0