cutiepie!

Mio är lika söt som vanligt i sin lilla, söta tröja!
Han biter som vanligt på mina stackars fingrar, den lilla busen! ;)
(Tejpen på örat har han för att det inte ska hänga,
& inte för att han har gjort illa sej som många tror)


mer bilder!


image34  

vs

image35


Hihi. Man kan ju undra vem som skulle ha vunnit om vi hade dragit mot varandra. Eller, enligt mej, är ju svaret ganska klart.. men nej, det låter vi vara osagt ;)
Vi drog aldrig mot varandra, men jag drog faktiskt mot en annan på den där festen, & lite måste man väl få skryta? Jag vann! Hihihi! ;)

systerskap.

Ett systerskap är vänskap
på en djupare nivå.
Ibland finns det ett släktband -
annars har man mötts ändå.

Relationen till en syster
är nära och unik.
Hon känner dig så väl
och hon kan din historik.

Med en syster är det lätt
att vara uppriktig och sann.
Man kan tala som man tänker
och man förstår varann.

Det känns alltid bra att ses -
så man vill gärna träffas mer...
För det finns så mycket gott
som syskonskapet ger.


Den här fina texten fick jag av min älskade vän. & självklart började jag gråta när jag skulle läsa den. Men jag kunde faktiskt hålla mej ganska så bra måste jag säga. Det blev inget stortjut, vilket ju var tur eftersom att vi skulle ut precis efteråt - man vill ju inte direkt vara knallröd i ögonen, som man blir efter man gråtit, när man är ute på partyparty ;) Mycket vacker text iallafall!


qué?

I lördags kom mina små darlings hit. Vi drack Amarula som nå andra tokskallar, & självklart blev det ju ett jäkla pratkalas. Man får nästan huvudvärk bara man tänker på hur mycket vi hann prata om. Men kul vare!
Kvällen fortsatte mot dansgalan. & faktiskt vare riktigt roligt, som vanligt hann det hända otroligt mycket på bara en & samma kväll. Blev knuffad av en gammal kärring, så jag rentutav ramlade ner i backen. Min korta stubin tog slut handlöst, eftersom hon inte hade den minsta anledning - jag hade aldrig sett människan förut. Det hann bli en hel del små fighter under kvällen, men annars var det bara bra. Jag fattar inte att man inte blev mer onykter än man faktiskt var, med tanke på vilka starka grejer vi drack.. whiskey & allt! Hoho!
Anyway, jag hade verkligen saknat att vara ute & partaja med mina tjejer så det var härligt att avsluta sommaren med dem! För nu måste kanske till&med jag inse att sommaren börjar vara över, även om man helst inte vill.

Igårkväll blev det en liten myskväll med brudarna. Hyrfilm & läsk & chips. Filmen var inte vidare bra, men det var kul ändå såklart! :)
Idag har jag jobbat, & fick även frågan om jag ville jobba hela nästa helg. Man vill ju jobba så mycket som möjligt, & därför är det så himla typiskt att man blir frågad just den helgen man redan har planer. Jag var ju tvungen att tacka nej eftersom man redan hunnit ställa in sej på hotell & hela köret. Men ett par pass kunde jag ta iallafall, så det känns ju bra :)

Nu är jag ledig tills på fredag, så det var helt perfekt när en vän ringde & frågade om jag ville skjutsa henne imorgon, då hon ska åka bort. Superbra, eftersom jag inte hade några som helst planer för morgondagen. & som de flesta vet så är jag ett rastlöst vrak om jag inte har något att göra en dag.


bad&bubbel.

Grannfesten igår var superbra! Spaghettilasagne! Men faktiskt så provade både jag & syster en liten, liten bit surströmming var. & jag måste säga att lukten faktiskt var värre än smaken. Men mer än en liten bit gick iallafall inte ner, så det fick vara. Jag är härmed ingen surströmmingsätare, nu har jag testat på riktigt.
Efter middagen tog jag & sis varsin cykel & cyklade iväg till farmors lägenhet. Hon är inte hemma för tillfället, så vi rullade dit & badade i hennes badkar. Kokhett vatten, rosa badskum, en knallgrön badbomb, bath pearls, ansiktsmask & ögonmask, body scrub & sen så var man ren & fräsch. Bodyscruben har jag förövrigt fått av min svärmor, & den doftar ljuvligt passionsfrukt! Finns på The Body Shop. Testa!

Det verkar som att det blir dansgala ikväll. Hoppas, hoppas bara man inte drar på sej en förkylning nu!
Dit med mina darlings - det blir nog super. Men säkert en aning ansträngande också, med tanke på att man bara tvärpratat med dem ett par gånger under sommaren. Vi har såå mycket att ta igen & prata om!
Det blir säkerligen ett jäkla kackel hela kvällen! Mys alltså :)

Nu är rummen bokade för nästa helg. Sundsvall, två nätter på hotell, massa god mat, ostbricka & vin, bad, stan & IKEA! Jag längtar, helt perfekt med affärer nu när man fått löningen! Lite drygt bara att jag jobbar på fredag, så vi måste åka efter att jag slutat 16.00. Men det ska nog gå! :)


omen.

Hua. Nere i vardagsrummet har vi ett foto av mej & min mamma, & igårmorse när jag kom in dit hade det av någon anledning ramlat ned från väggen & gått sönder! Det bådade inte gott (tror jag som är rätt vidskeplig av mej). Självklart tänker man direkt att det är ett dåligt omen! & inte nog med det!
Sedan kom jag på att jag ville flytta min spegel, jag tar tag i den & lyfter. När spegeln släpper från väggen råkar jag stöta till en hylla som ser ut som en ängel, så den faller ner - rätt ner i mitt huvud. Jag kan ju säga att det gjorde ont (!) & där står jag som ett fån & håller i den där jäkla spegeln. Nu har jag en liten jäklarns bula uppe på huvudet, som gör riktigt ont!! Ängelhyllan höll som tur var. Men sedan hade jag även två små glasänglar ovanpå hylla, & en av dem gick dessvärre sönder. Ännu ett dåligt omen.
Mamma tog ned den trasiga ängeln för hon tänkte att den kanske gick att laga. Hon hade ställt den upp, & satt ihop den, tills vi skulle ha tid att limma ihop den. När jag & syster senare är på övervåningen hör vi ett ljud från nedervåningen. Vi går ner & tittar - det är ängeln som har rasat i bitar. Usch.
& det värsta är ju att för inte alltför längesen så råkade jag riva ner farmors gamla Mariafigur (som hon hade redan innan min pappa föddes) & den gick sönder... inte bara gick sönder, utan huvudet rullade dessutom iväg från kroppen. Huvva, vilken obehaglig syn. vad kan allt detta betyda? att jag bara är klumpig? eller?


dammiga råttor!


ah, gud så skönt det känns nu. hela rummet är nyskurat & städat. inte en enda liten dammtuss kan ha överlevt detta (för det var ett par stycken stora ener kan jag intyga), har även fått tillbaka min kära soffa, med helt nytvättade överdrag. underbart! sen så är även sängen renbäddad, så jag kommer säkert somna gott nu :)
imorrn ska hela familjen äta lunch ute, det blir nog hur mysigt som helst! & sedan blir de grannfest igen, haha, dehär grannfesterna är nog snart välkända! alla i hela åsele kommer snart tänka "åh, nej. inte nu igen"! ;) hihi, det brukar vara rätt livat. men skoj är det vill jag lova! det blir iallafall surströmming. men nej tack, jag klarar mej utan ett par sura strömmingar. lukten är mer än nog för mej! vi som inte äter surströmming skulle få lasagne, & i mina öron låter det mycket bra! sedan blir det säkerligen ett par cidrar också.
vad som sker senare ihelgen är ännu oklart.. jag har lite beslutsångest över vad man skulle ha hittat på. det är ju vmina & jag vet att några av mina nära&kära som man under sommaren inte träffat så ofta, ska dit så det skulle säkert vara kul. men jag vet inte, det ska ju inte vara så bra väder har jag hört.. & då fryser man väl bara häcken av sej. i annat fall kommer man säkerligen dra på sej en förkylning iallafall.
& nästa helg är det tydligen BBQ, & jag kan ärligt säga att hotellet lockar mer än gansgala utomhus.
jaja, framtiden får utvisa!
har även planerat att jag & my love ska ha en riktig myskväll här framöver nån kväll, med ostbricka & allt som hör där till; vindruvor, massa olika ostar & självklart en flaska vin ;)
men, nu ska jag jumpa in i duschen & sen hoppa isäng i mitt fräscha rum!
GONATT ALLIHOPEN!


Tattoos.

Nu råkar det vara så att jag helt & fullt älskar tatueringar. Jag gjorde min första när jag var femton, & har sedan dess hunnit med att göra sammanlagt åtta stycken unika tatueringar. Jag ångrar inte en enda av dem, även fast jag har en tendens att inte kunna bestämma mej för vad jag ska göra för tatuering & var den ska sitta, förrän dagen när den ska göras! Haha, många har undrat när jag ska sluta göra fler tatueringar, & många tycker inte att jag ska göra fler. För tillfället känner jag mej nöjd, jag känner inget behov av fler.. just nu. Men jag kan nog med säkerhet säga att det kommer bli fler, bara inte inom den närmaste framtiden.
Självklart kan jag, som många andra, tycka att det kan blir för mycket av det goda, så att säga. Det är helt enkelt inte vackert om det blir för mycket småtjafs här & där. Jag tycker heller inte det är speciellt snyggt när man har hela armarna täckta med färg, men samtidigt rör det inte mej. Andra får göra precis vad de vill med sin kropp, precis som jag får med min.
Många frågar hur jag törs, om jag inte är rädd att ångra mej senare. & visst har man haft sina stunder av beslutsångest, om man ska göra den tatueringen där eller där & så vidare, men jag känner som sagt var ingen ångest över mina tatueringar. De är nu en del av mej, kort & gott ;)
Sedan är det även många som frågar om det inte gör ont, & svaret från min sida är i stort sätt nej. Självklart känns det mer eller mindre på olika ställen, och det är mer obehagligt på vissa ställen. Men jag har troligtvis en rätt hög smärttröskel, för jag tycker uppriktigt sagt inte att det gör speciellt ont. Jag kan erkänna att den tatuering som kändes mest var den jag gjorde på foten. Den gjorde faktiskt rätt så ont, vilket ju är förståeligt då fotens ovansida är väldigt hård - man har ju i princip bara ett tunt täcke av hud ovanpå benet. Men nu i efterhand var den helt & hållet värt det!
Jag tänker inte lägga ut bilder på varenda en av mina tatueringar, däremot på en av dem. Detta för att jag tycker det är så festligt att min blogg heter LizaAngelica & jag har även en tatuering med denna text. Liza är alltså mitt namn, & sedan är Anglica mitt mellannamn. Jag är en mycket stolt ägare av båda två, så varför inte en tatuering som visar det? :)



Det är alltså insidan av min vänstra underarm ni ser på bilden.


OhMy.

Oj, så mycket som hann hända under det dygn jag nyligen spenderade hemma hos my love!
Vi spelade Alfapet, & visseligen så vann han faktiskt första matchen, men det behöver vi ju inte lägga ner mer tid & energi till att prata om, så därför släpper vi det innan vi ens börjat gå in på detaljer. Iallafall så vann jag nästa match, & det ganska överlägset! Ha ha. Fast jag vet inte riktigt om våra regler är riktigt lagliga, innan spelet var slut hade vi lagt dit ett par ord som man säkerligen inte skulle hitta i en ordbok! Hihi!
Jag skulle göra pannkakor (eftersom att jag gjort det förut & bokstavligt talat har jag lyckats otroligt bra då), men självklart så fungerade det inte alls när jag hade planerat att göra lunch! Det är så typiskt, & jag vet inte hur många svordomar som flög ut ur min mun innan "pannkakorna" var klara, om man nu ens kan kalla dem pannkakor! Jag måste iallafall påpeka att de gick att äta, & smakade faktiskt som pannkaka ska smaka.. men hur de såg ut behöver vi inte gå in på.

Vi har även kört traktor - jag, för första gången. Det gick riktigt bra, om du frågar mej. Frågar man en erfaren traktorförare kanske det blir ett annat svar. Men framåt kom vi, & även bakåt ;)
Sedan var det dags att skjuta lerdovor! Det hade jag heller aldrig provat på, & jag är ju alltid på G när det gäller att testa nya saker! Först & främst var bössan aningens för tung för mej, så jag har faktiskt träningsvärk idag, haha. Anyway, så träffade jag lerduvan på första försöket! Det är faktiskt sant, även om det inte låter troligt. Gissa om någon var förvånad efteråt?! Känner mej riktigt stolt, & sedan kan jag även erkänna att jag inte sköt på fler duvor efter det. Jag tänkte att man måste ju "sluta på topp", även om det i dehär fallet innebar att  även börja på topp. Hihi ;)

Sedan hann vi även med en till rolig grej. När vi ska duscha så blir vattnet isandes kallt såfort man ställt sej i duschen. Vi blev tvungna att springa endast i handduk i kylan (för det var kallt ute), till ja.. ett annat hus i närheten, för att korta ner det hela. Tänk om någon hade gått eller kört förbi just i den stunden.. hur det måste ha sett ut! :)


Sweet.

Godiset på bilden fick jag av min kära syster när hon hade varit i Lycksele igår. Hon hade fyllt burken med mina favvogodisar! PARTY! ;) Varför det är mina favvisar för tillfället vet jag faktiskt inte, men man blir galet beroende av dem såfort man tagit en enda, jag lovar! De är lite småsura till en början, å när man kommer till mitten så är det salt pulver inuti! Jag fullständigt älskar saltlakrits, det kan jag aldrig äta för mycket av.. känns det iallafall som! ;)



Mer godis!


Sitter just nu på jobbet & har egentligen lite för lite att göra för att jag ska orka.
Jag tycker faktiskt att jag har förstått mej på dehär med bloggande rätt fort, med tanke på att jag skaffade min blogg igårkväll! :)
Nu har jag fixat lite fler länkar. Gå in på Accessora, det är en lovely sida som innehåller det mesta en tjej kan önska sej! Gå även in på Cocoo, där finns ringar jag blir tokkär i när jag ser dem! De är så himla speciella & jag vill ha dem allihopa! Nu ska jag göra något vettigt här, för detta går inte...

Mio, min Mio..

För ett par månader sedan skaffade min syster en kinesisk nakenhund, Mio. Han måste vara den busigaste & galnaste hund jag någonsin träffat. Det är inte många minuter per dag han ligger/ sitter stilla. Men just för tillfället så har han faktiskt mirakulöst lagt sej här i mitt knä & sover som en stock! Otroligt!
Men han kan ju bara inte fortsätta vara såhär busig hela livet, så jag har övervägt att eventuellt ta med mej honom den dag jag flyttar hemifrån. Jag tänkte att när jag nu flyttar härifrån så skulle det vara skönt att ha sällskap, att slippa vara ensam så mycket.
Här har ni några söta bilder på vildingen ;)

      

Av någon anledning så tycker han väldigt mycket om att vara inne på just mitt rum. Anledningen kanske kan vara att det finns så oerhört mycket spännande saker att bita på därinne.. ni kanske lyckas se vad han stoppat i munnen på dedär bilderna? Ha ha ;)


Ny länk..

Eftersom att jag är galen i horoskop & allt som har med såna saker att göra så har jag skapat en länk, "Dagens horoskop", där kan du gå in & läsa ditt personliga horoskop, varje dag. Horoskopet är personligt eftersom att det är baserat på din födelsedag. Jag läser dem i princip varje dag. Du kan även läsa horoskopet för imorgon, & även veckohoroskop. Det är superkul, och iallafall för mig så brukar det stämma ganska så bra! Men det kanske kan bero på att jag gärna tror på sånt där ;) Se om du håller med!

I'm a cowgirl på maskeradfest!

I'm a cowgirl på maskeradfest!

Min fina klass på studenten!

Min fina klass på studenten!

Vi på balen! :)

Vi på balen! :)


Hihi!

Nu har även jag skaffat mej en blogg, äntligen! Får se om jag kommer förstå mej på den eller om det kommer gå helt åt skogen :)
Klockan är rätt mycket, så egentligen känner jag mej lite aningens för trött för sånt här. Men när man väl tagit sej i kragen för att testa.. då måste man ju försöka, även om det kanske tar lite tid för min hjärna att uppfatta allting - alla funktioner & hur allt går till. Aja, det löser sej väl tillslut får vi hoppas!
Den som fortsätter läsa bloggen får se, det lär bli en intressant & spännande resa ;)

RSS 2.0