VA???!!


kom just att tänka på en jädrigt rolig grej! som jag förresten, av nån anledning, har kommit att tänka på typ tio gånger den senaste veckan!
jag måste berätta!

för två år sen var jag i egypten med en hop släktingar. en dag när vi låg på stranden så svimmade en kvinna en bit ifrån oss. vi satte oss såklart upp hela högen för att se hur det gick för henne. min faster som är sjuksköterska sprang fram för att hjälpa till. men mitt i allt ståhej så hör jag min kusin (som var runt tolv år då) fråga sin mamma, som ligger bredvid honom i en solstol;
"mamma, va de du som svimma där borta"?

VA?! hahahahahahahhahahahahahaa!!!!

TIVI!


fasen vad internet har strulat de senaste dagarna!! det är därför jag inte uppdaterat ett dugg! (jag lovar, det är därför)!
igår följde jag med marie på stan en sväng. hon skulle köpa en tröja till dopet hon ska på. vad tror ni hände? jag - som inte hade planerat att handla nåt, köpte allt! massor verkligen! hahahah, jag bad mest om ursäkt hela dagen för att marie fick stå & trampa medan jag var inne i massa provhytter! varför blir det alltid så? om man har planerat en massa man ska köpa så hittar man inget. & så tvärtom. jag har härmed räknat ut att man inte ska planera vad man ska shoppa om man ska iväg på en shoppingrunda. då hittar man allt möjligt! hur tror ni det slutade då? jo, jag hade hela baksätet fullt av olika påsar. marie hade noll när jag släppte av henne då dagen var slut.
det blev dock ingen teve som jag hade tänkt. hade ringt & sagt att de kunde lägga undan den sista de hade av den typen, sedan velade jag fram&tillbaka hela dagen. tills de ringde ifrån affären & funderade när jag skulle hämta den. kände mej som en satkärring när jag sa att de nog fick ställa fram den igen. när jag först hade sagt att jag verkligen skulle ha den! & när de hade varit så snälla & ställt undan den, även fast det var rea! det brukar dom väl inte egentligen?!
hursomhelst så hade jag ändrat mej idag om teven. höll tummarna att den fortfarande skulle vara kvar när jag slutade jobba, vilket den var. jag skämdes lite efter gårdagen, men köpte den sen på typ en kvart + väggfäste. nu står den tillfälligt på min byrå i sovrummet. det känns bra! min första egeninköpta teve. & INTE på avbetalning = ännu bättre! jag gillar att betala direkt, så är det ur världen! undrar om jag ändrar mej när jag fått äta gröt & nudlar resten av månaden.... ?

idag blev det iallafall supergod fredagsmiddag; lövbiff fylld med ost & soltorkade tomater, kryddsmör & kroketter (eller krotetter som det tydligen också heter :))
nu ska jag äta chips framför teven. trevlig helg på alla lediga typer! själv ska jag jobba ihelgen!!!!!!!!! jag är inte bitter.

whataday!


Nu har jag kunnat börja varva ner. iallafall litegrann. har kanske varvat ner så mycket att jag förhoppningsvis kan somna klockan tre inatt. eventuellt. har jobbat 10.30-22.00 idag! helt vansinnigt! fast det har faktiskt gått jäkligt bra ändå. förutom skitvädret!! det är INTE kul att köra bil i det här, när bilen bara åker runt i alla spår, man inte ser nåt för all snö och så vidare. jag slog upp dörren på arbetsbilen rätt in i en soptunna så det blev en bögel. (måste nog ringa chefen om det imorrn, ops)! har bokstavligen plaskat runt i mina skor ikväll. de var inte vattentäta = inte heller snötäta. fötterna är alldeles iskalla nu, och har jag inte urinvägsinfektion eller nån förkylning imorrnbitti när jag vaknar blir jag förvånad! ja, jag vet att jag är en gnällspik! ibland måste man faktiskt få vara det! men en positiv sak är att toaletten här i huset är färdigrenoverad nu, så man kan äntligen duscha här nere!! helt underbart! slippa springa upp&ner för trappen varje gång! & det är så fint & fräscht så man måste duscha extra länge just nu! haha ;)

min faster lyckades faktiskt också muntra upp mej under kvällens gång, med ett sms där hon bjöd mej på middag imorrn. palt!
det gav mej lite extra energi måste jag säga!

imorrn ska jag även köpa en teve, spännande!
nej, nu blir det duschen! tack för idag! pusshej


jösses.


vilken helkväll det blev igår ändå! :)
grillningen smakade sommar såklart! sedan badade vi (fast alla bangade, utom jag & två kusinbarn)! tråkigt folk man har att göra med! haha, iallafall så hade jag inte tänkt blöta ner håret.. & hur bra gick det? när man ska ha tävlingar i vattnet & allt! håret var blött & platt innan vi lämnade hotellet! haha!
vi satt inne i ångbastun i typ fem sekunder också, sen var det svårt att andas! hur kan man njuta av att basta?! jag fattar inte, det är ju jobbigt!
kvällen slutade på puben, där vi bara satt & surrade ett par timmar
sen var kvällen slut.
idag hade jag tur & blev bjuden på middag igen! inte dumt! sen blev det marängswiss innan jag gav upp för kvällen. nu --> soffan! härligt!


grillning + bubbel!


Nu har jag precis duschat & ska till att fixa håret. Det är lite mer jobb med ett nyklippt hår än med ett långt, konstigt nog! & så har jag till&med rakat benen. Det tog säkert en halvtimma! Haha, ni vet nog hur det är på vintern... de kan lätt bli lite lurviga eftersom man inte är lika viktig med sånt, jämfört med på sommarn! ;)
Men nu är de lena och fina, eftersom att man kanske tar sej ett dopp på hotellet senare idag! Men först blir det grillning hos Vicke (!)
Nu har jag inte tid längre, trevlig helg!

whot???


skärmvägg? rumsavdelare? vad fasen heter det egentligen?
jag vill dela upp ett rum, med en liten vägg.. men när man söker på internet kommer det inte upp mycket! nästan bara kontorsgrejer, såna som man delar upp ytor typ inne på kontor med! snyggt att ha i ett teverum! jag vill ha en enkel men snygg jäkla vägg bara! hur får man tag på en sån? I NEED ONE!

godnatt.

grrrrrattis!


idag fyller limpan 25 år! & tänk att han varit med i våran familj hälften av den tiden! eller kanske inte... haha, men nästan hälften av mitt liv iallafall! lillgubben blir stor!

idag när jag kom hem från jobbet hittade jag veckorevyn + min personliga almanacka i brevisen!! jäklar vad glad jag blev! gissa om jag legat i soffan & bläddrat, läst, bläddrat & läst nu! hihi

sedan har jag & eros varit ute på prommis. självklart satt han sej & sket precis vid våra grannars tomt. jag fick klättra upp efter snödrivan för att få tag i bamsingen han lämnat efter sej. när jag fortsatte gå stannade jag för att någon skrek nåt. det var min granne som kom utflygandes genom dörren. han kom fram & berömde mej så mycket för att jag hade plockat upp efter min hund! DET tycker jag var bra gjort, att komma ut för att säga det! jag var på himla bra humör när vi kom in från prommisen! :)

ikväll ska jag försöka hinna se när min faster är med på teven, måste nog ringa & höra vilken tid det är! för jag vill inte missa det! plus att jag hade planerat att se "sommaren med göran" ikväll också.

men nu; börja med middagen.

vilken dag!!


jag är helt slut.
har varit ledig idag, men det känns som att jag skulle ha jobbat 15 timmar idag eller nåt! har varit runt på stan hela dagen. överallt! & gjort allt möjligt!
håller tummarna nu för att allt löser sej!! men det känns alldeles för bra!
mamma säger att man ska förvänta sej det bästa, så blir det så!
men jag brukar göra tvärtom, inte förvänta sej för mycket. då blir man ju bara besviken om nåt skiter sej! men jag tänkte köra på mammas linje den här gången!
mammor brukar ju ha rätt! & så tackar jag gudarna för att jag har vicke som hjälper mej! det blir nog en tidig kväll, ska börja inreda i mitt huvud nu.....

pusshej!

hej sol!


Idag har syrran tonat mitt hår, det blev super! Sedan åt vi middag på pizzan, och så har jag hälsat på emma & surrat! Det var ju tusen år sen jag var där sist! Herregud!! Hoppas du dyker upp också, hihi ;)

Fick ett samtal från jobbet, så jag måste bränna hem imorrn & jobba kväll! Men det blir bra, så får jag vara ledig på måndag!

Vi har bokat resa utomlands ikväll, i slutet av maj drar vi! heeeeeeeejdå

R.I.P. bebben!



Rest in peace!


Idag har jag haft ett av de mest givande samtal jag varit med om. Väldigt skönt! & så fick jag veta att jag ska få en gåva. Det var så fint att jag nästan grät. Kommer alltid minnas den här dagen!
Sedan har jag klippt mej, KORT! Känns konstigt, men ändå härligt att slippa det där långslänghåret! & så vet jag ju att det växer ut lika snabbt igen! På nåt sätt kändes det som att jag klippte bort all tråkighet som varit på sistone.

Jag plockade ur mitt töjsmycke när hon skulle klippa mej, så det inte skulle vara i vägen! Som jag borde ha fattat så glömde jag såklart örhänget kvar där sen! Fick såklart panik då jag upptäckte det! Tänk om töjningen skulle växa igen! AH!
I desperation sprang jag runt i hela huset för att hitta nåt att ha i örat tills vidare. Mamma kom på den lysande idén - en tandborste! Såklart!
Pappa fick kapa av en bit av en tandborste som jag nu har i örat! HAHA!
Imorrn ska syrran tona mitt hår, blir nog bra!!

Jag tappade precis pappas digitalkamera i golvet, not good! Han sa;
"Bra, då ser vi om två veckor hur den funkar"! Oh no....

Jeanethe berättade just att hon kanske kommer flytta till lycksele inom en snar framtid. Det skulle vara hur kul som helst! Hoppashoppas! ;)

För övrigt är jag i åsele ihelgen. det är också skönt, komma ifrån allt allvar ett tag! Just nu känner jag mej, konstigt nog, väldigt lycklig. Mitt i allt kaos.

on my own?


idag var jag äntligen & hälsade på linda i deras hus! fasen vad fint dom hade! & fräscht! & herregud vad konstigt att se linda! hon var så vuxen & vacker! ni vet, sådär som bara gravida är! vi surrade om allt mellan himmel & jord innan vi brände hem till oss en stund.
har även lämnat in bilen idag, utan att bli mycket klokare. ovanligt?
har sprungit på stan en snabbis & kika på lite grejer. efter det har jag jobbat kväll, & sedan hälsat på vicke & deras små bebisar! nu var valparna bara som nå tjocka korvar, verkligen!
& så pratade jag precis med min kusin på facebook, som jag inte pratat med på evigheter. hon har flyttat till egypten för ett par månader sen! & så inser jag precis nu att jag bara loggade ut från facebook mitt när vi höll på att prata. jag glömde helt bort henne! haha. förlåt diddaren, om du läser det här!! puss!! ;)
det har iallafall varit en väldigt givande dag tycker jag. men nu ska jag ta en snack med john blund! pusshej!

...


what a difference a day makes, twentyfour little hours...

RSS 2.0