sexfrågor.


Jag kanske skulle ha berättat att vi köpte ett spel igår. Lika par leka bäst, & det går ut på att det par som vet mest om varandra, vinner helt enkelt. Superkul!
Igår spelade vi, bara jag & gubben, men det gick bra det med! Jag hade en liten ledning under hela spelets gång. Hihi. Men så kanske det ska vara, att tjejer har mer koll på sina killar, än tvärtom!
Det var iallafall hur kul som helst. Lillgubben var av någon anledning lite orolig innan vi började spela, & sa att han trodde att det skulkle sluta med att vi var ovänner. Hahah, jag förstår inte vad han fick det ifrån!? ;) Men vi var då vänner efter att spelet var slut, så.. ja, så dåligt kan det ju inte ha gått för honom!
Det blev en hel del skratt, men vi verkar känna varandra väldigt väl iallafall! & det är ju tur det! :)
Det skulle vara riktigt skojigt att spela med ett annat par, då spelar man som par mot par. Det tror jag skulle vara hur kul som helst.. fast när de värsta sexfrågorna kommer så kanske man helst inte svarar.. jag vet inte.. ? Fast det kanske också beror på ifall man kan ha fått i sej lite alkohol, då går ju det mesta bra att prata om! :)

Vi hade som vanligt tänt ett par värmeljus på bordet. Jag har tre glaskupor som värmeljushållare, eller vad man ska kalla dem. & helt plötsligt tar en hållare eld & det blir värsta stora lågor. Jag börjar blåsa som en galning, men då flyger ljuset upp ur hållaren, & ner på underlägget (som jag som tur var hade under) - annars hade ju bordet blivit förstört. När jag sedan lyfter upp ljushållaren för att titta vad som kan ha hänt, så spricker den. Usch, vad obehagligt. Tänk om vi hade lämnat ljusen bara ett par sekunder. För man tror ju inte att det är någon fara med värmeljus.. men tydligen med glaskupor!! Hua.

Nu ska jag hoppa in i duschen. Trevlig helg!

Julförberedelser.

Jag som tyckte mej vara färdig med alla juleklappar. Men det var jag visst inte. Har litegrann kvar att ordna. Men det är ju bara roligt! :) Idag har jag slagit in ett par julisar till. Jag börjar bara fundera på vad my love har för fuffens för sej. Jag har inte sett skymten av en endaste liten klapp till mej än så länge. Det känns... inte alltför bra, måste jag ju medge. Men jag får väl försöka hålla mej ifrån att få klämma & trycka på mina klappar än ett tag. Men det känns så fuskigt när han går runt & känner & trycker på sina lite nu & då!
Vi har fortfarande inte tagit oss i kragen & köpt en julgran. Det måste göras!
Plus julkulor & lampor... & glittret får man ju inte glömma!

Jag blev bjuden på lunch ute idag. Det var trevligt, det är faktiskt inte alls så speciellt ofta man äter lunch ute. Iallafall inte på veckodagar.
För fredag är väl en veckodag? Vad konstigt, för vid lunchtid är fredag fortfarande som en veckodag.. sen på eftermiddagen är det ju helg!?

Det hjälps inte.. även om jag vet att helgen kommer flyga iväg, så känns det drygt att måsta jobba ihelgen. Men när man väl är där så går det ju bra. Jag får tänka på att vi ska till umeå på tisdag, så kanske det underlättar.. lite iallafall.

här är vår julklappshörna, där jag har stått för alla klappar (än så länge.. ;))

Take care!

hej.

En ganska irriterande grej är att.. jag känner själv att det är irriterande, & jag kan bara tänka mej hur irriterande det måste vara för människor runtomkring mej...
Jag är nog sämst i hela världen på att återberätta något. Typ sammafatta en rolig grej som har hänt till exempel. Allt blir så krångligt & långdraget så något som skulle ha varit kul, blir inte alls det i slutändan. Jag kan helt enkelt inte "göra en lång historia kort". Jag gör snarare en kort historia lång, bokstavligen.
& jag gör likadant när jag skriver. När jag sätter mej & ska skriva ett inlägg i min blogg tänker jag alltid att jag ska fatta mej kort, så det inte blir så mycket att läsa. Men det vill sej bara inte. Det blir hur mycket som helst iallafall! Jag är nog ett hopplöst fall när det gäller detta. Både i skrift & tal.

En gång minns jag att jag faktiskt kunde fatta mej kort. Det var på studenten när jag skulle prata inför flera hundra människor. Jag hade inte förberett något tal, för då skulle jag bli alldeles för nervös. Så jag ställde mej bara där & började prata, & det blev inte alls långdraget. Det var nog nervositeten som tog över då. Jag sa att "egentligen så är jag ju en talare, men nu så tänkte jag fatta mej kort". Det var lite kul, eftersom andra som ska hålla tal säger "egentligen är jag ju ingen talare.." & sedan står de & pratar i evigheter.

Japp, sedan är det en grej till.. jag är alltid så okoncentrerad när jag ska berätta något så det blir ofta helt fel. Jag ska helt plötsligt tappa bort mej & fråga "vad var det jag pratade om"? & "vad skulle jag komma till"?. Visst, det gör nog de flesta ibland, men det händer mej varje gång jag ska berätta nåt. Varje gång! Eller så glömmer jag bort att jag håller på att berätta nåt, & blir alladeles tyst. Folk omkring mej börjar fråga vad det var jag skulle säga, & då har jag ingen aning, såklart. Teven går absolut inte att ha igång samtidigt som jag ska föra en konversation. Det spelar ingen roll om det är ett program jag inte brukar gilla, jag försvinner iallafall in i teven & hör inte vad den andra personen säger.
Mina vänner & syrran brukar oftast härma mej med att jag säger något som inte alls hänger ihop med det jag egentligen skulle säga. Till exempel om jag ska berätta att jag tog bilen till ICA, så jag kan säga något i stil med: "Ja, då tog jag bilen till ICA... & sen sa hon..." HA! Det är helt sjukt.

Snuff.

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade igen. Men den här gången var det faktiskt inte riktigt mitt fel att det tagit tid. Vi har varit utan Internet ett par dagar, faktiskt. Iallafall så gick bowlingen precis som jag gissade. Haha, det gick skit & sen kom en strike, sen gick det åt skogen igen, & helt abrupt kommer en strike igen. Hih. Men så länge det kommer en strike här & en strike där så är jag nöjd :)

Idag är jag ledig. Sen blir det jobb ihelgen. Nu har kylan kommit. Vill helst sitta inne. Det är rätt skönt på eftermiddagarna & kvällarna, med kyla i luften. Men på morgonen, hua, så hemskt det är!

Helgen blev fullspeckad. Finmiddag hos mam&pap, spel & vin på fredagen. Skynda iväg på middag hos gubbens kusin på lördagen. Sova hemma hos gubbens föräldrar. Kortspel, & jag vann nästan! Årets första skotertur. Underbart. Tablettmissbrukare. & nu har julpyntningen börjat. Det är så mysigt att se alla stakar i fönstren & lampor i alla möjliga färger.
Jag har träffat på en gammal lärare. Hon var lika glad som alltid, & man blir så himla glad av den människan! Vi pratade en stund, & jag insåg vad jag saknar skolan & allt som hade med det att göra. Förutom läxorna. Åh, vad bra man hade det. & så klagade man, bortskämd som man var.

Ikväll ska vi handla lite. Än vet jag inte vad, men jag känner att shoppingbehovet måste mättas idag. På Åhléns kan man alltid hitta något fint.

Detta är tredje dagen utan snus. Jag är duktig. Jag hade ju betämt att jag skulle sluta så fort stocken var slut. Men det blev inte riktigt så. Då kom helgen & sådär. Så det blev en extra snusdosa. & en extra. & sen fick jag en bra idée - "tredje gången gillt". Jag hade bestämt mej för att sluta, men hade misslyckats med att köpa två dosor till. Då var det lika bra att köpa en sista, en tredje =tredje gången gillt. & så blev det. Sen den dosan har jag varit utan. Tror att det blev så utdraget för att jag hade skrivit "wish me luck" & inte en jävel hade orkat anstränga sej med att önska mej lycka till. Så många läsare & inte en enda. Jag klarar mej utan era lyckönskningar, latmaskar. I'M THE BOOOOMB!

Gjorde precis ett åldertest, det verkar vara inne med att göra sådana på sin blogg. Ett test för att se hur gammal jag kan bli alltså, inte för att se hur gammal jag är eller så. Mitt reslutat blev att jag skulle bli 96 år, av någon anledning. Jag fattar inte vad det är baserat på med tanke på att jag aldrig motionerar eller på något annat sätt tränar min kropp. Hah. På tal på om träning ska jag & gubben börja simma, minst en gång i veckan, kanske två. Vet bara inte vad jag ska simma i. Jag äger nog inte en baddräkt i dagsläget! Kanske har en gammal som jag hade i högstadiet nån gång. Haha. Oj, ja det återstår väl att se hur det kommer att bli med simningen.
Hejdå.

Migrän.

Johnny Cash-låtar är så mysiga. Just nu spelas alla hans låtar på vår dator. Man blir aldrig less. Men man blir trött & skulle helst somna till dem. Jag ska snart slå in de sista klapparna, som my love ska få. Hihi.

Jag tänkte att jag ska dela med mej av något bra idag. Jag har ofta huvudvärk. Ofta som i varje eller varannan dag. Fast det kan gå lite i perioder också. Ibland har jag en bättre period & kan slippa värken i en vecka i sträck.
Iallafall så hjälper aldrig Alvedon & jag har varit hos olika läkare för det här, & alla säger att jag har spänningshuvudvärk. & visst kan det stämma, då man tidigare stressade i skolan & sådär. Jag har även mycket miner för mej, vilket även kan leda till spänningshuvudvärk. Exempelvis så rynkar jag ofta pannan. Jag har varit ganska duktig på att vänja mej av med det. Men jag spänner mej nästan i allt jag gör. Jag har kommit på att jag spänner mej otroligt när jag står i duschen. Kanske för att jag är expert på att duscha för länge, & folk brukar gnälla på mej & be mej skynda på. Detta kan nog ha lett till att jag alltid måste skynda mej när jag står i duschen - jag tar i som en galning när jag tvättar håret, för att det känns som att det ska gå fortare då. Men jag tror att det bara gör att det tar längre tid, för fortare går det då inte! Sedan när jag sitter & äter.. då spänner jag mej nog mer än någon annan gång. Många har sagt åt mej att det ser ut som att jag ska mörda det som ligger på tallriken. & det är sant, jag tar i så jäkla mycket för att skära något som inte alls behöver vara segt att skära. Ha! Det låter sjukt, men så är det nog. Jag har försökt att bättra mej på dessa punkter, & samtidigt känns det som att dessa småsaker inte skulle kunna leda till att jag måste ha huvudvärk så ofta. Speciellt nu när jag slipper skolan & stressen med alla läxor & sådär. Jag tycker att det borde ha slutat upp efter att jag slutat skolan. Men icket.
Därför provade jag då Eeze, migräntabletten. & vilken skillnad! Inte bara huvudvärken försvann, utan också all värk i axlar & nacke! & nu finns det även en ny tablett, Diclofenac T, & den hjälpte om möjligt ännu bättre. Plus att den är billigare. Alltså är det en typ av migrän jag haft hela tiden, & alla läkare har bara sagt att jag har spänningshuvudvärk. Där ser man. Det är iallafall skönt att kunna ta en tablett & veta att den kommer hjälpa. Så om du har huvudvärk ofta, & Alvedon inte hjälper så kan du ju prova någon av de här tabletterna. Man kanske inte tror att man har migrän för att man inte får sånahär riktigt svåra attacker så att man spyr, men något som känns som vanlig huvudvärk kan alltså vara en typ av migrän.
Sedan måste jag ta mej i kragen & börja träna ryggen. Det vet jag. Då kanske jag kommer slippa huvudevärken helt, utan att behöva ta några tabletter. & det skulle vara hur skönt som helst, då jag inte gillar att ta tabletter. Jag tjurar med att inte ta någon tablett tills jag blir tokig & inser att jag måste ta en för att det ska försvinna. Jag är ju ingen träningsnarkoman precis, utan mer av en soffpotatis. Jag gillar inte att träna alls faktiskt. Men jag måste börja snart.
& det ska jag.


Imorgonkväll ska vi nog iväg & bowla. Det kommer bli spännande, då det är över ett år sedan jag spelade sist. Men det är så konstigt för ibland kan det gå så jäkla bra & ibland går det åt skogen för mej.  Oftast är det så att det går dåligt, sen helt plötsligt får jag strike, sen går det dåligt ett par gånger & så kommer en strike igen, & så fortsätter det så hela spelet. Det brukar iallafall inte sluta med att jag står som vinnare iallafall.

Julmys.

Min sambo kommer inte hem på lunch idag. & jag börjar klockan fyra, vilket alltså betyder att vi inte träffas förrän efter nio ikväll när jag har slutat. Jag har försökt få i mej någon lunch iallafall. Jag har så grymt svårt för att äta ensam, det är bara så tråkigt! Bara jag har någon att prata med, det kan till&med vara i telefonen, då går det mycket bättre att äta. Konstigt. Idag blev det iallafall Calzone till lunch, rester sen middagen igår. Jag är ingen pizzaätare egentligen. Calzone är det enda i pizzaväg som jag tycker är ganska gott. & det var så jäkla enkelt att bara beställa & äta pizza igår, då jag inte kunde komma på nån middag. Där hade vi den där idéetorkan igen.

Igårkväll slog jag ju som sagt in julklappar. Jag bad min sambo spela julsånger så jag skulle få den där julkänslan. Jag brukar alltid spela julsånger hemma i Åsele, såhär före jul. Men då säger han att det inte finns några julsånger på datorn. Därför fick jag skapa julmusik. Jag stod där inne i köket & slog in julklappar, & så kommer han in bakom mej. Med kameran i högsta hugg. Han spelade in, & hade spelat in min vackra sång. Så jäkla roligt att titta på filmen sen. Han smyger in bakom min rygg & där står jag & tar i ordentligt med "I'M DREAMING OF A WHITE".. sen blir det tyst & jag vänder mej om &.. "SPELAR DU IN"?! Ha!

Jag har förövrigt bestämt mej för att sluta snusa. Igen.
Den här gången ska jag inte trilla dit igen. Fan heller, när man hör att de ska höja priset ännu mer nu. Det är ju helt sjukt. Varför började man snusa överhuvudtaget? Så jäkla korkat. Man var helt enkelt ung & dum. Nu är jag vuxen & har mognat. Japp, därför klarar jag det. Om man tänker efter... det finns inget bra med att snusa. Inget, inte ett dyft. Man får bruna tänder, förlorar en massa jäkla pengar i onödan, höjer risken för cancer.. ja, jag behöver nog inte fortsätta. Det kanske är bra att snusa om man vill gå ner i vikt. Man äter kanske mindre för att man inte blir lika sugen på nåt om man lägger in en prilla. Men jag har ju inte det problemet, så..
Mamma berättade om de små barnen som plockar tobaksbladen hela dagarna. De plockar redan när de är jättesmå, & blir på så sätt beroende redan som barn & får ett väldigt kort liv. De plockar tobaksblad för att föräldrarna ska tjäna pengar. & även de är beroende så det blir till deras tobak pengarna går. Inte till barnen så de ska kunna gå i skola. FATTA! & så går vi & köper tobaken. Sjukt.
Jag tvärbestämde mej igårkväll att när den här stocken är slut är det finito.
wish me luck!

Var & inhandlade en söt tomte. Jag är inte så mycket för just tomtar & grejer. Jag gillar mer den här mysbelysningen. Men den här var så söt så jag var tvungen. Köpte även ett sånthär ljus som man tänder för varje dag i december. Det är så mysigt, man måste ha ett såntdär ljus varje år. & så ser man även hur dagarna räknas ner fram till självaste julafton. Vi såg också en gran som skulle passa bra här, den blir inte för stor för att ha i en lägenhet, det så sött att den var mindre än en vanlig gran.


den här lilla rackaren (fast den är inte så liten) ska få bo under vår framtida gran.



 


polispolispotatisgris.

Hua. Igårkväll jobbade jag, & när jag nästan var klar för kvällen, blev jag sådär extremt pinknödig. Ni vet, sådär så man måste spänna hela kroppen & får svettningar. De flesta vet nog hur jag menar. Det är inte kul!

Iallafall så var jag nästan klar för kvällen, & behövde bara köra tillbaka till lokalen. Det är bara det att det är ganska långt till den här lokalen, plus att det är 30-väg sista biten. Jag brukar aldrig någonsin köra fortare än just 30 där.. jag är alldeles för rädd för polisen! Så jag ligger precis på 30-strecket, varje gång. Jag tycker att jag är väldigt duktig på det & tror att de flesta skulle ligga lite över.
Men, så till saken. Igår var jag då, som sagt, väldigt pinknödig. Så kommer jag där, svänger in på 30-sträckan, & känner att jag kommer pinka på mej vilken sekund som helst. (det känns ju som att man ska göra det varje gång man får en såndär panikattack, men det händer ju aldrig, som tur är. pepparpeppar!) Jag tänkte att "det gör väl inget om jag kör 40 för en gångs skull"? Jag brukar ju alltid vara så duktig, & enda gången jag är tvungen att passera 30-strecket, kan jag väl inte ha sån otur att träffa på polisen?
Men tror ni inte på fan! Jag kommer där i vild förtvivlan & där i mörket kommer självaste polisbilen, från höger!! Då höll det verkligen på att hända en liten olycka där i bilen. Jag blir nog stressad & nervös när jag möter polisbilen i vanliga fall. Tankar som "har jag bältet på mej"?, "har jag druckit"?, "är det nåt konstigt med bilen"? osv., börjar omedelbart snurra runt i huvudet.
Men jag tog mitt förnuft till fånga & tryckte på bromsen. & hoppades att de inte skulle ha lagt märke till de extra 10 km/h. Jag stannade eftersom de kom just från höger, & var inte alls så kaxig längre. Polisbilen stannade också, av någon anledning. Så där står vi i en korsning, pinknödiga jag & poliserna, precis när jag kört på tok för fort (kanske en liten överdrift, men :)). Jag blev, självklart, en aning frustrerad där jag sitter & önskar att jag just nu var någon annanstans.. & polisbilen står stilla. Min hjärna fick en snabb tanke att jag skulle kunna trycka ner gasen i botten & snabbt parkera bilen, springa in på jobbet & låsa in mej på toaletten. Jag hade ju företagsbilen så hur skulle de kunna bevisa att det var jag som kört bilen? Men än en gång tog jag mitt förnuft till fånga, på något jäkla vänster. Mitt tålamod var inte på topp i denna stund. Gav poliserna en arg & samtidigt frågande blick som i "varför i helvete stannar ni? NI KOMMER FRÅN HÖGER! KÖR!"
Efter något som kändes som en evighet pruttade de iväg, utan att blinka. Jag fick allt köra efter dem i säkert 20 km/h, med både hjärtat & urinblåsan i halsgropen tills jag kom till jobbet. Sen sprang jag.

Jag kommer aldrig mer överskrida 30-strecket.
Om jag inte får en såndär attack igen, vill säga.

Måndag.

Ni måste gå in på syrrans blogg & titta på klippet hon har där. Creepy, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!?

Idag har avin på julklapparna jag beställt kommit, äntligen!! Inte för att det har tagit lång tid.. men när man väntar på att en grej ska komma så känns två dagar LÅNG tid! Ska gå & hämta det snart, & sen blir det att slå in juleklappar igen! Yes!

Ikväll skulle jag egentligen följa med ett par arbetskompisar på typ ett tupperwareparty. Men nu blev en sjuk, så det blev inget av det. Lite tråkigt, men samtidigt var det kanske bra då mina pengar inte kan räcka hur långt som helst, även om jag skulle vilja det. Det är så tråkigt, för förra gången vi skulle på ett liknande party var jag sjuk, så jag kunde inte följa med då. Men det kommer väl fler tillfällen.

Personlighetstest är alltid kul att göra.
Jag gjorde precis ett & detta blev resultatet:

Du är mycket intresserad av, vad som pågår i din omgivning. Du gillar att prata med andra (nästan oberoende om vad det handlar om) och att vara med, där "det sker".


Du gillar att ha struktur och ordning i ditt liv. Du använder troligtvis din kalender flitigt för att hålla koll på de saker du skall komma ihåg. Du fattar snabbt beslut - även när det gäller din värdering av andra människor. Därför kan din omgivning uppfatta dig som lite dominant emellanåt.


Du fokuserar på "the big picture" och tycker om att teoretisera över VARFÖR saker fungerar som de gör (medan du inte bekymrar dig så mycket om detaljerna). Du är en kreativ person, som gillar att experimentera.


Du lever dig gärna in i andra människors situation och är snabb att stötta andra om de har behov för det. Du värdesätter känslosamhet och tar ofta beslut utifrån dina personliga värderingar.

- Jag tycker att det stämmer väldigt bra med hur jag är som person.
Gör testet, du med. Även om man kanske vet ungefär hur man är som person, kan det alltid vara kul att se om man tycker att det stämmer ungefär överens. Man kanske behöver tänka över, en extra gång, hur andra uppfattar en?


Racing grannies.



Var & kikade runt lite på Evaleso & hittade de här små söta gummorna. Jag tycker att de är helt underbart söta. Kan bara tänka mej hur roliga de måste se ut när man skruvar upp dem så de springer omkring med rollatorerna! Ha!
Hade tänkt beställa dem & att farmora & momme skulle få varsin i juleklapp. De skulle nog också tycka att de var roliga :) Men jag satt & tittade vidare, för jag tänkte att om jag ändå ska beställa så beställer jag något mer samtidigt. Men jag hittade inget som jag ville ha. Inte just nu iallafall. Sedan har jag redan fixat klappar till både farmor & mormor. Så dessa charmiga små saker får vänta. Kanske beställer därifrån senare nån gång, & då ska de få dem bara för att. Hihi :)

Jag har kommit fram till att vi egentligen bor på det perfekta stället. En varm sommar & en kall vinter. Visst kan man vara irriterad ibland när ögonfransarna blir alldeles vita av frost på vintrarna, och det är jobbigt att gå & spänna hela kroppen för att man är rädd att halka. Man måste köra supersakta för att inte få sladd med bilen i varje korsning. Men samtidigt. Hur mysigt är det inte att sätta sej på skotern & bara köra? Kanske göra upp en eld någonstans i mörkret & äta middag utomhus. Jag tycker synd om människor som aldrig suttit på en skoter. & norrsken - hur vackert är det inte egentligen? Jag tycker även synd om de som aldrig sett ett riktigt norrsken! Ett som bara flyter fram över himlen, sprakande & helt overkligt. En jul utan snö skulle jag aldrig klara. Var finns julkänslorna då? En jul måste innebära snö & kyla utanför fönstret!
Sedan uppskattar man sommaren så himla mycket när den kommer igen. Det är obegripligt att det är så himla stor skillnad på sommar & vinter. Visst skulle det vara skönt att slippa kylan ibland, men.. allt mys väger upp iallafall!

Förövrigt går jag bara runt & lyssnar på Nirvana, & myser i tofflorna svärmor stickat till mej. Funderar fortfarande på middag. Man vill ju inte äta vadsomhelst, det är ju ändå fredag. Det är tungt.

ah.

Ansiktsmask, hårinpackning, ögonbrynsplockning, manikyr, fotvård... ja, det är en sån dag idag. Tycker jag är värd det efter att ha dammsugat hela lägenheten & rensat ur skrubben igår. Inte nog med det, jag jobbade ju även igårkväll. Det kanske iallafall är konstigt att duscha & fräscha upp sej ordentligt idag, då jag ändå jobbar ikväll. Men det känns som att man måste passa på när man har tid. & hade ändå ingenting speciellt att göra idag. Man blir så grymt mycket piggare också! & det är ju perfekt när man ska iväg & jobba sen!

Igår beställde jag de sista julklapparna.
Vill att de ska komma nu, så jag får slå in dem!
Pratade med syrran tidigare & insåg att det inte alls är lång tid kvar nu tills vi åker till Egypten. Det är så sjukt, då jag tycker att det var nyss vi bokade resan & tänkte att "det är ju så länge kvar"!
Vid det här laget vet ni att jag tycker att tiden går fort, har nämnt det ett antal gånger nu.. Men det känns som att dagarna bara går fortare & fortare.
Missade tårtan igår, när de firade mammen. Ikväll missar jag Idol & räkmackor hos syrran! Det är inte rättvist!
Jag har idétorka när det gäller mat. Vad ska vi äta idag? Inte den blekaste. & jag måste ju komma på nåt, eftersom jag börjar halv fem & karln kommer hem fyra. Maten måste alltså stå på bordet när han kommer hem, så vi hinner äta tillsammans innan jag måste iväg.

Igår hälsade vi på lillmommen på lassa en snabbsväng. Hon är så söt, & extra söt var hon när hon låg instoppad i sängen! Puss på momme!

Hade lust att ta hem en kissemiss igår. Stackarn såg så ensam & vilsen ut. Det är andra gången på en vecka jag träffar den lilla sötnosen nu. Var hör du hemma lilla vän? Den verkar inte hitta hem, & har inget halsband så man kan veta var den kommer ifrån. Träffar jag på den igen tar jag hem den & ringer polisen.
Bye.


Storstan.

Ja, som ni kanske ser så har jag fixat & trixat lite med min blogg. Men som jag påpekat förut så är jag inte så haj på datorer. Haha, detta är alltså resultatet av massa chansningar & gissningar. Inte så pjåkigt, kände mej som en riktig liten datanörd när jag satt med alla koder igår!
Jag har ju inte berättat om helgen i Stockholm! Vi åkte alltså i torsdags eftersom jag hade min härliga helg ihelgen, helg redan torsdag klockan 12! :) Vi var framme hos vår kusselin vid två på natten, då var man måttligt trött vill jag lova!
Känner mej inte på humör att berätta precis hela helgen just nu. Men vi har iallafall självklart shoppat loss i storstan! Tråkigt nog hittade jag varken vinterjacka eller vinterskor, vilket jag är i stort behov av! Jag går omkring i gympaskor ute nu, & jag kan säga att varje steg är en chansning ute i halkan! Har redan hunniot med ett fall! Hahah, det är så charmigt att ramla rätt ner i backen! ;)
Det blev ett par klädesplagg, men mest blev det julklappar, farsdagspresenter & födelsedagspresent till mamma. (som förövrigt fyller år idag) Måste ringa & gratta henne senare, det känns så tråkigt att inte vara med & fira henne..
Diddi har förresten precis utbildat sej till nagelspecialist, så hon fick göra fransk manikyr på både mej & syrran. Det blev riktigt snyggt! Hon använde en gel som gör att det ska sitta tills naglarna växt ut, men av någon anledning har det redan börjat lossna både på mej & syrran. Konstigt.
Jag tycker att det är så intressant att prata med människor från andra ställen, & höra vad de har att säga om allt. Hann självklart även bli uppretad på ett par stycken, som hade väldigt udda frågor om norrlänningar. Jag fattar inte att det ska bli så stor grej av att man är från norrland! Det blir inte alls så, om en stockholmare skulle råka komma på en fest här! Massa dumma & konstiga frågor.. & folk säger att vi är insnöade?!
Jag hade mest sett fram emot IKEA på hemvägen, då jag hade världens inköpslista. Det finns inget roligare än att köpa grejer till lägenheten! Det är fanimej bättre än att handla kläder! Men självklart, för att jag hade ställt in mej på att shoppa loss ordentligt, så kände jag att det fanns jättedåligt med grejer där den här gången! Hittade inte så mycket som jag hade tänkt. Dock köpte jag en stor tavla, som knappt fick plats i bilen! Hihi, Limpan var inte glad på hemvägen! :) Ja, det var väl den helgen det. Tråkigt nog hann jag aldrig träffa Moe nåt, men vi har planerat att jag ska dit snaaaart för att hälsa på henne!

Igår var jag ledig. Men det var inte alls en ledig dag. En ledig dag ska man ha till att bara ta det lugnt & verkligen känna att man är ledig. Jag fick inte en sekund ledighet! Städade lillkillens bur, vilket tar tid! Tvättade även fyra fulla maskiner! Det är helt sjukt, fyra maskiner på två pers! Satt även & planerade julkappar. De flesta är jag klar med, men man vill inte vara klar. Det är så otroligt kul med julklappar! Bara att planera dem är kul! & förut har jag alltid hatat att slå in paket, jag svettades & svor innan det var klart. Men nu, nu älskar jag det! Det är så roligt, presentpåsar är skitkul! :) Nu ska jag bara beställa ett par julklappar, så är jag nog klar med alla sen. Hihi, duktig är jag.

Den kommande jobbhelgen lockar inte speciellt mycket. Men det går så fort så snart är den över. Ingen mening att gruva eller tycka synd om sej själv!


"Jag har hört att ni brukar ha sex till åtta på morgonen"?! - sis efter ett par alkoholhaltiga drinkar ;)

Karlar!


Syrran har ju lagt ut roliga historier på sin blogg, & jag tänkte att jag måste ju bräcka henne, så här har ni mina. De är om karlar, läs & gotta dej i dessa! :)


Vad är det för skillnad på en man & E.T.?
- E.T. ringde hem.

Varför går en psykisk analys mycket snabbare för män än för kvinnor?
- När det är dags att gå tillbaka till barndomen är männen redan där.

Vad heter världens tunnaste bok?
- "Vad män vet om kvinnan"

-Vet du att även karlar har en säker period?
- Va? När då?
- Mellan jul & nyår förståss! Staken står i fönstret, kulorna hänger i granen & pungen är tom!

Tre stadier i en mans liv:
1) Han tror på tomten
2) Han tror inte på tomten
3) Han är tomten

Varför är det svårt för kvinnor att hitta män som är känsliga, omtänksamma & snygga?
- De männen har redan pojkvänner.


Hihi. Klockrent, enligt mej! ;)

Var tar tiden vägen?

Jag förstår bara inte hur i hela friden tiden kan gå så vansinnigt fort?!
Jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt. Det kan vara skönt ibland när dagarna går snabbt, men det är lite läskigt också.. jag hinner verkligen inte med!
Helgen blev någorlunda lugn. Eftersom jag var sjuk hela förra veckan ville jag inte riskera att bli det igen, så det blev inte så vi gick ut nånting. Det kändes så grymt skönt att bara sitta i bilen & titta på kön som slingrade sig långt, långt utanför hotellets dörrar.
I fredags skulle vi bara ta det lugnt, dela på en vinare & kika på Idol. Men så kom jag på en idée under den långa pausen. Jag hade ju tagit hit min karaokegrej! Så vi började sjunga som smått & så kom min sambos bror & hans flickvän förbi, & plötsligt stod whiskyn & hela köret på bordet. Gullegubben skulle ta "ett glas" whisky, för att även han nu blivit förkyld. & det ska ju vara bra mot just det, men jag vet inte.. antagligen blev det mer än ett litet glas under kvällens gång ;) Men det var riktigt kul, vi sjöng så det måste ha dånat ute i trappuppgången. Jag älskar karaoke!

I lördags var vi iallafall bortbjudna på middag. Det var trevligt! Synd bara att my love inte var så pigg, så vi var tvungna att gå hem & bara slänga oss i soffan. Han såg ut som att han höll på att dö. Hua.
Men vi såg iallafall en grymt bra film. Den gick på Canal+ & hette The hills have eyes, precis min stil på filmer! Scaryscary! Den liknade Wrong turn väldigt mycket, & den tycker jag är jätteäcklig! Men bra :)
Vi har även hållit på & sätta upp lite grejer på väggarna & såntdär ihelgen. Det känns som att det aldrig tar slut, det finns alltid nånting man kan hitta på, som måste upp någonstans! Det är så kul med nya saker! Sedan har vi även möblerat om lite & så.

Idag hade jag en kort dag, slutade kvart över tolv. & tur var väl det, jag känner mej helt tom i huvudet. Det känns att man inte är helt kry än. Ikväll blir det tacos till middag. Mmmmm! Det du, Empan! Jag ska göra "din" sås! ;)

Förresten låg ett brev innanför dörren när jag kom hem idag. Det var min söta syster som hade skickat lite grejer. Det låg även ett vykort med i brevet, som var adresserat till "Herr & fru Öjstam" - haha, bara hon kan komma på något sånt! Toka! :)

"...vad jag menar är att idag har jag ätit en päre".
Ja, det var väl det. Take care!


Mysigt!

Nu kommer min loverboy hem vilken minut som helst. Han har bestämt sej för att laga middag idag, det blir bra det, tycker jag! Tvätten är avklarad för dagen. Men det blir mer imorrn, hua. Jag fattar inte hur mycket man ska behöva tvätta? Pratade med mammen om att det är så jobbigt att tvätta, & att man aldrig tänkte på hur mycket mamma måste ha tvättat när både jag & syrran bodde hemma. & vet ni? Hon berättade att nu, när jag flyttat, tvättar hon två maskiner per vecka. Haha. Jämfört med två maskiner per dag när jag fortfarande bodde hemma! Fatta! Att hon accepterade det! Jag hade nog gått i taket!

Har även bestämt mej för att jobba imorrn. Det kommer kännas skönt att få jobba igen. Speciellt eftersom det blir en mjukstart. Jobbar bara mellan 7.30 & 12.30 & sedan blir det helg. Det ska jag nog klara :)


Kolla på den här länken.
Visst är det mysigt, & lite småläskigt sådär? :)


Hua.

Usch. Känner mej som en usel mamma (marsvinsmamma;)), då jag glömde bort att åka till veterinären & hämta ut medicinen till lillgubben igår. Körde dit idag, men då var de inte där, så nu måste stackarn ha det besvärligt ett par dagar till. Men jag känner mej lite bättre till mods nu när jag städat åt honom iallafall :)



Nu var det rent & fint igen, med fräsch mat & morötter, sallad & paprika...
 Han är galen i paprika! Hihi! Här myser han i sitt lilla "hus". Tänk att en liten kartong kan göra någon så lycklig :)


Åh, nu väntar tvätten.
Det är bara att ta tag i den, den kommer inte ordnas av sig själv, tråkigt nog.
Det känns så mysigt att jag & my love ska ha en hel helg tillsammans nu. Det kanske låter dumt, då vi bor ihop. Men det är faktiskt så att vi inte tillbringat en enda helg tillsammans sen jag flyttade hit. Jag har jobbat en helg här & en helg där, han har jagat flera helger i rad. Sedan har jag också åkt hem en del helger. Men nu jäklar ska vi mysa! Vi hade planerat att fara på hotellet, gå på SPA & bara relaxa. Men eftersom jag inte känner mej riktigt kry än, så får vi nog vänta med det. Vi får ta bubbelbadet när jag är helt frisk, så man kan njuta fullt ut! :)


Lejonet.

Stjärntecknet Lejonet

Positiva egenskaper
: Storsint, generös, skapande, entusiastisk, god organisatör, vidsynt, expansiv, sinne för show och dramatik.
Negativa egenskaper: Dogmatisk, tyrannisk, uppblåst, snobbig, intolerant, fixerad i sina åsikter, nedlåtande, beskyddande, maktgalen, egenkär.


Karaktär
: Dessa strålande, soliga varelser är styrda av solen och lika lekfulla som vilken älskare som helst i zodiaken. Detta är kungars tecken, och Lejonet har onekligen en kunglig aura. Lejonet är en passionerad själ, vars uppmärksamhet mycket ofta är riktad mot honom eller henne själv. Lejonet har behov av att synas, att lysa, och de har vanligtvis inga problem att dra till sig andras uppmärksamhet.

Traditionellt blir de som föds i detta tecken stora underhållare och skådespelare. Uppe på scenen är de i sitt rätta element. Där kan de visa upp sig på sitt eget vis. Och i kärleksförhållanden uppför de sig likadant. Lejonet spelar inte andra fiolen för någon enda varelse. Han kräver odelad uppmärksamhet och kärlek av sin partner. Från början till slut nöjer sig Lejonet inte med mindre än kungligt skinande förhållanden. 

Personer födda i Lejonets tecken är sexiga, roliga och fulla av liv. De är passionerade älskare, nästan övertända av känslor och ambitioner. Men Lejonets längtan efter uppmärksamhet gör honom till ett osäkert kort. Han kan mycket väl vara dig trogen. Men får han en chans att göra sig till för en ny, spännande beundrare, kommer han att flirta så mycket han kan utan att ta av sig kläderna.

Om du är ett Lejon eller har glädjen att vara tillsammans med ett, så passa på att njuta av strålglansen.

Ja, vad säger man? Jag är ett stolt Lejon. Det sägs att två Lejon inte går ihop, vilket jag själv har erfarenhet av sen tidigare. Men min lilla älskling är Lejon, även han. & hittils har jag då inte märkt några svårigheter med det. Men det kanske kan ha att göra med att han inte är ett typiskt Lejon. Jag har frågat honom många gånger om han verkligen är säker på att han är ett Lejon, då hans sätt att vara inte alls liknar ett Lejons, om man nu kan se det så. Jag vet att mitt sätt är så typiskt ett Lejon, på väldigt många punkter. Av någon anledning känner jag mej mest träffad av de Negativa egenskaperna ovanför. Det måste bero på att jag fått höra att jag är så, haha. "Fixerad i sina åsikter" & "nedlåtande" Japp, så är det kanske? "Liza, måste du alltid ha rätt i allting"!? - Det är något jag ofta får höra... eller kanske att jag lyckats ändra på mej lite, för det känns som att det var ett tag sen jag fick höra sådana saker. Folk tycker att jag måste kunna erkänna att även jag kan ha i fel ibland. & det är väl sant, man kan ju inte alltid ha rätt. Men är man envis så är man. Det kan vara jobbigt ibland, men också bra vissa gånger.
De flesta Lejon jag träffat har, även de, passat in på beskrivningen av ett Lejon. Men inte min sambo. Han är för snäll & lugn på något vis, & det är ju bra det :)


Vuxen?

Sitter fortfarande hemma i myskläderna & hostar. Visst känns det mycket bättre nu, men man vet ju inte riktigt när man vågar börja anstränga sej igen. Jag är livrädd för att börja jobba för tidigt & bli sjuk igen. Det är inte kul att vara sjuk! Sitter & överväger om jag skulle ha jobbat imorrn eller om jag borde vila en dag till...
Idag måste jag iallafall städa bebbens bur. Det känns otroligt tungt, men sen är det värt det när man ser hur lycklig han blir :) Han har förövrigt fått en liten låda att ha som hus, & han älskar den! Jag vet inte hur många gånger han "möblerat om" sen jag ställde in huset till honom. Han springer runt som en toker & flyttar omkring.
Syrran sa en rolig grej. Hon undrade hur många i min ålder som egentligen har ett marsvin! Det är kanske ett djur man har när man är yngre.. ha! & så går jag & skaffar ett nu, & har aldrig ägt ett när jag var yngre. Men! Med tanke på omständigheterna så tycker jag inte att det är något konstigt, faktiskt ;)

Var tvungen att göra ett test för att se hur vuxen jag är. Hihi! Resultatet blev 19,4 -
"din ålder borde vara 36 enligt Sveriges Vuxenpoängstyrelse" .
Kanske är det nu jag borde börja få åldersnoja? :)

Gör testet här!


RSS 2.0