bus på stranden!



  


hello honey!


ihelgen överraskade jag & farmor allihopa i lycksele. vi hoppade bara in i bilen & hälsade på dem över dagen. mindre bra var att farmor var förkyld, & självklart drog jag på mej förkylningen blixtsnabbt. så nu är det tredje dagen jag känner mej som en zombie. imorse tog jag ett riktigt varmt bad i hopp om att det skulle hjälpa. än har jag inte känt av nån förbättring precis.. jag kände mej mest som en elefant när jag låg där i badet, & sen att ta sej upp därifrån..... haha.

igår var vi iallafall en sväng till lse, jag hann tvärträffa sofia & käka lunch med henne. det var skönt, då jag inte träffat henne på ett tag nu! :) nog för att lunchen fick spenderas i min bil, för att det var så grymt mycke folk på stan så vi hittade ingenstans att sitta! haha, men det funkade det också!

förresten har ni väl inte missat att syrran börjat blogga igen????! kolla in!!! wiiiiiieho! :)

pascals födelsedag.


igår firade vi min karl som fyllde år. jag kämpade med att baka & städa hela dagen innan folket kom. snacka om att jag var slut när jag gick & la mej igårkväll. slut, men nöjd :) jag har väl inte ens berättat att jag flyttat på riktigt nu??! för en vecka sen flyttade jag från lycksele till borgsjö. jobbade min sista dag förra söndagen.
det känns helt underbart att få lugna ner sej lite nu, och få planera & greja i barnrummet. förhoppningsvis blir det lite bättre uppdatering nu framöver också.
  
  
det verkar som att varken jag, sis eller mami fastnade på någon bild.
men en liten tjuvtitt på vårat nya kök får ni iallafall :)


marknad -11.


självklart blev årets marknad väldigt annorlunda. men jag hade en jättebra & rolig marknad! mycket mys & skratt :) årets ungdomscamping var i mammas & pappas trädgård, med typ fyra tält fulla av grabbar! hursomhelst så spenderades en del tid på öltältet, på dagtid, i solen. på lördagen samlades vi alla som vanligt på hembygdsområdet. matsäcken var god, markoolio var dålig :) jag hann springa flera timmar varje dag på marknaden, & fyndade jättefina bebiskläder av emma. det tråkigaste med den här marknaden var att inte kunna åka karusell... men nästa år så!! :)

  
  


:)


eftersom jag inte uppdaterat på länge så kommer lite bilder nu.
nu har jag äntligen träffat pascals föräldrar, de var här i 3 veckor. de verkar jättegulliga & fina, men självklart var det svårt med språket då de pratar schweizertyska, ingen engelska alls. & jag kan inte tyska. haha.
midsommarafton firades hemma hos mamma & pappa, med jordgubbstårta & riktig midsommarmat. det tyckte de om, eftersom de inte firar midsommar i schweiz. matkulturen är väldigt annorlunda i schweiz & sverige, det skiljer mer än man tror. så det är lite spännande, både att få prova "deras" mat & att visa hur vi har det.

  

  


RSS 2.0