damn it.



Inget resultat efter natten i klorin! Detta kan inte vara sant! Det måste vara någon som jävlas med mej! Vad är det som har hänt med min tvätt? Såhär ska det inte funka! Nu har jag fått nog! Får lov att färga kläderna i någon helt annan färg, typ svart? SKIT.

puss på dom iallafall.

Vittvätt ?

Vi har härmed gjort värsta feta misstaget!! Vit tvätt blev beige, ful beigefärg dessutom!! Jag fattar inte hur detta kunde hända? Jag som alltid är så noga med att man inte kan blanda andra färger med vitt! Vitt vitt vitt! Kanske kan jag skylla lite på att gubben också var inblandad?! Har tvättat kläderna i klorin men det blev ingen som helst skillnad! Därför har jag nu istället lagt allt i en hink tillsammans med klorin, så ska det få stå över natten. Vi får väl se imorgon om det är någon skillnad. Det ska fanimej bli vitt nu!! På ett eller annat sätt! Det värsta är min fina vita kofta som nu är alldeles beige! Fast färgen på den är inte fult beige iallafalll, så jag kanske kan ha den iallafall? :)
Oj, vad mycket beiget det blev nu.

Ni ska få se ett par sötnosar istället!



 


Hon åt till&med ur hans mat! Bebben var överlycklig över att ha sällskap därinne! & jag har inte satt henne i buren, hon gick in där självmant. Hih, jag smälter :)

my cell.


Jag tänkte testa att lägga in bilder från mobilen på datorn, det har jag aldrig gjort förut. Jag har tänkt att bilderna skulle bli så dåliga, men nu har jag sett att de inte alls bli dåliga. Vissa av dem ser faktiskt ut att vara tagna med digitalkameran till & med! Hihi. Vad konstig jag är som inte testat det tidigare...

      

Pic one: Erik för ganska så längesen
Pic two: Sune, Mio & Sigge
Pic three: Pap & sis i fjällfjälla
Pic four: Erik & Limpan i fjälle
Pic five: Mom, också i fjälle
Pic six: Farmora i Borgsjö
Pic seven & eight: Kiwi gick på en madrass vi bara hade lutat mot väggen, & den tippade inte! Haha, hon väger inte många gram! ;)


Less.


Less.
Less.
Less.




!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Flytt.


Vi försöker packa ihop lite grejer inför flytten. Men det blir mest gubben som håller på, eftersom jag inte har någon energi på grund av förkylning. Har försökt litegrann, men det blir inte mycket för jag blir helt slut påengång. Tur att jag inte for på jobbet, då hade jag antagligen tuppat eller något.
Kiwi tycker att det är superspännande med flyttkartongerna, hon studsar upp & ner i dem & busar som en galning!

  
isn't she lovely? :)

SPIDER!


Idag såg jag en spindel i vårat sovrumsfönster!!!!! Den var väldigt äcklig, & alldeles rund om kroppen! Jag ringde till gubben & sa att han gatt komma hem & ta bort den, men det kunde han naturligtvis inte göra då han var på jobbet! Jag grät nästan när jag ringde. Jag är sjukligt rädd för spindlar, men grejen att den var rund om kroppen gjorde det ännu värre! Jag tänkte att den kanske hade tusenmiljoner spindelbäbisar där inne! Har fruktansvärda minnen av sånt!
Det var en dag när jag var på jobbet i Åsele.. jag & en annan som jobbade skulle försöka få ut en spindel. Saken är den att båda var rädda, jag mer än den andra. Han skulle våga sej på att ta spindeln på en tidning & gå ut med den, men när han har spindeln på tidningen & är påväg ut med den gör spindeln utfall mot honom! Han släpper tidningen & i samma sekund som spindeln träffar golvet sprids massa massa massa svarta miniprickar runt den nere på golvet!
Hon hade alltså ungar i sej, som kom ut när hon träffade golvet!!!!!! Jag hoppade & skrek. Den andra i personalen försökte lugna mej samtidigt som han försökte trampa ihjäl tre eller fyra av dessa miljoners småskitar! Det var bland det värsta jag har varit med om i hela mitt liv!
Därför vågade jag inte peta i den här runda spindeln, med ens en tidning idag. Jag tänkte att gubben får ta bort den när han kommer hem från jobbet. Det är bara det att när han kom hem var den spårlöst försvunnen! Vi ser den ingenstans! & fattar ni vad det kan betyda?!! Hon kanske lägger sej någonstans, exempelvis i vår säng & trycker ut dessa snuskgrejer som kommer sprida sej överallt!! HUA, jag vill inte ens tänka på det. Har hemska rysningen uppefter ryggen när jag tänker på det! Hur kunde jag vara så dum att släpper blicken från den? Jag skulle ha suttit & spärrat på den tills gubben kom hem, så hade jag iallafall haft en susning om var den var!


BLÄÄÄÄÄ.
Nu försöker vi glömma det här.

Mera Kiwi.



Jag kan inte hålla mej, jag tar kort efter kort på lillsnuttan. Gjorde likadant när vi nyss hade tagit bebben. Jag är hopplös på att ta kort, & nu snackar vi många kort. Jag vill inte veta hur jag skulle bli om jag fick barn, det skulle antagligen vara samma sak, fast tusen gånger värre. Om jag blir mamma en dag tycker jag synd om människorna runt omkring mej, jag kommer nog attackera dem med bilder på lillungen!! & tänk på den lilla stackarn, en blixt i ögonen stup i kvarten ;)

 
Kiwi är galen i Eriks skitiga arbetsskor. Hon leker på dem hela tiden, & ja.. som ni ser så sover hon även på dem! Först låg hon i (eller på?) ena skon, för att sedan byta till nästa. Kanske för att det inte skulle bli orättvist?
Här har hon hittat Mangans berömda 47:or, det är ju passande storlek på dem!

Sjukling.


Jag har varit tvungen att ringa & sjukanmäla mej idag. Jag tycker att det känns som att det är oftare & oftare jag måste vara hemma nuförtiden. Usch & fy, det som är det värsta jag vet - att vara hemma från jobbet. Jag hatar det verkligen, man vill ju inte vara sjuk! Endera så är det magen eller så förkylning. Nu är det förkylning, ordentligt. Så fort jag rör på mej blir jag alldeles svettig, som om jag skulle ha gjort världens work-out pass! & snorigare än någonsin, plus dessa "gammgubbenysar". Jag har gjort de konstigaste saker idag, för att hjärnan känns helt bedövad... i'm out of it.

Imorse sovde jag till kvart i elva, då syrran ringde & väckte mej. Ögonen var helt igensvullna, som om jag skulle ha sovit typ tre timmar inatt. Men jag har sovit fler, många fler. Hade hon inte ringt & väckt mej hade jag säkerligen sovit fortfarande. My god, vilken ångest jag får när jag sover bort halva dagen! Inte för att jag hade kunnat gjort någon nytta iallafall, som det känns. Men man kan inte sova längre än till nio, nio max!

Nu ska jag vila en stund till, så kanske man blir frisk fortare. Krya på mej.

Kiwi.

Jag har världens vackraste kisse!

  
Hon busar hela tiden. På tredje bilden har hon upptäckt köksfönstret.

  
hon sover mycket också, tack & lov :)

 

sötnosar!!


Nu struttar lilltjejen runt här i vår lägenhet! Hon är världens sötaste, & en riktig liten tuffing! Hon har varit supermodig fram tills nu - när hon upptäckt att det finns en bebbe i en bur. Nu ligger hon på soffkanten & är jättetrött, men måste försöka hålla ögonen öppna för att se vad han har för sej inne i buren. Jag har inget batteri kvar i kameran, men imorgon lägger jag ut bilder på godbiten!
Ni kommer bli så avundsjuka, ska ni veta! & hon är så duktig, går på lådan som världens självklaraste sak & tvättar sej supernoga flera gånger om dagen.

Usch, nu är jag trött! Har inte varit såhär trött på länge. Väldigt länge.
Men midsommar blev hur bra som helst; grillat till middag tillsammans med hemmagjord potatisgratäng! Kubb, lerduveskytte, & för mycket alkohol.
Småvalparna stapplar omkring på ostadiga ben & har börjat bita i fingrarna, men än har de inga tänder. Åh, jag får så ont i huvet när jag ser dom, jag sitter & biter ihop käkarna hela tiden, för att de är så söta!



mjao.

bad day?


För någon dag sedan var jag med om en sak.. ett trauma faktiskt, för mej känns det så. Jag har alltid, alltid tyckt att tandborsten är bland det personligaste man har. Jag skulle aldrig någonsin kunna låna ut min tandborste till någon! & verkligen aldrig låna av någon annan! Fy!
Men nu är det så att jag stod i mina egna tankar en kväll, när jag tog upp tandborsten & började borsta. Jag minns att jag funderade över något ganska intensivt, & borstade samtidigt i godan ro. Jag väcks plötsligt från mina tankar. Min tandborste står kvar i tandborstmuggen!! Hur kan det komma sej när jag är i full gång med att borsta gaddarna redan??! Innan det slår mej att det är Eriks tandborste jag borstar med, & det var inte så att jag bara hann borsta typ tre, fyra tänder! Nej, jag hade kört runt den i hela munnen! HALLÅ!!!!! Jag gallskrek till en halvsovande sambo i panik, att jag råkat tagit hans tandborste! Han svarar lugnt.. "haha, men det gör väl ingenting..." Hur kan man säga så? Detta var fruktansvärt! Snacka om att jag spottade & spottade, & sedan tog jag min älskade tandborste & borstade längre & hårdare än vanligt.
Nu är det inte så att jag har bacillskräck eller något sånt, & jag tycker inte heller att gubbens tandborste är äcklig eller så. Det är bara det att jag aldrig använt någon annans tandborste än min egen! Jag vet inte varför det är så med tandborstar, det bara är så.. & har alltid varit. Det är bara en viktig grej, tycker jag. Ni måste förstå vilken panik jag slogs av i denna stund...
Men nu tror jag att jag kommit över det. Jag lever ju fortfarande, & verkar inte ha fått några men av händelsen. Tack.

Idag blev jag stoppad av polisen, nykterhetskontroll & så ville han se mitt körkort. Sedan kunde jag köra vidare. Herregud, varför måste vissa poliser vara så jäkla stela & sura? Man försöker skämta till det, & får ingen som helst respons. Men.. det är dem det är synd om. Jag har en bra dag, stackars dem som tydligen har en dålig dag. Bye.

mina 33or vs mangans 47or ;)

guitarr hero ?


Jäklar vad fort den här helgen har gått! Som vanligt när man jobbar & jobbar!
Idag lärde jag mej att spela blinka lilla stjärna på gitarr! Jag känner mej så stolt, & nu kanske jag ska köpa en själv så att jag kan lära mej lite bättre. Fast nu kan jag knappt skriva för att jag har så ont i fingertopparna! Men sånt försvinner ju om jag spelar lite då & då :) Nu sitter jag ju & spänner precis hela underarmen när jag spelar! Hihi! Kul var det iallafall! Fast jag fattar inte riktigt vad jag gör, men det är ju sånt som är roligt - när man lär sej nåt nytt alltså!

Men nu kan jag lova att jag är förbannat trött. Det ska bli skönt att vara ledig imorgon. Jag har inga planer för dagen egentligen, förutom att städa bebbens bur, boooring, & sedan ska jag gå & träna. Nu var det ett tag sen jag spände spagettiarmarna! ;) Kanske måste en sväng på stan, eller "måste" kanske är fel ord... men äh, vi säger måste så känns det bättre att spendera lite pengar!


PUSSHEJ!

cute little thing.


Jag ska vänta lite med lillmissen, tills den har fått växa på sej lite. Den är ju fortfarande ganska ung, så om jag tar den ifrån mamman för tidigt är jag så rädd att den börjar snutta på allting = inte trevligt. Sedan finns risken att den inte hunnit lära sej att tvätta sej där bak, vilket kan resultera i en obehaglig lukt. Men främst av allt är det ju bättre för kattungens skull att vänta tills den är stor nog att skiljas från sin mamma.
Nu är det spikat att vårt hus kommer rivas, det kändes skönt att höra. Då slipper vi fundera fram & tillbaka nåt mer, om man ska flytta eller inte & så vidare. Nog för att vi redan bestämt oss för att flytta hursomhelst, men man kan ju inte låta bli att fundera iallafall. Nu har man ju som inget val. Det bästa av allt är ju att vi slipper städa ur lägenheten!! Det måste vara det drygaste man kan göra; städa upp en hel lägenhet från taket & ner, krypa i varje hörn - åt någon annan!

Pratade just med en smått onykter sambo, som verkligen ansträngde sej för att inte låta det minsta onykter. Men se det gick inte! Ju mer han ansträngde sej för att låta sober desto mer hördes det naturligtvis! Hah, dessa karlar! Vad söta de är med sina små trix, som inte alls funkar! ;)


Åh! Kan det verkligen vara så att simsdemonerna tagit över min kropp än en gång? Jag har varken tid eller lust!

i'm a tired girl.


Åh, jag är hopplös på chips & dip. Nu när jag suttit själv ikväll har jag smällt i mej bra mycket mer än min mage rymmer! Fy, man mår ju rent illa bara man tänker på chips & dip efteråt. Att man aldrig lär sej!
Nej, nu ska jag nog faktiskt gå & lägga mej & läsa eller något, så jag kan somna i normal tid för en gångs skull. Igårkväll... eller rättare sagt inatt somnade jag väl vid ett ungefär. & så upp halv sju! Inte konstigt att man är trött på dagarna!

Sweet dreams!

restless.


Idag har jag jobbat hela dagen. Jag vet inte vem av oss som var tröttast, såfort man satte sej ner en liten stund höll man på att somna, så det var bara att försöka hålla igång fram tills dess att dagen var avklarad.
Jag är ensam ihelgen, & självklart är jag redan så rastlös att jag inte vet vad jag ska ta mej till med mej själv. Försöker titta på teve, men så börjar det krypa i hela kroppen & så måste jag upp & pyssla med något. Jag har kommit på att jag ska köpa ett staffli & börja måla, så att jag har något sånt att koncentrera mej på om jag har en minut över. För det är verkligen så, jag kan inte slappna av ens en minut knappt. Jag kom på mej själv på lunchen springandes runt & gjorde ingenting alls egentligen, bara för att röra på mej hela tiden. Sedan kom jag på att jag kanske skulle kunna ligga & bara vila under lunchen. Men det gick ingen längre stund kan jag lova! Tur att jag jobbar ihelgen, så jag har det jag gör hela dagarna iallafall! Hah.

Igårkväll när jag kom hem från jobbet började vi se en film, som var så spännande att vi var tvungna att se klart den även fast det sved i hela ögonen av trötthet. Vi blev även hungriga. Eller Erik var hungrig & for iväg & gjorde en macka. Jag ville inte ha någon... sa jag iallafall. Men sedan har jag en tendens att måsta smaka om han äter, även om jag inte vill ha en själv. Detta slutar oftast med att jag "smakar" tills det tar slut. Så igår hade han iallafall gjort en macka & kom & satte sej. Han hann väl bara ta någon tugga innan jag ville smaka. Han klev upp direkt & sa att jag kunde ta den. Jag hann knappt säga "Men.." så var han tillbaka med en till macka! Haha, han hade alltså förberett en macka till, för att han visste att smakningen skulle komma!
Hiihihihi, vad ska man säga? Han känner mej alltför väl ;)

Förresten vet jag inte om jag är allergisk eller förkyld just nu? Jag har aldrig varit allergisk förut, men nu går jag & nyser precis hela tiden, & snorar. Men det känns inte heller som någon förkylning, för det bryter som aldrig ut... konstigt.


Är detta anledningen till mina nysar ? Maybe, maybe not. Kallt var det iallafall.
  

Sis birthday.


Vilken härlig dag det var! Ett jäkla liv såklart, hon fick paket i överflöd! Massa godsaker, såsom hemmagjorda smörgåstårtor & jordguddstårtor!
Jag tycker att bilder visar bättre hur bra det var! :)

              

Bild 1, 2 & 3: Sigge, Sune & Mio var med såklart!
Bild 4: Farmor, födelsedagsbarnet, mam
Bild 5: Sigge & jag gullar
Bild 6: Sisi & alla balloons
Bild 7 & 8: Smörgåstårtan, den hjärtformade jordgubbstårtan
Bild 9: Glada miner

Bild 10: Allihopen, Mio mitt i smeten & Sigge på ett hörn
Bild 11: Sigge älskar att krypa in i saker, observera att tassen kommer ut på andra sidan ;)
Bild 12: Mio ville vara med i leken
Bild 13: Ekorrarna sis fick av mej
Bild 14: Vi är mätta & glada
Bild 15: Limpan tyckte att tårtan var god! HAH!


Kattorna.


Var ju som sagt & kikade på kattungar igår. Man smälter ju handlöst!




Bild 1: Min väska var tydligen mycket intressant :) Visst ser de ut som små björnungar? Alldeles lurviga!
Bild 2: Katten som blir min om ett par dagar! Gullgull!

Vår lilla utflykt.


  
 


Bild 1: Mio var såklart med
Bild 2: Farmor Ärtan hade en "plastmössa" för att skydda håret från regnet :)
Bild 3: Farsan
Bild 4: Älgen vi såg
Bild 5: Mio & me

Sis kom inte med på någon bild! Hah, tråkigt!

:)


Igår jobbade jag halva dagen för att sedan köra hem till åsele i skitvädret! Det var inget roligt före kan jag lova. Spöregn precis hela vägen! Usch & fy!
Sedan åt vi tacos hemma hos syrran. Vi hämtade även farmor & hjälpte henne sätta blommor på graven. Sedan körde jag, sis, farmor, pap & mio ut efter en skogsbilväg, långt långt. Vi fick se två älgar & en hare. Ingen björn tyvärr! Vi hade köpt med oss en jäkla massa godis. Hih, vad roliga sånadär utflykter är :)
Vi körde uppför en superbrant väg, så jag & sis fick hir i magen & det kändes typ som en karusell innan vi var uppe! Hah. Jag lägger ut bilder från utflykten senare.
Nu ska jag gå & duscha & göra mej iordning innan vi ska iväg & fira sis 22-årsdag i eftermiddag. Senare ikväll ska vi iväg & kika på kittemittungar! Det blir spännande. Jag har suttit & kollat på kattställningar & det finns ju hur mycket som helst! Jag ska köpa en riktigt lyxig, så katten har det den gör & inte börjar klösa på tapeter eller möbler.

Have a nice day!

Hemma hos svärisarna :)


    


Bild 1: Emil & Cillen fiskar
Bild 2: Svärmora målar. Då är det sommar!
Bild 3: Valparna har kommit!
Bild 4: Jag & Smirre. Ignorera min prilla, usch vad den förstör!
Bild 5: En älgko med kalvar i magen, som vi smög på. Hihi!


Farmora 90 år!


Vilken helg! Farmors 90års-fest var galen! & hela helgen var det full fart. Borgsjö, Åsele, svärföräldrarna. Kubb, första doppet, valpar. Helgen går inte med ord att beskriva, därför kommer bilder istället!

              


Bild 1: Farmor & sis

Bild 2: 90åringen på stranden

Bild 3: jag innan badet

Bild 4: sis

Bild 5: cold as ice!
Bild 6: ett fågelbo vi hittade i vattnet
Bild 7: lillägget som låg i det
Bild 8: jag la ägget i solen, ifall lillen skulle ha överlevt kylan i vattnet
Bild 9: en stor & äcklig id som vi matade med korv
Bild 10: sis till höger & jag till vänster, hihi.
Bild 11: mio är duttig
Bild 12: lovely! fast sis har lagt en sten i min navel! ingen utåtnavel här inte!
Bild 13 & 14: jag & limpan spelar kubb
Sista bilden: Det ser ut som att jag gör regndansen, men  sanningen är den att jag spöade skiten ur limpan i kubb, så det är glädjeskutt ni ser ;)


!!!


Oj, vilken hetta! Det känns som att man är tillbaka i Egypten! Jag höll på att rinna bort när jag gick upp till ICA för ett tag sen. & då går jag bara upp för en pytteliten backe!! Det är 30 grader i skuggan!
Vi ska äta kräm & mjölk til middag, det är helt emot mina principer att äta något sånt till middag. För mej är kräm & mjölk frukost, det är knappt lunch! Men vad gör man? Det går ju inte att äta nånting varmt idag.
Jag låg ute på gräsmattan en stund, men det går inte länge! Jag tog med mej bebben, & han åt gräs som en galning. Helt vansinnig såg han ut, som om gräset skulle kunna ta slut! Hah.


Usch, en cigarettfimp. Den såg jag inte förrän nu! :)

HAH.


Inatt drömde jag att jag skällde ut en vän till mej. Jag skällde verkligen ut henne nåt så förbannat! Det var jäkligt skönt, & jag hoppades nästan när jag vaknade imorse att det hade hänt på riktigt. Jag har varit irriterad på denna " vän" ett bra tag nu, & har kanske ett & annat att säga. Det var iallafall skönt att få ut det i drömmen. Synd bara att hon inte fick höra det, hon också... tänk om hon som kunde vara med i min dröm & höra det hon med. Det skulle vara häftigt.

egoist? javisst!


Jag kallade just min kära sambo för jävla ego. Det var faktiskt på skämt, & det låg inget allvarligt alls bakom det hela. Han svarade med detta;
"Du, mitt ego är en fis i världsrymden jämfört med ditt"!

Vad hittar han på undrar jag då? Herregud, så dumt.......
fast när jag tänker efter har han nog rätt.

Jag älskar mej själv. Mycket. Mycket. Mycket.
Jag älskar att vara jag. YES! I rock!

Nu håller gubben på att fixa glass med kiwi & banan till mej. Vilken sötnos.
Puss på honom!

Skit.


Jag skulle beställa grejer från ellos ikväll, men jag blir så förbannade less när det går så sakta! Då sket jag i alltihop, så nästa gång jag bestämmer mej för att beställa så kommer hälften av grejerna vara slut! Så är det alltid.
Jag har hållit på med paket hela långa kvällen, det är så jädra roligt! Vem fyller år efter sis & farmor? Nu har jag kommit igång, & skulle kunna fortsätta hela natten! Folk som tycker att det är jobbigt att slå in paket kan be mej så gör jag det gärna! Hihi. Men man får stå för papper & snören & grejer själv. Jag gör det dock bara om pappret är snyggt, annars är det inte lika roligt! ;) Hih.

Träffade sjukgymnasten idag, men jag vet inte om det gav så mycket. Kände mej inte mycket klokare efteråt. Och hade mer ont, of course. Men jag får väl fortsätta träna som smått så blir det nog bra. Det är lite tråkigt bara, då resultatet blir mer inne i kroppen & syns inte utanpå, & sånt brukar ju oftast lätt bli tråkigt i längden. Men det är ju bra för mej, så...

Hejsvejs.

pusspuss!

Man har ju ingen aptit i värmen. Det enda jag kan få i mej till lunch är typ sallad, när det är som varmast. Därför åt jag just en sallad med pasta, skalade räkor, vattenmelon, honungsmelon, ägg, sockerärter, citron, lime & såna goda grejer. Tillsammans med det en avocadoyoghurt-dressing! Låter det inte smarrigt? Lovely, tycker jag! Nu ska jag bara vila ner det, innan jag ska ut & hitta lite roliga födelsedagsgrejer! :)

hela världen är så underbar.


Det är ju helt sjukt vilken värme! Det känns ju som att huden steks av solen, typ! Jag som brukar älska solen & värmen.. men nu klarar jag inte av att sitta ute mer än en liten stund, sen måste jag in en stund innan jag kan gå ut igen. Men jag klagar absolut inte, det är underbart! Satt precis & läste min spännande bok & hade bebben ute en stund.


 

Mys.


Igår satt jag ute på balkongen en stund. Bebben var också med, han var invirad i en filt för att inte bli förkyld, även om vindarna var väldigt varma. Han tyckte att det var så spännande med alla lukter, & mös riktigt ordentligt. Jag tror vi ska gå ut & sätta oss en stund nu också, innan solen försvinner därifrån.
Lite senare idag ska jag träffa sjukgymnasten igen. Det känns väl sådär, då jag inte kunnat träna så mycket som jag velat på grund av den onda axeln. Men jag ska verkligen rekommendera Termoplåster! Jag var på Apoteket & frågade om de hade något plåster mot muskelsmärta. Detta var det enda de hade, jag var lite skeptisk, men tänkte att jag skulle testa iallafall. & jädrar vad det brände efter hela ryggen av dem! Jag var påväg att dra bort det, för att det gjorde så jäkla ont! Men tur att jag behöll det på, för efter det så hade jag inte ont på två hela dagar! Skönt!

Sommarlåtar!!
Markus Krunegård - Jag är en vampyr
Familjen - Det snurrar i min skalle
Men jag undrar verkligen vad Mange Schmidts nya låt heter? Jag hörde den en gång på radion, & den var brrrrra! Det var verkligen en sommarlåt också!

beach volleyboll.


Igårkväll hade jag tänkt gå & träna. Men det blev inte så. Grabbarna fick för sej att spela beach volleyboll, så jag följde med & tittade på bara. Så jag gjorde iallafall nånting som hade med träning att göra, även om jag bara tittade på!
Jag agerade iallafall fotograf :)

    


visst ser det härligt ut? volleyboll är ju så jäkla roligt! jag hade god lust att joina dem, men jag tänkte att det nog var smartast att hålla sej utanför planen. de körde så hårt, skulle jag fått bollen på mej hade jag antagligen flugit iväg minst tjugo meter. minst.

bus på stranden.



  
 

Sommar!


Oh yes! Har sommaren faktiskt kommit hit nu? Jag tycker det känns så!
Helgen spenderades i hemma i åsele, med grillning, kubb & sådana somriga aktiviteter. Har badat fötterna för första gången i år. Jag lägger ut lite härliga bilder från stamsjöbesöket senare.
I fredags var vi ute på kronan. Det var roligast att träffa emma faktiskt :)

Vilken bra vecka jag har framför mej! Är ledig idag & imorgon (efter en ledig helg ;)), sedan jobbar jag två dagar, & är ledig tre dagar till helgen! Men nu för att jag nämnt det så kommer väl något skita sej, ska ni se! Vi har iallafall planerat att fira farmors 90-årsdag nästa helg. Jag ska gå & se om jag hittar någon passande present till en 90årig dam, för hon är verkligen en dam! Hoppas vi får fint väder då med, så man kan vara ute mycket! Det är så härligt, nu när man kan ha sommarkläder! Jag vill helst beställa hur mycket kläder som helst!
Hade tänkt beställa en vit bikini med broderilook, en likadan som jag hade för ett par år sedan. Syrrans kattor lyckades bit sönder den, & då var jag inte glad! Men nu hade jag som sagt tänkt beställa en ny, men då fanns den såklart inte i min storlek! Har dock hittat ett par andra fina som jag har tänkt beställa!

Syrran fyller år snart. Ska fortsätta slå in paket idag, det är så roligt att slå in paket & göra dem riktigt fina! :)

RSS 2.0