skadeglädje?


Helt plötsligt ska jag jobba en delad tur idag, istället för bara förmiddag. Hua, & sedan hela helgen! Jag undrar om jag kommer orka helgen, då jag redan gäspar var femte minut. Jag hade verkligen behövt en ledig helg.. men sedan har jag ju två veckors semester så jag borde klara av det! ;) Jag har legat på soffan typ två timmar & försökt somna, för att orka jobba ikväll. Men av någon anledning kunde jag aldrig somna! Jag som brukar kunna somna hursomhelst, varsomhelst, närsomhelst! Konstigt. Men nu blir det en kaffetår för att få lite mer energi, & så ska jag nog pussa lite på bebben. Det blir verkligen spännande för gubben nu när jag åker bort, när han blir tvungen att städa buren! Hihi! Han får lukta på bebbepink medan jag ligger på beachen med en paraplydrink eller två! :) Är det sånt som kallas skadeglädje?

damnit.


Jämarns vad jag ligger i & bloggar idag. Duktigt.
Jag har otroligt nog packat det mesta nu. Det är ju alltid lite småsaker man måste komma ihåg att packa ner senare. Jag har somvanligt skrivit en packlista, annars skulle mycket bli glömt! Min necessär (hur stavas det ordet egentligen?) tar upp hälften av utrymmet i väskan! & alla dessa skor man måste ha med sej är drygt, de tar en sån jäkla plats!! Plus att mam & syrsan ska ta med ett eller två par skor till mej, & diddaren ska ta med skorna jag glömde hos henne sist jag var ner. Sedan har jag lyckats tappa bort en ballerinasko sen igår.. jag vet att jag tog fram båda två när jag skulle börja packa.. & under packandet har den ena lyckats springa bort! Den här gången kan jag faktiskt inte skylla på mamma. Men gubben kanske? Han bor ju faktiskt också här. Kanske han har gömt bort den för att han inte tycker att jag behöver ta med mej sju par skor! Men jag har letat överallt; under sängar, i garderober &, ja överallt helt enkelt! Åh, att man ska ha så små fötter! Det är klart att en liten sko kan försvinna! Hade man haft 42:or hade den säkerligen inte försvunnit! Jag måste hitta den! But how? Överväger att ringa någon sierska & fråga. Men det är väl så dyrt så då är det lika bra att gå & köpa ett nytt par. Som sagt.. vilka problem man har.


UPPDAT. Jag har hittat min sko, längst in i en garderob! Hihi!

Music!


Haha, för någon natt sedan drömde jag att jag & gubben köpte hus. & vet ni vad jag var mest glad över?! Jo, att vi hade en tvättmaskin & diskmaskin! Jag var så himla glad över just dem! Latmask I am ;)

Jag sitter & försöker komma på en massa bra musik som jag kan ha med mej utomlands. Jag tar gärna emot låttips! Jag har ju en så bra mobil så jag lägger in alla låtar på den, & kopplar över till Flight mode, så kan jag lyssna även när vi sitter på planet. Ni vet, annars får man ju inte ha på mobilen :)
De följande låtarna har jag redan tänkt att jag måste lägga in..

Kanye West - Homecoming
M.I.A. - Paper planes
Mange Schmidt - Gömma mig
Madcon - Beggin
Lazee - Rock away
Shayne Ward - No you hang up
Basshunter - Now you're gone
Britney Spears - Piece of me


.. men jag måste komma på fler, annars hinner man ju bli less!

Baby.


Tvärtittade på Oprah Winfrey show imorse & det handlade om olika klipp från YouTube. Ett av dem var ett par som gift sej. Ni vet dansen som är i slutet av Dirty Dancing, den hade de dansat på bröllopet. Sedan hade någon lagt ut dansen på YouTube & så fick de komma & dansa den i Oprahs program. & mitt i dansen kommer Patrick Swayze ut & tar över!  Fattar ni så häftigt!?!! Jag skulle nog ha svimmat på plats alltså! & Dirty dancing är ju den bästa film som någonsin gjorts.. speciellt slutet när de dansar den sista dansen! & den där kvinnan fick dansa den med honom! AAAAH!

emergency.


Vet ni! Jag är lite slarvig & virrig ganska ofta. Därför har mamma fått hålla reda på mitt pass i alla år. Hon har det i en speciell låda. Nu ringer hon hit en kväll & undrar om jag har mitt pass här. Jag säger lugnt att det ligger i den där lådan. Hon svarar med att hon vänt upp&ner på hela lådan, men att det inte fanns där. Plus att hela familjen gått igenom mitt rum för att hitta det. Men ingenstans! Jag blev förbenat & sa att mamma måste ha slarvat bort det! För jag var säker på att jag lagt tillbaka passet i lådan efter att jag använt det! Det tar fem arbetsdagar att få ett nytt, vi åker om sex arbetsdagar = panik! Plus att det känns som en onödig kostnad när man vet att man har ett pass någonstans! Jag tvingade mammen att ge det en chans till & gå & leta en gång till. Hon gick med på det utan förhoppningar om att hitta det. Hon hittade ett pennfodral & tänkte att "ingen kan väl lägga en pass i ett pennfodral", men öppnade det iallafall. Där låg det.. jag har alltså knövlat ner passet i ett pennfodral! Varför??!! Fråga mej inte. Plus att jag inte har något minne whatsoever av att jag gjort det! Det sjuka är ju att jag säkert tyckt mej vara smart när jag pulat ner det där & tänkt "nu lägger jag det här, så vet jag var jag har det sen.." Hah!
Det var skönt att det blev hittat iallafall. Nu är ju bara frågan om jag kommer klara mej på det, bilden är gammal! Inte var jag då blondin då bilden togs! :)

beggin!!!!!


Det ser ut som i helvetet i vår hall just nu. Jag har tänkt börja packa, & jag tyckte att det var en superbra idée att slänga ut alla kläder över golvet & sedan gå igenom alltihop för att komma fram till vad jag ska ha med mej. Jag har ju de mesta sommarkläderna kvar hemma, då jag inte behövt små shorts & kjolar under det halvåret jag bott här. Nu resulterar detta i att jag måste lita på att mam & syrsan klarar av att packa dessa grejer. Men man kan ju handla där också ;) Även fast det mesta som ska med är hemma, så är hela hallgolvet fyllt av kläder nu. Jag skulle som sagt var gå igenom allt, men detta har tagit halva dagen redan & jag har inte bestämt en enda outfit än så länge.... !!! Vilka problem man har! Därför sitter jag nu här istället med min fjärde kopp kaffe för dagen & tror att packningen ska ske av sej själv. Jag är sugen på snus, jag fattar inte vad det är.. försöker lura mej själv att det är kaffe, godis, chips & dip eller popcorn jag är sugen på & kastar därför i mej allt skit jag kommer åt. Men inget hjälper.. det är snus jag vill ha! SKIT.
Jag måste komma ihåg att ladda digitalkameran plus fylla mobilen med en massa jäkla fin musik innan vi flyger iväg!

FAAAAAN.

helvetesjävlaskit.
jag hade skrivit värsta långa inlägget. Poff. GONE.
Jag orkar inte!!!!!!!!!!!!!

crap.

 
my fine breakfast!

ÅH. varenda tvättid var bokad idag! då måste vi alltså tvätta imorgonkväll, & jag vet ju hur sugen man brukar vara på att tvätta när man jobbat hela jäkla dagen! skitskitskitskitskit!

jag ska tänka på utlandet så känns allt så mycket bättre.
men nu måste jag nog simsa loss lite.

fattar noll.


? ? ?

jaja. gårdagen var egentligen ganska händelselös faktiskt. riktigt skönt, jag kunde verkligen släppa allting & slappa hela dagen lång. väldigt ovanligt för att vara jag, annars brukar jag kuta runt med dammsugaren i högsta hugg, eller något annat städverktyg. men inte igår. fast idag måste jag kolla om det finns tvätttider, berget av tvätt har aldrig varit större! men det beror lite på att syrran varit här, så vi har en del sängkläder att tvätta!
lillstackarsgubben.. att han ska råka ut för allting. pusspuss! så nu får jag agera sköterska även på min fritid, igen. sedan har han även spontanköpt en teve. & inte bara en teve, utan en 42 tums! onödigt säger jag, men han får väl göra vad han vill. & nu måste jag ju erkänna att det är lite kul med en stor teve. vi såg en rysare igår, wrong turn 2, & det var riktigt häftigt. typ som att sitta på en bio. även om filmen inte var den bästa..

jag satt vid datorn way to much igår. mina ögon är inte vana vid sånt, så jag är alldeles sprutröd i ena ögat nu. & det gör ont!
sedan ska jag ta andra & sista dosen vaccin idag. jag ser inte fram emot det.
nu blir det rostat bröd med ägg & kaviar! mumma!
bye.

paper planes.


Jag har redan hunnit spela lite Guitarr hero idag. Det gick inget vidare - long time no see. Men det var kul iallafall. Det ska nog kunna komma tillbaka innan dagen är slut ska ni se :) Igår var det Girls night. Bakpotatis & fläskfilé, & en massa vitlök! & efteråt smällde vi i oss en jädra hög med chips & dip, popcorn & goja. En vinflarra gick också åt, såklart! Det var så himla längesen man hade en såndär tjejkväll, så den här var verkligen behövlig! Jag hoppas alla hade lika skoj som jag! Mycket hann då bli sagt :)

summary.


Ännu en natt fylld av slag. Nu slogs jag med nån ny jävla brud. Jag spöade skiten ur henne såklart. Helt sick. Jag behöver en förklaring till detta. För jag är helt slut när jag vaknar. Jag kan ge mej fan på att jag ligger där i sömnen & slår ut i luften med alla mina krafter!! Skulle inte förvåna mej ett dugg!

Igår kom syrran hit, vi sprang på lite affärer. JAG handlade somvanligt! Sedan gick vi & köpte en massa godsaker! & självklart smällde vi även i oss dom, säckade framför teven. Härligt sånt där!

& så fyllde min kära momme år igår, eller.. hon & hennes tvillingsyster fyllde år, närmare bestämt. 85 år. De var med i tidningen, & ser likadana ut.
Det är så sött! Riktiga stålkäringar båda två! ;)

Förresten. Jag har fått nåt knäpp på ägg! Jag måste koka ett ägg varje morgon.. eller när jag ska upp & jobba tidigt hinner jag ju inte. Men dagar som idag, så måste jag äta ägg. Tidigare har jag inte gillat ägg sådär supermycket, men nu längtar jag till morgonens ägg, redan kvällen innan!
Hihi, just nu hoppar dagens frukost runt på spisen.

PFF.


Allahjärtansdag blev bättre än jag trott. Gubben hade tänkt fara på ett möte på kvällen, vilket jag inte direkt uppskattade! inte ville väl jag sitta själv den kvällen?! men det blev aldrig så att han for, så vi hade det lite mysigt iallafall. Jag blev bjuden på middag - pepparstek med klyftpotatis. Sedan fick jag ett litet paket, & när gubben lämnar över det så säger han att "det är inte nå mycket..." Jag skakar på huvudet & öppnar paketet, & hittar där fortsättningen på guldörhängena som jag fått tidigare! Nu har jag snart alla :) Gud så dumt, "det är inte nå mycke"! Galning! Själv gav jag honom "En kärleksförklaring", en väldigt underhållande bok som jag beställt från Bluebox. Han blev jätteglad, & vi skrattade mycke när vi läste igenom den! Det är alltså en bok som man fyller i själv.. & nu hade jag kämpat med att fylla i allting själv :) Riktigt kul!

Igår skulle hela älsklingens familj till Östersund & se på skidskytte. HUA! I fredags åkte vi hem till hans föräldrar & sovde över där. Vi spelade Monopol med mina regler, & skit vad dåligt det gick! Hans pappa spöade skiten ur oss allihop! Men iallafall.. då igår så for de på skidskytte men det är inte riktigt min grej detdär, så jag åkte bara med hem till mam&pap, var där över dagen. Sedan åkte vi hem igårkväll/inatt igen. Plus att jag tog vaccinet inför utlandet igår.. BLÄ, mådde skit där ett tag! Men nu, peppar peppar, känns det lite bättre iallafall!

"Vad är det där för vin? När har du köpt det"?
"Det är någon ny sort.. jag köpte det väl för ett tag sen"
"Är det så länge sen"!?
HAHA! Klockrent!!

Underbart väder idag! Måste ta en promenad över isen! & imorgon kommer sis hit & stannar hela veckan! Kul!

Har ni förresten hört Mange Schmidts låt Gömma mig?!! Grym låt såklart!

what the.. !!!!



Jag fattar inte riktigt.. jag är urusel på att uppdatera min blogg, men ändå är ni som galna vareviga dag? Det gör ingenting alls, det är bara roligt.. men det skulle kännas ännu roligare om jag hade orkat skriva varje dag. Då skulle ni allihopen slippa sitta & stirra på samma gamla inlägg flera dagar i sträck! :)

Helgen var galet rolig! TACK alla härliga människor som gjorde min kväll! Det hann hända en hel del; jag "stukade" foten, gled på glas så jag skrapade upp fingertopparna & det bästa av allt; för en gångs skull snyltade jag till mej kvällens fylla. Det är väldigt ovanligt för att vara jag.. i vanliga fall drar jag med mej alla möjliga konstiga människor till baren & ropar "jag bjuder på en drink" (som sedan kan bli ett par drinkar = DYRT)!! Men ihelgen var jag alltså superduktig.. jag gick till olika stackars offer, som snällt bjöd på både de ena & de andra alkoholhaltiga dryckerna. YOU GO GIRL! ;)


Snart är det ju, som säkert alla redan vet, alla hjärtans fittdag. (för att citera en viss tjej ur min förra klass;)) Jag tycker att den är jädrigt onödig. Löjligt är det, för att vara mer precis! Men.. det är ju bara att bita i det sura äpplet & göra nånting romantiskt med sin partner på torsdag. Jäklar, jag är nog den mest oromantiska personen jag vet! Men faktiskt så håller jag på att fixa en liten surprise åt min kära gubbe. Så det känns faktiskt lite kul ändå! Min stackars lilla gubbe är förövrigt förkyld & har feber.. jag sprang iväg på affärn för en stund sedan & köpte lite kanelbullar, portello & gottigott till honom. Ibland är jag bara för snäll. Helt otroligt snäll faktiskt! Sedan kunde jag inte hålla mej ifrån att köpa lite hjärtan inför den där dagen, de är ju så goda!


Nu får jag äntligen slänga mej i soffan & slappa. Klockan nio är det ju I huvudet på Gynning, måste såklart ses!

Nu, mina vänner..

.. ska ni få höra en otrolig grej! Jag har ju, som sagt, tappat bort ett guldörhänge. Jag letade i hela lägenheten men det kändes ganska lönlöst.. jag menar, ett örhänge! I princip omöjligt att hitta då jag inte har någon som helst aning om var jag ska ha tappat det. I sängen skulle kunna vara en plats.. det låter ganska logiskt att jag skulle ha sovit när det slets ut, eftersom jag inte märkt att jag fått ont eller nåt.. Men, gott folk.. jag var på jobbet & kom in till en gumma. Där sitter jag på en stol när jag får syn på något på golvet. MITT ÖRHÄNGE! Jag visste påengång att det var mitt då jag såklart såg att det var ett likadant, plus att bakdelen satt kvar. I ett "normalt" fall hittar man ju oftast bara en del, inte båda fortfarande ihop.. HAHA! Ofattbart! Så nu sitter mitt örhänge i mitt öra igen, men självklart i ett annat hål. Ja, vad säger man.. under kan ske ;)


you want a piece of me.


Jag har skaffat mig en tjej som är så himla söt & rar
hennes hud är mjuk och len och hennes kropp är underbar
Hon ställer inga krav som alla andra tjejer gör
hon har aldrig nånsin klagat på min dåliga odör
För könssjukdomar är det inte heller någon risk
är den första hon har haft så jag vet att hon är frisk
Om jag haft en jobbig dag så är hon där som stöd för mig
Bara tryck på pumpen sen så ordnar allting sig

Åh Liza du är mitt ljus, du är mitt hopp
du är allting för mig, du är min egen lilla sockertopp
Åh Liza vad är mitt liv utan dig
Att du är av plast det har ingen betydelse för mig

En så otroligt vacker text. (hah) Jag minns att Men Marie skrev ut den här låttexten till mej & hängde stolt upp den på mitt skåp på skolan.
Gulligt av henne? ;)

Vi har fått vår soffa nu, finally,  det blev superbra! Plus att vi har satt upp taklampan jag fick i julklapp, i köket. Hela gubbens familj kom & åt middag här igår. Vi delade på ett par familjepizzor & satt & trängdes runt vårat lilla soffbord! Haha! Sedan kom två arbetskompisar hit & blekte min utväxt. När jag står där med skallen upp&ner & håller på att tvätta ur färgen så står båda två bakom mej & låter helt förstörda; "håret är oranget, Liza"!! Jag, som inte är speciellt petig när det gäller håret, svarar lugnt att det kan nog inte vara så farligt. De båda säger att jag kommer måsta bleka håret en gång till, & det direkt! Jag började undra om det varkligen kunde vara så fruktansvärt. Jag fortsatte lugnt tvätta håret & sa att om jag måste färga håret igen så får vi ta det en annan gång. Nog kan jag ha lite orangefärgat hår ett tag. De lät fortfarande chockade, & då började jag få panik på riktigt.. jag ifrågasatte "hurihelvete de lyckats med det", med tanke på att det alltid blivit ljus & bra färg alla gånger jag blekt tidigare! I samma sekund som jag vänder upp huvudet börjar de skratta. Håret var inte ett dugg oranget. De skulle bara skrämma mej.. & de lyckades faktiskt, iallafall en aning. Men de hade vräkt i precis hela flarran så nu jämarns är håret vitt! Nästintill iallafall! ;)

Idag ska jag på Apo, sedan tänkte jag gå & sola. & så blir det jobb ikväll.
Imorgonkväll.. då jädrar. Nu var det längesen jag var ute & skakade loss!
Jag längtar rentav :) Men man ska ju aldrig se fram emot utgång sådär, då brukar det bara bli för mycket av det goda! & så får det inte bli!


whatajoke!


NU äntligen har vår soffa kommit! Thank god!
Det tog väl bara en sisådär fyra månader!! Jag hade sagt att jag gärna ville veta när den kom genom ett sms, & av någon anledning så har Jysk fullkomligen terroriserat mej & min mobil idag!! Jag har fått minst fyra likadana sms om att soffan har kommit. & inte nog med det, utan de har även ringt & sagt det. "Tacktack, jag har förstått att den är här nu"!

Vill ni veta en äcklig sak?! Ni får veta det, vare sej ni vill eller inte! HIHI! Jag har ganska många hål i öronen, & ett hål har alltid suttit lite sådär oroväckande långt ut på örsnibben. Jag har tagit hålen själv, & det är ju inte det lättaste att se var man sticker på sej själv. Men iallafall, så har jag nu lyckats slita ut ett örhänge ur ett hål - slita alltså! Hålet är inget hål längre, det är två skinnslamsor. Det som är mest fuckedup med alltihopa är att jag inte märkt när detta hänt. My love sa bara igår att jag hade tappat ett örhänge.. när jag går & tittar på örat  så ser jag det bara. Usch, så vidrigt. Tur att det inte syns speciellt mycket, utan bara om man kollar nära & noga! & eftersom att jag har ungefär tio, elva hål till i öronen så gör det inte så mycket att ett "försvann", utan det tråkigaste är att örhänget jag tappade var ett guldörhänge jag fått av älsklingen. Sånt är alltid tråkigt.

Ett par av mina söta Hello Kitty-sockar som jag fått av syrran.
De är underbart sköna, alldeles mjuka! :)

Byebye ångest.

Igårkväll tog jag ett för mej väldigt stort beslut. & jag ska göra allt jag kan för att verkligen leva upp till det.
Det är så att jag, av någon anledning, har fruktansvärd beslutsångest. & nu snackar vi inte beslutsångest ifall man ska flytta, ta ett jobb eller liknande. Detta handlar om vad jag ska välja om vi till exmepel ska äta middag ute, vilket chips eller vilken läsk jag ska välja för kvällen. Det har gått så långt att my love numera bara får välja åt mej för att jag helt enkelt inte orkar. Jag får svettningar om hela kroppen för att jag inte kan bestämma mej. Ofta får jag ringa min mamma för att få råd vad jag ska göra. Men oftast handlar det om grejer jag måste avgöra på egen hand, sådana beslut hon inte kan ta åt mej. Det är jobbigt vill jag lova er. Men nu, igårkväll har jag alltså tagit beslutet att sluta ha ångest över att vara tvungen att ta ett beslut. (Hah, rolig mening). Jag & my love tummade på att jag skulle sluta upp med de där dumheterna. Men vi kom överrens om att jag måste få ha beslutsångest när det handlar om större beslut, som vilken mobil jag ska köpa & liknande. Där måste jag få fundera ett tag. Men sånadär småskitsaker! Det var det, adjö beslutsångest!

Oh no...


Hur ska jag berätta detta....?
Japp, det är väl bara att ta tjuren vid hornen & göra det;
Jag är, från & med igår, en aktiv simsspelare nu igen. Jag har ju haft en period där jag bokstavligen lade spelet på hyllan. Säkert en månad nu.. men så igår, helt oväntat, fick jag ett återfall. & idag är jag ledig, så jag undrar hur denna dag kommer sluta. Det är möjligt att jag spenderar hela, långa dagen vid detta fruktansvärt beroendeframkallande spel! Hemska saker! Som "tur" är så har jag tvättid i eftermiddag, så då måste lämna spelet en stund åt lite vardagliga sysslor. När jag kallar det tur kan ni ju tänka er hur sjukligt det här spelbeteendet är!


HJÄLP!!


Glömde skriva att jag har så fruktansvärt ont! Visdomständer! Vad ska det vara bra för?! Jag hoppas att man blir visare när de väl är framme, för annars jämarns är det inte värt denna smärta i hela underkäken. Ja, iallafall nästan hela.. känns det som! Nae, men hoppas jag inte får någon jäkla inflammation på grund av den där jäkla tanden! Stackars mej!

prutthej!


Tiden när syrran var här var rolig. Vi åt tacos & vräkte i oss godsaker på kvällen. Hon tvingade mej att sova inne hos henne, "för att hon hade sovit ensam så länge". Det var trångt & varmt i gästsängen! Igår körde vi hem, för att äta middag på Pizzan med en massa släktingar. Vi levde nog om mest av alla därinne. Efter det tog jag, syrran & Mio världens långprommis i det härliga vädret. Vi har hälsat på farmor & mormor såklart! Inatt sovde jag hos syrran & så träffade jag hennes kattor jag inte sett på åratal! Idag körde jag hem i världens oväder. Inte det trevligaste - det hade drevat asmycket på båda sidor vägen, så man hade no clue om var diket egentligen låg. Snörök, spårigt,  plus att det började mörkna. Ännu en gång, INTE ROLIGT! Men jag tog mej iallafall hem vid liv.
Ikväll tänkte jag bara sitta & kasta i mej ett par pistagenötter & läsk.
Imorgon är det jobb igen.
Justja. Vi tog en prommis idag med. Syrran säger åt mej att "det är ju jättehalt"! Jag svarar nonchalant att det inte alls är speciellt halt... för att, max trettio sekunder senare, ligga & kravla nere på backen! Jag bar ett par skor, som flög åt olika håll när jag slog i marken. Som vanligt när man stupat sådär är man uppe på benen innan man hinner reagera, i princip. Hihi!

Vi kom in hos farmor för att hälsa på.. & vi hinner knappt säga hej innan hon säger "ska ni handla åt mej"? Vi började skratta & syrran säger till farmor; "Mäh, du har ju inte träffat Liza på jättelänge, ska du inte säga hej"? Farmor svarar då snabbt "Jag ha visst träffe na"! Vi tittade undrande på varandra, medan farmor fortsatte.. "i telefon.."! HAH! Världens bästa farmor!!
& mommen, hon är då så söt hon också.. när vi kom in där satt hon på en stol & tjöt "Åh, vad jag älskar er, mina barn"! Man blir gråtfärdig.

När kommer vår soffa?????????!! Jäkla Jysk. Först var det sjuttonde december den skulle komma, sedan blev det i slutet av januari.. så vitt jag vet är det då februari nu?! Vad less man blir på såntdär! HEJDÅ!

RSS 2.0