right now.


igår, efter arbetshelgen bestämde jag mej för att bränna hem till åsele. vi hyrde en film & köpte massa godis. mysigt! idag regnar det, tråkigt. jag ska hem till lycksele igen om en stund bara.



i söndags satt min kisse utanför mitt jobb hela dagen, & kom springandes mot mej varje gång jag gick ut. hon satt & väntade ute fram till ungefär tio minuter innan jag slutade. för när jag gick hem var hon borta, spårlöst. jag tänkte att hon kommer hem väl sen då... hon brukar vara så duktig sådär. men hela kvällen gick & hon kom aldrig. så jag började gå mot jobbet, och tänkte att hon kanske tror att jag är kvar där. jag hinner bara gå en bit så ringer en arbetskompis. haha, han sa att hon satt utanför jobbet & hade varit så trevlig heeeela kvällen. lillgumman, verkade tro att vi hade flyttat dit! :) jag kan säga att hon blev glad när jag kom, sen följde hon mej hem & somnade som en stock! hihi.

puss.


saknar dig älskling.





kan inte förstå att detta hänt. ofattbart.
vi kommer sakna dig för alltid. min fina kusin.


:)


nu har sofia & my precis åkt. vi har ätit pizza här idag & sen har vi bara slappat i soffan, surrat & kikat på teve. riktigt trevlig kväll! kul, då det var ett tag sen vi träffades nu! så nu ska jag bara hoppa in i duschen innan det blir sängen.
upp & jobba imorronbitti igen! nattinatti!

bus.


 
 


gummorna!


känner mej lite kryare nu, peppar peppar!! idag har jag jobbat 11 timmar.
det känns som att jag kommer somna som en stock ikväll! :)
om det nu går att sova, drömmer så mycket konstigt hela nätterna numera! mardrömmar som jag vaknar av & allt.... inatt vaknade jag av att jag skallade väggen. vad är det frågan om?!


kom på att jag inte visat de söta bilderna vi tog av mormor & farmor ihelgen!
  
  

 

  

(fast farmor ville hellre att jag skulle ta kort på hennes blommor, hihi!)


stackars liten.

huvudvärk andra dagen i rad. usch!
efter jobbet dök jag ner i soffan, & där stannade jag tills alldeles nyss. under en filt & med en värmekudde. tre alvedon idag, utan att det lättat det minsta.


jag tror jag ska ställa mej i duschen i typ tre timmar. hej.

knäckt.


idag har jag jobbat, & efter det gatt jag köpa lite chips & dipp. det var alldeles för längesen jag åt det sist!! sen gick jag & kiwi (japp, hon följde med) till marie & såg Fångarna på fortet. Nostalgi!!! marie hade även gjort en cheesecake, superbt god såklart! :)

nu ska jag hoppa ner i sängen omedelbums!!
det känns som att jag håller på bli sjuk. vill inte.....
krya på mej!!

stamsjön igår.


 

  

 
 


kräftkväll igår! :)


  

  

  

  


mio&kiwi.





onsdag.


idag jobbade jag tills klockan slog 12. precis när jag går ut från jobbet, ringer syrran. de var påväg till lycksele!!! så vi gick ut & åt. (andra dagen i rad jag äter lunch ute! det kan jag göra till en vana, haha) sedan stack syrran & limpan iväg på expert & syrran impulsköpte (typiskt hennes stil!!!!) en systemkamera! grrrrr, jag är avis! JAG VILL OCKSÅ HA!! efter det gatt vi såklart sitta & testa olika grejer med kameran, medan vi drack kaffe. sen drog de hem igen! de hann bara iväg så ringde moa & var här i stan. vi tittade runt lite på stan innan vi gick hem till mej & bara surrade ett par timmar. nu har hon precis åkt, hon med.
vilken dag det blev, haha! kul! :)

iallafall så går jag bara till 14 imorrn, & då vet jag inte om det blir åsele sen... eftersom jag har ledigt hela fredag, lördag & söndag! skönt! eller så kanske åseleborna kommer till mej. jaja, det får vi se!
puss då!

pusshej!


helgen i gullvik var lika härlig som den brukar! även om vi blev lite besviken, mycket mindre folk än vi är van vid! men vädret kunde vi då absolut inte klaga på! direkt när jag kom fram i fredags slank en cider ner innan bikinin åkte på & vi hoppa ner i vattnet! härligt efter många timmar i en glödhet bil utan AC!
det blev ingen karaoke för ovanlighetens skull, konstigt. det är ju fan tradition att våran släkt tar över mikrofonerna & lucken står längst fram på scen hela kvällen! jaja, det var trevligt ändå! :)
på söndan tog vi en shoppingtur i stan innan det var dags att fara hem igen.
jag hittade mycket skoj! BRA, det behövdes verkligen!! :)

i veckan bor min bil på en verkstad i åsele, så jag kör papis fina bil.
självklart börjar man fundera på att byta upp sej då!! jobbigt när inte min ekonomi vill detsamma, haha!

tidigare idag var jag ut & åt lunch med tjejerna från jobbet. mycket trevligt! sen for jag på en kopp kaffe hos farbror. & så har jag även pratat med linda idag, känner att det är dags att ses snart!
har gått lite för lång tid sen jag luktade på melker nu! lillesöten!

syrran & limpan är äntligen i sverige igen! fasen att man inte är i åsele nu,
så man får se hur bruna de blivit!
 förövrigt så är det underbart väder idag!! :)

& så lite bilder sen helgen!
  

  

  

 


snabb uppdatering!


min födelsedag var jättebra! superbra presenter, men jag anar att jag inte fått allt från mamma & pappa än, hihi! dagen slutade inte lika bra, det sista som hände var att en spindel klättrade på min axel! AAAAH! den dog snabbt! haha. ikväll har jag lämnat nyckeln till sofia, så hon kan hålla ställningarna här medan jag är borta. bilen är tankad. just nu håller jag på å packar som en vanvetting! (varför lär man sej aldrig att vara ute i god tid?????!)  dumt! sen måste jag in i duschen, innan jag ska sova. det känns som att imorgon kan vara en försova-sej-morgon! haha, det skulle verkligen vara toppen. direkt när jag slutar drar jag alltså till GULLVIK, på vår årliga campinghelg! :) hoppas på sol hela helgen nu!!
pusshej.

Aug. 10, 2010


idag har jag rensat i klädkammaren. en pall som bara har varit i vägen, & en massa tomma skokartonger. nu kan man röra sej därinne! BRA! fast det hamnade ju bara i förrådet, & där kan man INTE röra sej nu längre. om jag ska nå madrassen som är längst in måste jag nog hoppa högt! :)

just nu håller jag på & skriver en lista med punkter till sofia, om hur man tar hand om kiwi. inte så invecklat som det låter, haha. hon är en ängel som ska ta hand om min kisse över helgen!

sen har jag jobbat ikväll, tråkigt jämfört med syrran & hennes man som säkert sitter & tar en drink nånstans just nu. i värmen i bulgarien! jäääääkligt mycket avis är jag! jag hoppas att vi får fint väder här nu i en vecka! jag blir sur om de är brunare än mej när de kommer hem, haha! sen att de är utomlands på min birthday! det är det värsta av allt! haha! puss!!

jo, för imorgon fyller jag år. det blir nog den konstigaste födelsedagen nånsin. vakna ensam, öppna paketen som sis har skickat helt ensam, jobba på kvällen & sen bara isäng för att kliva upp & jobba dan efter. underligt. jag undrar om jag ens kommer komma ihåg att jag fyller år imorronbitti när jag vaknar? 22 är ju inte så speciellt heller. but still.

jaja, nu ska jag hoppa isäng. pusshej!

brown eyed girl?


idag stack jag iväg på jysk för att berätta om bucklan på tevebänken! jajemän, fick tillbaka 350 spänn, bara sådär! jag hade ställt in mej på fight, typ att de bara skulle ge mej ett tillgodokvitto, men tji fick jag! jag fick välja på att få ett bättre pris eller få en helt ny. det var inget att fundera på, jag vägrar skruva ihop en till bänk. & plus att bucklan bara syns från en viss vinkel. typ om en dvärg skulle komma & hälsa på så är det möjligt att denne skulle upptäcka den! :)

sen var jag & marie & handlade grejer till middag, som vi fixade ihop hemma hos henne. två av hennes kompisar var också med & åt. kul! vi spelade kort, jag losade grymt. det är fan lite pinsamt nu när jag tänker på det! haha, jag skyller på att det var tusen år sen jag spelade just det spelet. jag räknas nog som en nybörjare på det, så jag undrar var nybörjarturen tog vägen?
 sen åt vi jordgubbar & grädde innan kvällen var slut.


(försök ignorera allt det glansiga, haha)


jag är ARG.


hemma i åsele är det full fart! kräftskiva! massa släktingar är samlade, äter gott & har det bra! själv sitter jag hemma i lycksele. jag blir så jäkla avis när jag hör hur kul de har!!! jag hade ju kunnat köra dit & vara med, men jag skulle nog ångra mej när jag ska upp på jobbet före klockan 6 imorgonbitti! det skulle aldrig gå. jag är som en gamling, som behöver min sömn för att funka. haha!
jag tycker synd om mej själv.

när jag kom hem från jobbet i eftermiddag laddade jag upp riktigt ordentligt för att köra iväg till jysk & gnälla om bucklan på min nya tevebänk. just innan jag klev ut genom dörren slog det mej att det faktiskt är lördag. de kanske redan hade stängt? onödigt att köra dit om det inte är öppet. japp, när jag kollade öppettiderna så hade de stängt för en timma sen! skit! nu måste jag vänta till måndag innan jag far dit!

jag ska fan gå & sova snart, så helgen tar slut fortare. nattinatti!

fredag?


jag har knappt orkat blogga i veckan. jag köpte iallafall äntligen en tevebänk!! det stod att man skulle vara två & hjälpas åt att bygga ihop den. men tjurskallig som man är så skulle jag klara det själv & visst gick det med...
haha, fast en sak fattade jag aldrig. om två personer bygger ihop den tillsammans skulle det ta en timma ungefär (stod det på förpackningen).
"jaja", tänkte jag. "två timmar då..." HAH! fyra timmar senare stod den på plats. men jag är ändå stolt att jag gjorde det själv. sen behöver jag kanske inte nämna att jag haft träningsvärk i hela kroppen de senaste två dagarna! :)

FÖRE:


EFTER:


kiwi slappade medan jag slet!


idag.


tidigare idag for jag & sofia iväg till stranden. det var ju svinvarmt idag! vi badade & fikade i solen. sen började det regna helt plötsligt, så vi for hem till henne & fikade ännu mer. supergod jordgubbstårta! :)

sen hann jag bara hem, så ringde det på dörren. det var min mamma!!
hon kom hit & överraskade mej! jätteroligt!! så vi var & handlade massa godsaker till middag & åt. sen har vi varit ute & gått en liten sväng.
nu lite kaffe! tack för idag! pusshej.


  


yran.



vi hade hur kul som helst i lördags. vi gjorde middag hemma hos dessi, & surrade massor. vi gick mot yran så vi skulle pricka in hoffmaestro precis. haha, istället för en promenad på kanske tio minuter blev det en på en timma? det händer ju alltid en massa grejer efter vägen såklart! :) men när vi väl kom dit så dansade vi hela kvällen lång! det kändes i fötterna påväg hem till dessi sen! men det är det värt!
tråkigt nog låg min kamera i bilen hela kvällen! när vi åt middag upptäckte jag att jag hade glömt den där, men orkade inte gå ner & hämta den. så för ovanlighetens skull så har jag inga bilder att visa. men dessi skulle skicka bilderna hon tog, till mej. så förhoppningsvis så kommer lite bilder senare! dessi hade förrresten en skitfin lägenhet! stor & ljus! :)

jag kom iallafall hem vid halv elva igårkväll, då var det bara att hoppa in i duschen innan jag kastade mej isäng. det är konstigt att man ligger vaken ett bra tag sen, när man är så jäkla slut på?! självklart försov jag mej till jobbet imorse. låg fortfarande & sov i godan ro när de ringde & undrade var jag höll hus. usch, det finns inte mycket som är värre än att försova sej!! tur att det inte händer ofta, pepparpeppar! men det gick bra iallafall :)
efter jobbet har jag packat upp väskan (BORING), & nu håller jag på & tvättar. (också BORING), har även räddat kiwi från ännu ett slagsmål idag. samma jäkla, stora katt var efter henne idag!! hur ska det här sluta?
usch, jag måste fasen vila innan middan nu. puss då!


RSS 2.0