cosy.


  

    
 


yesterday!


   

ni kan ju bara tänka er hur god den här tårtan var!!?
plus att vi åt hemmagjord pizza med kräftstjärtar, musslor, mozarella & massa annat gott på innan! underbar kväll! :)


måndag?


usch, vilken härlig helg jag har haft! lugnt & skönt! fast lite mer promenader än jag är van - vilket ju såklart är positivt eftersom jag aldrig promenerar i vanliga fall! haha :) sen har jag försökt lära mej spela gitarr (igen), det gick fan sämre än nånsin!! sen har jag sjungit blinka lilla stjärna, "pluggat" (oj, vad längesen jag ens tittade i en lärobok sist! det känns som hjärnan frusit igen helt & hållet!), myst med vovvar & druckit ett par glas vin!

eftersom jag var långledig var jag kvar i åsele till i eftermiddag. min arbetsvecka börjar först imorgonbitti. när jag kom hem gjorde jag supergoda mackor & en kopp te, & fasen vad gott det var! var det ett halvår sen jag drack te sist, kanske? så jag njöt kan jag säga! sen har jag mest plockat snö från golv, mattor, filten osv. osv... helt sjukt vad snö som fastnar i kiwis päls! sen drar hon runt & släpper snöklumpar lite här & där! mysigt, haha!

nu ska jag fasen lägga mej tidigt ikväll.. jag är så fruktansvärt dålig på att lägga mej tidigt nuförtiden!! jag ska ta tag i bokläsningen igen, nu har boken vilat alldeles för länge!

japp, det var min helg. pusshej!

well well well...


igår efter jobbet (jag brukar skriva att jag bränner hem till åsele, men så var inte fallet igår) krypkörde jag hemåt mot åsele. det fanns inte ett enda litet sandkorn efter vägen, så det var alltså som en jäkla isbana! fick köra typ 70, max 80 hela vägen. efter ungefär halva vägen ångrade jag bittert att jag bestämt mej för att åka hem. då började det snöa, ordentligt! blev helt jäkla snöblind av all snörök! vi var fyra (tror jag, såg inte riktigt) bilar på rad som körde som ett par vägsniglar! men jag tog mej fram iallafall!
& idag är det helt otroligt väder ute! hela familjen har varit ute & promenerat i solen! man blir lurad att det är vår redan! lovely!

just nu sitter jag & spanar in KICKS hemsida! det får nog bli en liten beställning senare! :) hihihihih.

AHA!


imorse, när min väckare ringde var jag bombsäker på att jag inte alls skulle upp. jag stängde av den & undrade vad det var för knäppskalle som hade ställt larmet på min mobil??! jag kurade bara ner mej igen, men som tur var så somnade jag inte om! när det klarnat i hjärnan på mej, efter typ tjugo minuter, insåg jag att jag visst skulle upp! det var ingen trevlig insikt! men sjukt att man måste vakna till ordentligt innan hjärnan funkar som den ska! haha
klev upp & upptäckte att det var minus tio grader ute. första dagen för vinterjackan alltså! jobbade till 14, dagen flög förbi utan att jag hann med. & nu håller jag på & tvättar - gör man annat? det känns inte så!

har precis betalat en beställning & sen kikade jag runt i bloggvärlden... DRAMA! skönt ändå att man inte har en så stor blogg! :)
 
nu ska jag fylla i kontraktet om motorvärmarstolpe. jag fick tag i en stolpe som tur var! jag trodde att det var kört, eftersom jag som vanligt är ute i sista sekunden! jag ville nog bara inte inse att vintern är på ingång...


"miss jonsson"...


igårmorse vaknade jag av att en viss kisse höll på att klösa sönder hela min säng. detta för att hon var rastlös & ville ut. så är det varje morgon. men när jag inte orkade kliva upp & släppa ut henne fick jag så jag teg. hon for fram till mina fötter & bet tag runt hela ena stortån. det gjorde ont.

sen beställde jag & syrran några smycken, jättefina! & efter det brände jag till vicke så vi beställde lite kläder. ett par jeansleggings var så grymt snygga! hoppas jag kan ha dom nu! :)

& igårkväll fick jag finbesök.



inatt har jag drömt bara otäcka saker. om maskar & blodiglar! men mamma säger att det är bra att drömma om. det är väl bäst att tro på det...


välkommen snö!

I FÖRRGÅR:



IDAG:



fyra gånger öppnade jag dörren så kiwi kunde gå ut imorse. fyra gånger vände hon & sprang in igen. tillslut tog hon mod till sej & sprang ut. hihi.
jag har fan julkänslor redan! :)

lemon shots.


i eftermiddag for jag & syrran förbi tatueraren för å prata lite. jag ville göra en så liten så han hade tid redan ikväll! så nu har jag precis tagit bort plasten från tre nya små hjärtan på min högra hand! kul :)

just nu kikar vi på "Bartenderskolan" på TV3. de är ju på kos & festar på vårat favoritställe WEST! man får fina flashbacks!!!! :)


the good old days!




  

  

  

  

  

   
  


:) :) :) :) :)


daimkakan är klar, men har inte hunnit smaka än! men den ser då bra ut iallafall! :) tvätten är snart klar. & jag fick precis veta att våran stora släkt växt imorse! ett litet kusinbarn kom till världen!
GRATTIS TILL FLICKAN DIDDI! jag är säker på att hon kommer bli en underbar mamma! ungen valde mor med omsorg! ;)


klantskalle.


slog precis huvudet i luckan på torktumlaren. det gjorde jävligt ont. godmorgon!


full kontroll.


måste bara få berätta vad jag precis gjort. jag skulle böja mej ner (tänkte inte på att en ganska hög kruka stod precis bakom) & så tappade jag balansen & satte ner ändan i krukan, innan jag ramlade framlänges ner på golvet. syrran såg hela händelsen. måste ha sett sjukt kul ut!

ps. jag ont i svanskotan.

hihi!


idag har jag städat som en galning, så nu luktar det vansinnigt gott här!! sen har jag handlat (två gånger, haha. bara för att jag vägrar ha med en handlingslapp & sen när jag kommer hem så inser jag att jag glömt massa).
sis har kommit idag, & för en stund sen var fönstertittaren tillbaka! det verkar hända spännande saker i min lägenhet! :)

imorrn ska jag baka daimkakor, bettan på jobbet inspirerade mej till det för nån vecka sen när hon hade bakat jättegoda kakor! sen ska vi även på middag hos vicke imorrn! hon skämmer verkligen bort mej med mat! :)

nu ska vi nog sussa snart. nattinatti!

finally!!!


jag känner mej ganska nöjd nu, efter sju dagars jobb. nu får jag vara ledig två dagar! plus att syrran bor här i veckan, mysigt! :) lalalalalalaallaaa!

igårkväll hade vi en fönstertittare här. kiwi var inte nöjd.
  


idag är det fredag! näe...


nu sitter jag & tar ett glas vin, innan jag ska till vicke på middag. de ska grilla, troligen sista grillningen i år! & troligen mitt enda glas vin ihelgen, då jag jobbar. inte så konstigt, med tanke på att det är marknad. jag har fan jobbat varje marknad sen jag flyttade hit. men det går bra!
senare ikväll blir det säkert idol, & så lite gitarr! :)

trevlig helg! puss.

RSS 2.0