resfeber?


Nu sitter jag i Stockholm, i Moes mysiga hem. Flög i förmiddags, & sen dess har hela dagen varit STRESSAD. Minst sagt. Jag har hunnit lämna gubbens Ipod kvar i flyget... (som tur var så kom en snäll karl & frågade vem som glömt den!!) När jag kom till centralen möttes jag av en väldigt sliten & hung over Moe!! Hihi, stackarn då. Vi käkade på McDonalds & sedan har vi sprungit på affärer, åkt fram & tillbaka hit & dit. Fick jordens sommarkänslor när jag hörde mina klackar mot asfalten här! Konstigt, jämfört med alla snöhögar hemma!
Nu springer vi mest runt som yra höns, bokar taxi & kollar så allt stämmer. Jag undrar om vi kommer kunna sova nåt inatt överhuvudtaget.
Jaja, nu har jag inte tid längre. Take care allihopen!

lalalalal.


i veckan har jag hinnit med en del..
jag har gått till Sofias hus som de precis flyttat in i. Hur fint & mysigt som helst! Det blir verkligen spännande att kolla hur det blir när de fått lite ordning sen!
Jag varit ute & käkat med mina gamla arbetskompisar, plus att jag fick en släng av något samma kväll som jag var säker på var magsjuka...men som aldrig bröt ut. Var tvungen att lämna halva pepparsteken. Jäkligt motigt! Låg resten av kvällen, dagen efter var allt som vanligt! Skumt!
Sedan har jag packat, packat & packat! Det har varit grejer fulla jäkla golvet i hela lägenheten de senaste dagarna. Att man aldrig kan ha ordning medan man packar! Det måste vara omöjligt...?
& igår var jag, syrran & Erik ute & käkade. Jag var tvungen att äta pepparstek då med, & då gick inget till spillo iallafall ;)
Sedan har jag även hunnit med jobb också.

Men jag har inte hälsat på Linn & hennes lillbebbe än, & jag verkar inte hinna det innan resan heller. Skit också... men så kan det vara ibland, jag får helt enkelt vänta ett tag till.
Ikväll jobbar jag min sista kväll innan jag åker mot Stockholm imorgon förmiddag. Spännande!

hur är det möjligt?


Tidigare var jag ut för att borsta av min bil all snö. Utan att överdriva var det säkerligen två decimeter snö på taket på bilen!! Då är det svårt att tänka sej att jag körde den precis innan helgen! Jag fick plumsa i djupsnö flera varv runt bilen för att få bort all snö! Det kan ju inte ha kommit såhär mycket snö på så kort tid här, på flera år!! Usch, en riktig kraftansträngning.

På tal om kraftansträngning, så fick jag göra en sådan tidigare idag med. Vi var hos Eriks kompis & fikade, innan vi skulle gå hem. Det är inte direkt långt, men just när vi kommer utanför hans dörr & ska börja promenera, inser jag att jag ju är förbannat pinknödig!! Ojoj, det gick verkligen fort hem. Helt vansinnigt, det var verkligen sådär extremt!! Hemskt!
Men jag kan glatt berätta att allting slutade gott, jag hann i tid! ;)
Men man hinner verkligen få panik!

one week to go...


Jag har haft långledigt ihelgen. Jäkligt skönt! Jag vet inte riktigt var all tid tagit vägen egentligen, känns som att jag inte hunnit göra så mycket. Men vi har tagit flera promenader iallafall, av någon konstig anledning är det extra skönt med promenader när det snöar! Det känns så himla friskt i luften! Förresten skulle det komma två-tre decimeter snö bara idag! Herregud! Vi kommer ju bli insnöade!
Iallafall så har jag bokad flygbiljett till Stockholm nu också, åker till Moe om prick en vecka & sedan drar vi vidare måndagmorgon. Först nu, när det mesta är ordnat börjar det kännas verkligt! Till veckan ska jag på banken & skaffa lite euro. Tur att de har euro där, så man fattar vad grejerna kostar.. även om jag känner mej lite förvirrad, då värdet verkar ändras precis varje dag! Jag kanske blir grundlurad där borta, så jag inte har råd att åka hem! Hihi.

Just det ja, jag var ju till frissan i fredags. Jag känner mej nöjd, klippte bort det nötta & så är mitt hår inte grönt längre!! :) Det var verkligen vidrigt att se håret ligga på golvet när vi var klara, håret var verkligen grönt!! Men jag känner mej fortfarande lite ovan, det är många år sedan jag var såhär mörk! Ser väldigt blek ut i ansiktet, men det problemet får vi väl hoppas att utlandsresan tar hand om.

"You want a piece of meat? I'm gonna give you a piece of ham"! hahahahahahahahhha.


once again!!


Nu har jag ju gjort det igen!! Låtit bloggen lida för att jag är så fruktansvärt upptagen med allt annat! Host. Jag måste verkligen skärpa mej. Jag verkar vara en periodare. Jag ska försöka bättra mej.
Såja, nog med ursäkter.

NU ÄR DET IALLAFALL BOKAT, KLART & BETALT! Den 16:e (alltså väldigt snart) drar jag & min vän Moe till Spanien!!!!! Vi blir där en vecka, & jag hoppas verkligen att vädergudarna är på vår sida just den veckan!
Ikväll ringde jag & bokade, snacka om sista minuten-resa! Hihi.

Imorrn ska jag till frissan, första gången på jag vet inte hur många år. De senaste klippningarna har blivit hemma i köket. Färgat håret har jag gjort med krökt rygg ovanför tvättstället, vilket oftast har slutat med både huvud-, nack- & ryggvärk de senaste åren!! Just nu har jag grådassigt hår, med skiftningar i grönt. Inte det snyggaste jag haft! Men det kan nog bli så när man försöker färga ett vitt, blekt hår till brunt på egen hand, hemma.
Nu ska det iallafall bli fixat.

RSS 2.0