OH NO!


imorrn är ju stora lurardagen!! vad ska man nu gå på för nåt? för jag kommer då aldrig på nåt bra lurendrejeri! farmor brukar alltid ringa & försöka luras! ahahahah, när man var yngre gick man på ALLT, varje år! de senaste åren har det nog inte gått sådär super för henne... :) men jag ska inte lova nåt. jag är sååååå godtrogen, lättlurad, blåögd... ja, ni fattar! jag börjar redan gruva....
/en dum sill

dom jäklarna!!

idag gjorde vi lasagne med kräftstjärtar, champinjoner & squash till middag. supergott! & så har pappa precis griljerat påskskinkan!! alldeles för gott!! :)

men vad menar tevegubbarna med att inte sända varken desperate eller greys i veckan?? istället var det nåt jäkla CSI! jag hoppas verkligen att programmen är tillbaka nästa vecka!! annars jädrar!


vår!


kiwi njuter för fulla muggar av vårluften!
& sen luktar pälsen så underbart gott när hon kommer in!
när man är allergisk ska man ju egentligen inte lukta sådär på pälsen,
men man kan ju inte låta bli!! pusspusspuss!!


dagens utflykt.

idag tvärkörde vi till lse, då limpan skulle på lassa. vi passade på att springa lite på affärer. det blev inte mycket, men kul att få se lite annat. sprang in i lägenheten igen & terroriserade den stackarn som är där & renoverar. mamma gatt ju få se den, hon har aldrig varit dit! men nu har det börjat hända grejer! målade tak, dörrkarmar & element! sen hade han målat klädkammaren & så skulle farstun bli vit! YES, som jag ville! som det är nu är den gul, hihihihi.
han lovade mej faktiskt att jag skulle kunna börja flytta in nästa helg! om drygt en vecka alltså! fast jag vågar inte riktigt tro på det, men hursomhelst så är det inte långt kvar nu!

nu blir det kaffe!

skönt!

idag har jag klippt mej! det blev ganska så kort, hihi! :)

sommartid!

det blev inga isskulpturer idag, det dök upp annat så vi får ta det en annan dag. istället tog jag & syrran med oss farmor på en liten biltur.
insåg också att min klocka i bilen ju går rätt nu! haha, jag hade inte brytt mej om att ställa om klockan till vintertid, så nu slipper jag ställa om den! måste bara vänja mej vid att den går rätt nu, eftersom jag såklart är van att dra bort en timma när jag tittar på den!

jag har suttit & kikat på lite olika dvd:er, eftersom jag måste köpa en egen nu. men det är ju så svårt, då man är ganska obildad när det kommer till såna saker! snygg måste den ju vara! men den ska ju gärna vara bra också..
& bra, vad är det när det gäller en dvd? alla jäkla bokstavskombinationer hit & dit, blandat med siffror!!

mamma har försökt påskpynta lite idag, kiwi hjälpte såklart till! det slutar oftast inte så bra när hon hjälper till! :)

 

imorrn ska jag klippa mej. har ingen aning om hur! måste nog kika runt lite nu, så kanske jag får lite inspiration!


love!

idag mötte jag upp tjejerna på kronan.
vi fikade & surrade massor. fy vad längesen vi träffades sådär!! linda var självklart alldeles rund om magen & mysig! :) lite synd bara att det var the day after för mej, hade gärna mått lite bättre en sån gång! det kändes som att jag var så skakis så jag skulle trilla av stolen! haha, man får väl trösta sej med att det känns mer än det syns, kanske? eller så satt jag verkligen där & skakade! haha! ja, vad ska man säga? man har väl sej själv att skylla?! hursomhelst då var det jättekul att träffa dom allihopa igen! usch, vad bra man hade det när man gick i skola! då hade man ju allihopa runt sej varje dag! nu får man vara glad om man hinner ses ett par gånger per år!



imorrn kanske vi ska iväg & kika på isskulpturerna! spännande! :)
nu hoppar jag isäng. nattinatti!

one bitchslap later.

kvällen igår började med att jag kände mej alldeles spak innan jag skulle ut. het som ett element. japp, jag hade feber! lyckat! men jag kämpade mej iväg iallafall.
först träffades jag, emma & julia hemma hos julia innan vi drog vidare till wärdshuset. det var väldigt trevligt! mycket surr & höga röster! hihi :)
det blev ganska lugnt, då jag bara gick på helspänn & vaktade min axel. nog fick den sej några smällar, men den sitter då kvar iallafall. jag tror det var tack vare emma, hon var min trogna beskyddare igår.
trots att jag inte var speciellt påverkad så känner jag mej som ett asplöv i hela kroppen idag. det kanske inte är en så bra idé att gå ut när man har feber ändå?
nu ska jag börja göra mej iordning för marknan. ska träffa moa, lotta & linda :) long time no see!

åselenappet.


nu har jag precis skjutsat hela hopen på nappet.
nu håller vi tummarna att nån vettig vinner bilen!! :)

nattinatti!!


nu har syrran & limpan precis kört iväg hemåt. det blev verkligen en härlig kväll. teve, ett besök hos a' märta med sång, raggen, & Oz. japp, jag såg sista avsnittet för tredje gången! hihihihihi! men nu är det färdigtjatat om det programmet. at least for now.
gonatt.


vintermarknad -10!


idag har jag, syrran, mamma, mormor, farmor & mio varit på marknan. jag tror farmor handlade upp halva marknan! hihi. en kille i ett marknadsstånd frågade om hon var min & sannas mamma, för att vara snäll såklart. hon blev helt överlycklig, och pratade om det resten av dagen :) hihi.
sedan fikade vi munkar & marknadsgodis hos henne.

nu sitter jag hos syrran, vi väntar på att mam & pap ska komma hit så ska vi käka! ikväll blir det väldigt lugnt, godis & teven. kanske en ragg :) men imorrn blir det partaj! pusshej.

dagen idag.

idag har jag hjälpt farmor handla, det brukar alltid vara spännande! det är rabattkuponger hit & dit, "ä de rätt märke, kolla datume, osten få int va lagrad, ä de äkta vaniljglass, ska ja ta nån kasse"? haha, men idag gick det riktigt smidigt faktiskt. jag hämtade även ut ett paket som jag hade beställt. skoj, lite grejer till lägenheten! :) & fick mitt nya visakort imorse, skönt!
sen tonade jag & mami mitt hår.

& efter det såg jag sista avsnittet av Oz, så nu har jag sorg i mitt hjärta. jag måste nog se det igen, då sis eller mamma ska se det. hihihihihihih.

snart ska vi till farmor & fika! pusshej.

addiction.


idag kom lite kläder som vi beställt.
jag hade beställt ett linne, en sjal, en regnjacka & en huvtröja. jag ska behålla allt utom huvtröjan. den var waaaaay too big! den ska nog mormor få ta. då blir hon överlycklig. hon är galen i kläder! hihi.

& så har jag lagt ut kiwi på asele.nu nu också. men varför hör den där kvinnan aldrig av sej igen??? hon skulle ju fundera & sedan höra av sej igen! nog för att det bara är två dagar sen hon ringde. men jag blir tokig av att gå & vänta...


AH, nu har jag ett enda futtigt litet avsnitt kvar av Oz! det kommer bli jobbigt att slå igång det sista, för att jag kommer veta att när det är slut på det avsnittet så är det over. schlutt. jag har verkligen fått ett nytt beroende.


isn't that ironic?


ikväll har jag skrivit under ett ägarbyte på valpen. konstigt att jag skriver under som den "förra ägaren", till en hund som jag inte ens hunnit ta hem! lite ironiskt.

puss.


idag var jag & mami & gick en prommis nere på isen. helt underbart, soligt & alldeles vindstilla! när vi kom hem sen satte vi oss på altanen en stund. nu är det verkligen vår, äntligen! vi fick i samma veva besök av kissen för tredje gången i veckan. sedan hälsade vi på mormor, hennes tvillingsyster var där då vi kom.
åh, man får verkligen skratta med de systrarna i samma rum! & de vet inte ens om att de är roliga, det är det bästa! :)
efter det hälsade vi på farmor för lite kaffe. hon tyckte att jag & hon skulle sjunga på sis bröllop i sommar. & så tog hon fram en urgammal text & började sjunga. en låt jag aldrig hört förut. jag sa nej tack.

jag & mamma såg precis ett avsnitt av Oz. usch, vilket jobbigt avsnitt. vi grinade & grinade. jag är fortfarande alldeles högröd i ansiktet. nu har vi bara en skiva kvar, sen är boxen slut. vad ska jag då ta mej till? jag kommer få jordens separationsångest när jag sett klart sista avsnittet!

poor mami.


kolla vilken fin familjebild sen marknan i fjol! vi ser väl inte krävande ut, va?
hihi, alla vända mot stackars mamma! :)

YES!!


idag ringde äntligen någon om kiwi! det var en kvinna som lät väldigt kattvan. hon berättade att hon haft katter i hela sitt liv. det känns som att det var någon som skulle passa som kiwis nya ägare. hon berättade att hon bodde väldigt passande för en utekatt. stor yta att röra sej på. vilken lättnad, jag hade nästan gett upp hoppet att någon skulle ringa. kvinnan skulle fundera lite till, & så skulle hon höra av sej igen. hoppas det löser sej nu! :)



hur dum får man bli?


idag har syrran åkt upp på praktik igen.
& nu börjar jag undra varför i hela friden jag inte följde med henne? jag är ju ändå mest bara hemma & drar fötterna efter mej. jag börjar vara ganska less på det nu. hade jag hängt med henne hade jag ju faktiskt kunnat dra fötterna runt stan, på olika affärer hela dagarna istället. det låter lite roligare, tycker jag!
usch, vad dumt!!

håll trutn.


idag var vi till farmor & fick våfflor till lunch. mycket smarrigt!
hon satt & skällde om hur dåligt körslaget var igår:
"int vill ja hör de där skrikninga! ja sa håll trutn, å så slo ja å tvn"!
hahahah! hon är verkligen härlig, farmor! :)


& så har jag & pappa precis varit förbi mammas jobb & käkat pizza där.
& nu när jag skulle släppa in kiwi från altanen såg hon alldeles stirrig ut. jag förstod att det var en annan katt i närheten, då blir hon sådär. & mycket riktigt, bakom husknuten satt min morbror & mosters kisse. för andra gången på en vecka kommer han hit. haha, jag fattar inte hur han kan hitta just hem till oss? jättekonstigt, de bor ju inte direkt granne med oss.

our dinner...


- PLOCKMAT! best ever!


sötsak.


vi spenderade hela förmiddagen nere på isen.
grillade korv till lunch, & njöt av solen!
pimplade kanske tio minuter sammanlagt. inte ett enda napp, då blir man less!

sedan kom en nyfiken & orädd mink & kikade på oss! vi tror iallafall det var en mink, det såg inte ut som en iller. & så var den ju brun! den kom fram, bara ett par meter ifrån oss. pratade & pep. hihi, jag tror den var busig :)
den var extra nyfiken på mio, tyckte kanske att han såg ut som en smarrig lunch? hua. men häftigt var det iallafall.
igår handlade jag & syrran grejer till middag vi ska göra idag. det kommer bli super! det ska bli en surprise till mamma & pappa :)
pusshej.

disappointment.


idag drog jag & syrran till lycksele en sväng. körde min kära bil för första gången på drygt fyra veckor. ett kärt återseende! :) handlade lite i lse, & sen var jag förbi min blivande lägenhet för att se hur det går för dem. vilken besvikelse, det var ett enda stort bombnedslag. även om jag hade fått höra att det inte blivit så mycket gjort än, så hade man ju hoppats att de kommit lite längre än såhär! som det såg ut där så tar det nog ett bra tag till innan man kan börja flytta in.
får tänka på att det verkligen blir fräscht sen!
men att det ska behöva ta så lång tid!!


köpte även en toning & solskydd för håret, så det inte bleks när vi är utomlands! & så har jag bokat klipptid igen, det har ju växt ut redan! nu får jag nog ta lite kortare så det håller ett tag.

ni hade rätt.


hahaha, min töjning är tillbaka!! det var för hemskt att vara utan!


& sen måste jag erkänna att den inte växte igen!!! jag var utan örhänge i flera dagar! så jag hade fel. I surrender.

cold.


min bil gick igenom besiktningen igår också. de tyckte än en gång att bilen var i mycket bra skick! hihi :)



här är vi förkylda, hela hopen! feber, snor & rethosta! AH, har hostat heeeeela natten igenom. det var verkligen en tjurig bacill, ingen kommer undan!

hello stranger.


mitellan is now gone! oh my, vad konstigt det känns! fyra veckor är ju egentligen inte speciellt lång tid, men man hinner vänja sej iallafall. det känns som att jag & mitellan växt ihop lite dehär veckorna! (usch, vad äckligt det lät)! haha. men nu är det nästan som att jag skulle ha fått en extra kroppsdel istället! & eftersom musklerna tvinat så gör ju armen lite som den vill just nu. creepy feeling. kanske kan jämföra med när man drar ut en tand? den känslan, ni vet när det känns sådär tomt? fast jag har typ fått en extra tand istället, alltså? haha.
hursomhelst så känns det bra! & jag har redan testat att röra armen i en riktning som gjorde svinont innan operationen. and guess what? det gör inte ont nu!! underbar känsla!

iallafall så blev det såklart en heldag på stan också! shoppade loss ordentligt, då jag tyckte att jag var värd nåt fint (läs: många fina saker) efter allt det här! hihi. köpte en klänning & klackisar, perfekt till utlandsresan! köpte en ny ryamatta, big size! & ett fårskinn, en tavellist, en dammsugare samt massa krimskrams!
bra dag!

change of plans.


snopet.


planen var att köra förbi & hämta valpen imorrn påväg hem från umeå. var helt inställd på att valpen nu var min. but you never know. där ser man.



hursomhelst så åker vi till umeå imorrn, nu ska mitellan väck!! jippiii!

papi!


idag fyller min kära far år! kan inte fatta att det gått två år sen vi firade honom i egypten! & beställde en tårta som det stod "habby birthday" på. hihi.
idag har vi iallafall ätit smörgåstårta & fikat annan tårta! mumma!


nu ska jag fortsätta med mitt nyfunna tidsfördriv. det är att se fängelseserien Oz! är väldigt tacksam att syrran gav limpan den boxen i julklapp! kom verkligen till användning nu! man blir helt galen, & kan se avsnitt efter avsnitt efter avsnitt efter avsnitt efter avsnitt efter.. ja, ni fattar nog! damn, vad bra det är!!!
& självklart är jag kär i en av fängelsets värstingar :) hihihi

allergisk?!


nu finns min älsklingstös ute på blocket.
jag blir så arg! varför? när jag aldrig varit allergisk tidigare!!



världens vackraste katt


bye!


AJ, din jävel. Nu tar jag farväl av min töjning!! Vi har haft ett par trevliga år tillsammans, men nu har den jävlats för sista gången! & så får jag ju i samma veva överbevisa alla som säger att det inte kommer växa igen! hihihi

Imorrn kommer limpan & sis hem igen!!
Så då ska vi ha finmiddag för självaste herr & (blivande) fru Liss!! :)
pusshej

kiwan.

ännu en tripp upp i trädet idag!


& sen samlade vi ihop alla favoritleksaker!


TACK!!!


ääääääääääntligen!!!!! som vi har väntat!



min syster ska gifta sej!!!!!!!!!!!!

tack & lov att det äntligen händer! inte en dag för tidigt!
vi har väntat på det här i snart nio år! hihihihi

puss till sanna & jimmy!

 +  

= SANT!!


korkskallar.


idag ringde jag lassa eftersom jag haft mitellan i fyra veckor till veckan. tur det, för kvinnan i telefon sa att jag har en tid där nästa onsdag!!! vilken himla tur jag ringde, då de smartskallarna inte skickat nån kallelse eller nåt! man måste verkligen fixa allt själv!! vilken sjukvård.

& imorrn måste jag väl ringa om lägenheten för tionde gången. den här gången kanske jag inte behöver presentera mej ens? de borde känna igen min röst vid det här laget. men nu har det faktiskt gått för långt! jag vet inte var det sitter fast för dem, men nånstans är det iallafall!!
de borde fasen skämmas, så lång tid som det tagit att ens börja renovera!


crazy cat!

idag har min katt klättrat i träd. vi såg henne genom fönstret. hon satt där länge & väl innan man såg hennes försök att komma ner. att de alltid kan ta sig upp men inte ner? det blåste väldigt mycket, så jag väntade bara på att hon skulle blåsa ner! haha. när jag gick ut skrek hon som om jag skulle kunna lyfta ner henne! hon tog sig ner väldigt graciöst iallafall, vilket är otroligt för att vara hon :)

wind of change.

herregud!!! man blåser ju bort idag!! det är ju jäkligt skönt ute, inte speciellt kallt! men blåsten är ju helt vansinnig!! tror jag höll på i en halv minut för att ta mej ur bilen idag! haha, dörren blåste ju bara igen hela tiden :)

goodday mate!


det blev plankstek i långpanna igår! superrrrrrrb!! självklart kunde jag inte hjälpa till med maten, men jag hjälpte till att äta iallafall :)
idag har vi faktiskt varit ner på prästvika, grillade & åt lunch där. men såfort vi ätit klart for vi hem igen. vi fick oss ett par fjuttiga solstrålar men sen blev det lite kallt. sen hyrde vi en film som vi precis sett, den var bra! en rysare, hihi! :)

jag tycker att min axel är helt missformad nu.. typ som att den skulle vara ur led?! fast jag har ju inte ont, så det kanske bara är för att alla muskler tynat bort? otäckt är det iallafall! men om ett par dagar är det bara en vecka tills mitellan ryker!! vilken fest det blir!
pusshej!

blablabla.


jämarns vad mycket jag hann klara av i lse igår. var förbi jobbet & fyllde i/lämnade massvis med papper som har hängt över mej dessa veckor, eftersom jag knappt varit i lse på ett tag. glömde tyvärr fara förbi sofia & hämta grejerna från ljuspartyt! insåg det idag, haha. men jag får göra det nästa gång jag åker dit. vi hälsade även på valparna som blivit otroligt stora nu! hihi, betalade handpenningen i samma veva! så nu är hon iallafall med säkerhet min, Lucia! :)
var förbi huset & hämtade lite grejer, & pussade lite på eros. kände hur mycket jag saknar lillgubben!! jag tror att han saknar mej också :(

hursomhelst, ikväll ska vi till mammas jobb med finmiddag som vi tar med!! kan inte berätta vad det blir för mat ifall mamma kikar in här, det ska bli en överraskning! men gott & fint är det!!

pusshej.


friday.

i eftermiddag drar jag & limpan till lse för att hämta hem my sis. ska även förbi & betala handpenningen på vovven. åh, jag vill bara få ta hem henne nu!!! men lite svårt med bara en arm, plus att katta måste bort först, på ett eller annat vis. ihelgen är det marknad i lse. hade gärna gått ut, men jag törs inte. tänk, alla fyllskallar som ska hinna knuffas & ramla över en. får vänta ett tag till, iallafall tills mitellan gjort sitt.
pusshej.


grandma´s.


idag har jag & mama varit & hälsat på mormor, & sedan farmor. farmor vill ofta att vi ska sjunga då vi är där, så nu har vi gått igenom varenda julsång hon hade! haha. så nu är hon nöjd, iallafall till imorrn.

halv åtta hos mej...

.. prick då börjar min tevekväll ikväll. & sen är den fullspeckad till 23 som det verkar! jippiiiiiii, lite tidsfördriv!!

:)


kom just hem från en runda på samhället. hihi, träffade moa på kronan för "en fika", supertrevligt såklart. sedan gjorde vi samhället på en kvart. vi planerade att jag ska hälsa på henne & lotta i övik inom en snar framtid. men jag får nog faktiskt ta bort mitellan innan jag beger mej ut på så långa trippar. just nu rör jag mej mest inomhus, eller på sin höjd en promenad. promenad runt kvarteret då! :)

nu tar jag mej nog en powernap innan middan. pusshej.

RSS 2.0