super nintendo!


För någon vecka sedan kom jag & syrran att tänka på vårat gamla tevespel. Ni vet ett sånt här riktigt gammalt nintendo som man hade när man var liten? Spelen kunde strula ibland så man var tvungen att blåsa i dem för att få igång dem! Hah. Jag hade iallafall lånat ut det spelet för många, många år sedan till en kompis. När jag frågade henne om det sa hon att det var trasigt, att de aldrig hade fått igång det. Vi ville iallafall göra ett försök, så vi fick tillbaka spelet. Dedär gamla spelen är ju så mycket roligare än de moderna!! Jag hoppades väl inte alltför mycket, spelet är ju faktiskt ändå ett par år! Mina gamla chinchillor hade gnagt i kablarna på ett flertal ställen. Men iallafall så satte jag i alla kablar, & direkt jag slog igång spelet så lös det! Jag hittade rätt kanal, samma som jag minns att vi hade det på hemma för så länge sen! Det är lite glappt i kontakterna.. men bara man hittar rätt läge så funkar det precis som förut! Inte minsta lilla störning på bilden ens!
Hahahha, jag blev så lycklig, som ett litet barn :)

Helgen i Sundsvall.


   
  
Jag har varit på Casino för första gången! Det var inte så storartat som jag hade väntat mej.. men det kan ju kanske ha berott på att jag inte vann ett öre! Spelade däremot bort ett par hundringar!!
Som ni kanske ser så är jag inte blondie längre!! Härligt!

Är inte min syster förresten den snyggaste människan ni någonsin sett?!!


Kort & gott så var helgen perfekt, såklart.
& ikväll går jag tillbaka på jobbet, vi får se hur förvirrad jag kommer känna mej de första timmarna, efter att ha varit borta två veckor! Men det känns iallafall bra att få börja jobba igen, & det kommer nog gå super!
Pusshej!

yesssss.


Imorgon "bärk" vi iväg. Den här helgen ska jag bara ha det bra & roligt preciiiiiis hela helgen (förhoppningsvis)!, så att jag sedan som ny kan komma tillbaka till jobbet efter sjukskrivningen. Trevlig helg allihopen!

HAHAHAHAHHAHA!


hittade en bild sen vi var på Älgens hus!!


Åh, PUSS!


Titta vad som damp ner genom mitt brevinkast imorse!

  

Vilka sötingar, va?! En låda full av mina favorit-godsaker!

sick&tired.

Den senaste veckan har innefattat resor fram & tillbaka till lassa och en massa pillerknaprande. End of story.

Tur att mina djurvänner hjälper mej att fördriva tiden hemma!
de översta bilderna visar hur det ser ut när jag ska försöka diska.

 
 
 

Bullbak.


Igårkväll fick jag ett ryck & bakade wienerbrödsbullar! Smakade dem hos min faster, & de var ju så otroligt goda! Jag & syrran fick receptet, så båda har redan hunnit baka varsin sats! De är som en blandning mellan vanliga bullar & wienerbröd, med massa god kräm i! De blev väldigt lyckade, så nu har vi massa gott fikabröd att bjuda på om vi skulle få oväntat besök! ;)

En dag när vi höll på att förbereda middagen tog gubben fram en halv, skalad gul lök & sa att om jag tog en stor tugga av den & åt upp alltihop utan att grimasera, så skulle jag få en hundring att spela för på Internet! Jag är livrädd för att spela för pengar, även om det bara handlar om en liten hunka. Tänk om man skulle bli beroende & bara fortsätta spela för mer & mer pengar tills man är totalt bankrutt!!!! Men nu skulle jag alltså få spela för en hundring som jag fått. So I did it, of course! Jag tog en rejäl tugga från den råa löken & tuggade som en galning! Det brände i hela halsen, men jag klarade det utan minsta lilla min! Jag kände mej väldigt stolt & nöjd då jag satt & spelade!
 Jag kan dock meddela att jag inte vann ett öre....

Nu ska jag & Eros ut på en promenix, sedan ska jag baka scones som vi ska ha till soppan i eftermiddag! Later on - workiworki.

RSS 2.0