älskling!


jobbig eftermiddag & kväll igår. minst sagt.
idag verkar det bättre, än så länge.
jag hoppas bara för allt i världen att det fortsätter åt rätt håll.

jag älskar dig.

det gick undan!



POFF, och så var julen ute ur min lägenhet!
alltid lite sorgligt.. men samtidigt skönt att få bort krimskramset.

igårkväll var erik & eros hit en sväng. kiwi & eros busade som tusan, som att det var igår de bodde tillsammans! hihi, lyckades faktiskt filma dom en snutt också! :)

men nu ska jag fasen lägga mej i soffan en stund innan jag ska hämta sis från praktiken. det är jag värd nu. pusshej!

måste bara berätta..



.. att tvättstugedramat nu är över. haha, en stund senare när jag gick dit hade de upptäckt vad som hänt. de hade skrivit en lapp till mej, & ursäktade sej. så nu är allt glömt & förlåtet! :)

sis & limpan kom hit tidigare ikväll & ska sova över inatt. mysigt!

pusshej!

ladybird.


finns det nåt mer heligt än en tvättstuga?? om man bor i lägenhet & delar tvättstuga med andra alltså. man kan bli så fruktansvärt upprörd om man bokat tid & ska tvätta, & upptäcker att den som tvättat innan lämnat kvar varenda plagg inne i torkrummet! AAAAAAAH.
eftersom alla är människor & kan ha missat att jag bokat tiden efter, så vill jag alltid ge dem en chans att komma på sitt misstag innan jag går dit, arg som ett bi, & förklarar läget.... så nu hänger mina sjöblöta kläder ihopklämda i ett hörn av torkrummet. (vilken lång mening det blev, men ni fattar....) hursomhelst finns det inte en chans i världen att det kommer bli torrt där.......

sen en annan underlig sak. igår när jag kom hem såg jag nåt litet på hallgolvet, jag böjde mej ner för att se vad det var. en nyckelpiga????! mitt i vintern? det har jag nog aldrig sett förut. det brukar finnas nyckelpigor i den är lägenheten då & då, men på sommaren. då kan man ju bära ut dom.. men nu måste ju den lilla stackarn få bo kvar här inne. undrar hur länge kiwi tolererar att vi har en inneboende? det konstiga är att jag såg den flera gånger igår, & idag när jag satt i soffan kom den spatserande emot mej, i teverummet.
det måste ju betyda nåt, eller hur?
mamma säger att nyckelpigor kommer med kärlek, det lät ju fint;)

puss då!


just nu är jag i borgsjö, vi har precis ätit ostbricka. egentligen skulle vi ha varit i lycksele på spa idag och sedan middag med massa släktingar. men nu i veckan fick pascal tillbaka en valp så vi gatt stanna här med den.

på nyårsafton fick jag en sen julklapp av pascal - en iphone4!! jag blev så chockad... vi kan väl säga såhär, jag firade den nyårskvällen ganska ordentligt! ;) hihi.
sen i veckan fick jag en helt underbar dunkudde från schweiz, stor & pluffsig!! man sover svingott med huvet på den! plus att jag fick ett jättegulligt kort från pascals föräldrar & bror, de hade skrivit till mej på svenska. HUR GULLIGT VAR INTE DET?????! hihihhihihihihi, jag är en lycklig tjej.


hejhej!!

jul & nyår!

X-mas!!
  
  

   
  

 

NYÅR!!
  

  

  


  
   


mitt december.


  
  

  
  

  


RSS 2.0