yessss!


nu har jag jobbat klart för i veckan! ska bara packa, handla på boa & tanka bilen så pyser jag hem till åsele. där blir det kräftor & mys ikväll! & imorrn på förmiddan drar jag & moa vidare till östersund, där dessi & emma väntar! hihhihihi!!
jag hoppas på en superhelg! pusshej! :)

a new orchid!


tidigare idag drog vi iväg på handelsträdgården & kikade. jag var ute efter en orkidé, eftersom min förra dog för ganska längesen. jag hittade en superfin, vit med fem blommor & lika många knoppar! kul! :)
sen var jag & handlade lite innan jag hälsade på en stackars sjukling.

idag har jag även skruvat fast duschstången som satt löst. skönt, nu slipper man oroa sej för vattenskada! haha, har duschat som en krok på sista tiden!

nu måste jag betala räkningar. tråkigt. sen tänkte jag faktiskt fortsätta städningen som jag påbörjade igår. ännu tråkigare.


YEY!!


första "riktiga" lönen på flera månader!! skulle fira det med att köpa den där jäkla tevebänken som jag har tänkt på så länge. den har verkligen funnits i evigheter, utan att jag blivit less att se den! & självklart, när jag äntligen ska slå till så finns den inte! schlutt!! jäklaskit. jag hade ju räknat med att få ha den här hemma ikväll! for runt på alla andra affärer, för en tevebänk skulle jag ha. synd bara att man är så kräsen. så jag väntar tills de får hem den igen, helt enkelt. sen bjöd marie på middag, & ska även dit lite senare på varma räkmackor! MUMMA! :)

just nu håller jag på & väntar på att sockerlagen ska kallna, så har jag hemkokad smultronsaft sen! det är ju verkligen somrigt! hoppas vädret kan bli lite somrigare då också!

marie på jysk idag: "alltså, ja sku ha köpt en ny rullstol......"
haha! (hon menade en datorstol)

pusshej!

oh my!


jag är en trött tjej kan jag lova er! skönt att arbetshelgen är gjord!
tiden har gått lika fort som alltid. men nu känner jag mej ganska tom i knoppen, så jag ska bara hoppa in i duschen & sen ska jag SOVA! & jag ska sova ut imorrn, fan så skönt!

kan bara meddela att jag bröt en nagel idag. ni vet sådär, ända längst in!
ajajaj, det blödde & jag är fortfarande alldeles öm. jag tycker faktiskt lite synd om mej själv nu. tack & hej.

dagens ros? tack! :)


jag jobbar för fullt. ska bara fika & sen sova, så är det upp igen imorrnbitti!
inatt rasade hela min gardinstång ner i golvet. klockan fyra på morgonen! jag flög rätt upp såklart! som tur var så gick ingenting sönder. min dator stod precis bredvid där den föll! ibland har man faktiskt tur! :)

kiwi höll på att hamna i värsta catfighten imorse.
jäklar så mycket stryk hon kunde ha fått. jag var tvungen att köra bort den andra kissen! den var stor som ett hus! nästan.

jag tappade min kära (läs: mycket gamla) mobil i en stentrappa ikväll. jag höll andan & tänkte på alla fina år vi haft tillsammans medan jag såg hur den studsade nerför varje trappsteg. sen plockade jag upp den & ringde syrran. tammetusan, den funkar än! jag kan svära på att hade det varit en ny mobil hade hela varit trasig & obrukbar just nu! hur ska nån telefon kunna mäta sej med den här?! haha! kanske hade det varit lika bra om den hade pajat, så jag hade blivit tvungen att köpa en ny. för som det är nu så verkar jag ju aldrig ta mej i kragen. kanske för att den verkligen funkar så bra?!

jaja, det var min dag. pusshej!

aj.


min kropp värker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!










så, nu känns det Lite bättre.

mardrömsnatt nummer två.


japp, tror ni inte på fan att jag vaknar på samma vis inatt?????!
alldeles svettig, med ett hjärta som håller på att slå ur kroppen på mej?! jäkligt otäckt! fast nu minns jag inte vad jag drömde, & jag tror att jag somnade om nästan påengång för jag hann nog aldrig kolla på klockan. men usch, jag vill inte uppleva det här en natt till!

nu blir det en ansiktsmask & en dusch. jag undrar vad man ska hitta på sen hela dagen? det är fasen 25 plusgrader ute, men ingen sol. ingen sol = inget bad, än hur varmt det är! synd!
jag får väl lov att städa, i brist på annat. eftersom att jag tjurar med att behålla kiwi trots allergin får jag leva med att städa jämt & ständigt! mina nysar går mej på nerverna just nu! hejdå.


she's so worth it.


tack.


inatt drömde jag värsta feta mardrömmen! skitobehaglig, & vaknade vid två alldeles genomblöt av svett! man vågar ju inte röra en fena för att man är säker på att det är nån i lägenheten! såna gånger hatar jag att vara ensam! & sen tar det ju sån jäkla tid innan man vågar stänga ögonen & somna om!
hursomhelst har jag jobbat kvällen, så jag kunde då sova ut imorse iallafall!
sedan var jag till min faster på kaffe, innan vi tog en snabb runda på stan.
det började regna såklart, tråkigt.

& imorrn är jag ledig! ska upp & tvätta klockan sju! det låter väl som en supertrevlig början på en ledig dag!? HAH!

båtutflykt!

lite bilder från våran båtutflykt ihelgen!!
jag, mami & papi tog båten ut till en stor jäkla sten,
där vi hoppade av & grillade lunch.
vi fiskade lite, men fick inte en enda firre!
hursomhelst var det var helt sjukt varmt & underbart! :)

  

 

 


Märtnen!! :)

här kommer min marknadshelg i bilder!!

i onsdags:
  

  

i tordags:
  

  

 

i fredags:
  

  

igår, lördag:
  

  

 


marknad!!!



åsele marknad 2010 är här! två kvällar av fyra är avklarade! jag hoppas resten av marknan blir lika bra som det varit hittills! jag har inte riktigt tid med bloggen nu, men bilder lovar jag er sen! massor med bilder! :)
pusspuss!!!

mommen!


idag var vi & hälsade på sötmormor! hennes tvillingsyrra var där samtidigt.
alltid lika festligt! haha, ingen av dem hör vad den andra säger!!
de är så söta! puss!


today!


idag har jag bara tagit en promenad, & njutit i solen. på eftermiddan kom familjen hem från sundsvall! fick massa presenter av dom! alltid kul!
vi är nog lite bortskämda med sånt! :)
kiwi har myst i mammas jordgubbsland, vi har badat i kent&marias pool! & druckit vin på gräsmattan! sen grillade vi till middag, innan jag gick hem. MEN OJ! två promenader på en & samma dag! well done, Liza! :)

  

  

  


smile!

i lördags körde jag & moe till lycksele, till min lägenhet. vi åt middag, alldeles för stark tacos, sen surrade vi i timtal innan min kusse låbart & en kompis till han kom förbi. sedan gick vi på öltältet & där var det mycke, mycke folk!! riktigt skoj! träffade emil, gullplutt! självklart kom vi på att vi skulle ha efterfest! (ganska onödigt, efter att ha druckit typ 12 timmar i sträck!) vi somnade på morgonsidan någon gång. var det halv 6 kanske? jag har verkligen vänt på dygnet de senaste veckorna! men kul hade vi iallafall! :) här kommer lite bilder!

  

  

 


sooooooool!


lite tidigare tog jag & mio en promenad. det var ju bra mycket varmare ute än jag hade väntat mej! haha, endera tar man på sej för mycket kläder eller för lite. jaja, jag älskar ju värmen så det gör inget! :)
farmor bjöd på kaffe & kakor på balkongen, innan vi trippade till ankdammen
(& hade faktiskt med lite kex till dom!) jämt när man går förbi där utan att ha med sej nåt, kommer varenda anka? and? (whatever) fram som att de hungrar ihjäl vilken sekund som helst. gissa vad som hände när vi kom med kex för ovanlighetens skull?! inte en jävel kom fram! vi stod där & slängde kex som några fån, & ingen av dom brydde sej. ett dyft. är inte det typiskt?
jaja, en prommis fick vi oss iallafall! ikväll måste jag packa ihop lite, eftersom det blir hem till lse imorrn.. vi kommer ha så kul! hihihihih, pusshej!

  


jävlaskit!!


groda nummer två mötte tydligen sitt öde någon gång under natten.
detta är vad som finns kvar av den. tack älskade kisse!


sötan.


jag vill bara skicka en STOR puss till världens sötaste jessica!


froggie!


var håller solen hus idag?
nu har man ju blivit så bortskämd med sol varje dag! hoppas den visar sej ikväll iallafall! man blir ju lite rastlös när man inte kan sitta ute!
syrran kom just tillbaka från lunchen & hade med sej en liten groda till mej! hihi, TACK! den är jättesöt, jag hade prick en sån förut men den åt kiwi upp!
så nu är jag glad! pusshej!

oh yeah.


nu har vi gjort heeeeela lycksele stad! jag hittade iallafall några plagg, men inte så mycket att jag hurrar! lägenheten var sej lik, men det känns som jag varit lite väl länge i åsele nu. det blir nog bra att få komma hem över helgen iallafall! köpte två böcker, vilket jag är mest lycklig över! jag hade läst typ alla hemma, så det blir ett bra sömnpiller ikväll! :)
efter det har vi smällt i oss tacochips & guacamole! haha, emma skulle äta det igår & det lät så jäkla gott så vi härmade! ;)

sen måste jag bara berätta... inatt drömde jag om en som heter kenneth.
jag skulle berätta om drömmen för farmor (som har börjat höra lite dåligt).
jag hann bara börja "ja drömde om kenneth inatt.." när farmor skriker rätt ut "VA?!!! DE Ä DÅLIT"! jag bara "va"? och så fortsätter hon "LOSSNE DEM"?
jag satt fortfarande & stirrade på henne & fattade noll. hon fortsätter mala på, & ingenting stämmer! till slut skrek jag "men va fan prata du om"?
då säger käringa "TÄNDER Ä INGE BRA Å DRÖM OM"!!
jaha.. kenneth/tänder... ja, dom orden är ju lika?

:)


i eftermiddag blir det en dagstripp hem till lycksele. gå lite på affärer & göra lite ärenden. nu ska jag ut i solen! puss!


nattinatti!


min katt åt precis upp en geting? jag undrar hur det kändes? aja, hon skrek då inte iallafall. & getingen hade irriterat mej länge nog. tack.

sen har hon ingen självinsikt heller! hon kanske tycker att hon ser väldigt liten & nätt ut i spegeln, medan vi andra ser hennes riktiga jag. ja, varför inte?
när en del människor ser sej själva som tjocka i spegeln, när de i själva verket är pinnsmala? whatever, självinsikt har hon då inte.
liten kartong + stor katt
 
nu ska jag sova. gonatt!


the best memories.


skit. jag har sån beslutsångest hur jag ska göra ihelgen! sundsvall eller hem till lycksele??? nu vet jag inte! jag & min beslutsångest! AH!

men en sak vet jag. jag vill tillbaka till kos!!


puss!


idag tog vi en riktig långtur med bilen! jag, syrran & farmor! vi såg inte ett enda djur! helt sjukt. (men när jag & syrran var ute & körde igårkväll fick vi se en älg & en miniliten rävunge! jag har aldrig sett en så liten räv förut!)
efter bilturen idag bjöd farmor oss på pizza!

me & ärtan in da car!


summertime!


idag gjorde vi en liten utflykt till oxvattnet, där vi grillade lunch & jag skulle bada. men det var alldeles för kallt, & alldeles för långgrunt! man hinner som känna för mycket innan man kommer så långt ut att det går att doppa sej!

  

  

  

 


HAHA!

farsan ha precis upptäckt spotify! det är helt sjukt! han ha flytta ner högtalarna från "vanliga" datorn till den bärbara för att kunna spela högt i köket! hahaha. det är allt från krister sjögren till gulligullan!! ni förstår inte hur det låter på hela våran nedervåning just nu!!


vad hände?


ungefär 18.30 igårkväll skuttade moa, emma & julia in i min bil & så startade vi vår resa mot övik & hamnfestivalen. bara resan dit var en fest, även fast jag körde. riktig partystämning! när vi kom fram till moas lägenhet började festen för mej med. men som vanligt surrar man bort en massa timmar, & hux flux gick vi vidare.. men inte till nån hamn inte. vi hamnade på "olles". haha! men där hade vi riktigt trevligt! av någon outgrundlig anledning sviker minnet lite under kvällens lopp! jag somnade imorse klockan 07.00, efter att ha kämpat med att pumpa min madrass! haha, det tog ungefär en & en halv timma. utan att överdriva alltså! aldrig mer en luftmadrass!! hua! de andra tre trängdes på en & samma bäddsoffa! jag var inte avundsjuk! idag har jag inte mått nåt vidare. men det får väl vara värt det, så underbart roligt som vi hade!! :)
emma var en ängel som körde hem idag!

  

  

  

 

 

puss mina vänner!! / noRRlänningeNNN! ;)


ärtiga märta.


igår var jag till borgsjöbyn med farmor. vi fikade smörgåstårta & höll på att rinna bort i värmen! :) men farmor är hård.


happy days.


  

  


fredag.


vi var & åt lunch & fikade våfflor & kaffe på campingen tidigare! somrigt! :) sen har vi testat motorcykeln. eller jag har inte, jag tittade på. hihi!

nu är det ut i solen med ett glas vin som gäller! bland det bästa som finns? :)
surrade med moa en stund, & fan vad perfekt att vi är lediga samtidigt i sommar. väldigt ovanligt! det här mååååste bli en bra sommar!

pusshej!

headline?



syrran ringde mej imorse klockan 10.00. jag låg fortfarande & sov(!) även fast jag skulle ha varit uppe klockan 7.00 för att tvätta! haha! hursomhelst så skulle de iväg en & en halv timma senare, syrran skulle köpa en motorcykel! de undrade om jag ville följa. det är väl klart att jag ville det!!! men till saken hör att det är en timmas körtid hem, plus att jag GATT duscha innan jag kunde kliva ut genom dörren! så jag flög ur sängen, fikade, duschade, snabbsminkade mej, tankade bilen, köpte snus, körde förbi tandis med ett papper, & brände sen till åsele. jag var inte i åsele en & en halv timma senare. men två timmar senare! det tycker jag var bra gjort, för att vara jag! fast körtiden var nog inte en timma idag! haha!
iallafall så passade jag & mam såklart på att springa i affärer. hittade inte så mycket, men litegrann iallafall. vi käkade på kina!!! gött!

sen skulle jag testa syrrans motorbike. vi kan säga såhär... det blir nog aldrig något motorcykelproffs av mej. jaja, man kan inte vara bäst på allt här i livet.
jag är iallafall nöjd att jag nådde ner till backen! ;)
bra dag iallafall. pusspuss!!

RSS 2.0