AH!


"Vi" har köpt en ny bil! Den är jätteläskig att köra! :) Jag känner mej som en liten myra i den. Hah! & innan jag har vant mej nu, det låter som att en gammal kärring sitter bakom ratten, varvar i varenda korsning. Inget motorstopp än, men det kommer väl imorgon när jag kör till jobbet. Hihi!
Gonatt!

less.


Igår höll jag på att slå mej helt fördärvad. Hade varit inne på toaletten & golvet var lite blött så jag gick ut i hallen med lite blöta fötter. Detta gjorde att ena min fot gled rakt fram, medan andra åkte bakåt - jag gick alltså i princip ner i spagat! Plus att den bakre fot vek sej & hela stortån blev klämd av all min kroppstyngd. Jag ramlade ihop på golvet utan ett ljud & började gapskratta av smärta. Gubben som sett allihop stod alldeles tyst bredvid & fick försiktigt fram "du kan ju inte skratta & grina samtidigt"...
Jag skulle kunna ge mycket för att se hela händelsen. Gud så sjukt. HAHAHA!

Som sagt var så åker de här jäkla örhängena ur örat hela tiden. Vet inte om det är kroppen som stöter bort dem. Skulle behöva små gummesnoddar som höll dem på plats, men de har jag ju gett till min vän emma. Inatt vaknade jag av att det hade åkt ut igen, blev så jäkla less att jag bara slängde iväg det. Så nu har det ju typ läkt ihop igen. Jag orkar inte hålla på med det där. Nu känns det så onödigt att jag har lagt ut över 300 spänn på ingenting. Jag har ju bara fått plågas en massa, & nu läker det bara igen. Jag orkar inte hålla på nåt mer nu, jag är så jäkla less. Det är nog inte meningen att jag ska ha mer än en töjning. Får se om jag börjar om när örat läkt igen, eller så kanske jag bara skiter i det.

Jag mår lite bättre idag i magen, även om den inte känns helt som den ska. Det kommer attacker av smärta lite nu & då. Men tabletterna verkar fungera, än så länge! Skönt, hoppas det håller i sej!
Jag har mejlat om en valp idag. Vi får se hur samarbetsvillig gubben är nu. Han är så tjurig! Att karlar alltid måste vara så omöjliga!

ajaj.


Idag var jag tvungen att sjukanmäla mej. Finns det något värre? Usch, man känner sej så dum. Men vad ska man göra då? Är man sjuk så är man, det är inget man kan göra något åt. Iallafall så är det magen som jävlas. Vet inte vad det kan vara. Det känns som knivar som skär i precis hela magen, plus att jag mår så sjukt illa. Gubben hade precis så förra veckan. Mamma skickade hit några tabletter, & faktiskt så verkar de hjälpa. Men det går som i vågor, så det är möjligt att det kommer fler attacker.
Syrran var förbi en sväng, hon tatuerade sej idag, den lilla räkan. Nu var det ett bra tag sen jag gjorde någon ny.

Sedan lyckades töjörhänget åka ur & inte bara det... Lyssna på det här! Den ramlade rakt ner i toan! Det är inte möjligt! Jag gav ifrån mej ett sjujäkla skrik av skräck! Så nu hade jag ju inget annat val än att trycka igenom det sista örhänget, som är fem millimeter. Nu är det alltså bara fem millimeter (=hälften!) tills det är samma storlek som i andra örat! Men det gör så gudsförbannade ont. & nu känner jag att inflammationsknölen kommer tillbaka. AJ. Måste gå in på Barbarella & beställa ett par örhängen senare, eftersom de här verkar ramla ut när örat börjar läka. & för tillfället orkar jag faktiskt inte med mer smärta.
Nu måste jag vila en stund till. Krya på mej!

Underbart.


Vilken härlig dag!
I förmiddags var jag & tränade, alldeles själv. Jag är stolt att jag kunde dra med bara mej själv dit, då man inte brukar känna sej så motiverad då. Det är lättare om man iallafall är två som kan dra med varandra. Hah. Det var iallafall jäkligt skönt & sedan tyckte jag att jag även var värd en solning. Jag fattar inte varför de inte kan köpa in lite skönare "kuddar" i solarierna? De är ju stenhårda så man har svinont i hela bakhuvet & nacken innan man är klar. Men nu rullade jag ihop en handduk, & gud vad skönt att slippa smärtan! Yessssss.
Igår åkte två tjejer från jobbet iväg utomlands! Till Turkiet - detta underbara land! Jag är så avis, & passade på att skrämma upp dem riktigt ordentligt innan de skulle åka. Till exempel att folk drog i mitt hår & sånt, & det gjorde de ju också.. men det var också för att skrämma dem lite! Hihi. Men fy, vad jag hade velat byta med dem! Fast jag ska inte klaga på vädret som vi har nu, hoppas det håller i sej & att de kalla vindarna kan försvinna nu också! Då blir jag glad! Eller ännu gladare, förresten! Plus att idag får man lön :)

Bebben!


Haha! Det är asskumt, jag drömmer mardrömmar om att en av min svärmors katter äter upp ett av mina marsvin! (jag har ju bara ett, men i drömmarna har jag alltid tre) Inatt drömde jag också att min faster skulle köpa ett marsvin av mej, men jag ångrade mej då jag såg att hon inte skötte om den så bra. När hon sa att hon inte ville ge tillbaka den grinade jag som aldrig förr!
När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade gråtit precis hela natten. Gubben sa att jag har varit jätteorolig hela natten.

Jag trodde aldrig att jag skulle ha ett marsvin, & än mindre tycka att de är söta! Det är så roligt, för så fort han hör ett ljud han inte tycker om surar han & låter på ett visst sätt. Det kan vara om man håller på med mobilen, startar teven, stänger en dörr & så vidare. Men när jag tar kort på honom surar han inte, han är en linslus - precis som jag! :)
Här är grabben som är så söt att jag smälter!

  
 bebben slickar alltid på mina tatueringar av någon anledning. här är han i full färd! det kanske inte syns, men det är så sött att han blir orange runt munnen när han ätit morot eller röd paprika!

bild 1,2: när han är glad kastar han runt kroppen i 180 grader
bild 3: han matchar vårt svartvita teverum så bra ;)
bild 4: av någon anledning slickar han alltid på mina tatueringar
bild 5: han blir orange runt munnen när han ätit morot eller röd paprika

det enda som är lite jobbigt är att han lossar sån päls,
det är otroligt att ett så litet djur kan lossa päls värre än en katt!
 
 

Done!


Nu har jag gjort färdigt min långalånga helg!
Imorgon är jag ledig, hoppas nu att det blir fint väder!
Ikväll har jag faktiskt varit & tränat, jag blev så less på att hela tiden ha ont i skallen. Jag kan nästan svära på att det kommer ifrån ryggen! Nu får vi se hur det känns ikväll när jag går & lägger mej, eller imorgonbitti - jag kanske inte tar mej upp ur sängen? Nej, nu ska vi inte dramatisera det här allt för mycket!
Det är fotboll på teve. Ni kan ju gissa om jag har en trevlig sambo just nu.
Nixpix. Nope. Icket. Inte det minsta.
Men det hände en lite konstig grej för bara en liten stund sedan... vi satt & kollade på fotbollen, jag brukar försöka prata hela tiden för att gubben ska ägna lite uppmärksamhet åt mej, istället för dumburken. Nu var det konstiga att jag fastnade på något vis på teveskärmen. Det var som om jag försvann in i någon annan värld. Jag tror att jag blev kär, vid första ögonkastet. Oj, Marcus Rosenberg! Har aldrig sett människan förut! Hur kan jag ha missat? Kanske för att jag vanligtvis inte ser på fotboll, men iallafall!
Gubben tyckte väl att det var lite konstigt att jag var "så tyst & bara stirrade på teven, utan att ta mej tid att ens blinka". Efter en stund väcks jag upp ur min dvala av han gubben skriker "Men slut å stirr, ögona håll ju på å ploppa ut"! Jag vet inte varför, men det var som att bli tagen på bar gärning, ungefär. Jag började gapskratta & blev röd i ansiktet. Jag som aldrig blir generad så, & verkligen aldrig blir röd i ansiktet! Jättekonstig känsla! Vad hände egentligen? No clue.

Bensinskatten!


DU! Skriv på HÄR, fortare än fan!

Workiworki.

Dålig uppdatering på grund av jobb, jobb, jobb.
En väldigt bra anledning tycker jag!
Lite tråkigt att jag inte kan träffa mamma idag när det är morsdag! Men hon kommer tycka att presenten är bra, det vet jag!
Förresten var mam&pap på Rod Stewart (!) igår, det var våran julklapp till dem! Hellyckat!

Nu drar jag till jobbet again! Underbara väder!!!

HAHA!

Björn Gustavsson är ju så jäkla grym! Klockren!

Sötan!


Vi fick besök igår. Av en tjockis med valpar i magen.

 

GoodMorning ?


Jag måste väl bara uppdatera med att säga att "Eriks lag" vann! Härligt, det var med andra ord bara glada miner här efter matchens slut! :)

Igår spenderade jag halva dagen på jobbet, & halva med att sitta & ringa till Previa. Alla dessa telefonköer! Det verkar alltid vara för få anställda? Men jag kan inte säga något dåligt om personalen, allt funkade hur bra som helst när man väl fick prata med någon & de var supertrevliga!
Igårkväll, eller snarare inatt somnade jag vid två.. jag vet inte varför, egentligen var jag trött, men jag kunde inte riktigt varva ner. Låg & blippade runt på teven, & självklart var det bara skit! & som ni ser så vaknade jag iallafall astidigt, & kan inte somna om. Anledningen är att vårat sovrum ligger mot solen på morgnarna, & det är jobbigt! Det är stekhett i hela sovrummet & solen ligger rakt på. En sak som kommer bli bra med att flytta är att sovrummet då ligger åt andra hållet, så man slipper morgonsolen i sovrummet! Jag tror att den istället hamnar på balkongen, vilken ju är perfekt! Tänk vad skönt på sommaren, att sitta på balkongen & äta frukost! Det ska även bli kul att få en lite större balkong. Där ska jag göra mysigt med värmeljus & blommor & sånt där! Den här lilla pruttbalkongen som vi har nu vågar jag knappt gå ut på för att det känns som att den ska rasa!

"Forza United" ?


Det är inte lätt att ha en sambo som är fotbollsfreak. Speciellt inte när jag själv tycker att fotboll är den värsta & tråkigaste sporten som finns! Nu går han runt & sjunger "Glory glory Man United, glory glory Man United..."!!! Det är tydligen nån superviktig match ikväll, så nu har han tagit fram sin manchester united-tröja, som han använder "vid speciella matcher".
Han går allvarligt omkring & frågar om vi inte kan hänga upp den på väggen i sovrummet, & tror då att jag ska gå med på det. När han märkte att det inte skulle gå vägen, så försökte han på gästrummet.

Ja, vad gör man?
Jag kan väl bara hoppas att det går bra för det där jäkla laget nu, annars blir det ingen trevlig stämning här ikväll... han har lovat att han kommer gråta om de förlorar. Men jag tror inte att det är allt han kommer göra, det blir nog ett par hemska svärord också. Good luck.

Bebben.



Idag har jag min lediga dag. Har ingen som helst aning om vad det blir idag. Eventuellt att jag drar mej iväg & sätter igång med träningen redan nu. Men vi får se om det kanske dyker upp något annat.
Hua, sedan blir det jobba fram till på måndag. Hoppas att helgen går fort!

Nu ska jag fixa fram lunch till gubben... som borde komma alldeles, alldeles snart.

Knasboll.


Igår var ju syrran här & hälsade på. Vi sprang lite på affärer, jag inhandlade ett par jeans igen. = Två nya jeans, på så kort tid! Det känns skönt! Köpte även en pumpflaska för diskmedel. Jag är så jäkla less på de gamla vanliga, tråkiga yes-flaskorna. Köpte även en supersnygg kaffeburk. Sedan var jag även hos sjukgymnasten & fick mitt träningsprogram. Vi får se hur det går med min träning, med tanke på att jag hade ont i hela huvet igår, efter att ha bara gått igenom träningen. Nej, men vi får hoppas att det känns bättre när jag väl kommit igång med träningen. Det borde ju göra det.
Nu jäklar är det slut med att vara en latmask, som hellre ligger i soffan än tränar. Jag ska fanimej komma igång med träningen, mer promenader & vattengympa. Det sistnämnda iallafall någon gång då & då ;)

Iallafall så kom syrran på idéen att vi skulle gå & sola. Till saken hör att hon aldrig, aldrig solar i solarium! Hon säger att hon "får panik". Jag svarade med att jag vet hur det slutar; vi går dit & sen vägrar hon i sten, när vi väl är där. Sagt & gjort. Vi gick dit, jag berättade hur allting funkade & försökte låta pedagogisk & lugna ner en hysterisk syster. Tillslut låg hon där i solariet, redo. Jag skulle just lägga i pengar för att starta solariet, när hon flyger upp & klär på sej fortare än det är möjligt & skriker att hon inte klarar av det. Jag fick vackert lägga mej där & sola, medan hon satt utanför dörren på en stol, nöjd med situationen. Jag tycker synd om de stackarna som försökte ha en lugn stund i solarierna i de övriga rummen. De fick lyssna på ett jäkla liv från ett visst rum. Jag var arg som ett bi, även om jag vetat att det skulle sluta precis så.

somewhere over the rainbow.



Den här fina regnbågen har vi utanför fönstret just nu!

Nu ska vi hyra en film igen! Hihihhiihi! Mys!

Härliga tider.


Helgen spenderades mestadels i Åsele, med nära & kära. Jag & syrran körde en sväng åt Övik & shoppade loss! För det blev verkligen shoppat den dagen! Köpte ett par jeans, & det behövdes verkligen! Sedan köpte jag ett par svarta ballerina, då jag slängde mina gamla bara någon dag innan. Köpte en jacka inför sommaren, grymt snygg med trekvartsärmar! & så blev det även fyra mattor & en lampa & så vidare. Det blev iallafall en lyckad dag! Vi tog oss även tid att sitta en stund på ett fik. Köpte en cappuccino, men grädden var så tjock så den nästan gick att tugga på. Usch, ingen höjdare. Men piggare blev jag iallafall!
Testade limpans fyrhjuling, fick några motorstopp innan jag fattade mej på det hela. Plus att limpan inte hade berättat vart bromsen satt så jag for iväg & skrek när jag kom på det. Hihi, men skoj var det iallafall! Kan tänka mej att det är riktigt roligt om man väl vant sej.
Sedan var vi även hos gubbens föräldrar & hade det mysigt.

Idag fick jag Duffyskivan av en på jobbet, den är helt grym.
Men ingen låt slår Mercy!
Men vad är det med vädret?! Vad är det som händer? Jag blir tokig snart,
värme kom hit!!!

Hanging man.


Igårkväll var både jag & gubben väldigt rastlösa. Vi gick en prommis, men det var som att rastlösheten inte ville ge sej iallafall. Vi kom på att vi kunde hänga gubbe! Det var otroligt längesen jag gjorde det, haha. Sist tror jag var på skolan när vi hade lite att göra någon gång sådär. Men jag minns att alla blev så arga på mej, då jag ofta kom på orden bara av två bokstäver.
Samma sak var det igår.. gubben kände sej mycket nöjd då han valt ett lite svårare ord. Men efter två bokstäver på rätt plats så kom jag på orden, gång på gång. Tillslut blev han less. Haha.
Det där med att hänga gubbe verkar vara min thing. Jag är inte så hemskt bildad av mej, men siffror & ord funkar hur bra som helst! Då känner jag mej smart! Skönt!

ouch.


Idag har jag varit hos sjukgymnasten, det kändes som att han bröt sönder hela ryggen på mej. Jag hade ondare när jag gick därifrån än när jag kom dit. Men nu känns det bra iallafall! Jag ska få ett träningprogram så att jag kan träna upp min otränade rygg! Det blir nog fina fisken det, tror jag!
Sedan gick jag & köpte ett par guldörhängen till mej själv, för det stod i mitt horoskop idag att jag skulle göra ett inköp! Kul, självklart måste man göra det då, när det för en gångs skull inte står att man måste snåla! :)
Träffade en mycket trevlig karl på affärn tidigare, vi hade ett mycket givande samtal. Det är alltid roligt att prata med främlingar sådär!
Kanske ska köra en sväng på Jysk, skulle handla nå grejer till syrran där. Nog för att jag ogillar Jysk numera, men jag kanske kan sträcka mej så långt iallafall - bara jag inte köper något till mej själv.

Finally.


Nu har jag äntligen varit & köpt grejerna jag har gått & funderat på i.. ja, en evighet känns det som. Jag älskar Björn Axéns prylar! Har en hel massa underbara grejer som får håret att må super! Idag har jag alltså varit & inhandlat en Volumaster, då mitt långa hår ofta blir så tungt att det blir platt! Jag har redan provat den, & är supernöjd!
Sedan köpte jag även en fön, som även den funkade hur bra som helst! Jag har aldrig testat en fön med coolfunktion tidigare, så det kändes lite konstigt! Men det funkade prima! Så jag är jättenöjd, de är helt klart värda priset!
Kolla in Björn Axén Tools här.

Yes!


HAHA! Nu har jag fått i det tredje örhänget i töjningskitet, alltså three to go! Nu hade ju örat läkt fint, så jag tänkte att jag skulle sätta i det här nu. Hua, det är nästan så att man glömmer hur ont det verkligen gör mellan gångerna. Nu bränner & dunkar det i hela örat.
Folk tycker att jag är dum som gör det här hemma, då det tar så himla lång tid eftersom örat måste få läka mellan gångerna. De tycker att jag borde gå till en piercare så att de kan göra hålet stort på en gång. Men bara tanken på det får mej att rysa. Fatta, de tar ett sylvasst rör & sticker igenom örsnibben! & då får jag en bild i huvet att den där skinnbiten sitter kvar inne i röret sen. Usch & fy, av blotta tanken! Nej, jag gör det hellre själv & så får det ta den tid det tar! & framför allt den smärta det tar! Ha!

GomorronGomorrroooon!


Jag vaknade kvart i tio imorse! Herremingud! Nu var jag verkligen trött! Men det var väldigt längesen jag kände mej såhär pigg som jag gör idag! Jag måste ha sovit exakt så många timmar som jag behövde, för sover man för länge så känner man sej ju ännu tröttare än om man sover för få timmar! Det känns bra!
Men när jag slog på teven så var det första jag såg & hörde några som sjöng just "Gomorron, Gomorroooon....." Ni vet den där låten! & den är en mardröm för mej, då mamma alltid kom in så på morgnarna medan jag fortfarande gick i skola. Samtidigt som hon sjöng så drog hon upp persiennerna & förstörde min härliga sömn i mörkret. Det var verkligen fruktansvärt, då jag har ett hemskt morgonhumör, plus att man visste att man var tvungen att hoppa upp ur den varma & sköna sängen & dra sej iväg till skolan, igen.
När jag nu hörde den där låten fick jag precis samma känsla som då, innan jag insåg att jag inte går i skola längre, & att jag är ledig idag.. så jag fick ligga & dra mej hur länge jag ville idag! Åh, vilken lättnad!
Jag ska nog kuta en sväng på Åhléns idag tror jag.

shoppashoppa!



Ännu en arbetshelg avklarad. Idag skulle jag jobba hela dagen, men flexade som tur var förmiddagen. Jag behövde det verkligen! Annars när jag har "sovmorgon" vaknar jag alltid vid åtta, max halv nio. Men nu hade jag ställt väckarn på nio, & när den ringde fattade jag inte alls vad det var som lät. Jag sovde som en stock, stenhårt! Innan jag hade fått in i hjärnan att det var väckarklockan! Så det var skönt att få sova lite längre idag, även om jag gärna hade sovit ännu längre.
Imorgon är jag ledig. Vad ska man hitta på då? Inte en aning. Vad skönt att inte ha några planer alls! Jag hade tänkt att kanske fara hem till Åsele, & köra hem igen imorgonkväll. Men det kändes lite drygt att fara bara över en natt. Så jag blir kvar hemma.
Jag måste på IKEA snart!! Jag behöver bara sällskap, för Erik vill inte. Han tycker inte så mycket om IKEA, & jag älskar det!! Det är lite synd bara att man måste åka så jädra långt. Hua, då vill man nästan bo på hotell så man slipper stressa runt & sen köra hem igen. Men jag känner för att spendera pengar snart iallafall! I have to!

Grattis!


Lite presenter till min svärfar som fyller år imorgon!


laundry.


Igår var si här & förgyllde min dag. Det blev inte så mycket shopping eftersom det aldrig blev Umeå, men kul var det iallafall! Idag håller jag på med tvätt, tvätt, tvätt & tvätt. Vilken härlig dag! Att man aldrig lär sej att ta itu med tvätten medan tvättkorgen är normalt full! Då kanske man hade klarat sej undan med två eller tre maskiner. Nej, istället skjuter man upp det om & om igen, så att det tillslut landar på fem, sex maskiner! Det kallas självtortyr. Man plågas ju lika mycket av att gå & gruva flera dagar, så fort man råkar få syn på den fullsmockade & överfyllda tvättkorgen, som när man verkligen måste ta tag i tvätten.
Åh, det är så dumt. Skärpning!

My back is killing me.


19:43


Jag hör gubben ute i köket. Han diskar. Diskar. Han diskar!!
Var ska man börja rita korsen? My god, jag har inte ens bett han göra det!
Jaja, kolla vilka söta stenar jag har köpt!

Gubben höll på att ramla ur soffan, & ner på golvet när han såg prislapparna på undersidan. "25 kronor styck!? jag kan gå ut & plocka stenar här ute & rista in nå ord på dom"!!! Jag funderade aldrig över vad de kostade när jag köpte dem.. men nu i efterhand lät det ju faktiskt lite dyrt. Men äh, fina var de iallafall!

Hurtis!!


Helgen blev en riktig slapparhelg, verkligen! Fast vi hann med lite karaoke & sådär iallafall! Var ledig fredag-söndag.. alltså det var nog längesen jag gjorde så lite på tre hela dagar! Men vi har kommit igång med promenixar. Hittills har jag tagit två promenader, sammanlagt! Hihi. Det är jäkligt skönt, jag hade nästan glömt hur nöjd man känner sej när man väl kommer hem igen! Man blir sådär skönt trött, annars är man bara obehagligt trött!
Stackars grabb som fick lyssna på en otränad flickvän som hade skavsår, ont i höfterna, var kissnödig & har "kroniskt" ont i vänstra axeln & ryggen. Ojoj, jag undrar vem det är mest synd om egentligen?
Vi har ätit årets första mjukglass! Det var ingen höjdare, jag åt mest bara lakritsströsslet, så gubben fick äta en & en halv. Hua!

Jag gatt ju se fortsättningen på Sanningens ögonblick igår.
Nu fick hon iallafall veta att han varit otrogen också, bra där! Hemskt att få veta sådär i teve, men iallafall!

Sis kanske kommer hit imorgon. Endera så springer vi bara på affärer här, eller så bärk vi iväg till Umeå. Det sistnämnda låter fan bättre... Men vi får se.

Sanningens ögonblick.


Jag blir så förbannad! Vilken människa kan komma på att ställa upp i det där programmet? Aldrig, aldrig, aldrig. Hur kan man utsätta både sej själv, men främst familj & vänner för något sådant?! Jag kan tänka mej att det är jäkligt enkelt att sitta hemma i tevesoffan & tänka att man inte har något att dölja, att man inte har gjort något man inte kan stå för.. men sen att verkligen sitta där. Visst kan man se det som att de är starka som sitter där & erkänner både det ena & det andra. Om det inte skadat andra, säger jag då. För det är ju just vad de gör, skadar många fler än bara sej själva! USCH, så fruktansvärt!!!
Visst, det är intressant att se på, annars hade jag inte tittat, men hur kan man vilja vara med på det?
Killen som var med alldeles precis gjorde mej riktigt upprörd, förbannad rent av. Jag blir så arg, & även på flickvännen! Jag hoppas verkligen att hon har så pass självrespekt att han får sitta där nästa program, utan flickvän. Annars hoppas jag att hon har någon bra vän som kan få henne att inse vad hon är inne i, om hon inte ser det själv.

Jag måste lugna ner mej lite nu. Ringde just till både syrran & mam för att få ut alla aggressioner. Även Erik har fått höra ett par sanningens ord. Inte för att just han var värd det, men.. kanske för att han råkar vara kille? Oj.
Förresten har han gjort en supergod Likör 43 mjölk till mej ikväll. & nu smuttar jag på en mumsig Martini. Trevligt med helg :)

Vårens härligheter.


Min Valborg spenderades på jobbet, ingen brasa för mej alltså. Jag fick nöja mej med att se ett par brasor från arbetsbilen. Men jag var nöjd, valborg känns inte så viktig för mej. Den brukar bara innehålla kyla, lera, andnöd då röken från brasan har en tendens att alltid fara rakt på mej, även om jag inte står i vindens riktning. & kläderna luktar alltid hemsk rök efteråt. Nejtack. Det var lite tråkigt att det sket sej med de tidigare valborgsplanerna, men så är det ibland.
Idag har jag tjänat kosingen hela dagen. Men nu har jag helg! Skönt! Än så länge har vi väl inte planerat något speciellt. Funderade på att åka till Övik & shoppa lite, & gå på mässan som är där nu. Men jag vet inte hur det blir nu, för när sis & mam var här shoppade jag för många hundralappar. Det blev två linnen inför sommaren, ett par pilots, två hårsprayer, några sminkgrejer, ett par dekorationssaker.. osv osv. :)

Jag har fått en inflammation i örat för de som är intresserade. Det gör ont & jag kan såklart inte låta bli att vara där & röra i örhänget hela tiden, för att det gör så ont. Man är sjuk.

Jag tror att vi har hittat en lägenhet nu. Jag har insett att man inte kan kräva alltför mycket. Nån dag får man väl sitt drömboende iallafall, får man hoppas.
Men man vet ju aldrig.

Nu har alla djuren börjat komma fram. Usch. Det är det värsta med sommaren! Jag har sprungit runt & skrikit över spyflugornas surrande runt huvudet på mej, skuttat på tå omringad av en stor trupp myror som planerat ett anfall på mej. Överlevde dagen iallafall, även om den slutade med att jag hittade en stor, grå spindel som stirrade på mej. Det skulle förvåna mej om jag inte drömmer mardrömmar om de små krypen inatt.

RSS 2.0