WOHOW!!!!


grattis till mej som gick på semester för prick en kvart sedan!

nu ska jag & limpan äta lunch, hejdå!

tisdag.


både jag & syrran jobbar ikväll så på förmiddan gjorde vi raspeballer som vi ska äta till middag. det är så skönt att göra bort, så man slipper hålla på med middan just innan man ska på jobbet. sedan gjorde vi en röra med sill, gräslök, ägg & lite sånt & gjorde supergoda lunchmackor! nu sitter jag och väntar på att håret ska torka, har tonat det alldeles precis. jämarns vad jobbigt det är att göra på sej själv! & än vet jag ju inte hur resultatet blir heller.
i värsta fall har jag en toning till här hemma.

har även bokat in massagen nästa vecka, vi ska även beställa in sallad & vin så det blir extra lyxigt! :) hihi


måndag.

jag kan inte förklara hur glad jag blir när det är såhär fint väder! visst känns allt så mycket roligare & lättsammare? jag borde nog bo i ett varmare land, med sol varje dag!! imorse satt jag på balkongen & åt frukost innan solen försvann därifrån. då tog jag bebben & hans bur & gick ut på baksidan & la mej där. bebben var överlycklig & tryckte i sej allt gräs han kom åt. erik kom hem på lunch så vi satt där nere på gräsmattan & åt. härligt! tills vi hörde en kisse uppe på balkongen som också ville komma ner. vi såg bara två vita tassar & ett huvud, innan hon klättrade upp på räcket!! då insåg hon hur högt upp hon var & hoppade tillbaka in på balkongen! vilken knäppskalle, hon hade tänkt hoppa ner där! tur att hon tog sitt förnuft till fånga.
sedan har jag bakat rabarberpajen & duschat.
nu ska jag fräscha till mej lite innan jag börjar med middagen, & efter det blir det jobb. väntar även på att någon ska ringa från SPA snart, så ska jag boka tid där till mej & sis för massage.


midsommarhelgen.

midsommar spenderade jag hos min faster & farbror & kusin & farmora. vi grillade och spelade gamla godingar hela kvällen! jag hade gjort en silltårta som blev en hit! sedan sov jag över där för att slippa ta en taxi. & sedan har jag varit fastklistrad kvar där till i eftermiddag. vi har varit ute i det underbara vädret & solat & spelat kubb. igår beställde vi hem pizza som vi såklart åt ute, äntligen har sommaren kommit! mittidan idag färgade jag min fasters hår nästan knallrött. ikväll har jag kokat saft & skalat rabarber så imorgon bakar jag rabarberpaj. jag har haft en supermysig midsommarhelg! fast min kamera har gått sönder, jag undrar om det beror på att jag har tappat den i golvet så ofta? sist var det i betonggolvet i vår trappuppgång... tråkigt!
för en stund sedan hämtade jag vår inneboende på bussen så snart ska vi slå igång en av de bästa filmer jag nånsin har sett - den vita massajen. sist jag såg den grät & grät jag, plus att jag knappt kunde berätta för sis & mamma om den, för att jag bara grät när jag tänkte på den. plus att den är verklighetsbaserad.

mamma&pappa dom rackarna har firat midsommar i turkiet i 40 graders värme!

:)

igårkväll gick jag, syrran & eros en långprommis. vi gick genom "parken" & såg en andmamma med typ sju småttingar efter sej. vi var självklart tvungna att gå hem & hämta bröd till dem. när vi kom tillbaka var mamman med ungarna borta! men det var en hel hop med andra fåglar så vi gav dem istället. de var helt galna & inte alls rädda! skit bara att mitt batteri i kameran tog slut, så vi fick inga bilder när fåglarna kom upp på land & var typ två decimeter ifrån oss!
en följde efter oss när vi skulle gå därifrån till&med. hihi.

 

i scream icecream.


kom just in från regnet. ska det här föreställa sommar? usch.
iallafall så har jag & sofia varit & ätit våra första mjukglassar för den här säsongen. det var trevligt. sedan körde vi runt lite & tittade på allt möjligt, även om det inte var så mycket att se. vi var även & köpte varsin lott. jag vann inte ett smack. jag antar att sofia inte heller vann någon större vinst, då hade jag nog hört av henne redan. fast hon kanske inte har skrapat den än, & sitter där med sin lott värd 3 miljoner?

jaja, nu ska jag se vad vi ska hitta på till middag.


surprise!


vi har en inneboende nu i fyra veckor till framöver. hon bodde här hela förra veckan också. det är en väldigt högljudd & energisk person. vi går varandra hela tiden på nerverna, förutom när vi inte gör det. (vilket är väldigt sällan).
hon heter sanna & är min syster.
i torsdags fyllde hon år så mamma kom hit & vi bakade en tårta till henne när hon var på jobbet. vi bar ner den i bagaget på min bil, där vi även la hennes presenter. när hon slutade jobba hämtade vi henne & körde en bit. vi hade stämt träff med pappa & limpan för att överraska syrran. hon väntade sej att vi skulle gå ut & äta middag bara jag, hon & mamma. hon undrade verkligen vad som hände när vi började köra efter landsvägen. vi sa ingenting om vart vi skulle så hon satt nog på helspänn i drygt trettio minuter. när vi kom fram var pappa & limpan redan där & hade gjort upp eld, så vi grillade mackor & korv, åt tårtan vi hade bakat. hon blev väldigt överraskad! hihi :)

  
  

Räkan!

i fredags tvärbestämde jag mej för att åka hem till åsele efter jobbet. så där har jag spenderat min helg. vi grillade hos mam&pap i fredags! & i lördags beställde jag, sis & farmor hem pizza & hade det riktigt mysigt. vi körde även en skogsbilväg, i hopp om att få se en björn. men icke! sedan har vi gått lite promenader med syrrans vovvar, för hon har ju skaffat en alldeles ny liten räka! & vilken liten godsak han var! hihi.

  

1 år!


Idag är en stor dag. Eros fyller 1 år! Nu är han stora killen!! Men jag undrar när han ska börja pinka som en man? Nu står han faktiskt Ibland, men oftaste sitter han. Han kanske bara är lat? Hah.

Ikväll ska vi ta en runda med sofia, hennes vovve & my. Hoppas solen som äntligen har kommit för dagen kan hålla i sej under tiden! bye!

akupunktur..


ja, det var en underlig känsla. men det är ju häftigt att det ska funka! ett par små nålar sådär? det gjorde inte direkt ont, mer en sprängande känsla. men sen när jag hade legat där med nålarna in i armen drygt tjugo minuter (skulle jag tro) kom sjukgymnasten & vred på nålarna! då var det inget annat är ren smärta! haha. nu är jag lite stel & spänd, & törs inte röra armen så mycket. men det ska bli spännande att se om det här kan visa nåt resultat.


förresten fyller farmora 91 år idag! jag ringde & grattade henne, men hon blev inte så glad, för hon vill inte bli äldre nu. jag förstår inte det där.. när hon är så pass pigg borde hon väl istället skylta med sin ålder? & vara stolt över varje år!!

tisdag.


igårkväll kom marie hit en sväng, vi såg "sex and the city"-filmen, den var ju hur bra som helst! jag grät ett par gånger, & så vräkte vi i oss en massa godsaker, tills vi mådde illa såklart! att man aldrig lär sej?
erik & eros gick runt tjärn, så vi mötte dem där på en liten brygga. eros skulle äta bubblorna som lägger sej på vattenytan, först gick det bra. men sedan skulle han ta en bubbla som låg lite för långt bort, så han sträckte sej allt han kunde & plums! så låg han i plurren! lillgubben!
idag har jag fyllt i tatueringen, jag var riktigt nervös innan då jag självklart väntade mej att det skulle vara lika traumatiskt som förra gången. men det gick bra, visst gjorde det ont.. men inga svimningskänslor eller så. hihi, nu är jag färggrann! kul :) plus att det blev gratis! tatuera sej i en&enhalv timma gratis! inte dåligt!

RSS 2.0