VRÅLSNYGGT!

på begäran från CC kommer några bilder av mina nya klackisar!!
som jag faktiskt kunde ha UTAN iläggssulor! wiiiiiho! :)

  


jag sitter på en piedestal.


ihelgen när vi var & flyttade åt mormor hittade jag en gammal piedestal som hon inte behövde längre. tog med den hem utan att veta var jag ska ha den. men den var så fin så jag GATT!! ikväll slipade & målade jag den. spännande imorrnbitti att se hur det blev när den torkat. det gick väldans fort att måla den, haha! (jag vet fortfarande inte var jag ska ha den, trots att jag provat att ställa den både här & där). den kanske hamnar ute i förrådet tillslut, nymålad & fin ;)

nu ska jag sussa. puss!

bra dag?


jag vaknade av att jag grät imorse. inget trevligt uppvaknande precis. alldeles sjöblöt i hela ansiktet. & ihelgen när jag & mamma sov i samma rum berättade hon att jag hade skrattat hela natten.
vad betyder sånt egentligen? att jag håller på bli tokig?

hela dagen har jag fått sällskapa med en ganska otrevlig huvudvärk. alvedon hjälper inte, men kaffe! då jäklar smäller det bara till så är all värk borta! haha. ganska sjukt egentligen.

sen har jag lyckats göra en stor spricka genom tvättstället inne på toaletten, well done! tvättstället var sprillans när jag flyttade in för några månader sen. jag skämdes lite när jag ringde till hyresvärden, och fick förklara att jag tappat ner grejer i tvättstället typ tusenmiljoner gånger. sånt känns ju nödvändigt.

men annars så :)

guess what?

 

helgen spenderades som sagt i åsele. igår käkade vi middag på pizzan. black and white, mumma! :) hälsade även på stackars farmor som precis opat sina ögonlock. hon är verkligen vacker just nu, springer runt med solbrillor inomhus & stenvägrar att gå utanför dörren! hoppas det blir bra i hennes ögon nu!

var förbi borgsjö påväg från åsele idag. kiwi gjorde sej hemmastadd på direkten, hon är bra duktig egentligen. sen bjöd vickepicke på middag när jag kom tillbax till stan. & efter det gick jag till marie för att kika på hennes nya lägenhet. jag är iiiiiinte avis på henne just nu, som är mitt uppe i flyttkaos. men det blir säkert bra sen, & hon var då så lycklig över lägenheten så man nästan måste skratta! :) gullan! spännande att se hur det blir när allt är klart! & just det, i samma veva fick jag hålla en råtta! haha, tror aldrig att jag träffat på en tam råtta tidigare. den kröp runt på mina axlar & var så söt så!!! :)

nu ska jag fika & hoppa isäng. tillbaka till verkligheten imorrnbitti igen.

PUSSHEJ!


hur högt?


igår slutade jag klockan två. tvärpackade grejerna & brände till åsele. ja, jag rent brände till åsele! hihi.
idag har vi varit hos mormor & burit & flyttat. lillgullan!

jag & syrran gjorde middag idag. lövbiff fylld med soltorkade tomater & ost, till det hemmagjord potatismos, sparris & tomater! mumma!
sen har jag precis beställt ett par ed hardy-klackisar! wihoooo, jag längtar tills de kommer, HOPPAS bara att jag kan ha dom nu!! med iläggssulor ska det fan gå! dundersnygga är dom :)


damn.


kiwi gör mig galen!!!! igår när det spöregnade skulle hon bums ut, för att sedan sitta på fönsterbrädan efter två minuter & stirra på mej för att komma in igen! när hon då kommer in är hon sjöblöt, har hunnit dra med sej typ femtusen löv + hundratusen "frön"!!! inte nog med det! hon hoppar direkt upp i sängen (där jag har vita sängkläder) & börjar tvätta sej. jovisst, katter är ju renliga! förutom att de glömmer att städa upp sen! hon lämnade något som såg ut som en myrstack efter sej, I MIN SÄNG! puss gumman!


men det var igår det. idag har jag jobbat, sen bjöd vicke mej på middag innan vi sprang en sväng på dollar. skulle inte handla nåt, men kom därifrån med en pläd, två kuddar & massa annat skit. jag har blivit galen i kuddar! vart ska jag ha dom här nudå? ingen aning! jaja, det kändes bra att köpa dom iallafall! :)

sen har jag även pratat med min kära vän moa idag. det behövdes.
i just love that girl!!

& ikväll håller jag på med nåt så roligt som att tvätta. hur fan kan en enda liten människa ha så mycket tvätt?! ett mysterium!

så är det. puss på dej!

what's going on?


ihelgen var vi till umeå & bodde på hotell. vi bjöd med vår morbor som fyllde 60 år. det var såklart supertrevligt, shoppade loss riktigt & åt massa god mat!
vi hann även med att gå & ut dansa i fredags!
lite tråkigt att jag missade festen med jobbet i fredags, men ibland måste man välja. & släkten är ju ändå viktigast. jag hoppas bara att de inte är alltför hemlighetsfulla med skvaller nu! :)

just nu väntar jag på att riset ska koka klart, så ska jag käka innan det blir jobb!

annars så... ja? det händer grejer! hihi :)

PUSS!


HAHA!


En man & en kvinna var på semester. Efter middagen ville maken ta en tupplur. Frun bestämmer sig då för att ta en tur i båten, även fast hon inte känner till sjön. Hon åker ut en bit, lägger ankar, tar fram en bok & sätter sig & läser.
Plötsligt kommer skogvaktaren förbi i sin båt. Han stannar bredvid kvinnan & säger: - "God dag frun, vad gör ni"?
- "Jag läser en bok", svarar hon. (och tänker: "syns inte det"?)
- "Det är fiskebegränsning här", informerar han.
- "Ja, det är möjligt. Men jag fiskar inte, jag läser".
- "Ja, men du har utrustning till det. Så vitt jag vet så kan du ju börja när som helst. Jag måste ta med dig in till stationen & skriva en rapport".
- "För att jag läser"? frågar hon tvivlande.
- "Ja, det är fiskebegränsning här", informerar han igen.
- "Men jag fiskar ju inte, jag läser".
- "Jo, men du har utrustning till det, så du kan ju börja när som helst. Jag måste ta med dig till stationen".
- "Om du gör det blir jag tvungen att anmäla dig för sexuella trakasserier", svarar kvinnan.
- "Men jag har ju inte rört dig", säger skogvaktaren.
- "Det är sant, men du har utrustning till det. Så vitt jag vet kan du ju börja när som helst".
- "Ha en bra dag", sa skogvaktaren & åkte iväg.

Slutsats: Argumentera aldrig med en kvinna när hon läser, det är troligt att hon kan tänka samtidigt.

PUSSPUSS!!!!


fan vad dålig uppdatering det är här.

HIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIHIHIHIHIHH
HIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIHIIHIHIHIIHHIHIHIHIIIIIII!!!

GULLIGULLAN!!


  

   
  
  

  

  

  

 


ojdå!


oj, vad längesen jag uppdaterade nu! jag är verkligen en periodare! haha, tycker lite synd om er läsare! :)
helgen har iallafall spenderats i borgsjöbyn med släkten. det har hänt mycket!! jätteroligt!
vi har tagit kanske sjuhundra bilder! om inte mer, haha! ni får se senare! pusshej!

RSS 2.0