Fullt hus.


Just nu är vi fyra vuxna människor, två hundar,
en katt & ett marsvin som bor i en trea.
Det låter väl trevligt? :)


mio in action.


när jag var hem ihelgen for vi en sväng på "bruxis" för att se hur smart syrrans vovve mio var. de gick bättre än väntat måste jag säga :)

  
  
se, vad han kan!

kramkalas!


de här två tycker verkligen om varandra! :)

  

just det..


jag lovade ju att ni skulle få se bilder sen bubblet i fredags!
här komer några av dem!


 
vi åt som galningar! & observera mio på andra bilden ;)


  
bubbelbad, pappa... & mio (som spenderade mest tid i bastun)
På sista bilden är Limpan & pappen, visst ser det härligt ut med ångbastu? :)

lallaaaalalaaa.


Igår sprang jag & syrran på stan en sväng. Jag köpte för ovanlighetens skull en... KORG! Haha. Jag älskar korgar & verkar inte kunna få för många. När jag köper dem vet jag aldrig vad jag ska ha dem till, men så fort jag kommer hem & tittar runt hittar jag ett perfekt ställe för just den korgen!
De är ju riktigt praktiska - & snygga!
Sedan köpte jag även ett nytt schampo, extreme care, från Björn Axén. Ni vet väl hur bra de är? Helt sjukt. Pappa lånade av mej ihelgen, & till&med han tyckte att det var jättebra! ;) även Björn Axéns conditioner är hur bra som helst.. det är precis som en hårinpackning. Håret blir alldeles mjukt & lätt att borsta igenom.

På kvällen gick jag & syrran & köpte bakelser som vi åt medan vi kikade på Idol. Mys! Marie kom även hit & joinade oss.

Idag är jag ledig, & just nu sitter jag & funderar om jag skulle ha bakat något tills gubben & syrran kommer hem i eftermiddag. Men jag har inte kommit på vad än, & sen känns det som att jag inte riktigt har tid heller. Har en del att göra idag, som alltid på lediga dagar! We'll see.

Schlutt.


Helgen hemma i Åsele var hur mysig som helst! Bubbelbad, gomiddag, promenader, farmor & mormor, jag & farsan städade mig bil. Den har aldrig varit såhär ren, den var då absolut inte det då jag köpte den! Men nu är den som ny, fast ännu renare! Vi har haft fullt upp precis hela helgen, det är bara synd att tiden går så himla fort & helgen är slut. Now I'm back in town! Syrran bor hos oss i veckan, så det är fullt hus här nu :)
Ni ska få se några bilder sen bubblet i lördags, men det kommer senare!

Farsan har rensat våran lekstuga på flytmadrasser & liknande..
Vi hade ju en hel uppsjö! Haha! Valar, delfiner & en hel del olika "flytstolar".

Kiwi har fått vara ute hela helgen. Annars brukar vi bara låta henne springa lös hemma hos Eriks föräldrar, då det är i en by där det inte kör så mycket bilar.
Men hon ville verkligen ut ihelgen & satt vid dörren & skrek så vi släppte ut henne. Hon är verkligen överlycklig när hon får springa omkring själv. Jag blir såklart lite orolig då hon annars är innekatt här i stan. Men det gick hur bra som helst även där, & hon kom in & sov en stund då & då för att sedan sticka ut på upptäcktsfärd igen. Idag har hon varit helt slut på hela dagen & bara sovit.
Men hon är verkligen en vildkatt! :)

Lovely.


Jag är hemma i Åsele över helgen. Tvär kom på att jag skulle bränna hit igår!
Så ikväll ska vi mysa allihopa! Bastu & bubbelbad.
Syrran & Limpan ska även bjuda på middag! :)

mjao.


Igårkväll när jag höll på att tvätta bort sminket hörde jag Kiwi komma smygande bakom ryggen. Hon brukar alltid hoppa upp på toalocket & ta sats därifrån upp på mina axlar, för att se vad jag gör. Vi brukar vara noga med alltid ha toalocket stängt så att hon inte ramlar ner i den. Hon har ramlat ner i den tidigare, & blev alldeles sjöblöt! Men då tänker man ju att hon ska lära sej, & inte hoppa upp dit mer. Men igår.. när jag står där hör jag ett jäkla liv bakom ryggen. Jag vänder mej om & ser att hon åkt ner i toan igen, & vilken jäkla fart det blev! Runt, runt i toan innan hon tog sej upp, & det sprutade toavatten över hela golvet. Sen satt hon där på golvet & var helt chockad. Stackarn var blöt om hela baken!



Helgen.



Ihelgen följde jag med gubben & jaga igen.
Jag minns förra året jag följde med.. jag var flygförbannad innan vi ens kommit till passet. Jag tyckte att varje steg var en pina & arg som ett bi satt jag nog & klagade mest hela dagen. Jag var blöt & frös, hade skavsår & det var det ena med det andra. Jag trodde aldrig att jag skulle ge mej ut i älgskogarna igen.
Men, som sagt så har jag följt med även i år. & vad är det som hänt under det här året? Jag klagade inte en enda gång medan vi gick, utan pinnade på utan problem. Jag frös lite, men märkte att jag blev varm då jag rörde mej! Hah! Jag hade inga skavsår.. inget att klaga på iallafall. Allt gick som smort, förutom att han inte fick skjuta nåt. Det var synd. Men vi fick se två älgar på en & samma dag iallafall! Så det var skoj. Hur som helst kommer jag följa med fler gånger när han ska jaga, LÄTT!

  
Min egna älgjägare! & såhär ser jag ut på pass. Haha!!


en stolt husse.

Efter en heldag ute i skogen kom vi hem till en underbar middag. Vin & kräftor, räkor, olika pajer, hembakat bröd & så vidare.. Dagen kunde inte få ett bättre slut! & så spelade vi lite Rockband, för att sedan somna såfort vi la huvudet på kudden. Man blir ju så trött av att vara ute en hel dag! :)

När vi satt på passet sa gubben:
"Vad roligt det är med sällskap... det var bra att du tog med nötter".
Jag svarade: "Var det bara för nötterna det var bra att jag följde"?
Då svarar min kära pojkvän:
"Nja.. det var ju ganska trevligt att du tog med Plopp också".

busy day.

Först jobbade jag idag, för att sedan "göra stan" i eftermiddag med Marie. Självklart handlade jag en massa. Jag har verkligen problem, hittar jag inget jag vill köpa så tar jag bästa närmsta grej, bara för att komma hem med något!! Helt galet! & jag mår så bra av att komma hem med shoppingkassar med något nytt! Hah! Sedan tog vi även en middag ute. Jag hade glömt att Marie äter som hon gör. Det går så himla sakta! Jag hade ätit färdigt, & satt & stressade henne säkert en kvart innan vi kunde gå därifrån. Droppen var när jag såg hur hon tog sin gaffel & kniv & skar en tomatskiva på mitten!!! Då fick det vara nog, hon hade inget val... nu var det bara att följa med mej ut ur restaurangen!
Då tyckte jag verkligen att vi var klara där! :)
Efter det gick jag & tjejerna från jobbet en promenix, det var riktigt härligt! Efter det satt jag bänkad vid Idol såklart! Åh, den stackars killen som var sådär sjukt nervös att han knappt kunde prata var ju helt underbar!! Jag satt & spände hela kroppen när han tillslut började sjunga! & sedan att han faktiskt kunde sjunga gjorde mej så lycklig i hela kropen! Jag satt här & skrattada för mej själv för att jag blev så glad att han gjorde det! YESSSS, att han fick en biljett tillslut! Hoppas att han inser att han verkligen kan sjunga nu, så att han inte behöver vara så nervös hädanefter! Men en del har ju scenskräck helt enkelt, & då går det bara inte. Fast man kan ju få hjälp för sånt också! :)

Byebye.

:)


Igår drog jag med Marie för att träna. Det blev riktig hårdträning vill jag lova. Magövningar plus skratt är ingen bra idé! Jag hade precis tränat magen hårdare än någonsin, & får sedan ett skrattanfall då jag ser hur Marie försöker lista ut hur en träningsmaskin egentligen funkar, & trodde jag allvarligt att middagen skulle komma upp. Det är ju verkligen nog träning för magen med bara skratt! Usch. Efter hårdträningen drog vi till Marie & kokade kaffe & rostade mackor. Sedan åt vi en kaka hon hade bakat. Hah!
Vi satt även & tittade i gamla anteckningar sen skolan, & det är helt sjukt när man ser vad man har suttit & kluddat under lektionerna. Man vet ju inte själv varför man har skrivit vissa grejer. Då kom ännu ett skrattanfall när jag såg en grej hon hade skrivit! Jag skrattade & skrattade, ofta skrattar jag tills tårarna rinner.. men nu så sprutade det tårar! Jag var alldeles sjöblöt i hela ansiktet av tårar! Sådär har jag inte skrattat sen jag gick i skola! Det var skönt! Hih.
Jaja.. nu ska jag äta lunch.

Hellyeah!!!


Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Så var ännu en arbetshelg avklarad. Åh, syrran kom förbi med nyaste H&M-katalogen ikväll, så jag tänkte kasta mej isäng så fort som möjligt & titta i den. Jag har redan tjuvkikat lite, & det blir nog en beställning snarast! Det var mycket fina kläder till i höst! Jag tycker inte riktigt om H&M-affärerna, allt är ett enda kaos & kläderna ser billiga & urtvättade ut. Men i katalogen kan det faktiskt finnas en jäkla massa fina grejer ibland!
Sedan hade hon även med sej min nyaste VeckoRevyn, så den måste jag också läsa innan jag somnar! Åh, vad mysigt!
Efter det kommer jag nog somna hur gott som helst! :)

Sedan måste jag bara få berätta... när vi var i Turkiet för några år sedan köpte jag en helt ljuvlig parfym. Alltså den var verkligen ljuvlig, så jag använde den jämt! Men sedan började den såklart ta slut, & nu har jag inte velat använda upp den för att den luktar så gott. & eftersom jag köpte den utomlands, så trodde jag aldrig att jag skulle kunna få tag på den igen.
Men där hade jag minsann fel! En dag när jag var hemma i Åsele & kom in i hallen, kände jag en lukt som jag kände igen så väl, men kopplade inte riktigt påengång. Jag kände bara en underbar doft på hela nedervången. Det var min mamma som luktade så gott! Hon hade varit på Lindex & köpt en ny parfym. Tillslut kom jag på det! - den luktade exakt som min utomlandsparfym!!!!!!!! Jag trodde inte mina näsborrar!!!! Men det var sant, & jag blev så lycklig! Nu har hon köpt en till mej också, så nu ska jag få lukta sådär underbart igen! & så behöver jag inte snåla med att använda den heller, då den går att köpa i Sverige! TACK!


Vad löjligt egentligen, att en parfym kan göra en så glad. Hihi.
Puss&Gonatt!

OJ,

... vilken överraskning jag fick idag.

"Men Marie" ringde idag & sa att hon skulle komma & hälsa på mej imorgon under dagen. Jag tyckte att det lät jättekul, men jag var på jobbet just då så jag skulle ringa upp i eftermiddag så vi kunde prata mer.
Jag ringde såklart såfort jag kom hem, & då ställer tjejen frågan "Men alltså, vart är det du bor här i Lycksele då"? Jag undrade varför hon sa "här i Lycksele", då hon fortfarande bor kvar i Åsele. Hon försökte prata bort det, men jag hade redan listat ut henne & skrek "DU ÄR I LYCKSELE"!!!! & då hör jag en suck i andra änden "Fan..." HAHA! Den lilla räkan har flyttat hit & försökte lura mej att hon bara skulle komma över dagen imorgon. Sedan skulle hon berätta att hon bor här nu, imorgon när vi skulle träffas. Men hon försa sej of course, det är verkligen hon att göra det. Haha, när jag fick veta att hon bor här nu, slängde jag mej in i bilen & brände iväg till henne direkt. Det var så konstigt allting, det var så himla längesen vi pratade & plötsligt bor hon också i Lycksele. Vi har surrat precis hela kvällen, & tittat på bilder sen studenten. Det är så konstigt att det har hunnit hända så mycket på bara drygt ett år!! Det känns så längesen vi tog studenten!
Oj, vilken nostalgi.

Nu är jag helt slut på, måste nog ta bort sminket & kasta mej isäng & smälta att Marie har flyttat hit. Hihi, det känns superkul. Nattinatti!

???


Vem har klubban?


My little Triop.


Ni vet dedär små djuren som jag berättade att jag fick av syrran.. i början var de ju tre. Sedan "försvann" en bara helt plötsligt! & för någon vecka sen dog en, så nu har jag bara en liten stackare kvar. Eller den är inte så liten, förresten. Men jag fattar inte varför de säger att de har tre ögon? Jag kan då bara se två! Ni kanske kan se en grön/orangefärgad suddig grej snett till vänster om djuret? Det är ett gammalt skal, som den växt ur. Fränt!

 
visst är den cool?! :)

damn it.


Jag är en katastrof när det gäller hammare & spik! Det är sant! Sist jag försökte mej på att smälla in två spikar i väggen blev det bara ett skämt av alltihop, & då behöver vi inte gå in på detaljer...
Nu, för bara ett par minuter sen skulle jag göra något så enkelt som att spika in en liten spik i väggen med en hammare. & vad tror ni jag gör? Jo.. jag spikar då inte in nån spik, utan jag slår en stjärnsmäll med hammaren rakt på mitt finger! & inte på tummen, som brukar vara standard, utan på pekfingret!!
Vilken smärta! Jag låg dubbelvikt på golvet säkert en minut, & nu är fingret alldeles rött, & nageln också! Det gör ont när jag skriver nu... så det blir inte mer än såhär just nu. Men nu ska vi ta en prommis!


Förresten så vet ni väl att Idol börjar ikväll?!!
Hejhej!

Rockband.


Har ni hört talas om Rockband? Typ samma grej som Guitarr Hero, fast bättre!! Då spelar en den vanliga gitarren, en spelar bas, en sjunger & en spelar trummor. Det är så jäkla roligt!! Vi var fyra stycken som körde, så alla spelade varsitt instrument eller sjöng, & så gick vi runt! Helt sjukt kul. & trummorna var så jäkla mycket svårare att lära sej än gitarren! Men när man kom in i det så var det riktigt skoj. Det känns som att man är ett band, & spelar framför en publik! Hihi!
Det måste bara provas! :)

Vältränad ?


För ett par kvällar sen var jag & gubben ute & sprang lite. Vi gick mest, men sedan sprang vi för att Eros skulle få ut lite energi. Jag kände att det var jobbigt, men inte överdrivet. Dagen efter fick jag mej ett uppvaknande - jag hade träningsvärk!! Usch, då är man verkligen otränad! Fy, vad otäckt. För det var inte direkt någon längre sträcka vi sprang. Därför sitter jag nu här nyduschad, efter att ha varit & tränat för första gången på flera månader. Jag har sådär härligt ont i kroppen just nu, man mår så bra när man känner att träningen har tagit. Nu får jag inte ge upp som jag alltid gör. Jag är verkligen i periodare när det kommer till träning. But not this time! Nu är det allvar!

Oj.


Jag har glömt att berätta att jag såklart fick presenter av syrran då hon kom hem från utlandet! Två helt underbara parfymer från DKNY! Helt underbara!
Puss till si!

headache.


Usch. Jag har en huvudvärk som heter duga, därför blir det ganska lite bloggande just nu. Hela gårdagen dunkade hela huvet, & jag verkar inte få slippa den idag heller. Då får jag lov att vara en gnällspik.
Här nedanför kan vara en (eller tre förresten) anledningar till huvudvärken.

Ihelgen hade vi fullt upp. I fredagskväll kom sis & limpan & hälsade på. Vi åt en massa onyttigt & tittade på film. På lördagsmorgonen stack de vidare till Umeå. Jag försökte få liv i en sambo som spenderat natten på soffan efter en blöt utekväll, för att vi skulle bege oss till dennes föräldrar. Väl där fick vi se en ko med en kalv i skogen.. eller rättare sagt så sökte vi tills vi hittade dem! :) Sedan klädde jag & min svärmor om dynorna till våra stolar. Det blev superbra! Vi var även & sköt lite på skjutbanan. Plus att jag åkte runt på åkgräsklipparn & klippte gräset på Eriks tomt. Jag kan lova att det inte är någon styrservo direkt på den där saken! Har faktiskt fortfarande känningar av det. Men som ni ser var helgen fullspeckad, samtidigt som den var väldigt lugn & skön.

mio var också med hit.


lördagsmorgonen.


hera, eros & kiwi.

RSS 2.0