Rehab.


Jag bestämde mej för att följa med Erik till hans föräldrar när jag ändå är sjuk. Det är verkligen rehabiliteringsmiljö där, så jag tänkte att jag skulle bli piggare av lite frisk luft & lugn&ro. Än så länge känns det som att det hjälpt faktiskt! Sol & värme, promenader, lite badminton, fisketurer & valparna såklart! Det är klart att man blir piggare av allt det!
Fiskelyckan idag var stor, gäddorna var slöa, men abborrar fick vi så det räckte! Jag fick drygt tio stycken, en var riktigt fet & fin! Sedan var det väl runt en hundramiljoner som släppte innan jag fick upp dom! :)

  
Jag & Toffie, en nöjd fiskare, groddan som gäddorna är som galna i!

 
Såhär glad blir jag av badminton! ;)

 
Kiwi & Tequila är vänner. Erato, som får ett nytt hem ikväll!

Nu ska jag duscha & sen lägga mej om jag ens ska orka upp. Hoppas den här jäkla rethostan kan låta mej vara ifred inatt! För imorgon är det back to business! Gonatt!

Gulliga viken!


Jag var upp på sjukan igår & tog några prover, men de visade ingenting. Så tydligen är det bara en vanlig förkylning. Konstigt, men skönt. Då vet man ju att det kommer gå över av sej självt.

Här kommer lite bilder från helgen i Gullvik :)

 

Kolla in mammas snygga hatt, den var med överallt!
  

Vi var glada en karaokekväll!
 

Släkten är värst!
  

Massa sol&bad!
  
 

Min snygging till syrra + bebbar
 

Cuties!!


Vi har även hunnit vara hos Eriks föräldrar & fixat lite med huset & busat med valparna. En dag när vi hade valparna ute tog vi även ut Bebben i en bur. Han är inte det minsta rädd för hundar & deras skall som tur är! Men en valp blev tokig & skulle absolut in till lillgrabben, så hon nyper tag i hans rumpa! Han skuttade bara iväg så jag tänkte att hon inte fick tag i honom.
Men sedan ser vi hur det yr päls ur hennes mun!! Hon har alltså slitit loss en massa päls från bebbens ända! Hahahahaha, det såg så jäkla roligt ut & han tog då iallafall ingen skada av det! :)

  
  

Det är så roligt att vi har börjat fixa med övervåningen på huset nu,
jag älskar att måla! Det är så jäkla roligt!
Valparna är sötare än vad som borde vara lagligt! Man blir ju tokig! Det känns så tråkigt att de börjar vara gamla nog att flytta snart. Men en valp kommer ju tydligen hit, till våran lägenhet.... & det kan ju bli spännande..... :) Hah!

Märtnen 08.


Marknan började väl sådär. Poliser, akuten, hjärnskakning hit & axel ur led dit. Ojojoj. Vi undrade verkligen hur resten av helgen skulle bli då allt började redan på marknadsonsdan. Men resten av dagarna blev faktiskt bra iallafall! En ganska lugn marknad måste man väl säga. Ingen hangover whatsoever!
Det var såklart riktigt skönt!

 
  ¨
  
 

Fotbollsmatcherna innan marknan måste ha varit de roligaste ever. Jag som hatar fotboll skrattade & skrattade. Folk ramlade över varandra & över bollen, alla drack öl & det var ett jäkla liv.

Träffade alla mina vänner som man inte sett på evigheter, vilket alltid är lika roligt! Sedan var det även kul att min kusin Lotti kom & bodde hos oss en natt!

Träffade Rickard & Empan, & de var lika gulliga som alltid!
Vi hann även med att äta sockervadd & se en luftballong som precis lyfte!

Det enda jag tycker är synd var jag att inte hann åka en endaste karusell! Skit. Men det hinner man väl med en annan gång.


long time, no see...


again.

Hela min semester har jag haft fullt upp! Först Pite, sen marknan & igår kom vi hem från Gullvik.
Tiden har gått så grymt fort!! Men vad hade jag väntat mej? Tiden går nog jäkla fort i vanliga fall, & då är det väl solklart att tiden går ännu fortare när man är ledig & har roligt dagarna i ända?!
Den sista veckan har jag inte alls varit pigg dock, halsont & spräng i öronen. I Gullvik kunde jag inte bada en enda gång, & jag som alltid badar. Jag älskar att bada i havet! Men jag fick vackert ligga kvar på stranden när syrran sprang & plaskade varenda dag. Min semester är ju slut nu, men jag var tvungen att sjukanmäla mej idag på grund av förkylningen, eller vad det nu är. Det vägrar släppa i halsen, & jag har en jäkla rethosta. Den är verkligen retfull! Inatt har jag & gubben hostat ikapp hela natten, då han har precis likadant. Usch för att börja med att sjukanmäla sej efter semstern. Det är inte skoj kan jag säga!
Nu sitter jag bara & väntar på att de ska ringa tillbaka från sjukan. Jag måste få kolla upp det här, för det kan inte bara vara en vanlig förkylning! Krya på mej!

Rock away.


Är det verkligen marknad till helgen?!! Jag kan bara inte förstå det! Varje år när marknan är över brukar vi köra ner till Trillen & titta. Det är så svårt att tänka sej att den platsen varit full av människor bara någon dag innan, & sedan är det helt dött där. & varje år deppar man när samhället blivit lika stilla som innan, det är bara en massa skräp överallt. Man tänker att det är ett helt år till nästa sommarmarknad. & varje år blir man lika förvånad över att tiden gått så otroligt snabbt! Det var ju nyss vi deppade! Nu är det dags igen! & jag är ledig hela helgen! YESSSSS!!!
Imorgon blir första gången jag ser gubben spela fotboll. Kan ni fatta att vi varit tillsammans över ett år & jag har aldrig sett en enda match han spelat? Det ska bli riktigt spännande! Hoppas bara att ingen gör illa sej nu, precis innan marknan! Peppar peppar!!
Jag har redan packat det mesta, för vi åker ganska tidigt imorgon. Men det är en hel del kläder som måste med.. kläder från onsdag till söndag, eller måndag till&med! Hur ska allt rymmas i bilen?! Tur att vi har stor bil, annars hade det aldrig gått. Det är bara det att jag lovat att vi ska ta med en massa fönster till Åsele också. Ojoj... fönster, alla mina grejer, Eriks grejer, lillgumman & hennes transportbur, kisselådan, bebben & hans emorma bur (den är verkligen enorm)!! Hela familjen ska med! Men det ska gå!
Just nu håller jag på att tvätta för fullt, plus att jag handtvättar lite grejer också. Sedan ska jag färga utväxten på mej själv.. det slutar kanske med en katastrof? Det skulle inte förvåna mej! Plus att vi ska hämta dedär jäkla fönstren. Hoppas den här kvällen är lång så vi hinner allt!

MARKNAD! Jag får pirr i magen! Det är så roligt med allt folk man inte träffat på så himla länge! Gud vad mycket kort jag ska ta den här helgen! PUSSPUSSPUSS!

gone.

Ni kanske sett att jag har klippt av mitt långa hår nu? Jag tvärbestämde mej kvällen innan vi for till Pite & det är så himla skönt!! Det var en rejäl hög med hår på golvet när det var klart! Jag ångrar mej inte ett dugg, men jag kunde inte att kasta bort håret påengång. Det låter kanske äckligt men jag gatt låta det ligga kvar på golvet över natten, innan jag kände mej redo att kasta bort det. Iallafall så hade vi gått & lagt oss på kvällen. Erik sov redan, men jag låg vaken. Kiwi sprang runt på golvet & busade med något. Det var mörkt så jag såg ingenting, men sträckte ner handen till golvet för att känna vad det var..... Hon hade dragit med sej en hög med hår!!!! Så där i mörkret får jag tag på en hel tofs av hår, & fy fasen vilka rysningar som gick genom hela kroppen! Även fast jag visste att det var mitt eget var det precis som i en skräckfilm. Typ Grudge eller The Ring! & sådär bredvid sängen, som om någon låg där under!!
& innan jag kunde somna efter det!

 
vilken liten rackarunge.

Kiwi.


Jag har ju lovat syrran för längesen att jag ska lägga ut bilder på lillgumman, så nu måste jag väl göra det...
Jag kan påstå att det inte är det lättaste att försöka packa upp saker ur kartonger & greja när man har en liten bustös före & efter hela tiden!

 
 
hon är väldigt intresserad av lillgrabben.

 
såna hemska klösmärken har jag över hela kroppen.
råttan har hon fått av "gammatte" (Eriks mam),
& hon ser så stolt ut när hon bär den ;)

Valparna är för söta!

  

Alldeles för söta.
(på första bilden är det min svärfars näsa ni ser till höger!) HAH!

Lite Pite.


        


& såhär ser jag ut när jag bowlar:

Pite havsbad!!

Nu är vi hemma igen!! Helgen blev toppenbra!
Idolshow, buffé, nattdopp (som alltid), shopping, förvirring, oxfilé, bowling, vin, skavsår. Ja, allt en toppenhelg ska innehålla helt enkelt!

Nattdopp är något som jag & min kusselin Nadjur alltid står för när vi är vid havet! Men nu var det så att det var så jäkla långgrunt så jag trodde att jag skulle svimma innan vi hade vattnet upp till knäna. Annars brukar vi tvärspringa ner i vattnet, doppa oss fortare än fan, & sedan upp igen. Nu sprang vi ut, & sprang & sprang.. flera hundra meter rakt ut i vattnet, med vatten inte högre än till fotlederna. Vi sprang tills vattnet kom typ upp till låren, då skrek jag till Najjet att vi gatt doppa oss innan jag föll ihop. Sagt & gjort. Vi doppade oss i världens grundaste vatten & sprang iväg & duschade. Men ett dopp var det iallafall!
Jag har, som vanligt, shoppat mer än planerat. Jag har inte vågat gå in & kolla hur mycket pengar jag har kvar. Jag vet att jag måste, men jag gruvar. Men jag är nöjd med shoppingen, så.. det får gå hur som helst :)
Oxfilén jag åt i lördags var den godaste jag ätit i hela mitt liv! & jag kommer drömma om den där maten resten av livet. Den kostade såklart, men det var värt det! My god, vad underbart det var! Jag ville verkligen aldrig bli mätt! Oxfilébiff med bakad potatis, smör & en superstark pepparsås! & ett glas vin, låter det inte underbart? GRRRRR!
Eriks kompis & hans tjej var även på campingen. Vi skulle gå till deras husvagn från hotellet där vi bodde, & jag litade blint på att Erik visste var det låg. Vi gick & gick, jag i mina decimeterhöga klackisar.. det var långt! Till&med en kisspaus behövdes på vägen dit. När vi kommer till platsen där de, enligt gubben, skulle bo så var den tom! Jag förstod att vi hade gått fel, jag var något less & arg. Vi kollade på en karta & insåg att vi hade gått åt helt fel håll, de bodde på andra sidan av hela jädra campingen. Det var bara att sätta igång vandringen igen. Erik fick minsann höra ett par sanningens ord på vägen.
Vi, allihopa, bowlade sista kvällen. Det var riktigt roligt, speciellt då vårat lag (som bestod av mej, Erik & pappen) vann! Men det som var bäst var att det var så jäkla jämnt under hela spelets gång! Det värsta är bara att mina tävlingsinstinkter är på tok för höga! Jag blir alldeles kokhet i hela kroppen, & jag skriker & svär. Det är helt fruktansvärt, & jag blir helt färdig av det. När jag är med i ett spel, spelar jag inte för att det är roligt (som man ju ska), utan för att vinna! Enbart för att vinna! Det är riktigt jobbigt, men känns grymt bra när man väl vunnit. Jag känner mej helt misslyckad om jag förlorar. Hah, vilket psykfall jag måste se ut som.. i stridens hetta! :) Jaja, jag lägger ut bilder senare idag!

waaaaaaa!!


Jag måste packa!!! Jag har inte ens börjat än, & jag vet att jag måste, nu! Jag har ingen aning var jag ska börja. Shit.
Men eftersom att man funkar bättre under stress så kommer det nog gå hur bra som helst. Fast.. varför sitter jag här nudå? Inte blir det packat då heller.... jag har pirr i hela magen för att semestern äntligen börjat nu! Haha, alla helger är inplanerade redan! YES!
Det är synd bara att man vet att tiden kommer gå så fort! Äh, nu ska vi vara positiva. Men som ni kanske förstår så blir det ett par dagars uppehåll nu igen, då jag åker bort. Men jag lovar att lägga in en massa massa bilder från helgen senare! Ha en bra helg allihopa!!! Pusshej!

Yessssss.



Jag har gjort något radikalt. Det känns skönt. I'm satisfied! :) :) :)




Jag har nu semester! Hihi! Imorgon drar vi till Pite! Gött!

HELLOOO!!!


I'm back!! :)

Många har varit på mej om att jag inte uppdaterat på så länge, men det är så att vi har hållit på & flytta så vi har inte haft något Internet. As simple as that, faktiskt. Det känns kul att ni har saknat mej iallafall! Hihi!
Jag kan säga att jag saknat att få sitta & blogga då & då, men vi har haft fullt upp i drygt två veckor nu. Som sagt så har vi flyttat, & allt har varit ett enda jäkla kaos, & är fortfarande.. fast igårkväll var vi & panikköpte varsvin vit byrå till sovrummet, plus att vi även köpte två hallmöbler. Det är jättedåligt med garderober i den här nya lägenheten, så allt har typ stannat upp, tills nu när vi kan fortsätta packa bort grejer. Men det känns iallafall jättebra med nya lägenheten, jag trivs! Även om det här också är en trea så är den lite mindre än förra, men jag måste säga att jag inte känner av det. Förutom att vi inte har en skrubb. Nu tänker ni "en skrubb? vad är det för speciellt med en skrubb"? Men nu råkar det vara så att det är ett av mina favoritrum, just för att man kan slänga in allt skit man inte vill ha framme, i den. Ni kan fråga Erik, jämt om han komme med en grej & frågade var den skulle vara, så svarade jag "i skrubben". Så det saknar jag lite.. nu vet jag inte var jag ska slänga allt. Eller ja, vi har två förråd.. vilka nu är smockfulla i princip! ;)

Dessa veckor har jag varit dunderförkyld mest hela tiden. Det blev lite bättre typ två dagar, sedan har det kommit tillbaka.. tydligen för att stanna. Jag nyser mina gammgubbenysar & Erik säger att han kommer bli döv av dem om det ska fortsätta. Jag börjar bli lite orolig att jag kanske är allergisk mot lillgumman, då det aldrig vill ge sej.  Det skulle vara så himla tråkigt!

Till helgen ska vi till Piteå, på havsbadet. Erik har sett att det ska bli regn där då, men isåfall får vi väl spendera helgen på affärer. Det är ju skönt att bara komma bort ett tag, & se nåt nytt! Jag jobbar bara imorgon, sedan har jag semester! Härligt! Fast jag ska bara vara ledig drygt två veckor, eftersom vi var borta i två veckor när vi var i Egypten också. Men det känns som att två veckor räcker. Det ska bli så skönt att få vara ledig hela Åselemarknan.. hur många år sedan var det inte man var ledig under marknan? De senaste åren har man ju varit tvungen att jobba, så nu när jag har flyttat ska jag bannemej ha ledigt! Hur skönt som helst!

Nu ska vi se en film. Det blir alltid så jäkla sent innan man somnar på kvällarna! & så upp imorgon typ före halv sju! Men jag brukar alltid tänka att man är ung, & då känns det alltid bättre! Man måste få vara lite wild & crazy! ;) Hihi. Jag bloggar säkert imorrn, & så ska ni få några bilder på Kiwi, för det har syrran krävt!
Kul att vara tillbaka! PUSSHEJ!!

RSS 2.0