Storstan.

Ja, som ni kanske ser så har jag fixat & trixat lite med min blogg. Men som jag påpekat förut så är jag inte så haj på datorer. Haha, detta är alltså resultatet av massa chansningar & gissningar. Inte så pjåkigt, kände mej som en riktig liten datanörd när jag satt med alla koder igår!
Jag har ju inte berättat om helgen i Stockholm! Vi åkte alltså i torsdags eftersom jag hade min härliga helg ihelgen, helg redan torsdag klockan 12! :) Vi var framme hos vår kusselin vid två på natten, då var man måttligt trött vill jag lova!
Känner mej inte på humör att berätta precis hela helgen just nu. Men vi har iallafall självklart shoppat loss i storstan! Tråkigt nog hittade jag varken vinterjacka eller vinterskor, vilket jag är i stort behov av! Jag går omkring i gympaskor ute nu, & jag kan säga att varje steg är en chansning ute i halkan! Har redan hunniot med ett fall! Hahah, det är så charmigt att ramla rätt ner i backen! ;)
Det blev ett par klädesplagg, men mest blev det julklappar, farsdagspresenter & födelsedagspresent till mamma. (som förövrigt fyller år idag) Måste ringa & gratta henne senare, det känns så tråkigt att inte vara med & fira henne..
Diddi har förresten precis utbildat sej till nagelspecialist, så hon fick göra fransk manikyr på både mej & syrran. Det blev riktigt snyggt! Hon använde en gel som gör att det ska sitta tills naglarna växt ut, men av någon anledning har det redan börjat lossna både på mej & syrran. Konstigt.
Jag tycker att det är så intressant att prata med människor från andra ställen, & höra vad de har att säga om allt. Hann självklart även bli uppretad på ett par stycken, som hade väldigt udda frågor om norrlänningar. Jag fattar inte att det ska bli så stor grej av att man är från norrland! Det blir inte alls så, om en stockholmare skulle råka komma på en fest här! Massa dumma & konstiga frågor.. & folk säger att vi är insnöade?!
Jag hade mest sett fram emot IKEA på hemvägen, då jag hade världens inköpslista. Det finns inget roligare än att köpa grejer till lägenheten! Det är fanimej bättre än att handla kläder! Men självklart, för att jag hade ställt in mej på att shoppa loss ordentligt, så kände jag att det fanns jättedåligt med grejer där den här gången! Hittade inte så mycket som jag hade tänkt. Dock köpte jag en stor tavla, som knappt fick plats i bilen! Hihi, Limpan var inte glad på hemvägen! :) Ja, det var väl den helgen det. Tråkigt nog hann jag aldrig träffa Moe nåt, men vi har planerat att jag ska dit snaaaart för att hälsa på henne!

Igår var jag ledig. Men det var inte alls en ledig dag. En ledig dag ska man ha till att bara ta det lugnt & verkligen känna att man är ledig. Jag fick inte en sekund ledighet! Städade lillkillens bur, vilket tar tid! Tvättade även fyra fulla maskiner! Det är helt sjukt, fyra maskiner på två pers! Satt även & planerade julkappar. De flesta är jag klar med, men man vill inte vara klar. Det är så otroligt kul med julklappar! Bara att planera dem är kul! & förut har jag alltid hatat att slå in paket, jag svettades & svor innan det var klart. Men nu, nu älskar jag det! Det är så roligt, presentpåsar är skitkul! :) Nu ska jag bara beställa ett par julklappar, så är jag nog klar med alla sen. Hihi, duktig är jag.

Den kommande jobbhelgen lockar inte speciellt mycket. Men det går så fort så snart är den över. Ingen mening att gruva eller tycka synd om sej själv!


"Jag har hört att ni brukar ha sex till åtta på morgonen"?! - sis efter ett par alkoholhaltiga drinkar ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0